Hirdetés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
pussy_cat
üzenetére
Hát persze
Örömmel indítod az (napi) offot.
Fogyi: nem kell sanyargatni magatokat. Csak ''minőségi'' kaját kell enni, illetve ha kicsit bűnözni akartok, azt ne délután tegyétek
Én mondjuk néha keveset eszem, akkor amikor épp annyit kívánok. Tegnapi vacsim pl. egy szelet rozskenyér volt. cakkompakk. Ha teáztok: tudom, hogy fincsibb cukorral, de vannak jóféle édesítők is.Én most találtam egyet, nem is drága 250 Ft egy üveggel... Calogrin vagy mi a neve. Na ennek alig van mellékíze
Ezt nyomjuk otthon a teába. Szal erre figyeljetek: este pipihusi vagy pulyka
meg zöldségek
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
pussy_cat
üzenetére
ha msot gonosz lennék , azt mondanám , meg is értem az ismerősöket, hogy azt mondják jó húsiban vagy
Ilyen kaják után jóhogy
Viszotn a megfelelő topik alapján azt mondom, hogy mákos vagy , hogy ilyeneket ehetsz... Nehogy fogyj!
Bekuksoltam a sebtapasz alá
Kér valaki majd képet a ''helyzetről''? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hát jááájj
Nem egy szép látvány
Csak óvatosan a kéréssel...
[XPOD] > majd este![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
-
-
tildy
nagyúr
Hazajöttem , akkor aludam...
Szó szerint beestem az ágyba és elnyomott az álom
Szal 17-20 között lenyomtam egy 3 órás szunyát
De mindjárt megint bealszom..
---------------------------------------------------------------------------
valami parfümmintát találtam a fürdőszobában...Tök frankó az illata
Egyébként bocs mindenkitől, hogy ezzel terhelem az offot, de ...De ..Na mind1. Azt hiszem a festést msot elhalaszthatom, pedig ma csináltam volna
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Nem tudom. Az tény , hogy elég álmos voltam hazafele jövet, de csak emrt reggel fél 6kor kelek...De rendesen ebédeltem, sőt reggeliztem és tízóraiztam is...Hááát nem tudom.
De amíg az elesés nem volt, addig nem szédültem. Egyébként akeleti egyik zebrájánál botlottam meg, mert ott álltak a yardok, én meg na mondom nem a zebrától 1 méterre megyek át, hanem a zebrán, erre puff, taknyolás. Utána éreztem, hogy begörcsöla gyomrom, és kezdek szédülni... -
tildy
nagyúr
Pedig nem a fejemet ütöttem be. De utána úgy fájt a gyomrom, majd a buszon elkezdtem émelyegni, leszálltam, sé kezdtek szétcsúsznia dolgok... Oké, oké ingyen halu, de nem volt kellemes. Természetesen a fehér dolgot olyanra értettem, mint pl. fehér kamionok, vagy betonépületek(tudom szürke, de nekem fehérnek , és világítónak tűntek), satöbbi.Éreztem már iylet, annak idején kórházba szállításom után: csak akkor össze is estem.
-
tildy
nagyúr
válasz
neongorack
üzenetére
Nekem ma csak a fehér dolgok, pl kamionok folytak...Le is kellett ülnöm, különben összeestem volna.
Nagyon durva volt
Pedig csak eg yelesés okozta
-
tildy
nagyúr
Ez de suxx, hogy így megsérül egy iso
Most caplathatok haza anyámékhoz az origi SA-ért
Franc ki van a bizonsági másolatokkal
Xpod: jaja
AZ
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Daemon toolson kívűl tudtok win alá oylan progit, amivel isot lehet mountolni?
Pacák :
köszi...próba
Hm, ezzel sem jó amit akartam...Mitől lehet az, hogy egy iso elb*ódik. Régen jó volt, de most meg azt írja nem win32 alkalmazás, meg nincs meg a file, meg iylenek...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Lesérültem

