Hirdetés
Aktív témák
-
rdi
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
fúúú micsoda korrupció!!! És csak így bele a képünkbe! Le a moderátorokkal, szabadságot minden topikozónak

-
rdi
veterán
kicsit lemaradtam:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
rdi
veterán
Hát ezt a szar meccset a horvátokkal. A Hálózat tévén megy
Én is nagy teás vagyok, hajlandó vagyok rum nélkül is meginni a vaníliás teát...
[Szerkesztve] -
rdi
veterán
Ti nézitek ezt a szart a tévében?
-
rdi
veterán
Én is birom a vért, régebben nyersen ituk, de ma már a civilizáció korában inkább sütve és habarva fogysztjuk

[Szerkesztve] -
rdi
veterán
Apám!!! Neked az asszony a macskákkal fürdik?

A nagybácsid biztos hortobágyi, mert a mi családunkban, Szoboszlón is volt egy ilyen ''fajzat'' jó koros, szikár parasztember az szinte minden nap lebbencslevest evett, meg öreglebbencset, aztán családi ünnepekkor (régi boldog idők) mindíg rezzenetesen sok mennyiségű étel fért belé
-
rdi
veterán
Jajj de yooo .

Egyszer én is otthagytam a feleségem a járdán. Még jó, hogy az első lámpa nincs túl messze - akkor oldalra néztem, és látom ám, hogy valami nincs rendben. Hát persze, hiányzott az asszony. Na akkor gyors tolatás, káromkodás a hülye hátul jövö autósra, hogy nem látja a tolazólámpát! stb. -
rdi
veterán
A fene egye meg a norvég királyt ...

-
-
rdi
veterán
Kis kertész (ez én) nagy eredménye (ez Ő):
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/050926/Dscf1082.jpg)
20 kg -os !!!
Aktív témák
- ÚJ Kis gamer/kis tervező PC: Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500, 16GB RAM, 512GB, nVidia T600
- ASUS ROG Strix XG32UCWG
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Segítség PC össze szerelés legjobb komponensek (ár-érték) összeállítása 0-ról is.
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest