Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
Dale
aktív tag
A banyatank az a kerekes cekker vagy mifene amiben a sok sok sikeresen megvásárolt dolgot cipelik haza a város másik végéből, mert ott 2 forinttal olcsóbb volt, rögtön vettek is egy kartonnal belőle.
Előszeretettel szántanak vele át az emberek lábán, tolják neki a tiszta ruhádnak a buszon, ilyesmi. 
Pópa, kicsit még írtam a végére.
-
olyan nőnemű városi kisnyugdíjas, akinek élete célja, hgoy a piacra menjen bevásárolni a kis cvekkerével, és fellök, ha az útjába állsz.
a kedvencem, amikor a megállóban megáll a busz/troli/villamos, és a nénikék nem várnák ám meg, hogy a leszállók leszálljanak, hanem egyből indulnak felfele, frontális ütközést, és a jármű ajtajában torlódást okozva.
[Szerkesztve] -
Dale
aktív tag
Hú...
A traceroute program készít egy adatcsomagot ahol a címzett gépen egy valószínűtlenül magas cél portszámot állít be (amin valószínűleg nem válaszol a rendszer) és a TTL (time to live) mezőt 1-nek állítja be, kihasználva azt hogy a routerek amin keresztül áramlik az adat a saját és a cél gép között, megszakítják az adatcsomag továbbítását ha a TTL 1 vagy 0 értékkel bír. Az első router az útvonalon látja az 1-es TTL-t és visszaküld egy ICMP Time Exceeded üzenetet. Ekkor a traceroute kiküldi ugyanezt a csomagot csak megnöveli a TTL-t és így egyre tovább jut a csomag, míg el nem éri a a maximális lépésszámot, ill. a cél gépet amit egy ICMP Port Unreachable hibaüzenettel azonosít. Azt hogy épp melyik router küldte vissza az üzenetet, azt a csomag Forrás címéből tudja meg, mivel a router ezt a saját címére módosítja az üzenet küldésekor.
Valahogy lerövidítsük? Így is elég zanzás már.
[Szerkesztve] -
Pópa
senior tag
Mire jutottál Dale?

-
Pópa
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Itt legalább van egy kis feel-ingje a dolognak.
Szerintem egész jól el lehet dumálgatni itt.
Vétek lenne beszüntetni.

-
Motion_Blur
félisten
Ha valakit (katavagyok) megbántottam, attól elnézést kérek, csak egyszerűen nem értem, hogy hogyan lehet a semmiről ennyit beszélgetni

Bocs
-
Pópa
senior tag
Ami engem illet, jelenleg Győrben vagyok... unalmas egy hely, de legalább van minden ami kellhet.
Jah, és 100Mbit-es neten tolom .
-
Dale
aktív tag
válasz
katavagyok
üzenetére
Hagyd már... Egyébként Budapest okés hely, én hamarosan átköltözöm az északi felébe és kénytelen leszek szembesülni azzal a ténnyel hogy Londont behatóbban ismerem mint azt a környéket, elég kalandos lesz. Viszont ne legyenek nagy elvárásaid, igaz hogy az ország vízfejűsége miatt minden itt van, de ez azt is jelenti hogy egy területi egységre itt esik a legtöbb csöves, kosz, kutyapiszok, teherautó (ami nem bírja megkerülni a várost az M0-s körgyűrű meg nem épülése miatt), dugó, ideges, rohangáló ember, gonosz banyatankos néni, ilyesmik.
Tudom, negatív vagyok, de szerintem inkább realista. Vannak itt szép dolgok is meg kedves emberek, szó se róla, pl. ez a sok PH!-s... 
-
Pópa
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nana

-
lorcsi
veterán
válasz
katavagyok
üzenetére
szvsz félre kattiontottál... csak poen volt...
engem is kiraknak
: ))
)
majd ha Mod szól akkor hallgass rájuk... amíg nem szarj le mindenkit
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
válasz
katavagyok
üzenetére
tipikus női reakció...