Jöttem haza , szálltam volna át a keletinél a 7Aróla gyors 7esre, és ahogy megyek át a zebrán, eltaknyoltam.Bal kezemen van egy kb 3 cm2-nyi seb.. És fáj.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nem ittam.Munkából mentem épp haza, vagyis előbb a párom munkahelyéig, onnét kocsival haza... a sérülés után úgy megijedtem, vagy nem tudom mi volt velem, hogy az utána lévő buszon majdnem elszédültem(még jó hogy ültem)
Mikor leszálltam a buszról, akkor is éreztem, hogy kezd szétmennia kép, és hoygy összeesem.Hála égnek volt hova leülnöm.Szvsz sokkot kaptam...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
Az egészről ja. Simán tudom kézzel is ''bontani'' lefelé.. Spaklival vagy minek hívjákkal (spatula?) meg még egyszerűbb lesz a dolgom..
ngabor:akkor azt mond meg miért olyan gáz a debian , hogy nem ismeri fel a rádugott usb pent-, csak ha mér bootoláskor is rá van dugva. Ha közben dugod rá, akkor nem.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
Hát fehér ja, de annyira le van róla peregve a festék, hogy szvsz nem lesz nagy munka. Alatta nincs fatapasz.(Miért is lenne? Mifelénk pl. nem szokás, fogják a natúr fát azt festik olajfestékkel..Vagy te a gittre gondolsz?)
Escie : debi(j)án(y)? Megeszema kalapom ha mindenféle hack nélkül megy azon a sata.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Nincs csokim. MEg amúgyis msot lett rám bő a gatya, örülnék ha ''le is esne''. Viszont egy ksi tea, valamim kis pipihusival, na az okés

Egyedüla viola csokinak örülnék perpill. De azt meg sehol sem kapni.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tényleg gonosz vagy![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként ablakfestésben járatos emberke van erre? Pereg le az ablakról a festék (hála égnek, mert ronda fehér amúgyis) , és úgy gondoltam lazúrral lefestem... De arra kell lakk? Vagy hoyg megy ez? szeretném ugyanis ha szépen átlátszódn a az ablakkeret erezete.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Végre van |-m és &-m.
Igaz cserébe újból kellett raknoma wint.
A kis hüyle meg akárhogy bűvészkedtem hát nem a d-re mászott fel?
Úgyhogy most pakolhatom át a régi dről(mostani c) az adatokat az e-re.... Majd törlés .Majd reinstall... Még jó hogy párom dolgozik...
-
tildy
nagyúr
Igen érdemes menni. A legkevesebb azt hiszem az AB negatív -ból van.
Hm hm... Legalábbis nekem nővérkék ezt mondták..
Bár msot azt olvasom, hogy a matematikailag a 0- jönne ki legritkábbra, de KKEu-ban a B- a legritkább...Na midnegy nekem mást mondtak...
Amíg van csoportazonos vér, addig próbálnak azt adni. Tömegbalesetnél, vagy ha nagyon nicns csoportazonos vér , szoktak azt hiszem 0 negatívot adni.
Annyit tudok még , hogy a B-s vércsoportú egyének közt igencsak sok a sötétebb hajú, többnyire fekete vagy barhajú, éles arccsontokkal rendelkező egyén, többnyire mongól - ural környéki vidékekre jellemző tipikus arcforma.
0-ás vércsoport az indiánoknál volt nagyon elterjedt.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Hm , háááát fene tudja. Mint írtam, és sosem estem össze , sosem volt kanyec filma, kivéve egy alkalmat: amikro egész nap alig ettem és úgy mentem vért adni.
Bár biztos van, akinek több véradás után ilyen konyec filma van.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Sör: több a tápértéke ja. annak aki szereti és megissza:
Én a szendvicset jobban tudom értékelni..... Jó ksi finom teával
---------------------------------------------------------------------------------------------------
bubu79:nekem hol küldenek hol nem. Nyilván tartják ők valahol , hányszoros véradó vagyok? vagy nekem kell abban a kis sárga füzetben?
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hm.. Mennyi tűparás pasi (faster kedvéért férfi) van itt

