Hirdetés
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
Panther
üzenetére
Fogd meg egy pillanatra: Bővebben: link
Köszi, mindjárt jövök érte.
-
Pacák
senior tag
válasz
Jungleman
üzenetére
Bővebben: link #22
Nem kell mindig belecsípni a másikba, ha nem muszály.
Inkább konstruktívan tessék hozzáállni a dolgokhoz, és akkor megbecsült tagja leszel a fórumnak.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Jungleman
üzenetére
Ritka poénos gyerek vagy, gondolom ma is vicces kedvedben vagy azért irsz ilyneket is, ugye?
Bővebben: link
Szerintem ha csak ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulásaid lesznek jobb ha csendben maradsz.
''Ha csendben maradtál volna, bölcsebb maradtál volna!'' -
Jungleman
csendes tag
Ennyire nem értik az emberek a poént?
Ebben a topikban
az 5. hsz aprónetes fele poénnak volt szánva,erre mindenki komolyan vette.talán azért,mert ilyesmivel már nem lehet itt viccelni?túl sok ilyen eset volt?
sajnálom hogy nem tudtam ezt nekik is elmondani. -
estie
tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Jaaj
Egyszer csinaltam osztalyba naptart es beirtam meg gyarilag a nevnapjait az oszt. tagjainak. Volt egy Virag nevu is, es vmi barmok osszefirkaltak, Virag fole meg oda irtak h cserepes. A perverz rajzokrol mar nem is beszelve. Es kozepiskola!! Ott mar elvileg kulturaltak a diakok!
-
bobsys
veterán
Végülis csak egy órás volt az értekezlet és sajnos jól kibasztak velem. Meg lehet ki is akarnak még, de akkor beintek egy jó nagyot a főnökségnek.
-
Jungleman
csendes tag
üdv épp egy csodálatos számtech tesztet töltögettem,nem tudom mennyiből 59 pont.(nem 100-ból
) -
Rez_Grof
őstag
Jó reggelt!

Tegnap este: Rezi vs Gössör 7:0

-
T. Almeida
senior tag
Utónevek:
A Leokádia nincs benne. De Orália az van
-
kymco
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Találkoztam olyan személlyel akit (először azt hittem, hogy vicc) Végh Bélának hívtak.... Tehát nem csak a keresztnévvel lehet gond, hanem a teljes névvel.
Annak idején gyakran hallottam Major Anna, és Kóbor Virág neveket (egyik rádiós, a másik iskola társ). Ezek tetszenek...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
A Galináknak is. Milyen szép, és gyakori név...
Melyik szerintetek a leghülyébb hangzású név? (IMHO nem kell neki új topik, befér ide is, hisz off...) Első javaslat: Eullia. Sőt, haverom szerint olyan anyakönyvezhető női név is van, hogy Leokádia... hogy el lehet egy kislány életét szúrni egy ilyen névvel... -
(Kolombusz)
veterán
Boldog névnapot az Auréleknek.

És jó reggelt minden PH-s bajtársnak.
-
estie
tag
Jóó reggelt mindenkinek. Nálunk hétvégén családi party lesz, 50. szülinapot ünnepelünk. Már alig várom.

-
Sipi
addikt
Kellemes CSITT-et mindenkinek!
Sipi -
ngabor2
nagyúr
No, beértem a melóhelyre. Mindenki depressziós és letört. ekkor előtör belőlem az optimizmus: Emberek! Szerda van! Holnapután péntek, és itt a hétvége!
(ha már mindenki feldobódott, és nagyjából rendbe jött, néhány mondat végéhez hozzáteszem: a temetők meg üresek).
Ahogy a Rituális Rémtettek mondta: megvigasztalom a szomorúakat és elszomorítom a vígakat. Jó kis együttes, megvan az albumuk. Már régóta vadásztam rá. (oké, ennyit a blogról...)
tiv: (eredetileg id. Tiv-et akartam írni, de tartok tőle, hogy megsértődnél, vagy legalábbis rossz néven vennéd...) A tegnap esti/éjszakai összekocc és a mostani béke között ment az összehasonlítás.
kymco: mi koránkelők és hajnali jómunkásemberek tartsunk össze!
[Szerkesztve] -
kymco
veterán
Már dolgozom......

-
kymco
veterán
Na indulok dolgozni....Pá!
-
bobsys
veterán
Szokásos baromság, amiből rám max. 1 mondtad fog vonatkozni a többi a tanárokra.
tiv61us: a szmájli lemaradt, de amúgy gyalog járok dolgozni. Csak ha hétre kell mennem akkor Pomázról igen korán kéne indulnom. Mondjuk már el kellett volna ha gyalog mennék.
szerk: Nah majd benézek, most megyek kaját osztani a kutyának meg a macskáknak.
[Szerkesztve] -
bobsys
veterán
Nos jó reggelt! Miért kell hajnali 7:00 órára melóhelyi értekezletet berakni? Most mehetek kocsival melózni.
-
kymco
veterán
Izgalmas lesz a mai nap.... megtudunk valamit a melóhelyem nagy átszervezéséről.
-
ngabor2
nagyúr
Úgy tűnik, béke volt az éjszaka. nem is hízott úgy a topik, mint korábban... Bár van 1 számomra gyanús hsz, de csitt

Ja, és jó reggelt.
[Szerkesztve] -
kymco
veterán
Jó reggelt!

