Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Poctar
senior tag
Az Azonnali kérdések órája miért kapta ezt a toty nevet, ha nem válaszol senki?

-
rii
nagyúr
A Post Script-ről tudtam én is, hiszen így adtuk régen nyomdába az adatokat, PS-ben.
Azt hittem, POST végére írva mást takar ...
De persze: Köszönöm
pl:
PS: :] (C) Vlad
[Szerkesztve] -
-
rii
nagyúr
az mit takar, ha valaki azt írja a hozzászólás után, hogy PS?
-
Necrolyte
tag
válasz
bahama bug
üzenetére
De jóóóóóó!
Anyuci nekem is vegyél egy olyat.
És ez tényleg a tananyaghoz tartozik? Közgázra jársz? -
bahama bug
csendes tag
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Melyiknek? Gondolom a papírra gondolsz, mert annak nincs, mivel kiszúrták a szemünket rendes papírra nyomtatott pénzzel, ráadásul még pénz kinézete sincs, a gazdálkodj okosanban élethűbb a pénz

Szóval az a lényeg, h webkamerával csinálnak képet, ha tudsz válaszolni 5 kérdésből 3-ra, és ezt a képet rányomtatja egy kicsi nyomtató a bekészített papírra. Nagy élmény
-
Necrolyte
tag
válasz
bahama bug
üzenetére
Mondjuk ha 20 ezresekből kellett volna a kirakóst nyomni...
-
bahama bug
csendes tag
válasz
Necrolyte
üzenetére
Na igen, kirándulás féle. Csak úgy persze nem vinnének, hanem állítólag kapcsolódik a tananyaghoz, de hát én nem tudom. Ráadásul kisgyerekek is voltak egyidőben velünk, szóval úgy éreztük, h ez inkább nekik való, mint nekünk. Majdnem 20 éves fejjel kicsit gáz lett volna kirakóst játszani...asszem...

-
Rez_Grof
őstag
válasz
bahama bug
üzenetére
És van-e a pénznek szaga?

-
Necrolyte
tag
válasz
bahama bug
üzenetére
A Nemzeti Bankban? Osztálykirándulás? Megmutatják nektek, hogy mennyiből mi, és hogy hogyan? Vagy most mi van? Elvittek titeket csak úgy? Engem vihetnének mondjuk valami trópusi helyre...
-
bahama bug
csendes tag
Hali!
képzeljétek ma voltam a Nemzeti Bankban...hát izé, nem olyan nagy szám, bár van saját fényképes pénzem, és általam vert rézpénzem + megtudtam, hogyha aranyból lennék, mennyit érnék. Amúgy a filmvetítés nevetséges volt, az előadás pedig szörnyen unalmas. Szóval csak a kiállítást érdemes megnézni, ha arra jártok, mert csomó korszakhoz kötődő pénznem van kiállítva
-
Pópa
senior tag
Köszönöm!
+1 sör mindkettőtöknek.
-
Rez_Grof
őstag
net use parancs
Bővebben: link
Na ezt is megválaszoltuk rendesen!

