Hirdetés
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
-
Rez_Grof
őstag
Ladybug, Kidus!
Készek vagytok, mint a jó kislány házi feladata!
-
Rez_Grof
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Ha nem tudsz uszni ne mász fára mert elüt a villamos, ebből következik, hogy soha ne igyál mosatlan gyümölcslevet, de különösen kerüld, ha térdigérő hátszélben baracklekvárt kaszálsz egy élire állított tó árnyékában.

-
ngabor2
nagyúr
Majdnem olyan, mint a pLaza művészeti napok. Tavaly volt a ''legelső''. idén a ''legmásodikabb, közvetlenül a legelső és a legharmadikabb között félúton''.

No, én elhagyom ideiglenesen (éjszakára, úgyhogy nem szabadultok meg sokáig tőlem) e nemes magasröptű, mélyértelmű társaságot. de reggel kegyetlenül jövök, és beköszönök.
Amúgy miért ne ihatna Rezi magától is pálinkás teát? Rendes ember ő, mégha nem is tudja... Meg különben is, lehet, hogy 1 ujjnyi tea:_, 1 ujjnyi pálesz: |
Jó éjt!
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Majd meglátjuk a Head Shotokat.
Xpod:neidegejj má mel kettebb kézzel váglak pofon.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Kettebnél kettebben. De ha hármabban lennétek akkor már majdnem négyebb ami viszont kettebbje a kettőnek.
-
Rez_Grof
őstag
Itt mindenki ivott ma csak én maradtam ki?
Ilyen képzavarokat.
Inzultálja, mint szikvíz termékmenedzser a zabüzemű szállítóeszköz meghajtást.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nézz az avatarjára. valahol a fejéről a szőrnek el kellett valahova menni. hát ott volt a szíve.
A képzavar nem rossz, de a kedvencem: az idő vasfoga ólomlábakon fepült el fejünk föflött.
Nem semmi ez a visszaírogatós, hsz-takarékos reagálás-rencer... mindig vissza kell tekernem pár-10 hsz-t, hogy képben legyek
mod: itt is kezdődik a ''hány lába van a zongoraszéknek'' c. thread? nem lett szép vége a MÓKÁn se...
ladybug: erről is már korábban említett barátom (Kiss Ernő Balázs) átirata jut eszembe:
Kislány a boncteremben
Undort kelt az emberekben
jajj, de büdös formalinnal konzerválták őt...
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
...kislány a zongoránál....

-
válasz
parandroid
üzenetére
Főleg ha szembeszélbe pisilve rohan és autóval üldözik.

-
MarKoo
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Valaki? Mindenki. Az egyik bokánrugta, másik átgázolt rajta. Ezért lettem szőrösszívű.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MarKoo
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Sánta lelkivilággal?

katavagyok!
Szabályok nélkül a PH-nak kampec. Nem véletlenül van ennyi moderátor. Hidd el, hogy a ti érdeketek is.
-
Bubu79
addikt
Ugyan már srácok, ne dorongoljátok már le emiatt katavagyok-ot!
Egy kérdés még nem a világ vége!
PeterkeT: Jesszus, még növésben van?
[Szerkesztve] -
katavagyok
tag
jójójó. felőlem....

nem konkrétan rád mondtam a szigorút, hanem ez jellemző itt az összes moderátorra. és sztem ezt nem csak én érzem így, hanem akiknek a topikjait bezárkáljátok ( ha nem érdekli az embereket, úgyis eltűnik egy iő után, nem?) meg akikne kiveszitek a képeit a legszebb nős topikban
de nekem8
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
válasz
katavagyok
üzenetére
Arra, hogy ne kelljen mondjuk kilómétereket scrollozni mert 4-5-6 soros aláírások vannak. Sőt, azok már nem is aláírások hanem kisregények.
Hát ezt a szigorút most mondták nekem először. Egy (lelki)világ omlott össze bennem. -
ngabor2
nagyúr
válasz
katavagyok
üzenetére
Rosszul értelmezted. A megoldás kulcsa: maximum 3 sor.
mod: peterkeT gyorsabb volt...
[Szerkesztve] -
válasz
katavagyok
üzenetére
Hogy egy egymondatos hozzászólásnál ne legyen 15 sor aláírás, nagyon megbontaná a PH! arculatát szerintem..
Az még hagyján hogy szigorú, de gonosz és igazságtalan.