-
Álmos vagyok.Ágy,puha paplan,jóleső sötét,kényelem,ellazult pillák és test -de kelletek !
Mentem szunyni,további jó beszélgetést minden fanatikusnak -huhh,a fanatikust úgy gépeltem be,hogy nem néztem közben a billre.
-
Sihto_
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jó reggelt mindenkinek, van aki most ébredezik?
-
Motion_Blur
félisten
jóccakát mindenkinek

-
hát fasza. megtaláltam, miért.
Kb. 1 hete az összes létező repülő itt száll el a házunk fölött (de pontosan felette).
2 percenként, és nem csak néha, hanem egész nap. fel is, le is.
Többször annyi repülő, mint eddig. Már nagyon a bögyömben vannak...
szóval meg van az ok : forgalmi rend változás van, le van zárva az 1-es
kifutópálya...
Viszont, nem tudom, hogy miért hiszik, hogy csak a 17. kerületben
okoznak
zajszennyezést? -
QuarK
senior tag
válasz
Panther
üzenetére
Én úgy veszem ki, hogy azok pizzadarabok (vagy akármi is az a cucc ott a papírtálcán)... Lényegtelen, az a kép durva, de szerintem előre rendezett. Persze mit se von le nevetségességéből 
Rolly drága szobatársam nyert egy csokiiiittt!!!
neki! 
mod: na necsináljuk már kedves fórumtársak h 1 ilyen blőd hozzászólással lettem senior tag a mármángós jóéletbe kéremszépen
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Semmi extra...
De hol a billentyűzet, én csak azt nem értem... 
mod: #2830: Bővebben: link Igaz, német, de szerintem mindenki érti...
mod2: esetleg még Bővebben: link Asszem csak kopipaszte műxik, szal: http://www.angelfire.com/tx4/funhouse/pics/moses.jpg
[Szerkesztve] -
Integra
titán
egy WoW fanatikus....
Bővebben: link -
Integra
titán
-
Sipi
addikt
Szabad száj, szabad szerelem, e kettő kell nekem
Az elsővel felgerjesztem titkos vágyamat,
az utolsóval elintézem, mi az elsőből maradt.
Rohadt hűtő, nem kapsz a sörömből. Inkább elborulok. Fúj, citromos tea...
Fetrengés!!!
Sipi -
Kidus
őstag
Martini + citromos ice tea

Egész jó így elsőre, remélem, nem lesz belőle búvárpia
-
ngabor2
nagyúr
Jóccakát, 5-kor jövök. Aztán 7-kor.
-
Na asszem mára befejezem, holnap nehéz napom lesz.
Jóccakát. -
Sipi
addikt
Francba, feléltem a spájzból mindent, ami rúg.
Erdeya, merre vay?!?
Adok egy esélyt Heineken versenyzőnek is. Ki töltötte fel ilyen sokrétűen a hűtőmet?
Batman: engem meg kihagysz? Megjegyeztem...
Sipi
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Najó, ha kedves is iszik, én is

De még meg kell fűzni
-
ngabor2
nagyúr
pisilés... ugyan már, leengedni a fáradt sört. És ne feledjünk 2 dolgot:
- a sör tele van értékes vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel
- ugyan abból van, mint a kenyér, csak az arányok és az elkészítés más. Nomeg nehezebb megvajazni
Ha már előkerültek a lányok is, akkor egyetlen, óvatos kérésem lenne (mayer aláírásán kívül...): peace.
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
-
Batman
őstag
Miért beszéltek a kajarol most már a pia mellé valami kajat is kell vennem amit a duna parton elfogyasztok!

-
Sipi
addikt
Háát, nekem az eszem most volt meg. Iszom: 2-0 a javamra. Ezt is ény nyertem.
Sajnos, a kötetlen fogású sörbirkózást követő pisipárbajt a vakolat nyerte, kiütéses győzelemmel. Onnan is le tudott potyogni, ahova nem értem el...
Kidus: könyörgöm, igyál! Gyere, ne egyedül pusztítsak és pusztuljak!
Sipi
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Raspberry Pi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Spórolós topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyszer csinaltam osztalyba naptart es beirtam meg gyarilag a nevnapjait az oszt. tagjainak. Volt egy Virag nevu is, es vmi barmok osszefirkaltak, Virag fole meg oda irtak h cserepes. A perverz rajzokrol mar nem is beszelve. Es kozepiskola!! Ott mar elvileg kulturaltak a diakok!