---------------------------------------------------------------------------------
Csak megnéztem az arányokat, ebből kb 4-5 hozzászólóból 3 kapásból nem ad vért, sőt.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Én sem bíroma vér látványát. vagyis inkább a húsét nem. Mégis rendszeres véradó vagyok. Nekem létszükség, hiszen fateromnál is így derült ki igen hamar, hogy cukros. (az igen hamart értsd úhy, hogy sokkal hamarabb , mintha nem lett volna véradó)Ő kb. 40szeres véradó (volt).
A saját véremet meg bírom, kiskoromban mindig elkapartama varaim.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Pedig pont rólad nem gondoltam volna , hogy ilyen kis félős vagy

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Én is rendszeres véradó vagyok, kb 10 * adtam már vért. eygszer sajna buta voltam, egész nap alig kajáltam, úgy mentem vért adni... Ráadásul pont egy nagy csomag is volt nálam... Hááát, jól beszédültem, fél óráig pihennem kellett
De legalább olyan volt, mintha be lettem volna sz...va. De azért tetszett
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Boxer001
üzenetére
Jaja, Győr gyönyörű szerintem is
És amiylen happyk ott az emberek
Nekem nagyon bejön
Szeged és Pécs a két -hasonlóan - kedvenc városom még.
Más: munkahelyemen mind a | mind a & működik
Ki érti ezt? Na msot vagy az otthoni win föglött be, vagy az otthoni bill.. (bár ez fura lenne, mert az összes többi karaktert beírja!)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Twollah viszatért
Hipp hipp
-
tildy
nagyúr
Magyar billentyűzeten hogyan lehet | -t írni?
Csak mert alt+ w esetén enm írja

-
tildy
nagyúr
válasz
Jungleman
üzenetére
Nem kell tévét nézni, akkor nincs ilyen gond, hogy kifolyik az ember szeme. Ha nem játszol, szintén nincs ilyen gond. Nekem ezekre tényleg nincs igényem. Másnak meg van, csak kicsit kérdéses , önszántából-e, vagy... Vagy meglobogtattáke szemét fülét ezzel azzal, hogy neki az a jobb, ha lecseréli...
Azt hiszem akkor viszont te nem ismersz engem. Én nem azt mondom, hogy aki azt vesz az hülye,mert nem az... Csak az értékrendje más.
Hanem azt írtam, hogy tényleg kell ez nekünk? Tényleg? Belegondolunk igazán a vásárlásainkba, vagy bedőlünk a dolgoknak? (Igen páromnak pl. évekig nem romlott akár 60 herzes crttől sem a szeme, azttán (munkahelyi) tfttől hopp hirtelen egy év alatt...)
Na csak ilyesmire gondoltam.
Jó marketinggel midnent el lehet adni. Azt is, amire valójában nem lett volna szükséged, csak ugye, feltámasztották benned az igényt rá.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Jungleman
üzenetére
Köszönöm hozzászólásod
Remélem tanulok belőle
A biciklit egyébként odaadom másnak, hadd vigye....
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Egyébként önön ''igénytelenségemet'' nem tartom annak: ez nem igénytelenség, csupán megcsömörlés az anyagi javak élvhajhászásban, ellen, vagy fene tudja már.
(Egyébként valami miatt olyan érzésem van, te régi ph-s vagy újonc ruhában.. Vannak tippjeim... De ezek csak tippek... )
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Jól érzem, hogy te igazából abszolúte nem akarsz menni debrecenbe? Ismerős az érzés...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Én viszont megkövetem a többieket, tényleg felesleges pénzkidobás a logan. De midnen más iylen drágább kocsi is, nekem. Baromira tetszik, de... Igazándiból nincs szükségem erre a koloncra még a nyakamba (-> hitel) , a samara meg , úgy ahogy, de megy. Sőt igazából felesleges anyagi javakba ölnöm, örörmöm, bánatom. Nem ettől leszek boldog. Ezek csak olyan.... Sallangok... Amit a hétköznapokon csak így leszólok, az msot teljesen tudatosan mondom: Tényleg szükség van erre vagy arra? Megér ez ennyit vagy annyit? Cssak azért , hogy legyen ,mert másnak is van olyan, szvsz hülyeség venni dolgokat (lásd dvd lejátszó , 100 herzes tévé, hiperszuper én vagyok a faszagyerek (egy hónapig) videókártya.....)
Na csak annyit akartam mondani mindenkinek, ha elfogadjátok egy ilyen ember, mitn amilyen én vagyok tanácsát: A boldogságotokat ne abban keressétek, hogy anyagi dolgok,hogy anyagi gyarapodás, hanem otthon a családban, a barátaitokban, szereteteitekben.
Semmi értelme másokhoz hasonlítgatni magatokat (hogy ők többet keresnek, stb) , mert ti nem ők vagytok, és viszont.Felesleges hát acsarkodni, vagy pörögni ezen.