[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Kiváncsi voltam egyébként hányan veszik észre
És melyik mod
Xpod: dehogy kezded. Ami szabály az szabály. Egyébként mondani is akartam, ha hosszabb az aláírás , mint amennyi engedélyezett , akkor ezt dobja ki az oldal :
''Warning: pg_query(): Query failed: ERROR: value too long for type character varying(300) in /srv/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_0_common_all.php on line 162
[# RI/OS R3] Nem tudtam adatbázisba tenni a tagot... Vissza!''
Lehet szólni kék parcinak, hogy valami mást írjon ki, pl. hogy az aláírásod max ennyi karakter lehet.. blabla
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jézusom mit okoztam már megint
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
katavagyok
üzenetére
Egy oly sokat emlegetett határ. 3 lehet max, hogy elkerüljük az aláírásokba foglalt kisregényeket. lehetne persze 4, hiszen az nem sokkal hosszabb, de akkor miért ne lehetne akár 5 is? vagy 6? Ha meg már 6, akkor a 7 csak egy sorral több. És akkor egy 8. fél sor már mit számít...
Szóval érted...
p -
katavagyok
tag
és mire jó az a a szabály, hogy az aláírás csak 3 soros lehet, 4 nem? látom, hogy benne van, csak érteném miért
olyan szigorú itt mindneki 
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
válasz
katavagyok
üzenetére
Szia !
Sajna benne van az alapelvekben, hogy nem lehet több 3 sornál
Hoppá, lekéstem, míg szuttyogtam, Tildy is leírta
Márk: Ugye nem baj, ha nem vitatkozunk?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
válasz
katavagyok
üzenetére
Nem, egyáltalán nem zavar. De nem tehetünk kivételeket.
Tildy tudja, hogy a világ minden kincséért se kötnék bele. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
MOD: Amúgy meg egy szőröszívű szemét állat vagyok. Senkit se szeretek... -
válasz
katavagyok
üzenetére
Vannak szabályok amik mindenkire vonatkoznak. Még Tildyre is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Oó már megint kezdem a kötözködést.
)
MárK: Csak a lehetőséged van rá.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
Néhány éve láttam valahol a TV-ben rettenetesen hasznos találmányokat, pl.:napelemes zseblámpa ( akksi nélkül
), motoros villa spagetti evéshez, kb 15000-es fordulattal ( ezt a lelkes feltaláló be is mutatta egy fehér pólóban
nincs az a gyerek, aki ettől jobban össze tudja magát kenni
). Ja, és a feltalálók többsége ott is Japo volt
Rez_Grof:
Szerk.:sajna nincs meg
... Hiányzik a Déri fanyar humora. Igazi színfolt volt a magyar televíziózásban
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Az olyan, mint a platói szerelem. Minek van, ha nem használod? Én a pólókat is használni fogom, és nem csak 1x.
Úgy látom, más városokban is szerveződik helyi találkozó.
Mivel ez nem a Moderátort keresek, ezért csak egy enyhe utalást teszek rá, hogy ha a fáradt gőzbe valaki áttenné a Rezi aláírásában található topikot, akkor könnyebben megtalálnák az érintettek... és lehet uppolni is
Tildy: Naggyon pihentek a japánok is. A tésztahűtő is igen értelmes találmány
az aláírásod nálad belefér 3 sorba? Nálam 4-be van tördelve, de lehet, hogy erősen böngészőfüggő.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hoopp mit talátlam az egyik topicban:
Bővebben: link
Főleg az első linka jó
Ajánlott minden kisgyermekes szülőnek
-
ngabor2
nagyúr
Hja, akinek már volt... neked meg nem elég egy?
Nem is semmi nap, láttam vidáman a főnökömet. nem sokkal rosszabb, mint mikor dühöng.
Az ilyenre szokták mondani. nincs vele gond, csak kiskorában rászokott a levegőre.
mod: sörről és egyéb kívánalmakról mindenki magának gondoskodott, kivéve a kaját. Nomeg a vándor-Vilmost, meg az Absinth-ot (
Rezi). Node ''erről van egy topik''
Szép emlékek, a hátterem most is a kissé átalakított (avataros) csoportkép.
[Szerkesztve] -
Mondjuk az egérpadot csak otthon cserélném le, mert itt van saját kétkezi munkámmal készített világítós padom, de egy pólóra nagyon fáj a fogam.

