Hirdetés
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Úgy látszik páran csütörtököt mondtunk

A csütörtökben az a jó (azon túl, hogy a legmókásabb nevű nap), hogy utána mindig péntek jön (ami nem olyan vicces nevű), amikor is hamarabb le tudok általában lépni és a délutánt meg az estét a Kedvesemmel tölthetem.
Ráadásul pénteken egy csomó számítástechnikai kütyüvel gazdagodom (ha a sulinet is úgy akarja). -
Vérboci
addikt
Elfelejtettem mit akartam írni....

-
Vérboci
addikt
Bővebben: link
Reszkessetek -
Vérboci
addikt
-
Vérboci
addikt
Jesszum pepi

Most nézem a havi számlakivonatomat. Jött egy rejtélyes összeg...
2005.09.15 Készpénz befizetés 1000 HUF
A megjegyzés csak ennyi: SZALMA
Ez kész
Bővebben: link -
Vérboci
addikt
Haha! Megtaláltam Torz on Borz gyermekkori képét a neten! Talán nem haragszik meg...
Bővebben: link
-
Vérboci
addikt
Nem mondjátok, hogy mindjárt betelik ez a topik is?
Szerintem ez a rekord... -
Vérboci
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ha megnézed, sehol sem egyenletes a keret. Ott éppen így sikerült. Nem törekedtem a középre igazításra.
Hívjuk dizájnelemnek
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
már a múltkor is megtettem

-
Vérboci
addikt
Fűszertartóra csináltam cimkéket, azok ki vannak nyomtatva sima papírra és a vízhatlanságot ilyen fóliával kívántam biztosítani.
320 Ft-ért akartak adni egy darab A4-est, de sokalltam, mert kéne legalább 2.
Aztán máshol végül vettem tekercsben. Ez 3 méterszer 50 centi és 650 HUF.
CSak ennyi fólia meg még öregkoromra is elég.
Lehet hogy fűszercimke gyárosnak kéne mennem.
Ha kellenek cimkék, innen letöltheted: Bővebben: link (csak most valamiért nekem nem jön be az ultraweb) -
Vérboci
addikt
Sziasztok! Jöttem elköszönni!
Ellenvéleményt fogalmaztam meg a jogos modban, ráadásul a legjobban rámszálló moddal szemben, szóval lehet, hogy nick csere lesz. -
Vérboci
addikt
válasz
Lev Andropov
üzenetére
A második...
-
Vérboci
addikt
Mi folyik itt?
-
Vérboci
addikt
45 perc mászkálást nem vállalnék be.
De ha valaki eme boltok közelében lakik: Bővebben: link
Akkor talán nem oly bonyolult. Posta meg minden sarkon van. -
-
Vérboci
addikt
Na Pestiek, Pest környékiek, Miskolciak, Kaposváriak, Pécsiek figyelem!
Van egy bolt (a fent nevezett településeken egy-egy) ahonnét nekem kellene egy 50 forintos kis kütyü. Ezt a bolt nem postázza, 1300 forintos postaköltség miatt nem is lenne célszerű. Ha ezt valaki megvenné nekem és elküldené, hálás lennék.
Én küldenék egy borítékban pénzt a cuccra, borítékra meg a postára, a delikvens pedig venne egy bubis borítékot, bele a cuccot és sima levélként visszaüldené.
Szerintem ez így 300 forintból megúszható.
Valaki??? -
Vérboci
addikt
Jó reggelt!