[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
The syntax of this command is:
NET USE
[devicename | *] [\\computername\sharename[\volume] [password | *]]
[/USER:[domainname\]username]
[/USER:[dotted domain name\]username]
[/USER:[username@dotted domain name]
[/SMARTCARD]
[/SAVECRED]
[[/DELETE] | [/PERSISTENT:{YES | NO}]]
NET USE {devicename | *} [password | *] /HOME
NET USE [/PERSISTENT:{YES | NO}]
azaz net use x: \\gepnez\megosztasnev -
Panther
HÁZIGAZDA
Na EZÉRT nem járok én vallás topikokba! De ha szóba is kerül mondjuk egy normáls beszélgetés során, akkor is max elmondom a véleményem, eldumálunk, de amikor valaki bizonygatja az igazát (''téríteni próbál''), ki szoktam szállni azzal hogy ''ki ebben hisz, ki abban''. Akik már téríteni akarnak, azok úgyis marhaságnak tartják az én álláspontomat, ergo nincs értelme az egésznek.
-
rii
nagyúr
belinkltem ide is a kéárdésed....
Bővebben: link
Necrolyte: köszi, forró kakaó rulez...
-
Pópa
senior tag
Hali!
Hogyan tudok becsatolni egy hálózati meghajtót Windows alatt parancssorból? -
Szalma
őstag
(Szerintem nem tudnál ''vitatkozni'' velem erről a témáról, mert ez szerintem nem vitatéma. Annyira a személyiséghez kötött, hogy a vita alapeleme, a logikus érvelés, itt mit sem érne... Azaz csak beszélgethetnénk a saját meglátásainkról. Maximum. De ez pont az a része a világomnak, ami mélységeiben rajtam kívül senkire nem tartozik...
Mindenki magától fog ''üdvözülni'', vagy bármi, nem más által... Nem vagyunk birkák...
)
Szeretettel:
Szalma -
Szalma
őstag
(Talán még emlékszel a kommunikációs problémákat ecsetelő beszélgetésünkre: pont hasonló eset állna fenn, ezért választottam a ''neki beszélek'' módszert, mert vele nem tudok... ''Kesztyűfelvételre'' pedig ebben a témában nem pályázom: próbálok élni hagyni mindenkit a hitében, csak hagyjanak engem is...
Guga írásai nem hagynak -> ez kihoz a sodromból (érzelmileg megérint más emberek, khm, nem túl elvont gondolkodása).
Tényleg nem mond semmi újat, de ahogy előadja..! Bicskanyitogató...
Ejnye, no...
)
Szeretettel:
Szalma -
ngabor2
nagyúr
Máshogy alakultak a dolgok, mint sszerettem volna, ezért bejöttem dolgozni. Ha nem betegszek le mégjobban, akkor maradok is.
rii:
Hajrá teások! Asszem én is teszek oda valami finomat, csak még ki kell találnom, hogy milyet. -
rii
nagyúr
Alig vagyok fent egy pár órája, de már a 3. adag teámat iszom 0,5 literes léptékekben.
-
WN31RD
addikt
Szerintem a véleményed nagyon is a Vallás topicba való lenne. Nem neki (gugának) beszélgetsz, hanem csak vele. Érdemes lenne felvenni a kesztyűt, legalábbis bizonyos mértékig, mert vélhetően nem kevesebben lennének kíváncsiak a te véleményedre, mint az övére (én pl. felteszem a kezem
).
Egyébként meglep, hogy ennyire felhúz a dolog. guga semmi igazán meglepőt (amit legalább részleteiben ne hallhattál volna máshol) nem mond. -
Szalma
őstag
(Az a véleményem, hogy guga ''kissé'' keményvonalasan értelmezi az általa birtokolt evangélimokat. Egyszerűen vakvágányokon közlekedik: a keresztény Isten mindenhatóságát, igazságosságát és könyörületességét hirdeti, miközben ellenpéldákat mutat az evangéliumból...
Amúgy, ha a fent említett isten mindenható -> ismeri a múltat, jelent, jövőt (amit ő teremtett!) -> miért is törődne az emberekkel? Megalkotta őket (a sorsukkal együtt!), adott nekik iránymutatást (kielégítve szellemi kíváncsiságukat), oszt annyi. Ment a következő világegyetembe.)
Szeretettel:
Szalma
ui.: Brrrr... Csak dohogok. Azt hittem, a pénteki morcosságom elmúlt, de guga írásai olvasgatva rájöttem: ezzel az emberrel nem szabad szóbaállnom, mert nem elég absztakt a gondolkodása. Szóval inkább ide írtam (talán itt is olvassa), nem a ''Vallás'' topikba, mert az ''elfogadási képtelensége'' inkább személyiségének problémája, nem a vallásé... -
pussy_cat
tag
Szépjóreggelt mindenkinek!
Igaz lassan dél van, már a második kávén gondolkodom. Egész hétvégén alig beszéltem valakivel, bár tegnap hazamentem apámékhoz, de inkább csak napoztam egy nagyot, meg búcsú volt, ott lődörögtem, felültem egy-két olyan életveszélyes bigyóra. Szombaton meghódítottam a budai várat, majd a Margitszigetet, gyönyörű idő volt.
Asszem lassan nem lesz szükségem a hangszálaimra, vagy veszek magamnak egy diktafont
Csók mindenkinek
-
ngabor2
nagyúr
Jó reggelt mindenkinek! De jó dolog 7-kor felkelni, ha az ember nem megy munkába. Persze nem fogok unatkozni, az biztos.
-
bobsys
veterán
Jó reggelt! Sajnos munka lesz ma, pedig nagyon jó volt a hétvégém. Leszámítva hogy szombaton 8ra kellett leérnem Dunaújvárosba ZH-t írni.
-
kymco
veterán
Jó reggelt
! -
-
Agostino
addikt
Émmeg azon filozok, amellett, hogy aludnom kellene, hogy lassan minden Cartoon Network karakter arca megtalálható lesz az egyéni arcképekben. Láttam már Donaldot, Tomot és Jerryt, elöbb láttam valami fekete kacsát, aki rajzfilmekben mindig úgy beszélt, hogy fröcsögött a nyála, viszont a neve az istennek nem jut az eszembe, meg volt még valami ami szintén nem ugrik be. Érdekelne ki fogja magának legközelebb pl. a 3 nagyszemű repülő csak közül valamelyiket arcképként választani.
-
MyKonzerv
senior tag
ollé...ezt a topicot is megtaláltam
jobbra fel
kész vagyok teljesen...de a windows is legalább...
most jön a jól megérdemelt sör angol házi közben
-
válasz
ladybug
üzenetére
Az nem papírkása? Együnk papírkás csireket.

