Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Höhö...

-
tiv61us
őstag
ez nehezen jott le es az osszefuggest meg keresem

de ha itt lehet tanacsot kerni en is pliz
szval az L-s polo szorit, az XL-es 2 mosas utan lotyog, de az L-es osszemegy 1 mosas utan
es most ne gyertek azzal, hogy a Fay utcai piacon vasarolok....
mert nem
sokkal razosabb holmi szoszoknel -
tiv61us
őstag
na, azert a kerdes nem ilyen ecceru, hogy fogom es elemessel meg minden
amugy is szoszok, nem bolyhok
tudnunk kell, hogy a vilagos az mit is takar,feher, drapp, maybe bezs?
meg milyen kozelrol jonnek elo?
Mitol lesz feketeszoszos? mer' ha osszemosta a sotetkek terdzoknijaval, akkor ugye nem csodalkozunk?
szoval sok a kerdes
de hogy minek szolok bele? rajtam meg farmeron kivul nem volt mas, bar egyszer az oviban.. de ezt majd maskor
-
net84
őstag
talán... ha csak közelről látszik...

Nekem a fekete pólóm ellen követnek el hasonló merényletet a fehér szöszök, ami még idegesítő is UV fénynél
Nem jöttem rá, hogyan lehet leszedni őket, irány a mosógép, szárítás, vasalás és míg nem veszem fel újra, addig nincs rajt (vagy csak nem látom)
ábáá! Most néztem meg, hogy mennyi idő! Megyeik kinyitom a boltot...
A szöszmegsemmisítés/eltöntetés ellenkező színű ruháról engem is érdekel, megpróbálok visszajönni, vagy mástnem este visszaolvasom (ha nem felejtem el)
-
Loretto
veterán
Valaki segítsen egy parktikus és használható ötlettel, ami megoldja a következő problémát: világos nacin fekete szöszök, ami csak nagyon közelről vehető észre. ''Mágikus henger nem fogja.Vizes ruhakefe segíthet?
Mod.: a nadrág eredeti színének megtartása a cél
(thx to [WN31RD]) -
net84
őstag
Szép jó reggelt mindenkinek!
Legyen mindenkinek jobb és szebb a napja mint nekem!
Hogyan is lehet fokozni (elvenni a dolgozó munkakedvét) a főnök felügyelete alatt dolgozást? Ha a főnök felesége (aki elvileg értene a cég dolgaihoz, gyakorlatilag szakmailag lövése sincs a témához - egy optikai egeret nem tud megkülömböztetni a rádióstól) van itt bent...és az ilyen mondja meg, hogy mit csináljak egész nap...
Bekuporodok a sarokba gépet telepíteni, nehogy megint baj legyen, hogy meló helyett a netet ''böngészem''....
További jó ph!-zást! -
kymco
veterán
Háááát ez a nap sem kezdődik valami fényesen.... a gyerekek 6 előtt ébredtek. Rossz a hangulatom.... A cég átszervezéséről nem túl biztató pletykák terjednek.... elég kiszolgáltatottnak érzem magam....
-
Necrolyte
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Csak akkor már semmi sincs a Teszkóban. Legalábbis kaja nem hiszem.
-
(Kolombusz)
veterán
Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!
Remélem dilután nem lesznek sokan a teszkoban.
De lehet inkább este 10 körül kéne beszaladjak, akkor biztos alig lennének. -
ngabor2
nagyúr
Rosszat sejtek...
-
HolloW
senior tag
Bővebben: link
Jahogy, csak játék
-
B-L-A-C-K
titán
Jó éjt mindenkinek....
-
HolloW
senior tag
Bekapcsolom a TV-t erre mit látok, öldöklik egymást az emberek valami ''Játék életre halálra'' című ''műsorban''. Valaki elmondaná nekem, hogy lehet ez ? Mondjuk az USA-ban úgy látszik minden megengedett, kezd ijesző lenni mi folyik az oceánon túl ...
-
net84
őstag
Köszönöm a segítséget! Most is bizonytalan vagyok, de jobban hajlok a konvektoros fele... hacsak nem lsz valami igazán olcsó a központis, másnem beruházok valami elektromos hősugárzóra (kék neonnal nem is lenne rosz, de UV csővel lenne az igazi
)
Padlófűtést én is szeretném, de lakásba (oda kicsit drága, bonyolult és körülményes megcsnálni - szerintem)? Majd, ha egyszer sok pénzem lesz, akkor a saját házamba talán...
Meglássuk...először valami megfelelő választék kell... No meg rá kell szánnom magam a lakásra.
Még1szer thx! -
Integra
titán
héten lomtalanítás van nálunk, de nem nagyon merem a ház elé learkni a tönkrement és leseljtezett pc cuccokat, cdromokat meg mindent ami már nem kell, nehogy aztán valaki vérszemet kapjon.....
szóval van bp-en valami hely ahol visszaveszik a pc cuccokat és elviszik újrahasznosítani?
vagy naiv barom vagyok, hogy ilyen európai gondolatok kavarognak a fejemben és max a szemétdomb??? -
-
válasz
parandroid
üzenetére
Rendben, bocsánat, de én szeretek mindenkinek külön válaszolni.
Azonban megfogadom amit írtál és ezután megpróbálok eképpen cselekedni. -
rdi
veterán
Kis kertész (ez én) nagy eredménye (ez Ő):
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/050926/Dscf1082.jpg)
20 kg -os !!! -
ngabor2
nagyúr
Nem rossz... ma délelőtt indult a topik, már több, mint 200 hsz van benne. alakul, nem lesz hosszú életű. fogadásokat nem akarunk kötni, hogy hány napig fogja bírni?
-
-
Elindítom a tisztálkodó algoritmusom és jövök vissza.
-
Bubu79
addikt
Mégiscsak jó hely lehet ez a Florida!

Szerk.: Szerintem felétek ezért már lincselnének
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
escie
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
olyan hülyén néz ki, engem idegesít még a látványa is egy ilyennek.
mamuszofób vagyok, ez van.
---
anaqer,
ott a pont, nekünk is az van, és nagyon kényelmes dolog. többek közt azért sincs szükségem mamuszram mert jó meleg a padló télen...
vendégségben meg fagy le a lábam, mert megszoktam a padlófűtést.
Xpod,
szerintem ez hülyeség, tudtam, hogy feljön ez az ellenérv. (már bocs
)
azzal, hogy rálépsz egy szőnyegre, sokkal több port versz fel. egyébként takarítani kell, ennyi. másrészt, bármely más fűtés jobban megmozgatja a levegőt, mint a padlófűtés, mert ezutóbbi nagyobb felületen elosztva adja le a hőt, nem olyan koncentráltan, mint pl egy radiátor.
csak a tapasztalat beszél belőlem, több mint tíz éve van pfűtésünk.
[Szerkesztve] -
escie
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
nee, könyörgök, nee...

véleményem szerint a mamusz az emberiség egyik nagy tévedése. -
válasz
parandroid
üzenetére
Megnyitom én te pedig megvédesz.

Legalább lesz egy kis dolgod
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Kuponkunyeráló
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nintendo Switch 2
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

/ gatyodat...

)
)

Autó? Az a 4 kerekű izé?