Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Aktív témák
-
mayerlaci
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nah ilyen is van kopasz beszol ne beszélj igy az öeregekkel.
-
ladybug
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Azt hiszem erdey_a is így értette.
Nyugi fiúk. Semmi értelme nincs ennek. Ne itt folytassátok, légyszi.
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
köszi!
én jól érzem magam itthon, és így Te sem unatkozol! van mit mesélned! -
Vérboci
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hát igen... már lépni sem lehet az ilyen lovagias kopaszoktól

De hogy ''ezekkel az öregekkel''* én is mennyit küzdök nap mint nap. Elvégre napi másfél óra minimum a buszon. Nem távolsági, helyi járat!
*gyüjtőnév, a megbolondult, öregkorára házsártos, kötözködő vénemberré vedlett emberekre alkalmazom -
Szalma
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
(És megvan mindened..? Klasszikus zsebestrükknek tűnik... (Elölről-hátulró agressziv szövegelők.))
Szeretettel:
Szalma -
kymco
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Engem a hatoson már köptek le nem idén barnult fiatalok, mert a kezemben egy anyagtechnológiával foglalkozó egyetemi könyv volt. Meg se szólaltam..... csak töröltem a szemüvegem.....
-
(Kolombusz)
veterán
Sziasztok!
Wazz, ma jövök a villamoson, a szokásos tömeg, nem tudok hová állni, felszáll egy regember, izombl nekem jön, kérdi mér nem megyek arrébb.
Mondom, hogy mennék, ha tudnék, de nincs hely.
Erre ő mondja, hogy a francba ne lenne. Mondom, hogy nincs.
Mögöttem áll egy kopasz csávó, beszól, hogy ne beszéljek igy az öreggel (egy durva szót nem mondtam). Elkezd belémkötni, hogy megver, meg akkora pofont ad, hogy kiszáll az ajtó velem együtt a szemüveget, meg feldugja a s*ggembe.
Én persze hallgattam, egy ilyen köcsögnek nem érdemes beszólni. Még beszélt ott magába, arra már nem figyeltem.
Csak hogy el ne felejtsem, hogy hol élek. WELCOME TO HUNGARY EMBEREK! -
Vérboci
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Addig jó, amig láthatatlan vagy a rendszer számára...
Mert ha egyszer behálóz, akkor...![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/deadman.gif)

-
tildy
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Menj be érte

-
Bash
őstag
-
Motion_Blur
félisten
BMF-esek! Még mindíg nem kaptam Neptun-kódot! Nem lesz ebből baj?
KGK-MM -
ngabor2
nagyúr
Korán??? Olvass kicsit vissza. Amúgy nézz be a tea topikba is.
lustaság fél egészség. Topik: Bővebben: link
üzenet: Bővebben: link
másik üzenet (
) : Bővebben: link
[Szerkesztve] -
kymco
veterán
Fáj a fejem....migrén, ez azt jelzi, hogy jön a front. Mondjuk ezt eddig is tudtam, mondta a hiradó.... ezért sem praktikus ez a saját időjárásjelzőm....

-
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Értem. Az a baj , hogy sok olyan ''ügynökség'' van ami csak lehúz pénzzel.

-
AMD Powernek:
Sajnos nevet nem tudok mondani, ha gondolod, kiderítem.
Ami lényeges, elég sok pénzt be kellett fizetniük, mondjuk kapnak is érte mindenféle szolgáltatást. A cég szerepelt v.mi tévéműsorban is nem túl rég...
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
Jó reggelt. Ne kérdezzétek miért kelek ilyen korán. Én se értem.

-
neongorack
senior tag
Imádom ezeket az infóórákat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
Motion_Blur
félisten
válasz
katavagyok
üzenetére
Eddíg bírtam

-
Sipi
addikt
Legalább az legyen...

Egyébként sehol nem mondtam, hogy én megtenném. Nem is céloztam rá. Csak egy gondolatkísérlet történt.
Ha bevállalnám, nem a kalappal kellene le, hanem a pénzzel az előzetesbe be.
Amúgy ha sikerülne bevállalnom a barátnőmmel, akkor én emelném meg a kalapom.
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
pussy_cat
üzenetére
Természetesen finomítani kell, mint azt a városházán megteszi komondhatatlan nevű atyánk és lelki támaszunk.
Kizárólag jó nők jó férfiakkal. Szépmellű, csinos arcú hölgyek magas, erős, kisportolt hímekkel. Csak finoman, semmi gusztustalankodás. Csak gondosan előre válogatott emberekkel.
Külön felirat a jármű oldalán (BKV XXX), így a menősebb gyomrúak kimaradhatnak. Kis felár, melyből plusz bevétel. Jön, jön, mindig jön az országúton.
Na, egy sűrített vigyor:
Sipi -
Loretto
veterán
-
Loretto
veterán
Egy jó tipp, óvatosan csókolozzatok közlekedési eszközön, mert egy nem várt bukkanó igen kellemetlen tud lenni.Azt hittem tegnap felrepedt az ajakm, úgy ''összekoppantunk'' Pipivel.
-
ladybug
őstag
Szép jó reggelt/napot mindnekinek.
Kalandor: A költözéshez gratulálok, csak okosan, mindent gondolj át, hogy elcsomagoltál-e.
Kymco: Az esőben tényleg jó énekelni, de sétálni is. Ernyővel a kezedben minden tócsába beleugrálva. Hallgatni az esőcseppek kopogását....
-
kymco
veterán
Most formázom a régi vinyómat, úgy tűnik, minden fontos adatot megmentettem.... vagy mégsem?