-
tildy
nagyúr
Úgy látszik egyre többen adják moddolásra a fejüket , legújabban a papucsgyártók:
Bővebben: link
Mondjuk szerintem hasznos:S Legalább annyira, mint az a gyerekruha, aminek az alján felmosórész van![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Kiírtuk a gta -san andreas zenéket mp3 cd-re. Az megy kocsiban
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tildy
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Hm.. Nekem nem tetszik a ezeknek a babáknak a pofijuk. Na mindegy, hamarosan mutatok majd kb 2 hónapos képet magamról
5 cm-es fekete haj, nagy fekete szemek.. .ÁÁÁÁ . Ilyen babát akarok
Magamnak persze.
Na azokon a képeken még tetszem magamnak:d
Az aranyhajú kis tündérkédnek meg jobbulást: Mézes tea, ilyesmi menjen...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Történet 3-4 éves koromból : és határozotan emlékszem is rá

Szal anyámék elléptek anyám öccsének a katonaesküjére, én meg otthonmaradtama család többi részével, nagyszülőkkel.
Faterom fél évvel korábban vett egy magnót, illetve kazettákat (hehej nem ám a régi szalagos magnót, ez már új volt, a szokásos ''kiskazettás'' . 82-83-ban még nem igazán elterjedt, dehát amilyen faterom...
...))
Nos amint ezek elléptekk otthonról , úgy , ahyogyan fatertól láttam, odamentem a magnóhoz, a tévé mellé raktam, és benyomtam rajta a felvétel gombot. Ja és persze mondtam mamámnak, hogy pszt, veszek fel apáéknak jó számokata tévéből
Kicsit gyorsabb votl a kezem, így az ominózus megszólalásom felvételre került a szalagon is
KB. 20 év után sikerült csak megszereznem azt a számot, amit sikeresen letöröltem: A Yokohama kék fényeit.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Kiváncsi voltam egyébként hányan veszik észre
És melyik mod
Xpod: dehogy kezded. Ami szabály az szabály. Egyébként mondani is akartam, ha hosszabb az aláírás , mint amennyi engedélyezett , akkor ezt dobja ki az oldal :
''Warning: pg_query(): Query failed: ERROR: value too long for type character varying(300) in /srv/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_0_common_all.php on line 162
[# RI/OS R3] Nem tudtam adatbázisba tenni a tagot... Vissza!''
Lehet szólni kék parcinak, hogy valami mást írjon ki, pl. hogy az aláírásod max ennyi karakter lehet.. blabla
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jézusom mit okoztam már megint
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hoopp mit talátlam az egyik topicban:
Főleg az első linka jó
Ajánlott minden kisgyermekes szülőnek
-
tildy
nagyúr
-
-
tildy
nagyúr
Igen ő megint az.
De küldött neked levelet
ladybug: amit írsz arról Feldmár András szavai jutnak az eszembe. Pl. a születés és halál stációi.. Ha gondolod olvasd el.. Nem a szülésről szól, de vannak benne érdekes dolgok, úgy gondolom érdekes olvasmány lehet számodra.
Kicsit képet kapsz így a gondolatvilágomról
-
tildy
nagyúr
Pedig de. Az operátori meló ilyen. (este km.. tök jó benn lenni
) Sajnos (vagy nem sajnos) , már csak pár hónapig csinálom, kicsit fentebb lépek... Más munkakör. De imádom a munkahelyem, pedig eleinte nem tetszett ez az összevissza bejárkálás. Természetesen az adminok 9-17 között vannak. Kb. kivéve ha ... Na de ezt gondolom úgyis gondolod...
-
tildy
nagyúr
Attól függ hol próbálod ki. norvégiában 1 kiló garnéla 19 korona , azaz kb 600 Ft volt. Kilónként!!!
Hát ne tudd meg mennyi garnélát ettem
Egyébként érdemes ilyen Svédasztalos helyekre menni, szvsz nagyon jók (x összegért annyit kajálsz amennyit tudsz...)
Motion_Blur: holnap megyek jegyzetboltba megkérdem.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Dehogy növesztettem. Következő kajakipróbálás valószínűlega csiga lesz. Párom szintén céges vacsorán azt rendelt, azt mondta íztelen és rágós (nade a zúza is rágós, azt meg szeretem) , viszotn utánna kapott egy jó nagy tál tengeri kütyüs, kagylós tésztatálat. Én általában szeretem bepróbálni azt amit ő is, és viszont.. (khm.. Ne tessék rosszra gondolni, kajáról beszélek kizárólag
)
A tengeri kütyük pl. a kedvenceink, rák, polip, kagyló, garnéla , nyamm
Egyszer élünk, miért is ne próbálnánk ki?
Najó a töltött káposzta azt hiszem marad az ő kiváltsága
Hm na sebaj , lehet veszek majd egy ilyet otthonra azt akkor...
Bővebben: link Vagyis ennek a kistesóját, egy fekvenyomópadot, amin van ilyen lábizébizé is, meg minden. Felső része páromé, alsó az enyém

