Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
pussy_cat
tag
-
Sianis
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Bővebben: link

Ez meg én 

-
ngabor2
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Akkor viszek többet, és lesz egy ''teadélután'' (tudod, a lélek hosszú sötét ~ja... el kellene olvasnom, állítólag jó könyv, ki is van nyomtatva.)
A füstölt tea olyan, mintha füstölt sonkát innál. ha jól van megcsinálva, tehát nem túl erős, akkor órák múlva is érzed a finom füstölt ízt. Csak könnyű elrontani, ha túl sokat tesz a vízbe az ember.
Xpod: gyere. Merő gonoszságból és skatulyázásból mondom, hogy van csokis tea is, nem is egyféle.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Ha máskor nem, a jövő évi táborban biztos lesz együtt-teázási lehetőség. Addig még bőven lesz időm kiválogatni azt a teát, amit viszek, mert sok finom tea nem való egy pörgős táborba. Meg max 1-2 alkalommal van hangulata ott teát főzni.
Nyéken a füstölt tea először igen népszerű volt, másodjára már nem fogyott. A szusszanást meg nem sikerült igazán jóra csinálni, nagyon híg lett, úgy nekem se ízlett. -
ngabor2
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Hááát, akkor én még nem voltam elég részeg, vagy nem jól voltam az

Tibike: tippeltem, bejött, lebuktál![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bubu: a mitől?
Tudja már, hogy egy vegyésszel nem érdemes kikezdeni, különösen, ha gyógyszerekkel foglalkozik, és ő teszi bele a mellékhatást
(ami persze nem igaz, de hadd örüljön ennek a tudatnak.)
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Iszik, de nem látszik rajta.
És az vegye le a fejéről a cuccost, akinek nincs takargatnivalója. Ha Vlad ennyiszer mondja Zsigáról, hogy szép, akkor az akár úgy is lehet. akkor meg minek eltakarni. Vladit meg már mindenki láthatta... inkább a papírzacskó, mely ápol s eltakar. -
Pópa
senior tag
válasz
ladybug
üzenetére
'''''' olyan egyértelmű nekik v.mi, amin mi perceket, néha órákat gondolkodunk. ''''''
najah.

Bővebben: link
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
Azért egyértelmű, mert az egy nyomon haladás nem a kerék mennyiségére vonatkozik. Van pl a motoros. Ő nem azért egy nyomon haladó, mert egy kereke van, hanem azért mert az autóhoz képest (a közlekedésben ehhez viszonyítunk) egy keréknyomban halad. Na most, az úthenger két keréknyomban halad, ugye?
-
válasz
ladybug
üzenetére
Az nem papírkása? Együnk papírkás csireket.

Pacák 5 éve vagyok koleszos, a mostani a 4. kolesz. Inkább az lehet, hogy változnak az idők. Mondjuk ebbe benne lehet az is, hogy velem az emberek nem szívesen szórakoznak így, mert háromszor veri rajtuk Xpod vissza.
[Szerkesztve] -
-
tildy
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Hm.. Nekem nem tetszik a ezeknek a babáknak a pofijuk. Na mindegy, hamarosan mutatok majd kb 2 hónapos képet magamról
5 cm-es fekete haj, nagy fekete szemek.. .ÁÁÁÁ . Ilyen babát akarok
Magamnak persze.
Na azokon a képeken még tetszem magamnak:d
Az aranyhajú kis tündérkédnek meg jobbulást: Mézes tea, ilyesmi menjen...
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
-
Pacák
senior tag
válasz
ladybug
üzenetére
Amikor a szülőcsatornában volt a buksija, összenyomódott kutaccsal, volt olyan pillanat, amikor beleképzeltem magamat a helyébe. Nem irigyeltem. Volt olyan pillanat is, amikor azon tűnődtem, hogy lehetséges az, hogy ilyen végzetes módon eldeformálódott fejjel ép gyermekünk fog születni. Éreztem egy pillanatig hideget-meleget, mikor a szülészorvosnő csecsemősöket kért a szobába, egy pillanatig minden rossz lejátszódott bennem. A következő pillanatban meg éreztem, hogy minden rendben van.
Igaz, a köldökzsinór kétszer a nyakára volt tekeredve. De szerencsére elég hosszú volt. Furcsa dolog a születés, még furcsább, ha az ember a saját gyermekét látja kibújni. Közel sem olyan megható dolog egy kiskutya, kiscica vagy akár kisborjú születését látni. (Vidéki származású szüleim minden pillanatot megragadtak, hogy a nagyszülőkhöz vigyenek, ott mindent láttam, amit egy rendes vidéki srácnak is látni lehet. Mellesleg Érd, ahol felnőttem, inkább volt falu, mint bármelyik nagyszülőm faluja. Otthon Érden még mindig földút van, a nagyszüleim háza előtt pici gyerek korom óta aszfalt út megy el. 
Hosszú lett és mindenkinek szól. Bocs, hogy elkanyarodtam, de itt minden offtopic.
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
válasz
ladybug
üzenetére
asszonypajtás azt mondja, ő szeretné, ha idei lenne.