mod: de gyerekek vagytok....
[Szerkesztve] -
Pópa
senior tag
válasz
katavagyok
üzenetére
Ne vedd magadra, írni szabad! Ez a hely ezért van 
-
katavagyok
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
lorcsi: én sose fexem le 1 előtt, és 6-7 körül kelek, mégse táskás
nah de pszt mert téged is kiraknak
motion
ks bocsi, ide se írok többet 

neked is szép estét!
[Szerkesztve] -
lorcsi
veterán
válasz
katavagyok
üzenetére
bocsi nem tudtam kihagyni
)) táskás lesz a szemed...
nekem is van de én megszoktam... & csak délben kezdődik... -
Motion_Blur
félisten
Bocs de nem túlzás ez egy kicsit? Mármint ez a mértéktelen OFF-olás? Tudom, hogy erre van, de több, mint 4000 hsz 2 hét alatt....mire jó ez?
Ha én csinálnám ezt, már le lennék ugatva, hogy húzzak MSN-re!
Peace... -
lorcsi
veterán
válasz
katavagyok
üzenetére
anyu nem szólt még hogy alusz
...holnap suli , nem ? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Pópa
senior tag
Bővebben: link help pls.

-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
katavagyok
üzenetére
Nem, de akár értheted is. Gondolkozz! ;)
MOD: Nem, ennyire sosem voltak képesek magasan szárnyalni gondolataim. Én az MSNre gondoltam.
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
katavagyok
üzenetére
Not Available
-
Boxer001
veterán
válasz
katavagyok
üzenetére
majd változik a véleményed idővel...

-
katavagyok
tag
válasz
Boxer001
üzenetére
győr szép, persze, meg hát a szülővárosom, nagyon szeretem... de nincsenek rendes egyetemek, úgyh mindenképpen el kell lépnem
meg tetszik az ottani nyüzsgés, 30éves koromig el tudám viselni, bár nem hiszem, hogy mo-n maradok addig, ki tudja. de nagymamaként lehet visszaköltözöm.. még pici vok ieneken gondolkozni 
-
Boxer001
veterán
válasz
katavagyok
üzenetére
miért akarsz pesti lenni? örülj neki, hogy olyan szép városban laksz, mint Győr...
én rühellem pestet, ha ott járok éppen, mindig örülök, ha hazatérek a kisvárosomba
-
Megyek aludni. Az álmatlanságban szenvedőknek jó PH!-zást.
Sziasztok. A lányoknak puszi, a fiúknak hideg sör.
-
válasz
katavagyok
üzenetére
Ha találkozunk vendégem vagy egy v. több sütire.

És nem is vonom vissza.Egy úriember álja is a szavát.
[Szerkesztve] -
katavagyok
tag
xpod: na most kiengeszteltél

panther: köszi h te legalább figyesz rám
arivagy
kidus: én meg alig várom már, h pesti legyek
spdeluxe: és az h hol dolgozol vmit már titkos? -
bobsys
veterán
Tud valaki olyan oldalt ahol szakmákról vannak leírások? Gondolok ilyenekre hogy:
Feladatok és tevékenységek
Követelmények
Szakképzés
Kereseti lehetőségek, elhelyezkedési kilátások
Egyéb információs források
Melyek a jellemző feladatok, tevékenységek
Milyen anyagokkal, eszközökkel kell dolgoznia?
Hol végzi a munkáját?
Munkája során kikkel kerül kapcsolatba
Milyen környezeti ártalmakkal, hátrányokkal járhat a szakma gyakorlása?
Milyen egyéb tulajdonságok megléte kedvező ebben a szakmában?
Pontosabban a CAD/CAM tervező és az információ-rendszerszervező munkakör érdekelne
Vangelis: saját magad csináltad az oldalt vagy esetleg vmi php-s varázslós? -
rii
nagyúr
válasz
katavagyok
üzenetére
A lelkemet kitettem, hogy a tegnapi linkedet megköszönjem a #4007-ben, és csak arra vártam, hogy felbukkanj, erre észre sem veszed ....
pedig annak köszönhetem, hogy a mai napot végig kibírtam ....
.... és hogy idézzek Tőled: ''Te cafat .....''
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Így van,én is ezeket tudom kívánni neked.
kedvezmény nem jár?már júl 13 óta kinn van:Bővebben: link
,számos külföldi regelésemnél megadom a lapodat -
Vangelis
félisten
Na jó van én legalább tisztán alszom, el azok meg büdösen, mert nincs vizük