-
net84
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
dobozokról indulás elött és után leltár...
Sok szerencsét a költözéshez!
remélem hamarosan én is erre a sorsra jutok...
na de most már télleg off-ba teszem magam és belevetem magam a munkába, izé úgyteszek mint aki dolgozik, izé elötte felmosok... Miért nem lehet lábat törölni belépés elött?
További jó ..... mindenkinek! (mindenki a magának értelemszerű szóval-szavakkal egészítse ki)
[Szerkesztve] -
net84
őstag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
lassan, áteklendezve a dobozokon, amik az asztal körlül vannak...
de egy kicsit most jobb kedvem lett! ezért elmegyek és felmosok...
-
net84
őstag
vagy a gyártónak tudod visszaadni (ez egyes esetekben itt MO-n lehetetlen) vagy pedig keresel egy ilyen céget, aki ingyen és bérmentve átveszi tőled... Nálunk itt a környéken van legalább 5db, abból 2 a városba a többi meg a környező falvakba... Csak van valami ottan is... legalábbis kellene...
Ha más nincs vidd a városgazdálkodási kht. ''szeméttelepére'' ahol van elektrónikai hulladék konténer. Asszem 25 kg-ig magánszemélynek a lerakás díjtalan... (ez lehet, hogy minden városban más) -
net84
őstag
Jó reggelt!
A mai nap errefele rosszabb mint tegnap. A szokásos analfabétizmushoz hozzájön ez a borús, esős idő és már annyi a jókedvemnek!
Ez az ősz..!?!.?,
Mást is megvisel ez az évszak vagy csak engem... (reggel még sötét van, késő délután már sötét van...stb) -
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez is hasonló :Bővebben: link

Jó reggelt nindenkinek !!
MOD:Ja,látom a srác így linkelget mindenhol
[Szerkesztve] -
kymco
veterán
És mivel autóval jöttem, hamarabb értem be, mint a többiek... Tehát elaludtam, ezért korábban értem be
. -
ngabor2
nagyúr
5 óra körül erős késztetést éreztem, hogy én is beírjak egy jó reggelt, csak aztán annál jobban siettem (meg mostanában szeret lassúlni a ff, különösen, ha sokáig áll, és más megeszi előle a sávszélt).
Menő manó rajongók, akit érdekel, este (7-8 óra magasságában) keressetek meg msn-en, titkot fogok elárulni
Remélem a változatosság kedvéért nem fog megint délután lerohadni a net... 
MárK: ez a tea is lazulós, van benne olyan összetevő is. Mindjárt beírom a tea topikba, és ha jössz a talira (miért ne jönnél, csak a saját halotti anyakönyvi kivonatodat fogjuk elfogadni kifogásként!), akkor viszek is belőle árumintát.
mod: iszonyú sz@r megszokni az angol kiosztású billentyűzeten az ékezetes betűk helyét...
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
kymco & bobsys: ti mi a karot csinaltok ejjeli 5 illetve 6 orakor??

/amugy joreggelt/ -
kymco
veterán
Jó reggelt mindenkinek!

-
VladimirR
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
jah, miota van blogszfera, twollah inkabb ott irogat....nekem kicsit hianyoznak a hulyesegei az OT-bol (es meg aladare sem karpotlas....sot)
Parci meg epp ma tunt fel, mint azt magad is eszrevehetted (gondolom a 2-vel kesobbi post-bol), epp az r4-et heggeszti (mar nagyon varjuk, biztos jo lesz
) -
B-L-A-C-K
titán
Jó éccakát mindenkinek............
-
-
Motion_Blur
félisten
Úgy látom, hogy most jött el az az idő, amikor mindeki bealszik

Akkor jó éjt mindenkinek!
Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Interactive Brokers társalgó
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 6
- Bestbuy játékok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazfit Active okosóra
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

milyen szak?

Ennél csak a babakocsis anyukák helyzete rosszabb....

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Reggel 12 előtt kelni egészségtelen. Végy példát rólam.
-os hsz. volt. Bocsánat. OFF.
Nem vagyok öreg, csak lassan bottal járok úszni.