Pacák 5 éve vagyok koleszos, a mostani a 4. kolesz. Inkább az lehet, hogy változnak az idők. Mondjuk ebbe benne lehet az is, hogy velem az emberek nem szívesen szórakoznak így, mert háromszor veri rajtuk Xpod vissza.
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
Jut eszembe kanál. Van itt olyan, aki volt katona, koleszos stb. és megkanalazták?
Gy.k.: elpaskolták kanállal a hasát.
De sz@r. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Xpod: nem vagy elég régi koleszos.
Manapság már biztos lájtosabbak az ilyen intézmények. 
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Mindenképp az 50l-es. abban valakit meg tudunk főzni, ha rosszalkodik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha nincs kanál, akkor eszünk villával. Vagy kézzel, esetleg kenyérrel kimártogatjuk. Esetleg végső elkeseredésünkben megelégedünk a kanálnak látszó tárgyakkal.
No, elteszem magamat én is holnapra, nehéz nap lesz, hiába nem megyek dolgozni... -
válasz
parandroid
üzenetére
Nincs csoki? Hüp hüp még belegondolni is szörnyűűűű mamiiiiii.

Ezt nem hagyom annyiban. Bannolni fogom Agent Smith-t. Reszkess, most felmérgesítettél.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Ha incur-fincurt visszaolvasol a táboros totyikban, akkor meglátod, hogy eleve úgy volt megbeszélve, hogy műa. tányért veszünk, műa. kanállal és/vagy villával. bár ez most már hótmindegy.
És a lényeg, hogy volt bogrács, igaz, nem egy nagy, hanem 2 kisebb. De ebből kiokosodva jövőre már igen profin fogjuk csinálni
-
válasz
parandroid
üzenetére
Kicsi se?

Akkor mivel fogom a teába a cukrot kevergetni? És a levest hogy fogom enni?

ngabor2: jövőre ha eltudok menni viszek bográcsot. A választék 50L vagy 15L esetleg 4L. Attól függ hányan leszünk. De ha Nincs kanál. akkor valami olyat kell főzni amit villával is tudunk enni vagy megszerezük Smith ügynök kanalát.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
No leléptem csucsulni, holnap is nap van, sőt korán is kel kelni!

Jó éjt hölgyek/urak... -
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
jah, egen, kanal sem volt, azt is ugy kellett vennunk, mert a tobbseg ugy jott el tobbnapi taborozasra (meg volt beszelve, hogy fozunk), hogy semminemu evoeszkozt/tanyert nem hozott magaval (3-szor mentunk vissza a tesznyoba, hogy meg ez kell, az kell)
Sianis: de neki nem volt baltaja![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
válasz
parandroid
üzenetére
Magas alkohol tartalmú: csökken a fájdalom érzet, belülről fertőtlenít, kedély javító.

Más.
TFT monitort mivel lehet tisztítani?
Nekem a szemüveg tisztító és a hagyományos monitor tisztító lötyik nem segítettek.
Tudom, új monitor vételével. De ezen kívül esetleg valami ötlet?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Eredeti játékok OFF topik
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Fotók, videók mobillal
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Amazfit Active okosóra
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kimertem a tudást az ősi tudástáramból.

)
Hajrá teások! Asszem én is teszek oda valami finomat, csak még ki kell találnom, hogy milyet.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)