Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
AMDpower/
senior tag
Valaki esetleg tud valami ingyenes ftp-t ahova gondnélkül fellehet tölteni regizés nélkül kb 1mb-ot?
[Szerkesztve] -
Versus82
aktív tag
ááá....segítség. nem bírom felrakni ezt a rohadt winter assaultot, 1.1-es patch szarakodik hogy corrupt....állítólag egy 2 gigás filet kezd el tömörítgetni kifele az install közben (van 14 giga szbad helyem), de a lapozó file mérete csak 1,22 gb. az nem baj, vagy a ketttőnek semmi köze egymáshoz?
-
Felébredtem ! Ezt a bulis tegnapot hiába is mesélném,nem hinné el senki.Ilyen volt:

-
kymco
veterán
Elaludt a vállamon a fiam, így csak nézem a pizzákat...

-
kymco
veterán
Ma vendégeink lesznek. A feleségem 3 gimis barátnője.... Több, mint tíz éves barátság

Pizzát süt a kedvesem, mindjárt hármat is
nyam, nyam... 
-
ngabor2
nagyúr
Úgy szeretem az ilyet... kb. egy fél órája megtudtam, hogy menni akarok Debrecenbe... Nem, mintha nem terveztem volna mára más programot. Utálom, ha más szervezi az életemet, különösen a hátam mögött.

-
Sianis
addikt
Jó reggelt!
Sikerült pótolnom az alváshiányomat, ezért keltem ilyen későn!
Irány a tanulás...hej -
ngabor2
nagyúr
jó reggelt mindenkinek a Babázóban
Sok kisgyerekes szülő összejön, és beszélget... és van, aki kilóg a sorból. -
ladybug
őstag
-
kymco
veterán
Jó reggelt mindenkinek!
-
Bakker. A BME mellett elkeztem járni közgáz fősulira is, és kiderült, hogy a negyedéves vizsgák tegnap voltak.Hát, nem túl sokat járok be, tény.

-
bobsys
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Chivast ne is említsd. A legfinomabb whisky amit valaha ittam. Van is egy 12 éves literes fent a szekrényen (jó dolog a hallgatóktól ajándékot kapni
). És várja a megfelelő alkalmat.
Tokajon mazsola bort íttam egyszer. Isteni volt. Valami iszonyatosan édes volt és nagyon csúszott. Aztán mikor a harmadik pincéből jöttem fel akkor már én is majdnem másztam, mert igaz, hogy láttam az egyenest csak nem éreztem. -
éjszakai fárasztóságok :
matek példa.
Egy anyuka most 21 évvel idosebb a gyerekénél. 6 év múlva az anyuka
pontosan
5-ször annyi idos lesz, mint a gyereke.
Kérdés: Hol van most az apuka?
(van értelme) -
az aszú az más...

abból elkortyolgatok akár egy decit is...
de nekem az is túl édes.
egyébként a nagyapámnak van jóféle 5-6 puttonyos aszúja is...
rohadt nagy munka és rohadt sok türelem kell hozzá... nem véletlenül olyan drága.
juteszembe, múlt hétvégén szüreteltünk szombaton a szakadó esőben, és mivel jó aszús termés volt, vasárnap szemenként (!) kellett leválogatni az aszút a fürtökről.
Képzeld el mekkora munka pár tucat hordónyi szőlőről leválogatni az aszúszemeket...
nyolcan csináltuk egy napig....
-
bort csak tisztán - és csak jó bort.
Arra, aki a tokajiba belenyomja a szódát, nagyon csúnyán szoktam nézni...
egyébként ha a nagyapáméknál vagyok (kis falu tokaj-hegyalján) sokszor előfordul az, hogy - mivel a helyi víznek, ami a csapból jön, elég hülye íze van, és nem nagyon szeretem - egész nap inkább jóféle tokajit (nagyapám isteni saját bora) iszom...
vizet egy cseppet sem...
és mégsem csípek be tőle... 
-
mayerlaci
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Az ugyvan:Hát ez most igy hogy.
-
Srácok a sört hidegen, a töményt korsóba, a bort tisztán de piszkosul szeretitek?

