- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 24
- (téma lezárva)
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
-
RAM
őstag
Valaki nem tudja erre a kérdésre a választ?

Bővebben: link![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szólj, ha válaszoltak.

-
PeliScan
addikt
Tehát akkor el kell könyveljem az általam korábban említett linkelési dolgot, mint egy hibát a Mátrixban?

nézz be a bogarak az új ph motorban topicba' a válasz ott vár

-
Viktor0610
MODERÁTOR
Tehát akkor el kell könyveljem az általam korábban említett linkelési dolgot, mint egy hibát a Mátrixban?

-
PeliScan
addikt
nem, nem is az...csak nem szeretem ha fenykepeznek, es jobb otletem nbem volt, mivel a szepkislany mar vagy 5 perce probalt lefotozni (szemben ult velem, es folyamatason a zobjektiven keresztul bamulva varta a megfelelo pillanatot)
lott vagy 4 kepet, amiken eszek, iszok, ostomban vigyorgok (az nagyon megy), ez, meg ki tudja meg....mikor mondtam, hogy nem szeretem, ha fenykepeznek, nagyon felizgult
egyebkent meg kabbe
(es nem a kep a lenyeg, hanem az, hogy resze a link-nek)
[Szerkesztve]annyira azért nm járok ide ritkán, h ne essen le h még mindig nm lehet rendesen linkelni

pedig annó milyen jól megmondtam parcinak h mit kéne csinálni... télleg. Parci mikor szólt hozzá legutóbb? És twollah? az újoncoknak már egyik név se jelent semmit, mókás, pedig régebben róluk szólt az oldal kb
[szerk] twollahot megtaláltam, szorgalmasan írja blogját. sőt, nézi is a fórumot, csak nm ír már. megöregedett ő is biztos.
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
-
VladimirR
nagyúr
-
Kidus
őstag
nem, nem is az...csak nem szeretem ha fenykepeznek, es jobb otletem nbem volt, mivel a szepkislany mar vagy 5 perce probalt lefotozni (szemben ult velem, es folyamatason a zobjektiven keresztul bamulva varta a megfelelo pillanatot)
lott vagy 4 kepet, amiken eszek, iszok, ostomban vigyorgok (az nagyon megy), ez, meg ki tudja meg....mikor mondtam, hogy nem szeretem, ha fenykepeznek, nagyon felizgult
egyebkent meg kabbe
[Szerkesztve]''ostomban vigyorgok (az nagyon megy)''
jöhet a bővebben:link ?
-
Motion_Blur
félisten
egyebkent meg kabbe
[Szerkesztve]Ki volt a ''szépkislány''?

-
VladimirR
nagyúr
egyebkent meg kabbe
[Szerkesztve] -
WN31RD
addikt
Ne rágalmazz! Csupán méltóságteljesen megfutamodtam.
-
PeliScan
addikt
ez nm köcsögség
inkább csak amolyan kisfiús menőzés 
-
VladimirR
nagyúr
Akkor ez mi?

Bővebben: link -
Kidus
őstag
-
MyKonzerv
senior tag
köszi
Xpod: nem -
WN31RD
addikt
-
Motion_Blur
félisten
A segítségeteket szeretném kérni. Miképp volt képes AS fórumtársunk az általam linkelt hsz.-ban Bővebben: link a ''normálistól'' eltérő módon linkelni -Bővebben: link helyett csak [link]?
Akkor ez mi?

Kidus
őstag
-
MarKoo
addikt
Bővebben: link
nekem nem megy...hmmm...erdekes, pedig a html-ben nincs semmi trukk, lehet epp elkapta a pillanatot, mikor Parci turkalt a motorban (nekem egy smiley-m van valahol, aminek van alt tag-je, igy ha IE-ben foleviszed a korzort, latod a smiely kodjat (tudom, szarfosie, az alt nem erre valo))
tiv: nem, csak mondtam neki, hogy ne fogja vissza magat, ha ugy erzi irja be ide is....nem kellett komolyabban bujtogatni (es ezzel egyutt mar 5 helyen szerepel (3 mod, egyikuk ketszer, es egyik kedvenc forumtarsam) ez a beiras....beccy-nek meg egyszer sem sikerult
)
[Szerkesztve]Nem szóltam.