A sátor van 2 db 4 személyes, bogrács van 4, 15, 50 literes, tüzifát gyűjtünk, a kaja, pia csoki ellátás a problémás pont.
MárK: az időpontot tényleg nem láttam.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Pedig meglehetősen együtt voltál a házigazdival, mikor osztogatta

Rezi: az el van téve, mert a gépem AGP-s, a kari meg PCIe
Xpod: időben vedd észre a következő tábor szervezését. Már időpont is van ajánlva, jó korán ladybug szerint. Inkább korábban, mint később tudjon róla minden érintett. Tedd szabaddá akkor magad, hónapokkal előtte tudja mindenki, hogy akkor te nem érsz rá, mert a valódi családoddal vagy
[Szerkesztve] -
-
Bubu79
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Mint a klasszikus hülye viccben a székely káposzta, meg a vodkák

Márk Moderátor létedre kirekesztettek? Szégyelljék magukat

[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
-
divot
veterán
Ahogy hül az idő, egyre kevésbé kívánom a sört, és szép lassan átcsúszom a száraz vörösboros periódusba.
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Mi van a pudingjukkal? Állítólag valahogy nem az igazi.
Ngabor2:Váááá..Úúútállaaaaak

Dögös duma
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
No igen, ezt elfelejtettem hozzátenni, hogy kib*szott drága a pia odakinnt, a cigit nem is említem. Mily szerencse, hogy egyikkel se élek

mod: feltéve, ha főzésre adják a fejüket, technika, alapanyagok rendelkezésre állnak, ha utánakeresnek, egyébként átlagba be a mikróba, azt csá. Az éttermekben meg azért olyan finom a kaja, mert a szakács (séf) általában lengyel, magyar, de ritkán lusta angol...
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Azért ez nem mondanám. Ittam kétszer annyiért is rosszabb sört is odakint.
Amúgy itthon egy-egy rendezvényen drágább a sör, mint ott egy belvárosi bárban, ami észrevehetően drágább náluk, az az 'Inn', ahol vacsizni is lehet. Egy vacsi a hozzá való 2-3 pint sörrel tuti nem jön ki 15 font alatt... 
Szerk: mondjuk a közhiedelemmel ellentétben jól főznek.
p -
QuarK
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Biztos így van, egyébként egy pozitívum, hogy mindenhol egyforma áron kínálták a söröket, alig tapasztaltam differenciát (nem úgy mint itthon)
Xpod: Talán Shipper Andrew.
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ha egyszer nekem ilyen muszály jutna

Ez a topik gyorsan megtelik![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Na tessék... Egy alkesz moderátor ( ugye nem hoztad el a szolgálati bannolós kisbaltádat?

)
A Guiness ugyan nem feltétlenül angol, de közel van hozzájuk, az egy nagyon fincsi sör!
Szerk.
Ngabor2 Ilyet ne kérdezz, ez itt nagyon OFF:

[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Gyertek-gyertek! Jó helyen kell lenni jó időben, és akkor pofátlanul olcsón lehet kapni.
Más: mivel az azonnali kérdések között nem jött rá válasz (elég spéci hardver-kellék), ezért itt is kérdezek: [l]
http://www.metabond.hu/metabonddb/termek_reszl.asp?ism=1&tkod=89[/l] Metabond Gold. Szerintetek használható ez a cucc 2T motorokhoz is, vagy csak kényszerolajozás esetén (4T, dízel)?
Aktív témák
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Projektor topic
- VPN topic
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ezt kitől tanultad, csak nem Ngabor2-től?![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/051006/kiscsoki1.jpg)