Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
hajnali fel tizkor ebredtem erre, szoval valoban hajnal
apuci nincs, anyuci,meg nagymami olya suketek, mint az agyu (es azt hiszik rajtuk kivul mindenki mas is, ezert megesik, hogy pl a kutyat (szinten hajnalban, ugy 5-6 ora magassagaban) uvoltve hivjak magukhoz (gyere ide te mocsok - es csodalkoznak, hogy a kutya nem akar odamenni)
egyebkent nem panel, panel suxx, utalom a panelt, de van ott jobb is, mint a husklopfolas...ahol ket eve laktam, ott munden hetvegen az volt a program, hogy atrendezik a lakast a felettunklakok, es szombat-vasarnap 7-tol kezdve butorokat tologattak, meg furtak/vestek a falat (ugye utvefuru hangja szepen szol a panelban) -
Vérboci
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Én villanygitározni szoktam nem halkan az 55 négyzetméter kisebbik lakószobájában. Eddig még nem volt panasz. Pedig az édesanyám te jó asszony és az akácosút nincs a repertoáromban

Xpod: Családiháznál is vannak szomszédok, akik füvet nyírnak, vagy éppen kerítést felxszel. Kutyaugatás, bocibőgés. Ahol emberek élnek, ott zaj is van. Kérdés, ki mennyire toleráns, illetve empatikus.
[Szerkesztve] -
Csaldi ház rulez, kár hogy csak hétvégén vagyok itthon.
-
ngabor2
nagyúr
Nem az a baj, hogy zenélni tanulnak, csak az, hogy mikor és hol... Ha délután kezdenék, nem akkor, mikor minden tisztsséges ember (és Vlad
) alszik, akkor nem lenne semmi probléma.
Meg miért nem lehet jól bezárkózni próbálgatás közben? vagy egy hangszigetelt pincébe levonulni? Nálunk a szomszéd leányzó zongorázott néha, ha nagyon akartam, akkor észrevettem, hogy 15-20 alkalomal újrakezdi az elrontott részletet. Be volt zárva az aablak, ajtó, éppcsakhogy átjött valami a hangból. nem zavart, ha egész nap csinálta, akkor se.
Kicsi boci, ha hosszú karriert akarsz itt befutni, akkor ne birizgáld a papírzacskót, mert egyszer már megvágtad vele magad.
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Nálad mi a hajnal??? Mert ha a kislány valóban ''hajnalban'' csapott a furulya húrjaiba (képzavar), akkor szerintem apuci és anyuci is megtette volna a szükséges lépéseket. A pici pocijába bele...

Amúgy panel? Én panel. A húsklopfolás a kedvencem reggel 6-kor
Gondolom mondanom sem kell, hogy a kislánynak szurkolok és további sok sikert, és kitartást kívánok a zenei fejlődéséhez
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Nézd, ha tanítod, akkor benne vagyok. Bár most inkább a mozgásra kellene koncentrálnunk: néptánc vagy karate - bár akkor a reggeli arcbarúgás jobban fájna. Jobb, ha nem tudja mit lehet kezdeni az erejével.

A szomszédnak ifája van. Na, arra is nagyon car ébredni.
[Szerkesztve] -
aDM|RaL^
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Hmz, csak abban kell bízni hogy másnapra a pénzes apuka nemvesz nekik dobfelszerelést, és egyéb dolgokat, hogy gyermek rockbandát alapíthassanak.

-
parandroid
félisten
válasz
ladybug
üzenetére
Pedig tutira fogok venni egy teljes készlet blokkflőtét a lyánynak. Aztán majd alapítunk egy reneszánsz blokkflőte-zenekart. Tuti jó lesz.
Hát igen, az első időszak nehéz, de ha odafigyelünk rá, gyorsan túl lesz rajta.
Ja, és semmivel nem rosszab, mint hajnali 3-kor, 4-kor és 5-kor egy pároslábas rúgás az arcodba, amihez viszont ma volt szerencsém.
Pfff, gyerekek...
Admiral: hm, szerintem ettől csak kedvet kapnak...
Xpod: a reasonable idea...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p -
aDM|RaL^
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
most hogy elolvastam üzeneted másik felét, szerintem agresszív vagy

nekünk a szomszéd két gyerek ezt szokta játszani, csak éppen akusztikus gitár/valamilyen fafúvós sikítós hangszerrel.
megoldás: elektromos gitár bedug, kombó ablakba kirak, distortion pedál bekapcsol, párszor beletép az összes húrba, utána az alsó húrokat jól lefogni az elején, és adni nekik a sikító áldást. Biztosan elmegy a kedvük a zenéléstől. -
Akkor én vagyok a mázlista, hogy az öcsém gitározni tanult.
(Kár hogy abba hagyta, nagyon szépen ment neki.)
aDM|RaL^: ha harc hát legyen harc alapon?.
NoLF: Vigyázz mostantól nehogy bannoljanak.
(Kinyírják Kenyt, szemetek.) 
[Szerkesztve] -
NoLF
veterán
hihi, megvan az új avatarom, jaj de örülök

-
ladybug
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Nem tanul...még.