-
WN31RD
addikt
-
Viktor0610
MODERÁTOR
nekem nem megy...hmmm...erdekes, pedig a html-ben nincs semmi trukk, lehet epp elkapta a pillanatot, mikor Parci turkalt a motorban (nekem egy smiley-m van valahol, aminek van alt tag-je, igy ha IE-ben foleviszed a korzort, latod a smiely kodjat (tudom, szarfosie, az alt nem erre valo))
tiv: nem, csak mondtam neki, hogy ne fogja vissza magat, ha ugy erzi irja be ide is....nem kellett komolyabban bujtogatni (es ezzel egyutt mar 5 helyen szerepel (3 mod, egyikuk ketszer, es egyik kedvenc forumtarsam) ez a beiras....beccy-nek meg egyszer sem sikerult
)
[Szerkesztve]

-
Motion_Blur
félisten
A segítségeteket szeretném kérni. Miképp volt képes AS fórumtársunk az általam linkelt hsz.-ban Bővebben: link a ''normálistól'' eltérő módon linkelni -Bővebben: link helyett csak [link]?
PH! bug
-
VladimirR
nagyúr
)
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
WN31RD
addikt
VladimirR egy isten, mindenki Őt imádja. 

-
ladybug
őstag
-
PeliScan
addikt
Hááát. Hogy is mondjam. Azt hiszem, annyit elég, h fent van a bébi a használtautón.
Ennek ellenére, szerintem nem fogom (tudni) eladni mert már több mint fél milla benne van, szóval ő már örökre az enyém lesz. Így most csütörtökön a pénzecském utolsó maradványaiből vásárlok egy másik, az orrán törött 944est, amiben ha minden igaz elég fitt a váltó és a motor, és átpakolom az enyémbe e kettőt, a maradékot meg eladom apránként. Így talán kapok egy használható autót. Ez így még nm is lenne tragikus, szinte már számítottam vmi ilyesmi fordulatra, de arra, h a mocsok okmányiroda ~80e pénzzel megkopaszt (eredetiségvizsga az új motorra, okmánybélyeg, és új műszaki) nah arra nm számítottam. Ha pedig nm iratom át az új motort bele, akkor meg elvágom magam attól h bármikor az elkövetkező két évben el tudjam adni az autót (mert ugye nm menne át az eredetiségvizsgán a motor miatt) Bár, egy icipici csekély reménysugár > elképzelhető h vki megveszi pénteken, a hibái ellenére is, emberi áron. Csoda lenne, így nm is bízok benne. Amúgy már idegeskedni sincs erőm a kocsi miatt, az elmúlt három hónap eléggé kimerültem.
Szóval röhögjetek inkább velem.
Xpod
addikt
-
escie
őstag
Katavagyok: Jó estét neked is. Látom letámadtak...

Motion_Blur: Tetszik a Raiffeisen-es csajkeresési módszer
MyKonzerv: Fenébe hogy ma egy órám sem volt az egyetemen. Pedig amúgy nem jött volna rosszul egy ilyen szalag... sose lehet tudni mikro jön jól.
ngabor2: Menő Manó, az jóóó! Errefelé is szeretjük.
mayerlaci: Remail.
Megj.: Kicsit multi-threading hozzászólás lett ebből.
[Szerkesztve]hú, de pörög valaki...

-
Motion_Blur
félisten
-
Xpod
addikt
-
MyKonzerv
senior tag
-
Panther
HÁZIGAZDA
szia panther

márk: majd holnap..
xpod: magamra értettem a falánkot
és mivel lehetne teljesen széppé tenni az estédet?
motion: tényleg tanulok
okos kislánynak kell ám lennem
[Szerkesztve]Katavagyok: Jó estét neked is. Látom letámadtak...

Motion_Blur: Tetszik a Raiffeisen-es csajkeresési módszer
MyKonzerv: Fenébe hogy ma egy órám sem volt az egyetemen. Pedig amúgy nem jött volna rosszul egy ilyen szalag... sose lehet tudni mikro jön jól.
ngabor2: Menő Manó, az jóóó! Errefelé is szeretjük.
mayerlaci: Remail.
Megj.: Kicsit multi-threading hozzászólás lett ebből.
[Szerkesztve] -
Xpod
addikt
Sajna dolgoztam akkor. Egye fene Jimi is jöhet.