Ha nekik ninc snem is tudnak mit kiengedni a boltomba
))))
[Szerkesztve] -
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
katavagyok
üzenetére
-
Vangelis
félisten
ezelötti beázás nálunk kb, 10 liter vizben jelent meg a padlón, hát ez gáz:
.. de a biztosító csak behajtsa rajta, de most legalább nincs hidegviz a lépcsóházban, én nem zártam el, ki tudja ki volt, amugy is életveszély jelentkezett mert a neon armatura is ázott, abból is folyt a viz és le is égett... muszáj volt tenni valamit...nem tudtam kitalálni mást, elzártuk és kész..... ha senki nem tehet semmi, .... nekem az a munjkaehylem (volna), és nem akarom hogy elázzon a bolt, és a villamos berendezések, PC-k, stb..... mert az gáz volna. -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
katavagyok
üzenetére
Szia neked is.

Xpod, ejnyebejnye, hiszen így visszagondolva már tényleg volt szó erről
-
Kidus
őstag
válasz
katavagyok
üzenetére
Hétvégenként általában én is győri vagyok. Hazajárok szüleimhez, ott nőttem fel

Tulképp sosem voltam igazán pesti, legalábbis lélekben biztosan nem.
So üdv minden győrinek
-
válasz
katavagyok
üzenetére
Dehogynem, csak bizos akartam lenni benne.

Ja és a két édes dolog ami eszembe jut győrről: te és a győri kekszgyár termékei.
-
MarKoo
addikt
A Segítségeteket Kérném!
Nagyon nagy szükségem lenne a következő című versre: ''Szegény a nép, sír a haza, Kossuth Lajos gyere haza'' Elképzelhető, hogy ez nem is a címe, erre sajnos nem kaptunk pontos választ.
Az 1956 Október 23.-i forradalom alkalmával énekelték, viszont könyvtárakban semmi nyoma. A fentebb említett egy sort sikerült megtudni az ottlevőktől, viszont senki se tudta megmondani, hogy ez egy akkor kialakult ''nóta'' volt, vagy tényleg létezett egy ilyen vers.
Nagyon hálás lennék ha valaki esetleg megtalálná otthon. Bár nem is tudom, hogy hol lenne ésszerű keresni. Interneten nagy valószínűséggel nincs, könyvtárakban szintén nem találtuk. Talán családi régiségek között, vagy valamelyik nagyon nagy könyvtárban megtalálható. -
MyKonzerv
senior tag
épp most telepítem a nyomtatómat

kíváncsi vagyok, hogy megint kikapcsol-e a monitor a telepítés felénél
érdekes szokott így lenni
de mosmá tudom, hogy csak várni kell fél órát és elkészül
bár szívesen megnézném a végén a képernyőt, hogy milyen üzit ír ki
-
katavagyok
tag
sziaaa panther

xpod: amúgy Bővebben: link nem is emléxel rám
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Biztos nem? Biztos nem mi?
És hogy kapcsolódott a sztori az én hsz-emhez? Nem értek itt semmit se 
-
katavagyok
tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
wow
már féltem h egyedül vagyok győrből, de akkor nem
a korod is titkos? 
-
Vangelis
félisten
Na igen de nem árulják, el, vagyis nem is érdekli öket
.... érted...., nekem nincs biztosításom, és ok hogy bmost esetleg megtériti, de mi lesz ha totál készen leszünk és elázunk, ok megint megtéríti.... de ez már unalmas.....
érted a gondom... nyitni akarok