persze benne van a pakliba', h jövőre leszünk csak hárman.
szerk: és köcce gratulát
---> és persze kymco kartársnak is
jut eszembe:
mindenki: nem tudtok bp-en olyan noti-szervízt/boltot, ahol minipci wlan kártyát árulnak? lehetőleg b/g-st.
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Hát nem első!
De megtanulom, hogy a folyosón melyik az ő biztosítékjuk, aztán gyors szabotázsakciókkal fogunk háborút kezdeményezni! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Annyira nem dühítő, így korán talán nem, de mikor hajnali 2-kor verik a lámát az igen, mert akkor 1,5 órán át nem tudok elaludni, és a drága 8 órámból már csak 6,5 lesz, az meg ugye sehogy sem a legtöbb.... -
Bubu79
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Beérnék, csak nem járnak mifelénk. Lehet, hogy tériszonyuk van, és ezért nem jönnek fel a 8-ra
.
Egyébként nem semmi szerzetek, a múltkor egy akkora galambot stíröltek a szomszéd erkélyen, hogy lazán elvitte volna mind a kettőt a hátán. És rendesen megtárgyalták a dolgot egymás között, azt hittem leesek a székről, úgy magyaráztak ( egyébként azért átlag 2 hetente kapnak némi kaját, nem értem miért szeretnének vadászni
- na jó, ez hülye vicc volt
)
Szerk.:
XpodJó kérdés! A lényeg, hogy töketlen afrikai fecskét ne küldj!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

LadyBugGrat. a kis jövevényhez
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
válasz
ladybug
üzenetére
Fogadjátok gratulációmat!

Nálunk azon a napon a kisfiunk pont szemben volt az ultrahang vizsgálófejével. Mikor a dokinéni kérdezte, hogy kíváncsiak vagyunk -e a nemére, én már tudtam, hogy fiú, mert élesen kirajzolódott a monitoron egy kis vonal a combcsontok között.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
majd par ev mulva, mikor egymas ellen fognak hisztizni, meg horjak haza a pasikat
tiv: neszojjalbe, mert felhozom valamelyik moderatorok ellen lazadozos topic-ot, es felvazolom, hogyan elsz vissza a moderatori hatalmaddal...
estie: hiaba no, szoke is vagy, nobul is vagy, az meg megiscsak egy szamitogep
[Szerkesztve]
-
-
tildy
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Hm, jó hogy megmagyaráztad, mert nálam a ''tartani'' szó egyet jelent a félelemmel (a megalkuvással is) az ''erőssebbel'' szemben.
Sajnos ebben volt eddigi életemben részem, úgyhogy az ilyesmire (sajnos) harapok.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Panther: titok. (hm, te sem lennél rossz mod, most, hogy így belegondolok
)
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Nem értek veled egyet. Den a legjobb példa arra, hogy még igencsak komoly vitába is bele lehetett menni vele
, és pont azért, mert nem kellett tőle tartani, annak ellenére, hogy moderátor volt. Ő, mint moderátor csak akkor avatkozott be, ha feltétlenül muszáj volt, és én ezt tiszteltem benne. Kár, hogy mostanában ritkán fordul elő. A másik véglet az, amikor valaki minden kis piszlicsáré dologba beleköt, és csak a ''szabályzat'', ami létezik neki. Lehet, hogy szerinted a moderátor azisten, és mi csak vendégek vagyunk, de ez nincs benne a szabályzatban, tehát nem igaz. 
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
ladybug
üzenetére
Értjük, hogy mit mondasz, és igazat adunk (Szalmának) is. Valóban volt rá példa, hogy túlságosan nyíltan és közvetlenül közelítettünk azokhoz, akiket régóta ismerünk, és elismerem, hogy ez visszatetszést válthat ki abban, aki nem néz (lát, vagy egyáltalán láthat) a dolgok mögé (a zárójeles résszel elsősorban az újoncokra gondolok). Miután amúgy sem ez volt az első kritika az utóbbi pár napban, ami a cinizmusomat és a szarkazmusomat érte, ígérem, hogy személyes véleménynyilvánítás esetén erőmön felül próbálok mindenki számára elfogadhatóan reagálni - akármilyen nehéz dolog az alaptermészetemen felülkerekednem.
p -
tildy
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Egy jó moderátortól nem tart a user, hanem tiszteli, és becsüli
(mert igazságos, nem részrehajló, blablabla)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Persze láttam én már karón varnyút, vannak olyan userek, akiknek aztán magyarázhatsz...
[Szerkesztve] -
Szalma
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
(Örülök, hogy értesz.
Szabályok: van, ami le van írva, de mindent nem lehet leírni. Az az ''otthon lévők'' viselkedéséből szűrhető le. Mondjuk, hogy lehajtva tartják a WC tetejét, de nem pisilnek mellé, és nem baj ha összegyűrve dobod le a törölközőt...
Írott és íratlan. Elfogadott és megengedett...
)
Szeretettel:
Szalma -
Szalma
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
(Khm, elnézést.
Arra akartam célozni, hogy a viselkedésükkel, ha ''szolgálatban'' vannak, igazán viselkedhetnének példamutatóan (mondjuk cizellált vélemény nyilvánítással). Mert sok újonc látja a MODERÁTOR rangúakat nagyhanggal hőbörögni (mert láthatja néha!), és azt gondolhatják, hogy itt ez a sikk...
Pedig csak baráti évődés.
De ez nem látszik! )
Szeretettel:
Szalma
Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Le Mans Ultimate
- eBay-es kütyük kis pénzért
- World of Tanks - MMO
- Milyen notebookot vegyek?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Na ja , cska ott estem voolna össze a fájdalomtól.. Amúgyis az mitesszerre van, nem sebre...
)

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egyébként engem is megfogott.
)
gratula hozzá!
)