És ez tényleg nem zene. Teljesen egyegtértek Veled. Ez olyan, amikor megfogják az idegszálaidat, és elkezdik pengetni, közben ugrálnak rajta, és még meg is tapossák. Fülsüketítő, fejfájító, agytépő koholmányt tudnak előadni. (ÁÁÁÁ)
Sajnos ismerem. 4 furulyánk van, de szerencsére csak ritkán sikerül neki megkaparintania.
Xpod: Személyesen még nem találkoztunk. De remélem lesz rá alkalom.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
aDM|RaL^
üzenetére
masik topicban irtakra reagalva: nem vagyunk baratok
p.s.: dajbiccs![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mas: szerintetek, ha igy ebredes utan egyik legfobb vagyam atmenni a szomszedba, es ott paros labbal belelepni az eppen furulyazni tanulo 10 eves laenygyermek szajaba, akkor gonosz/agresszi/rosszindulatu vagyok?
(akik szerint igen, azoknak kivanopm, hogy a szomszedjuk 10 eves leanygyermeke a vasarnap hajnalt valassza idopontul, hogy furulyan gyakoroljon, mikozben ok aludnanak) -
aDM|RaL^
őstag
HÁHÁ

meghámoztam a zőccségeket, főlődik a husileves
& utána fincsi cuccok még hozzá
-
ngabor2
nagyúr
Volt már olyanotok, hogy az volt a probléma a letöltéssel ,hogy túl gyors?
Pontosabban aránytalanul gyors. Töltök egy bizonyos torrentoldalról, és eléggé a megosztási arány határán állok. Lefele jön 40-50kB/s sebességgel, felfele meg 4-6 kB/s. Ha sokáig folytatódik így, akko átbillen a mérleg, és nem tudok tölteni. Ha a letöltést korlátozom, akkor a feltöltés is csökken... no meglátom, hogy a jósolt idő alatt fog-e változni az arány. -
tildy
nagyúr
Ma vana szülinapom
![[kép] [kép]](http://web.pr.hu/tothmihaly/smiley/yahoo.gif)
Fogadja mindenki virtuális tortámat:
És tudjátok mi a durva?
Egy szintén ph-s lánynak , kyprének si ma van
-
Vérboci
addikt
Vasárnap hajnal...
És én melózom, mert leltár van...
Hogy lehet ez??? Miért pont én? Brühühü
-
westlake
félisten
tok jo... ati-eknal elindult egy visszaszamlalo.. bioztos az x1800xt megjeleneseig szamolnak vissza..
Bővebben: link
mit jelenthet az, hogy: d/t=v
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
Grafiqs
üzenetére
Vettem észre... Én pedig egy kétségbeesett (az érintett interpretálásában: fáradt) televálaszt.

Szeeeegéééény... Holnap (ja, már ma) reggel pedig mindenki azt fogja kukkolni, ugyan milyen randaságot mondott Batman, amit ***-gal kellett honorálni?
(P.S.: én ártatlan vagyok!
)
Sipi -
Batman
őstag
Moderálva. - Grafiqs -
Egyre cikibb cikkek jelennek meg a chip részéről. A mai az már mindenen túltesz.
-
Bubu79
addikt
válasz
Incognito
üzenetére
Az általam említett progiban akár Te magad is bebillentyűzheted a kellő időpontot.
Kicsit rabszolgamunka, rá kell érezni az ízére, de ha megszoktad, menni fog minden, mint a karikacsapás.
Szerk.:A demo, amit letölthetsz 30 napig működik asszem, ennyi idő alatt akármi is történhet, még az is, hogy kedvet kapsz hozzá!
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
Csak nem mindegy, hogy hol vágom el a zenét...

-
VladimirR
nagyúr
válasz
Hercooles
üzenetére
[IMG]http://img376.imageshack.us/img376/7806/cyrax9ox.jpg[/IMG], es akkor megjelenik kepkent, de ekkora kepeket nem igazan ajanlott betenni, egyreszt, mert lassu, masreszt, mert ronda lesz az eredmeny, harmadreszt, meg mert kilog, es a ph motorja levagja a szelet
csak ovatosan, kicsiben:![[kép] [kép]](http://img376.imageshack.us/img376/7806/cyrax9ox.th.jpg)
Incognio: nem, hogy megkoszonned, meg valogatsz...ki engedte meg, hogy ilyen igenyeid legyenek? (
)
[Szerkesztve] -
Hercooles
aktív tag
[Szerkesztve] -
Kokot
csendes tag
Köszönöm mindekinek!
-
Hercooles
aktív tag
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Itt is van. -
Kokot
csendes tag
Hi !
Ilyen mérleget hol lehet venni ?![[kép] [kép]](http://www.kern-sohn.com/images/shop/CH.jpg)
Az a lényeg hogy a tárgyat rá lehessen akasztani ,és 15 kg-ig mérjen.
Thx előre is
merleg.lap.hu-n nem nagyon találtam ilyen '' függő'' mérlegeket(nem tudom mi a rendes neve ennek a típusnak) -
Bubu79
addikt
válasz
Incognito
üzenetére
Sound Forge a progi neve, amit keresel. Ha jól tudom, már a 8.0 verziónál jár, nem csak vágni lehet benne, de különböző szűrőket is használhatsz benne. MP3-at élből kezel, asszem a 6-os verziótól, van előnézet is benne, tuti, csak kár, hogy fizetős
Innen leszedheted:
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
Incognito
üzenetére
Ebben én nem tudok segíteni, lehet, hogy holnap meg tudok kérdezni egy szakértőt. De ''szaktopikban'' miért nem kérdezted? Vagy kérdezted? Én a helyedben rákeresnék az mp3-ra, vagy a darabolásra.
No, jó éjt mindenkinek, aludjatok jól, és nehogy grizzlimedvékkel álmodjatok!
-
aDM|RaL^
őstag
na tépek aludni, laza volt ez a nap is LOLZ! -
aDM|RaL^
őstag
húúú basszus ma iszonyatjól megy a lövészet, iszonyat jót gyaktam

