Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Jó reggelt nektek!
Erősen szemezek egy egyedi átalakitású (xbox, 4kerékkormányzás, egyedi bőr és festés, stb) Nissan 300zx-el.
Tudom, hogy 20 litert zabál valószinűleg városban, és hogy szintetikus olaj, stb, de nagyon tetszik.
Látom megint hajnalig tartott a beszélgetés.
-
kymco
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
A melóhelyem 10 km-re van kb a lakásomtól, és mivel kötött a közlekedés (egy busz reggel oda, egy délután vissza), vagy negyed hétkor kigyalogolok a buszhoz, vagy megyek autóval (eső, kényelem stb...). Elsőként érek be általába megelőzve a kollégáimat, de ez kell ahhoz, hogy rendezzem a gondolataim és az iratokat.........
-
ngabor2
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Tegnap este kerestél, de már akkor aludtam (a gépem 7x24-ben megy, az semmit nem jelent, hogy az msn-en be vagyok lépve...).
A dvd-k remélhetőleg ma fel lesznek adva.
Hogy hova járok dolgozni? A lakhelyemtől kb. 40 km-re. De a buszközlekedés olyan hülyén van megoldva, hogy 5-kor kell kelni, hogy 7-re beérjek. Ha később indulok, akkor 8-ra se érek be, mert az ezt követő buszok mindig tele vannak mindenféle iskolásokkal.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
A nátha talán alegrosszabb ezen a téren. Csak akkor lesz jobb, ha felszakad nekik. A trükköket gondolom ismeritek..(steri mar, szirupok, nasivin stb).
Hová jártok ti dolgozni ilyen korán?
erdey_a: El kell kesrítselek. Car idő lesz ma.
Bővebben: link
Hogy legyen egy sajátod.
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Jó reggelt!

Mindenütt szürke felhők. És már csak pár óra van hátra...
Talán kitsztul addig...
Ugye kitisztul az idő? Ugye...?
-
ladybug
őstag
Szervusztok korai madárkák..
Jó reggelt mindenkinek.
kymco: Jobbulást a lurkóknak. -
kymco
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Nem volt szándékomban versenyezni
,.... szívem szerint az ágyban durmolnék még.
Nagy ajánék volt most a nyugalmas éjszakánk, mert nagyon rosszul indult a tegnapi nap.
Vsz mindkét gyerek beteg lett. Általában ilyenkor fél éjszakát ébren töltjük, de most csak annyi gáz volt, hogy nehezen aludtak el, illetve éjszaka hallottam a nyugtalan alvásukat.
Láz nincs, csak a megfázás klasszikus tünetei.... -
ngabor2
nagyúr
Kymco barátom ismét megelőzött, de én is mindenkinek jó reggelt, és sok erőt kívánok ehez az új héthez.

-
kymco
veterán
Szép jó reggelt mindenkinek! Újra itt van egy ''csodaszép'' hétfő!
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
kb ugy, mint az, hogy noket lehet linkelni egy hw-forumon...imho semmivel nem all tavolabb a permetezo meg a tragya a pc-tol, mint a csocsok meg pinak
jah, es arra had ne kelljen mar felhivnom a figyelmedet, hogy a topic a bolhapiacon van, ahol a kovetkezo leiras diszeleg:
Eladó [...], tanyák, [...] és minden, ami a többi kategóriába nem illik
rii: szarfosext2, akokr szedem le rola a jelszofile-t, amikor akarom
[Szerkesztve] -
MyKonzerv
senior tag
szvsz nem kell kiröhögni
te is adhatsz el olyant, amin ő harsányan röhög, hogy mekkora köcsög vagy, hogy volt egyáltalán ilyened...
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
2 teherautónyi tehéntrágyát beszámít!

-
Motion_Blur
félisten
-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
mindig is ilyen kedves es turelmes (mar-mar figyelmes) voltam baszdmeg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Halljátok, legyen már a következő rész az OFF TOPIC XP!
Hm? 
-
B-L-A-C-K
titán
Jó éccakát mindenkinek...
-
Azt hiszem mára elég belőlem, majd holnap délután remélhetőleg újjult erővel folytatom.
Jó éjszakát.
OFF. -
Bubu79
addikt
-
MyKonzerv
senior tag
bázzz...egy hetes a totyik és már a fele betelt...

-
tildy
nagyúr
Biztps van akinek a reggeli tortabol nem jutott.Na de egz phs se jott az igazi tortabol enni, amit hugitol kaptam.
ha ime:
Bővebben: linkAfonyas - joghurtos volt, termeszetesen.
-
Rez_Grof
őstag
Nézzétek milyen szép avatart rajzoltam egyik moderátorunknak

Bővebben: link![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Az normális ha Pc klinikát, Ph klinikának olvasom?
-
-
rii
nagyúr
cobol, lisp, prolog, algol, ada, pl/1?