Gitározni meg nem tudok, bár öcsém tud ellestem volna 1-2 fogást.
MyKonzerv: azon még esetleg ment volna.
[Szerkesztve] -
MyKonzerv
senior tag
na hallod milyen igényes vagy
csak Johnnie? Jim Beam belefér? szigeten kellett volna viszkizned, akkor még gitárt is kaptál volna -
ladybug
őstag
-
MarKoo
addikt
-
Xpod
addikt
fizika? humán-angolos vagyok, fizikából idén semmit nem értek
bár azt se tuom nagyon mit veszünk 
Ma én is voltam hasonló helyzetben Számtech Matek Alapjai órán, #345 hszben az eredmény.

MyKonzerv: ha nem jó a Johnny-ra akkor nem sokat érek vele.
[Szerkesztve] -
MyKonzerv
senior tag
-
ladybug
őstag
-
katavagyok
tag
Az kemény! Meg undorító
Fizika jobb
fizika? humán-angolos vagyok, fizikából idén semmit nem értek
bár azt se tuom nagyon mit veszünk 
-
Motion_Blur
félisten
-
Xpod
addikt
Kár hogy nem pesten vagyok és nem szeretem a sört. Johnny Walkerre nem lehet beváltani?
Motion_Blur : Nagyszombat utcai elé?
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
Oda se a karszallagért mennék

BMF elé is jöhetnének
-
Motion_Blur
félisten
-
MyKonzerv
senior tag
közérdekű bejelentés:
a BME E épülete előtt állnak Dreheres hostessek
narancssárga karszalagot adnak, ami adott kocsmákban egy Dreher mellé ér egy ingyen másodikat
szal karszalag = 1-et fizet 2-t kap
ma 3-ig voltak ott a hostessek -
escie
őstag
Mert? Nagyon fullos cica
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerintem is szép csaj, nem arról van szó...
az ötlet, meg a megvalósítása tetszett nagyon, jót röhögtem...
egyébként a reklám készítőjénél nézz szét, tuti ki van írva valamelyik sarokba, melyik cég készítette... -
MarKoo
addikt
Nem kell félteni, meglesz az

Ha te a ''egy hiteligénylés nem ilyen egyszerű'' reklámra gondolsz, akkor szvsz az a csaj már játszott másik reklámban is. Sőt talán valamenyik sorozatban is. Holnap utánajárok.
-
Motion_Blur
félisten
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
Xpod
addikt
Nem kell félteni, meglesz az

Namost a nő az nem jár együtt a hitellel.

-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
az a csaj tényleg helyes

németet...
Az kemény! Meg undorító
Fizika jobb
-
guti1
tag

Nem akarlak elkeseríteni, de erre ők nemhinném h. tudják a választ, de a reklámügynökség nevét talán megadják akivel készíttették, és ott talán el lehet indulni..

-
MarKoo
addikt
-
ladybug
őstag
Kíváncsi lennék a véleményetekre.
A lenti két oldalról ti melyik laptopot vennétek
Barátnőmnek kellene valami notebook, és most kapóra jönne a kamatmentes hitel az EW-ből.
Bővebben: linkNem látom a laptopokat.
pedig szívesen megmondanám. Nekem Sonym van. Imádom. -
katavagyok
tag
mit ''tanulsz''?
nekem mechanikát kéne, de nem megy
az a csaj tényleg helyes

németet...
-
Incognito
senior tag
-
Motion_Blur
félisten
-
MarKoo
addikt
Érdekelne az a gyógytea. Nincs esetleg valami lazulós tea is?
-
escie
őstag

de kretén vagy, hallode-e?!

-
Xpod
addikt
Az nekem is kellene. Imádtam.
Motion_Blur: örülnél ha melletted dorombolna.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
szia panther

[Szerkesztve]mit ''tanulsz''?
nekem mechanikát kéne, de nem megy
-
ngabor2
nagyúr
Túdidúdidubadu hehehebadú túdidúdidubadu... még maradtam egy kicsit, és megnéztem egy menő manót. Hogy mennyire pihent volt ez a rész is...
És folyamatosan jön az utánpótlás! Meg egy pár barátomat is ellátom vele, ők is legalább annyira pihentek, mint én. -
Motion_Blur
félisten

-
MyKonzerv
senior tag
abszolut nem akarok beszólni, de ne itt chateljetek már
számos topic lett ezért törölve...
-
Xpod
addikt
szia panther