megvan a napi frag adag. -
Sianis
addikt
Hali!
Mi a címe annak a mai ''slágernek'' amit mostanában sokat játszanak a rádióban.
A srác olaszul énekel, a leányzó pedig magyarul. Szép szerelmes nóta, kedvesemnek örömet szerez, aki megmondja az előadót és a szám címét!
Bocs, hogy nem ide való, de rágja a f...fülem...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
QuarK
senior tag
Ilyet... Nagy lelkesen felkészülök egy kiadós tusolásra, erre a hideg csapból is tűzforró viz zubog alá...
Pedig még kopasz sem vagyok 
Ilyen egy kollert még nem b*szott Európa
-
ngabor2
nagyúr
(pedig ezt inkább az előző hsz-hoz akartam volna fűzni... na mindegy).
Lenne nekem is egy szakmai kérdésem itt, mert ez a legnagyobb forgalmú, ahogy elnézem... Valknutot használok, és nem bírok megküzdeni az ő betűt tartalmazó filenevekkel. meg a chat-be is ? jelenik meg az ő és ű helyett. a beállítások között nem találtam kódlapra vonatkozó részt. Valaki tudna megoldás irányába vezető tanácsot adni?
Megj: az Azonnali kérdésekben is feltettem. -
rii
nagyúr
húázze' dolgoznom kellene ... kb. minimum 30 oldal jav. de ez úgy mengy, hogy lejavítok egy oldatl 5 perc alatt, majd 30 perc NET .... 'csába .....
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Incognito
üzenetére
Bizony, és mégcsak azt se kellett megkérdeznem, hogy Linux, vagy win, mert erről speciel tudtam, hogy mindkettő alá létezik.
tud magyarul? Ezzel nekem is újat mondtál. Nagyon régen használtam, de lehet, hogy hamarosan fogom.
rdi: akkor ez még csak a fű, vagy éretlen a meggy benne?
Mert az, hogy élő joghurtkultúra van benne... az nem újdonság. Márha joghurtitalról beszélünk.
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
Nem tud valaki olyan szerkesztőprogramot amivel egy mp3 -ba tömörített fájlt részekre (track-ekre) lehetne szabdalni?
Vagy mondjatok egy topikot ahol ez a kérdés kényelmesen elfér... -
MarKoo
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Nos. Gőzöm sincs, hogy mi történt a kártyával. Húzva nem volt. Az alaplap új. A táp nem csak a vga-t nyírta volna ki, ha szar lenne.
Lehet ezért aludtam nyugtalanul az éjjel. 30 percenként felkeltem és nem tudtam, hogy mi a valóság és mi az álom. Sorozatosan szar memóriákat adtak el nekem és amikor felriadtam, azon agyaltam hogy mit fogok csinálni, hogy így átb@szták az agyam.
Hihetetlen rossz érzés így ''aludni''. Nekem havonta előfordul egyszer. -
rii
nagyúr
váháháháháááá, hiszen nekem van egy liter probiotikus meggy-italom....
szürcsi szürcsi szürcs ...
-
rii
nagyúr
beton2 (* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos megsértése miatt felfüggesztettük!
egy sorozat ... ez veszélyes ....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ngabor2
nagyúr
Kedves jelen levő Nagyhatalmúak, kb. ennyit szántam volna a beton_ nevű felhasználónak, lehet megverekedni a felfüggesztéséért
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) alszik, akkor nem lenne semmi probléma.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

Pontosabban aránytalanul gyors. Töltök egy bizonyos torrentoldalról, és eléggé a megosztási arány határán állok. Lefele jön 40-50kB/s sebességgel, felfele meg 4-6 kB/s. Ha sokáig folytatódik így, akko átbillen a mérleg, és nem tudok tölteni. Ha a letöltést korlátozom, akkor a feltöltés is csökken... no meglátom, hogy a jósolt idő alatt fog-e változni az arány.

![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/generator/signs2/bf11ea421e83500ad084179150d4320e.png)

Steve Martin -ra szabták a szerepet...