-
Sipi
addikt
Bort én is tisztán. Sajnos, utána én nem leszek az...
Most sem nagyon. Holnap nagymeló, foltosra kell festenem öcsémék lakását.
A keserédes isteni. Inni. De egyetértek: minden más halmazállapotban a lehető legnagyobb tűzerőt érdemes bevetni ellene.
Szép jó féléjfélt Neked! (Meg a többieknek is, ha még itt kóricálnak.)
Sipi -
Üdv
Ismét vagyok, ezúttal már itthonról.
Először is, tudom hogy ez nem az a topic de #>@&> -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Szevasz, tesó! Képzeld, én is elhagytam ugyanezt ma reggel a kék metrón... Aztán még kóstolgatnak is, hogy mennyi maradt belőle. Banyek... Mik vannak! Tiszta neszójjábe hangulat.
Á, kezdem magam felhúzni. Pedig a telefonban még jó hangulatom volt. Vissza kellett volna mennem inni. A pultos lány csinos is, aranyos is. És nem hülyítget. Azt kapom, amit kérek. (Sör, fröccs.)
Na, lelövöm magam. A végén még hajnalban cserreg az MSN egy kiadós lebaszásért.
Egy Marvin mindenki felett.
Sipi -
bobsys
veterán
kezd mindenki letaglozódni?
akkor én is
holnap ZH-zom, tanulni kellene -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ad 1.: jó az avatarod.
Ad 2.: úgy fel arra fel, hogy nem szeretem, ha hülyének néznek. Főleg, ha olyan, akit kedvelek. Főleg úgy, ha tudja, hog ynem is fogok annyira haragudni...
Főleg úgy, ha....
Miért, gond a benyögésem? Bocs, csak elég izé valakit kirángatni a kocsmából a ''még jobb'' ígéretével, aztán meg közölni, hogy mégsem. És lehet, hogy tévedek, s tényleg úgy van, ahogy van, de pár hónapja én nőnek nem igazán hiszek... Ilyen hipp-hopp, ad hoc jellegú programváltozásokat pedig még az exem előtt sem nagyon vettem be.
Az érintettől mea culpa, ha alaptalanul vagyok rá mérgesecske. Majd elmeséli, ha akrja. Meg ha én is akarom...
Egyébként mi a gond?
Sipi -
ladybug
őstag
Én inkább be lennék csípve, ahelyett az állapot helyett, amiben most leledzem.

[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
Brühühü, engem totál hülyének néznek... UGYE?
Attól, hogy be vagyok csípve, az agyam még megvan. Sajnos... Jobb lenne néha zsebre vágni.
Na, legalább megvan a következő feladat. Hordozható agy. De szép is az...
Sipi -
ngabor2
nagyúr
Mi van itt? Nagyon nagy a csend. mindenki elment sörözni? én meg unatkozzak itt.

No akkor bepótolom a heti levelezésemet. -
kíváncsi
őstag
VladimirR Te olyan vagy mint a hobbitok mindig tudsz valami újat mutatni Bővebben: link
-
ngabor2
nagyúr
Végre hazaértem. végre hétvége van, és a jövő hét is nyugisnak és haladósnak néz ki: nem lesz főnököm

Más: ittatok már csípős teát? Most belekóstoltam... csokit kell rá ennem, mert anélkül nem bírom meginni. A Carpe Diem ''saját'' keverése, Red Bush Spicy. Tényleg fűszeres. -
tildy
nagyúr
Úgy látszik egyre többen adják moddolásra a fejüket , legújabban a papucsgyártók:
Bővebben: link
Mondjuk szerintem hasznos:S Legalább annyira, mint az a gyerekruha, aminek az alján felmosórész van![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Vazzeeee!
Alig ismertem meg a saját hsz-emet tegnapról!

-
SPDeluxe1.0
aktív tag
De durva
:
Bővebben: link
Egy kissé áttekinthetetlen első ránézésre!
-
kymco
veterán
válasz
Panther
üzenetére
Kinn voltunk a Duna parton. Régen Dunaharasztin laktam, és akkor a sziget nagyon el volt hanyagolva, de most nagyon szép volt... Az aljnövényzetet eltüntették, nyírják a füvet, parkosítottak, játszóteret építettek.... a napfényben csodaszép volt...
A gyerkek játszottak, én pedig egy vagon fotót készítettem..... a feleségem is csodaszép volt.... úgyhogy gyönyörű délutánt töltött együtt a család...
-
Loretto
veterán
Este a fókuszban: ''...megválasztották a világ 10 legrosszabb erotikus jelenetét..''

Aktív témák
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és mégsem csípek be tőle

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

: