Hirdetés
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
- A méretarány mindig is cink volt Quake pályák esetében. Asszem egy pixel egy inch, de a jatekos 49 inch magas, szóval iszonyat méretbeli különbségek vannak. Arról nem is beszélve, hogy a 90°-os FOV miatt ha ténylegesen mindent méretarányosan építünk meg, a játékban mindennek fog tűnni, csak annak nem. Így hát inkább szemre lett belőve az egész. Hidd el, nagyjából úgy érezzük, mintha tényleg ott lennénk, ennél mérethűbben nem megy. (Azt is tegyük hozzá, hogy az X és Y tengelyen kicsit más az arány, szóval még ezzel a torzítós tényezővel is számolni kéne)
mod: consider 40 pixels as one meter. I know it seems strange, if the player is only 49 pixels in size, but it is really the way it looks in Quake Szóval a player egy méteres, alig nagyobb. Szóval Quasimodo szemszögéből játszunk, már évek óta.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
- Mindjárt átméretezem azt a trigger_teleport brush-t

- Egyéb építő jellegű kritka?
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Bővebben: link Milyen igaz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
QuarK
senior tag
Egészségére mindenkinek, én már tele vagyok

De nem ötletekkel. Aki nagyon kreatívnak érzi magát, és egyetemista (vagy még élénken él emlékezetében az akkori időszak), feldobhatna pár ötletet. A szitu: kollégiumi 3 napos rendezvény, a szintek versengenek, és fincsi feladatok kellenek... Ilyenekre godnolok pl., hogy héliumos-karaoke, sörfutás, stb... Szal egy kis online brainstorming
Vagyis ha bárki emlékszik egy ütős szivatós feladatra, akkor ne kíméljen 
-
QuarK
senior tag
Ugyan, nekem más a szakterületem. De végül is, megoldható, csak lehozom a konzolt, a self.gravity változót átállítom 0-ra, akkor már repülök, nálad pedig felülírom a fragrances() funkciót, ami üres lesz, így semmiféle szag vagy illat nem hagy el téged

Jájj, így jár, aki nem alszik az éjjel... -
-
QuarK
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
No igen, ezt elfelejtettem hozzátenni, hogy kib*szott drága a pia odakinnt, a cigit nem is említem. Mily szerencse, hogy egyikkel se élek

mod: feltéve, ha főzésre adják a fejüket, technika, alapanyagok rendelkezésre állnak, ha utánakeresnek, egyébként átlagba be a mikróba, azt csá. Az éttermekben meg azért olyan finom a kaja, mert a szakács (séf) általában lengyel, magyar, de ritkán lusta angol...
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Biztos így van, egyébként egy pozitívum, hogy mindenhol egyforma áron kínálták a söröket, alig tapasztaltam differenciát (nem úgy mint itthon)
Xpod: Talán Shipper Andrew.
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Ma Kalkulus ZH

Megyek is tanulni 
-
QuarK
senior tag
A nutellás paradicsom és tejben oldott pezsgőtabletta után (ki ne hagyjuk a megelgvizes pudingot) Rolly és jómagam bemutatjuk a nassolásra vágyók (és éppen megfázás alatt levők) új céltermékét:
Bővebben: link
Hagymás joghurt.
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
gaim, kopete, mi a szösz?
Én eddig csak a webmessenger-ről hallottam, úgy szoktam bűnözni gyakorlatok alatt is... vagy ezek mik?
Eszembe jutott fáradtszellemű volt osztálytársam ócska poénja...
-Mit mond Batman Robinnak, mielőtt beszállnak a Batmobilba?
-???
-Gyere Robin, szálljunk be a Batmobilba!
ladybug: Grat
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
estie: Mozilla alatt: webmessenger.msn.com

Batman: Én értettem félre, azt hittem, Sipinek azért mondod, hogy Csitt, hogy nehogy elárulja, de aztán leesett.
De ugye, mondtam, hogy MS partizánok vannak láthatáron ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ladybug: Találgatásban rossz vagyok
Jah, és még 1x, rendőrelv feladatot valaki tud küldeni?
[Szerkesztve] -
-
QuarK
senior tag
válasz
Panther
üzenetére
Én úgy veszem ki, hogy azok pizzadarabok (vagy akármi is az a cucc ott a papírtálcán)... Lényegtelen, az a kép durva, de szerintem előre rendezett. Persze mit se von le nevetségességéből 
Rolly drága szobatársam nyert egy csokiiiittt!!!
neki! 
mod: na necsináljuk már kedves fórumtársak h 1 ilyen blőd hozzászólással lettem senior tag a mármángós jóéletbe kéremszépen
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Semmi extra...
De hol a billentyűzet, én csak azt nem értem... 
mod: #2830: Bővebben: link Igaz, német, de szerintem mindenki érti...
mod2: esetleg még Bővebben: link Asszem csak kopipaszte műxik, szal: http://www.angelfire.com/tx4/funhouse/pics/moses.jpg
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Miféle dolog az, hogy a mese linzerben csak oroszlánok vannak...

Amúgy szerintem a legfinomabb cucc a földön!
Persze a pezsgőtablettás tej után... Mi ez a csitt?
xpod: nem. Biztos a Te tiszteletedre
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Ne hülyéskedd el... Ez csak kis próba, egyszer élünk, milyen lehet... De közben érdekes módon a gugli adott támpontot, bár kálciumtablettáról szól (ami ugye másképp viselkedik kissé); de remélem nem így járunk a sima mezei gyümis plusszal:
''itthon meg kipróbáltam milyen, ha a kalcium pezsgőtablettát nem vízbe, hanem tejbe dobom bele... ne próbáljátok ki! az összes cucc kicsapódott benne, és olyan lett mint híg túró! ráadásul a pezsgőtabletta citromos ízesítése miatt még savanyú is volt a cucc... de azért megittam, mert kellett a kalcium : )''
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Szerintem kicsit késő van...

mod: #2414: Szellemi állapotunkat feszegettem; értsd: fáradt az elménk de rendesen, én már dőlök a röhögéstől, sírnom kell

mod2: #2416: Akkor ne legyen off
Szerintem elmezavarodottságunk komolyságáról nem lesz kétsége sok-sok kedves fórumtársunknak.
De mindenesetre a kérdés valóban komoly, ha tudom, hogy nem árt, ki akarom próbálni, és nem jön álom a szememre, míg valaki el nem oszlatja a ködöt
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Szobatársam hasának épségének kockáztatása nélkül szeretné megtudni, milyen a tej, ha beletesz egy plusssz pezsgőtablettát? Értsétek: íz, hasra gyakorolt hatás... Bevallom, ilyen őrült ötletet rég hallottam...

| |
| |
\/
Ő az
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag

B@ssza szájba a Lunix mert az orosz hacker cucca; a Windóz meg a nagy mammut pfujj a MacOS pedig amerikai márka fújjj éljen a BeOS!
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Én mézes kenyeret eszek. Fincsi. Egészséges.
-
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Érdekes, a korb_cs semmi nem dobott ki... Nah, nem unatkozok ProgAlap gyaxin, az tutifix. Érdemes rákeresni csak úgy simán, hogy twollah.
Most már tudom
Nem is tudom hogy tengődhettem földi porhüvelyemben eme evidens, már már triviális tények ismerete nélkül...
mod: Jah,
Init f*szkorbács protect daemon [...............]
Shield active
Detected hit [source: VladimirR], back off![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
Nyitnom kellett volna devizaszámlát itthon, vagy külföldön, hosszú sztori miért nem tettem egyiket se; nem volt arrafele Western Union csak Moneygrab, annak nincs HUN képviselete... És mondom, be volt biztosítva, 300fontig lehet; tehát ha elvész, akkor térítik. És 4 nap alatt otthon volt.
-
QuarK
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Most fordítottam le magamban én is azt a részt...
Nincs ezt kifejező szmájli sztem
rii: Én nem tudom, annak idején a Doom-tól jobban fostam... A Quake-ben csak akkor ugrottam ki a székből, mikor egy Shambler (fehér villámlövő g*ci nagy izé) ugrott elém hörögve... -
QuarK
senior tag
Hát tényleg kész...
Megkérte-e a gyereke, hogy változtasson ISP-t
Talál-e programokat a gépén, melyek telepítésére nem emlékszik?
Kért-e a gyereke új hardvert?
Olvas-e gyermeke hacker tutorialokat? LOL
Mennyit tölt csemetéje gép előtt?
Játszik-e a kölök Quake-kel?
A Quake egy online virtuális valóság, amelyet hackerek használnak
. Népszerű találkahely, és gyakorló helyszín, ahol a hackerkedésről beszélnek, és fegyverek használatáról. Sok hacker antiszociális tendenciákat vesz fel a eme virtuális világban, és erőszakos viselkedést vehetnek fel otthon és az iskolában is. Ha gyermeke Quake-kel játszik, értesse meg vele, hogy ez elfogadhatatlan. Bizonyosodjon meg róla, hogy minden fegyvere körültekintően el van zárva, és riasztóval van felszerelve. Aggodalmát ossza meg az iskolával is.
Gyermeke szereti a Linuxot?

Megváltozott-e radikálisan gyermeke külseje?
stb.
Hát én kész vagyok teljesen... -
QuarK
senior tag
Függök: levegő
család
kaja
csoki
narancslé
kolbi
barátnő
net
prog
nevetés
élet
Miről szokjak le?
Uggyanmár LOL -
QuarK
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Tudvalevő, hogy a mord külső szelíd lelket takar
-
QuarK
senior tag
válasz
ladybug
üzenetére
Én nem találkoztam eme hírrel, asszem csak a PH!-n futottam össze vele... Már akkor a sírógörcs kerülgetett; de mikor megláttam, hogy szobatársam, Rolly partnerei közül 3-an is odatették, hát akkor csúsztam szét teljesen. Csak halkan jegyzem meg, mindhárom nőnemű volt -- bár én a magam részéről semmiféle következtetést nem vontam le, mindenestre érdekes dolog. (Én arra tippelek, bahátom nem válogatja meg rendesen a lánypartnereit
) -
QuarK
senior tag
Ilyet... Nagy lelkesen felkészülök egy kiadós tusolásra, erre a hideg csapból is tűzforró viz zubog alá...
Pedig még kopasz sem vagyok 
Ilyen egy kollert még nem b*szott Európa
-
QuarK
senior tag
én nagyon faján elvoltam DOS alatt, doskey meg egyéb TSR-ekkel felturbózva, hohhó... Meg biztos jó ez a linux, csak ott a gond, h hirtelen így, h tananyag, másképp fest...
mod: mayerlaci: 10 év múlva... szemüvegben és mamuszban fotelban üldögélve, kávét szürcsölgetve könyveket fogok olvasni, és büszkén szemlélem a kis kertecskémben a növényeket
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Emberek, én rosszul vok ezektől a linuxos parancsoktól, és ezt kell tanulni...

Aktív témák
- OLED TV topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- iPhone 16 Pro 256GB 98% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egy tonna protokollt ismer...
Bye, bye, webmessenger...

, pedig tudtam a dolgokat... Nem vok elég gyors