bobsys hazamegyek , megírom okés?
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Egyszer sem. Sok kis fogás volt: Kezdtem ezzel a nyers husis izével , kb két falásra megettem, aztán jött egy minicsésze csirkeraguleves, utána egy kis rákolló, majd a legvégén csirkemellhusi minden mennyiségben két kanál krumplival.... Legvégén a tiramisu.... Talána tiramisu nem kellett volna

Ja és a poén , hogy mindezt ilyen ''annyit eszel amennyit'' bírsz típusban teheted, szal... Érted.. Mégsem kívántam volna egy fikarcnyival sem többet... Uhh. Azért kemény... 4-5 szelet csirkemellet lenyomtam (egy szelet kn 6cm *4 cm volt)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hiába na, ma alig ettem
Rohangáltam mint pók a falon, még jászalsószentgyörgyöt is megjártam
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Én most jöttem ''haza'' a munkahelyre céges vacsiról.. Természetesen még a nyers husimat (na jó nem azt, hanem a tiramisut) sem fogyaszthattam nyugodtan mert jött a telefon, hogy beragadtak az emberek a rendszerbe. Azt hittem a nyers húsnak rossz íze van, de ez határozottan finom volt...
-
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Oké ezért kérdeztem mit akarsz regexpelni, mert pl. a /d -t nem ismertem. Esetleg érdemes még a [:digit:] dolgot is használni, én jobban szeretem ezt a formulát, nekem átláthatóbb. A + -ra azért írtam amit írtam, mert: ''A reguláris kifejezések teljes implementációiban szerepel a + jelölés is, ami a megelõzõ reguláris kifejezés egy vagy többszöri elõfordulására illeszkedik. Belátható, hogy ez a jelölés helyettesíthetõ, hiszen például az a+ ekvivalens az aa* megadással. A legtöbb, reguláris kifejezéseket használó UNIX parancsban a szûkebb implementáció szerepel.''
Csodálkozom hoyg a space karakterre ilyen finnyás volt.... -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Bocs , hogy meg merlek szólítani, de én ilyet [\d\.] még sosem láttam... [0-9]-t annál inkább, ha jóól gondolok arra , amit ebből te ki akarsz hozni....
KHm, megvan mi kevert meg... Szerintem így jónak kéne lennie:
.*opera([\/_+ ]|)([\d\.]\+).*
Esetleg így is jó:
.*opera([/_+ ]|)([d\.]\+).*..
Remélem.. Nem tudom kipróbálni.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Panther
üzenetére
Emlékeim szeritn - a tanultak alapján- képeket nem érdemes adatbázisban tárolni, hanem csak linkekeket. Viszont ha linuxon van (bocs, de ez msot tényleg sokat jelent! , és ebben tényleg nagy előnye van a linuxnak!!! no flame please) symlinkes megoldással nagyon frankón tudod még az elérési út nevét is csökkenteni .(Tudom, tudom nem sok byte, dehát akkoris... )
Szal nekem nagyon azt ajánlottak , hogy baromira optimalizáljuk az adatbázistáblákat, képeket se tároljunk benne, stb...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Most találtam:
''Ha DB-be rakod a fájlokat, egyet nyersz vele: konzisztens lesz mindig és nagyon könnyű mozgatni a rendszert (csak a DB-vel kell foglalkozni).
Amúgy sokkal lassabb! Kb 1/10 az arány MSSQL-el, Post-al nem tudom.
''
''amit az adatbázisban való tárolás ellen fel lehet hozni az esetleg az, hogy nagy forgalom mellett az adatabázisszerverre nagy terhet ró, viszont elõnye is van jópár. Ezért mondtam, hogy a szituáció és a feladat dönt.''
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Dehát az olyan mitn winben a command prompt.
Olyat szerintem már mindenki látott.. Vagy tévedek?
Tényleg elég egy rxvt inditani, vagy ha olyan a windowmanager akkro van benne futtatás menüpont is.
Egyébként estie: Ctrl alt f1, és előjön a konzol rész, ctrl alt f7 vissza jön a grafikus felület.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Képzeld el, mikor felnőnek, 12-15 évesek lesznek , azt mennek anyucival ruhát vásárolni