Mindenütt szürke felhők. És már csak pár óra van hátra...
Talán kitsztul addig...
Ugye kitisztul az idő? Ugye...?
-
Vérboci
addikt
válasz
üzenetére
Amennyire én tudom, a pengőnek nincs különsebben nagy értéke a gyűjtők körében. (Bár valószínűleg az évjárat számít) Annak idején a szél söpörte az utcán a mega-giga millpengőkkel együtt, mert nem ért semmit. Nekem is van egy raklappal. Ha sok van, akkor talán a MÉH átveszi mint papírhulladékot

Xpod:LooooL
[Szerkesztve] -
-
Vérboci
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Én villanygitározni szoktam nem halkan az 55 négyzetméter kisebbik lakószobájában. Eddig még nem volt panasz. Pedig az édesanyám te jó asszony és az akácosút nincs a repertoáromban

Xpod: Családiháznál is vannak szomszédok, akik füvet nyírnak, vagy éppen kerítést felxszel. Kutyaugatás, bocibőgés. Ahol emberek élnek, ott zaj is van. Kérdés, ki mennyire toleráns, illetve empatikus.
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Nálad mi a hajnal??? Mert ha a kislány valóban ''hajnalban'' csapott a furulya húrjaiba (képzavar), akkor szerintem apuci és anyuci is megtette volna a szükséges lépéseket. A pici pocijába bele...

Amúgy panel? Én panel. A húsklopfolás a kedvencem reggel 6-kor
Gondolom mondanom sem kell, hogy a kislánynak szurkolok és további sok sikert, és kitartást kívánok a zenei fejlődéséhez
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vérboci
addikt
Vasárnap hajnal...
És én melózom, mert leltár van...
Hogy lehet ez??? Miért pont én? Brühühü
-
Vérboci
addikt
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Na... témánál vagyunk mi? A kis szakértő

-
Vérboci
addikt
Én is csak a plakátokat láttam. Jellemző egyébként, hogy nem kapni. Csak vevőcsalogatás.
A linkelt logenednél eszméltem rá, hogy ezt még én is megengedhetném magamnak. Havi 30 ezret simán kifizetek. Jelenlegi állapotom szerint persze.
Igaz, hogy amellett már mást (pl. lakástörlesztést) nem vállalnék be, de meglepődtem, milyen könnyű kvázi új kocsihoz jutni.
Csak jogsi kéne már
-
Vérboci
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ez az én bajom is...
Tulajdonképpen majdnem minden pénteken tervezem a 12 órási hazamenetelt.
Elenyésző számban sikerült az elmúlt egy évben.
De majd most... most megmutatom nekik
szerk.: Feltörtem mint Balfon a büdösvíz, már lelkes újonc vagyok
Pedig addikt lennék 
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Péééénteeeek ezzzzaaaazzzz húúúúúúúúú!!!!!!
(Spongyabobos előadásmóddal)
Akkora pizzasütés lesz este, amire nem volt még precedens a háztömbben
Ráadásul ha minden jól megy, ma 12-kor lelépek. -
Vérboci
addikt
Ezt a szívást...éppen jöttem vissza a helyemre a bejárásból, egyik kezemben a mappám, másikban egy gőzölgő automatás (de nagyon finom) kakaó. Jövök fel a lépcsőn, megcsörren a telefon. A lépcsőre kellett lepakolnom, hogy felvegyem. 20 percet egyezkedtem egy beszállítóval. Aztán indultam tovább, de 5 mp múlva csörgött a magán mobil. Kakaó megint a lépcsőre.
Most itt vagyok. Nem elég, hogy elhűlt a kövön a kakaóm, még a kakaós témáról is lecsúsztam.
Ehh...
-
Vérboci
addikt
A ''ha'' szó pont a konkrét helyzet minősítését teszi lehetetlenné, mivel nem tudom hogy romák-e.
Bár az arca nagyrésze ki van kockázva, ha elég sokáig nézzük, le lehet voni bizonyos következtetéseket. Illetve a háttérben látható ''táj'' is árulkodó.
Nem mondtam semmit...
tiv61us: Tildyvel kell egyetértsek, ugyanis állítom, hogy rengeteg kis hülye pitsa van, akik akár 13-14 évesen arra várnak, hogy magukra húzhassanak egy fickót. Tudom, tudom, ha két szót váltanának, kiderülne a turpisság, de a férfi néha csak férfi és egy kósza numerába belevág. Aztán jön az eszmélés, hogy csak tizen valahány éves volt a pártner. Hibás a fickó, meglehet, de én a kis cafatnak gipsszel önteném be a (szerk.
mókusát ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Jó, akkor a példa kedvéért legyen 14 éves az a 18-nak kinéző lány akit 50 évesen bevezetek a jóba. Érdekes határ ez, hogy ha 14 éves akkor pedofilság, ha 18 akkor nem. Pedig én ugye 50 éves vagyok (tegyük fel) és egyik esetben 36, a másikban pedig 32 év a korkülönbség.
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Ennél egyszerűbben nem megy... talán ha angolul próbálkoznék