[Szerkesztve]Sors társ, de én már nem eröltetem, nekem már mindegy.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Kíváncsi lennék a véleményetekre.
A lenti két oldalról ti melyik laptopot vennétek
Barátnőmnek kellene valami notebook, és most kapóra jönne a kamatmentes hitel az EW-ből.
mayerlaci
senior tag
-
Motion_Blur
félisten
xpod: miért ne lennél aranyos, hisz adsz csokit
ez a falánkoknál pozitívum ám
márk: msn-r most nincs időm, mert akkor olyan picit se figylek a tanulásra, mint így
motion: köszi h a kedvemben jártál, de ha tényleg nem tetszik már, akor válts csak
pedig ez a legtutibb 
Tanulsz? Ezt PH!-zásnak hívják

-
katavagyok
tag
szia panther

[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Barca nagyon gyalul...

-
Panther
HÁZIGAZDA
-
ladybug
őstag
Micsoda ismerkedős est van itt...

Xpod: Milyen jóról? Az még csak most kezdődik.

[Szerkesztve] -
Xpod
addikt
márk: msn-r most nincs időm, mert akkor olyan picit se figylek a tanulásra, mint így
motion: köszi h a kedvemben jártál, de ha tényleg nem tetszik már, akor válts csak
pedig ez a legtutibb 
Köszi már részben szép estém van, azért mert szeretem a csokit még nem jelenti, hogy falánk vagyok.
Motion_Blur: így neten keresztül egy kicsit nehéz.
ladybug: hát aki későn ér ide az lemarad a jóról.
katavagyok: így ezzel a magyarázattal már sokkl szebb, egy kicsit félreértettem.
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
pedig ez a legtutibb 
Nah mind1, akkor majd máskor. -
Motion_Blur
félisten
pedig ez a legtutibb 
Ha ez a legtutibb...
Xpod: kabbe![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
katavagyok
tag
pedig ez a legtutibb 
-
RAM
őstag
Thx.
Akkor vsz. 7fő.
-
Xpod
addikt
Már utálom a fejem, kéne valami jobb

Vágd le

-
VladimirR
nagyúr
-
mayerlaci
senior tag
-
Motion_Blur
félisten
márk: jól eltűntél du msn-ről

mayerlaci:
ha te is a kedvemért képet váltasz, te is imádnivaló leszel 

xpod: milyen csoki?
csere? nekem van sportcsokim 
Már utálom a fejem, kéne valami jobb

-
MarKoo
addikt

mayerlaci:

Ó, ne haragudj. Szóltak. Lementem, és mire visszajöttem, láttam, hogy elköszöntél. De most itt vagyok, szal ha gondolod tudunk beszélgetni.

Egy salival ki tudlak engesztelni?
-
RAM
őstag
November 5-én szombaton milyen (munka)napot tartanak/pótolnak?
-
mayerlaci
senior tag

mayerlaci:

Akkor inkabb maradok ilyen
-
Xpod
addikt
Kötöszködés on: a mák is legális.
Kötöszködés off.
katavagyok: Táblás tibi tejcsoki, cserélhetünk. Én is aranyos vagyok?
(Legyen 1 jó estém naaaa )
RAM: mindenszentekkor van valami szabadnap, azt kell ledolgozni.
[Szerkesztve] -
katavagyok
tag

mayerlaci:

-
VladimirR
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
-
mayerlaci
senior tag
-
MarKoo
addikt
-
Xpod
addikt
-
ngabor2
nagyúr
Most ajánlgassam neked is a gyógyteámat? A melóhelyen ''csodákra'' volt képes, és én is igen jól érzem magam tőle, vagy legalábbis nehezebben adom fel a dolgokat. Ha érdekel a dolog, majd megbeszéljük, most megyek hajcsizni. Jó8 mindenkibe.
-
mayerlaci
senior tag
kitől van?

-
MarKoo
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
MarKoo
addikt
-
Motion_Blur
félisten
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 24
- (téma lezárva)
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 1000GB AMOLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- 64GB M.2 sata SSD 100/100 // Újak! / Számla + Garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://img261.imageshack.us/img261/3194/crw5180rj4ag.th.jpg)

VladimirR egy isten, mindenki Őt imádja.