Csak viccelődöm, ugye tudod?
-
-
tildy
nagyúr
Jöttem bomlasztani

Tévedés , semmi ilyet nem akarok. Viszzont munkakeresőknek annál jobb hírrel. Ha valaki érdekel helpdeskes operátori, esetleg ms rendszergazdai meló, keressen meg mailen, megadom a címet. -
tildy
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Csupán tiszteletben tartják mások kérését.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sipi nem szeretem a sört, meg úgy általában a piákat (fügepálesz kivétel), ergo tök felesleges bármiylen véleményt is nyilvánítom az adott témában, bocitáblás ötlet meg most nem jut az eszembe.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Nem tehetem. Dolgozom.
És baromira nincs itt senki, és ez nem jó
vlad: semmi rosszat. Most tényleg semmit.
kidus jöttél és megtetted: '' egy napig nem vagyok itt és máris mi van itt ''vagy valami hasonló. Mind1 hagyjuk.
----------------------------------------------------------------------------
Vladtól ez előbbiek miatt pedig bocsánatot kérek .
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
'' szvsz én még nem ekrültem annyi emberrel összetűzésbe, hogy közutálat tárgya lennék itt.'' na lejárt a limit, frankó... más se került ennyire,azaz msá sem közutálat tárgya de úgy gondolom msotanában nem gyakran adtam okot másoknak az összetűzésre. Általában 1-3 emberrel ment a vita.
Óóó köszönöm hogy emlékeztetél:
'' Még jó, hogy nem voltál itt...''''
Ez nem beszólás volt, hanem öröm a részemről .Ismerlek már annyira, hogy tudom, mi lett volna a véleményed. Pont az hiányzott volna , hogy jöjj, azt még beszólj (mert megtetted volna szvsz. és azt is tudom mti reagáltam volna rá)
Ha beszólok, abban indulat van. A fenti mondtatban nem volt.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
muszáj beszónod, hékás? Kötekedjél mással
Jó lenne ha hanyagolnál kidus...
Mostanában nagyon felvágtáka nyelved, a végén még moderátor leszel
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Remélem semelyik moderátor számára nem volt sértő a fenti megszólalásom, nem úgy szántam, csupán van egy ilyen érzésem, hogy...
faster: szvsz én még nem ekrültem annyi emberrel összetűzésbe, hogy közutálat tárgya lennék itt. Viszotn Kidus mostanában ahol ér, ott vág pofon, nagyon unom már.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
oppá
Mindenesetre jól sejtettem. (Csak olaj lett volna a tűzre... ha.. Tudom)
Kidus: ez természetes. A sajttal kezdenénk, aztán.. Aztán majd lenne valahogy....
Egyébkétn irigyellek :én nem vagyok ennyire biztos magamban, Sőt sokszor gondolom azt, hogy x féle szemszögből kéne megvizsgálnia dolgokat, amik ezáltal más színben tűnnek fel. Semmi sem (csak) fehér és fekete....
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Loretto
üzenetére
Igen tudom. De mirét nem lehet már most is sokkal mélyebbre visszamenőleg beírni? Én pl.a dédszüleimet esetleg ükszüleimet még be tudnám. Annak , hogy a nagyit beírom.. Hát az elég kevés...
Nem hinném , hogy nagy gond kicsivel több rublikát, esetleg kicsivel nagyobb adatbázist csinálni... -
tildy
nagyúr
Az ember folyamatosan változik. Én is rengeteget változtam mióta itt vagyok.
Szal nem kell elfogadni. És ha túl sokan megjegyzik , akkor annak esetleg lehet valami oka. (Bár erre meg uyge ott van a mondás: egy millió légy ugyebár nem tévedhet
Egyél te is....)
Tudod sipi vannak olyan dolgok, amik eleinte viccesek, poénosak, meg elfogadhatóak stb, de idővel kezdenek az ember idegeire menni.
Midnegy , feleslegesen jártatom a lepénylesőm. -
tildy
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Hm, jó hogy megmagyaráztad, mert nálam a ''tartani'' szó egyet jelent a félelemmel (a megalkuvással is) az ''erőssebbel'' szemben.
Sajnos ebben volt eddigi életemben részem, úgyhogy az ilyesmire (sajnos) harapok.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Panther: titok. (hm, te sem lennél rossz mod, most, hogy így belegondolok
)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Abszolút nem volt benne ilyen gondolat. Abszolút nem.
Viszont elég jó emberismerő vagy