Szóval mondjuk én 50 éves vagyok. De olyan sármos fajta. Kiszúrok a helyi plázában egy csajszit, aki jó 18-19 évesnek tűnik, fejlett idomokkal, ámde mindösszesen csak 15 éves. 3 évet simán csalhat a ruházat, a fejlett test, vagy a smink. Tehát teszem a szépet, eglátja a fasza kocsimat és eljön egy körre. A Fenyves autósmozinál félreállunk és kilövök egy kis magot. Pedofil vagyok?
Hiszen 50 éves létemre 15 éves csajszival kufircoltam...
Mert ugye ha valóban 18 éves lenne, akkor már nem beszélhetünk pedofilságról. Rengeteg példa van kishazánkban is a fiatal kontra vénember kapcsolatokra.
Igaz kedves Faludy Gyuri bácsi
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Persze hogy nem mondanám meg.
Kimegyek az utcára, hálóval összefogdosok 10-20 jó bulát, akivel érdemes lenne, ost a 3/4-ről kiderülne hogy 14-16 éves.
Bár nem hallatszott ki a hozzászólásomból, nem is a férfiakat itélem el ilyen esetben. Azaz nem mindig.
Illetőleg hiába néz ki valaki 20 évesnek, ha amikor megszólal, akkor kiesik a csörgő a száján. Ebből azért kapcsolni kéne. De egy bizonyos alkohol szint felett...
-
Vérboci
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Két 16 évesen még annyira meg sem botránkoznék.
De ez...Bővebben: link -
Vérboci
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hát igen... már lépni sem lehet az ilyen lovagias kopaszoktól

De hogy ''ezekkel az öregekkel''* én is mennyit küzdök nap mint nap. Elvégre napi másfél óra minimum a buszon. Nem távolsági, helyi járat!
*gyüjtőnév, a megbolondult, öregkorára házsártos, kötözködő vénemberré vedlett emberekre alkalmazom -
Vérboci
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Addig jó, amig láthatatlan vagy a rendszer számára...
Mert ha egyszer behálóz, akkor...![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/deadman.gif)

-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Fedák Sári Molnár Ferenc (Pál utcai fiúk) felesége volt.
Mielőtt ezt beírtam, hogy lecsekkoljam, jól emlékszem-e, beírtam Molnár Ferenc nevét a gugliba. Az a szörnyű, hogy a találatok közül már a tizedik a megasztáros Molnár Ferit hozza. Az a karamella, vagy ki
-
Vérboci
addikt
Gyakorlás italozóknak, hogy hazaérkezéskor ne legyen gond Bővebben: link
-
Vérboci
addikt
Na mi a dörgés fiatalok/öregek?
Látom elég punnyadt hely lett az OFF Topic Vérboci nélkül. Mitagadás, elvette a kedvemet egy s más a fórumozástól
Na nem ám
Csak iszonyat sok meló van. Kiküldetés hegyek, meg minden. Azért addig is, Vérboci éhségetek csillapítandó, látogassátok szeretettel kemény munkával összetákolt honlapomat
Bővebben: link -
Vérboci
addikt
Én nem akarom jobbra felrakni a topikot, de nincs mi tenni

Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/generator/signs2/dead98e687c111797278682f6b56b003.png)

![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/generator/signs2/bf11ea421e83500ad084179150d4320e.png)
![[kép] [kép]](http://www.markbashista.com/Animals/images/Baby%20Cow.jpg)