Kössek biztosítást, gondolom az sem volna angyon olcsó
.... nem tom én ezt
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Bérlővel nem tudsz semmit kezdeni. Ha károd származik a beázásból és a tulajdonosnak van biztosítása, akkor van rá esély, hogy a biztosító megtéríti a károdat.
Szerk.: akkor passz.
Én is bérlek a párommal egy lakást, az alattunk lakó szlt, hogy finoman, de áznak. Arra tippelt látatlanban, hogy szabálytalanul van a mosógép rákötve a csatornára. (Lakótelepen vagyunk.) Nem jött be a tippje szabályosan van minden bekötve, de nekünk sincs róla fogalmunk, hogy mitől áznak. Szóltam telefonon a tulajnak, megígérte, hogy utánnanéz. Ennek az lett a vége, hogy hagyta a dolgot annyiban, mert rengeteg pénzbe lenne kibontani a fürdőben a csöveket, kiemelni a kádat. A biztosító ugyan szvsz téríti a költségeit, de valamiből bele kéne vágjon. Én meg mint bérlő a szerződésem szerint nem vagyok köteles nagygenerált végezni a lakáson. A kör bezárult, amíg nincs nagy baj, marad minden a régiben. Nálunk csak foltosodik az alttunk lak plafonja.
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
Egyre rosszabb a helyzetem.....
megint kicsit beázott a boltom, plafonja, és a felettünk lévö lakonál nem nagyon látni semmit, igaz nem is naygon akartuk szétbontani a cuccot vagys a lakását, és ö lexarja mert csak bérlö, az eredeti tulaj meg még joban tojik rá, a házkezelö társaság, meg tartózkodik, lexarja az is, mert magánlakás, és nem rájuk tartozik.
MIt lehet tenni ilyenkor, ha a tulaj nem veszi a fáradságot pénzt, hogy megnézesse, szakemberrel...mert egy hete teljesen eláztunk, festés elött..ugyanis most nyilna a bolt, de már egy hét csúszásban vagyunk
.... és emgint jön a hercehurca, nem merek semmit kipakolni a polcra, pultra, mert elázik... ha megint jön egy olyan beázás, mint a multkor
... mit lehet tenni? -
tildy
nagyúr
Twollah viszatért
Hipp hipp
-
twollah
nagyúr
'Smiley: Ennek használata régóta vita tárgya. Tény, hogy túl sokan vannak, akik csak egy szmájli hatására mernek bármit is viccesnek találni. Ugyanakkor a szmájlizás sokszor idegesítő, szellemtelen tökök sajátja, ezért azt tudjuk tanácsolni, hogy csak akkor kerülhető el a köcsögség csapdája, ha stílusosan használjuk – vegyetek példát Fenék Tibiről!''
-
válasz
katavagyok
üzenetére
Akkor mostmár 2 édes dolog jut eszembe győrről.

-
rii
nagyúr
válasz
katavagyok
üzenetére
Már vártalak
(WÁÁÁÁÁÁÁOOOOOOOWWWWWW)
Had' köszönjem meg a tegnapi linket, és egyben jelentem is, hogy azonnal elmentem a patikáriushoz, és vettem szteptilszt, és neocitrrált, és algopriint, és rubofent. ....
ui.: ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre Kata nélkül
ui2.: 3000 Lokal Kreditet ott is hagytam (C) Twollah -
bobsys
veterán
ugyan már tanulok(tam) én más olyan tárgyat amit nem tudom miért kell, talán hogy halljak is erről. És ha már hallottam róla akkor gyorsan 2 ZH-t meg egy vizsgát nyomjak is le belőle. Arghhh.... A vicc, hogy levelezős vok, de azért 1 félév alatt 10 nap legyek lent hétköznap és októbetől szinte minden héten zh valami tárgyból. Arghhh....
-
Bubu79
addikt
További kellemes OFF-olást mindenkinek, én elléptem melózni

-
katavagyok
tag
xpod: naná

-
-
bobsys
veterán
Elemi statika és szilárdtságtan. Merev test, rúd statikája, keresztmtszeti jellemzők, szilárdságani alapfogalmak, rugalmas állapotú prizmatikus rudak igénybevétele, többtengelyű feszültségi állapotot okozó összetett igénybevételek, feszültség és alakváltozási állapot
Jah, mérnök-informatika szak
És nem tudok gépelni
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
válasz
katavagyok
üzenetére
te győri vagy?
Aktív témák
- Precision 5560 ,15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude 7430 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó egy Samsung Galaxy A55 5G 256GB/12GB RAM verzió, rózsaszin 1 évesen, mint az új, karcmentesen!
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
úgysem állít meg seniki hallani meg ne is akarom őket , nekem van igazam 
Előszeretettel szántanak vele át az emberek lábán, tolják neki a tiszta ruhádnak a buszon, ilyesmi.

![[kép] [kép]](http://img97.imageshack.us/img97/6320/rang4ts.png)

ks bocsi, ide se írok többet
fiúk? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)