-----------------------------------------------------------------------------
Peterket: nekem lenne egy ajánlatom. Nagyon higgadt és nyugodt ember, egyszerűen hihetetlen , hogy létezik ilyen.
De szvsz tudod kiről van szó.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Egy jó moderátortól nem tart a user, hanem tiszteli, és becsüli
(mert igazságos, nem részrehajló, blablabla)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Persze láttam én már karón varnyút, vannak olyan userek, akiknek aztán magyarázhatsz...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Amikor engem akartál lecsendesíteni. + meg az ''de pont ezért szeretjük''. peterket van msn-ed? Inkább személyesen rendezzük le
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Valamennyire igen. Mert neki ezek a beszólogatások el vannak nézve.
Mindegy kár erről beszélni, bocis téma táblát akarok
-----------------------------------------------------------------
Magánvéleménnyel semmi bajom. De a felette írtak (amit írtál) kicsit csípik a szemem.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hát szvsz semmire sem jó... Le tudsz benne menni kb nagyszüleid szintjéid, azt pazony. Annak meg mi értelme?

Peterket: maga az ötlet jó (lenne). Csak elb*szarintottáák. Sajnos nem úgy tűnik, hogy pl. a majdani gyerekem át tudná venni az általam kitöltött dolgokat
Magyarán így , jelen helyzetben ennek semmi értelme.
--------------------------------------------------------------------------
Peterket : hát hogy? Most már komolyan érdekel![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-------------------------------------------------------------------------
Hm, ezt bebuktam, viszont akkor is úgy gondolom, bármiféle vitában nem szabad , hogy az legyen a meghatározó , hogy épp kit ''csíp'' jobban a moderátor
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Hát nem? annyira ki sem keltem magamból, hogy káromkodni kezdjek. Pedig tudok

Hááát ... Moderátoroknak semlegesnek kéne lenni, nem?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Örömmel indítod az (napi) offot.
Ezt nyomjuk otthon a teába. Szal erre figyeljetek: este pipihusi vagy pulyka
Ilyen kaják után jóhogy
Csak óvatosan a kéréssel...
köszi...próba
Én a szendvicset jobban tudom értékelni..... Jó ksi finom teával
Ki érti ezt? Na msot vagy az otthoni win föglött be, vagy az otthoni bill.. (bár ez fura lenne, mert az összes többi karaktert beírja!)
ahogyan az & jelet sem

![[kép] [kép]](http://www.clicksmilies.com/s0105/traurig/sad-smiley-068.gif)
Magyarán így , jelen helyzetben ennek semmi értelme.