A PHP-t még célszerű is lenne megtanulni, de az sem vonz .... ilyen webszerveres, leglérdezéses cuccos ...
szerk.: Xpod: viszont izgalamas ...
WillChi: a hasznot nem is úgy értettem, hanem csak ne teljesen kihalt nyelv legyen ... amit, Xpod is írt, a Perl az még él, nem?
Turbó pascal 6-ot eléggé sokat nyomattam. Írtam benne félig egy nortont ....
... gány lett, de én írtam .... :Đ
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
WillChi
üzenetére
Szerintem valahol ott kezdődik a programozás. Az asselmbly-nél. Sajnos nekem nincs rá lelkületem, hogy ilyen rideg dologgal foglalkozzam. Motanában gondolkoztam, hogy valami régi prog.nyelvet meg kellene tanulni, de ezek a maiak nem vonzanak. A fősulit nem tudom a munkámn miatt folytatni, de ott tanultuk a C#-ot. Hát,.... ebben semmi szépet nem látok, mint pölö a C-ben. Én az eljárásorienált prognyelveket szeretem.
Tudsz ajánlani valkami old school programing language-t? Perl, progol? Esetleg aminek még hazsnla is lehet?
Mostanában gondolkoztam azon, hogy egy régi p100-at összerakok, csak azért Turbo C 2.0-ban programozgassak. Ugye 80*25-ös karakteres üzemmód mégis más ....
[Szerkesztve] -
-
rii
nagyúr
válasz
WillChi
üzenetére
Köszönöm! Azért az assembly finom. Soha nem foglalkoztam vele, csak gépeltem már be asm prog. részletet. Egy olyan plu-in, mint pld a helyes-e CRACK-elése eléggé nehéz lehet, mert kell [1.]serial, [2.]meg ellenőrzi a cél-software SERIAL-jat is, hogy ugynarra a SERIAL-ra csak egyszer lehessne feltenni ....
-
WillChi
őstag
Ez mindig is hasonlóan ment. Jó a célra a NuMega SoftIce (van DOS és Win verziója is). Gyakorlatilag kell érteni az assemblyhez is, mert ezek a progik is azt fejtik vissza, csak sok segítséget adnak hozzá pl. töréspontot tehetsz Win alatt egy kiugró MessageBox-ra, porthasználatra, stb. Ha a jön az esemény, amire beállítottad, akkor belép a SoftIce-ba, itt végigkövetheted a programot, megkeresheted azt a feltételes utasítást, ami vagy pl. letiltja a belépést v. engedélyezi. Ez nagyon pongyola megfogalmazás volt, de remélem érthető.
Egyébként nem etikus más programjában turkálni. A saját progik tesztelésében viszont sokat segíthet.
[Szerkesztve] -

rii: igen, de az általába vagy megkerülik tehát elsem jut eddig program, vagy átírják, hogy mindenféleképpen menjen tovább. Természetesen hexában. A legtöbb progihoz elég egy debugger, és 1 hexa szerkesztő. Az ellenőrzéseket, már ha tesznek bele szintén át kell írni.
Mellesleg nincs olyan progi amit ne lehetne feltörni, csak idő kell hozzá.
[Szerkesztve] -
estie
tag
Öcsém, magyar vészhelyzet: ''egy férfit a felesége leszúrt a konyhakéssel, mert az széttépte a csekkeket''

-
lorcsi
veterán
Elhagytam a telómat

egyetlen szerencse hogy (úgy tűnik) yo embertalálta meg & honap vissza adja...remélem... -
Tudtátok, hogy van egy akció a T*scó ban? Ha veszel 3 db 1,5 literes N*stea-t kapsz egy poharat hozzá.

[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
megcsináltam azt, amit tegnap estére kellett volna, most megcsinálom részebn még azt, amit péntek reggelre kellett volna ..........
Addig is valaki szétoffolhatná az OFF-TOPIC-ot, hogy elmondja nagyvonalakban, hogy is történik egy program feltörése.
pl. DOS korszakban DEBUG-olták az EXE-t, és nézték mikor kerül egy feltételhez, és azt átírták HEXA-ban? Vagy hogy?
Aktív témák
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, én is bennt vagyok már... síri csend vesz még körül....
Inmár a melóhelyen vagyok, reggeli, aztán meló ezerrel 

Bezzeg, ha más linkelte volna...ide se kell többet írni...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)