Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Üdv!
Aki BMF-re jár(t) segítsen! Kb. mennyibe kerül egy jegyzet?
pl: Kovács, Takács, Takács - Analízis
Horváth I, Láhm Sz, Medve A - Mikro. szemelvénygyűjtemény
Dr. Elek. E, Tóth G, Véghné Dr. Vörös M - Mikro. pldatár
Dr. Elek. E, Gombaszögi I, Tóth G, Véghné Dr Vörös M - Gazdasági alapismeretek és alapösszefüggések
Tildy benned bízom
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
katavagyok
üzenetére
Jé, egy katavagyok.
Már hiányoltunk. Legalábbis én. (Soksok csajt hiányolok innen, akikkel kellemesen el lehet dumálni.
Talán elromlottam.) -
Boxer001
veterán
válasz
katavagyok
üzenetére
sajnos nem ilyen gyorsan mennek a dolgok, még nem tudom, hogy mi lesz.

-
tildy
nagyúr
Dehogy növesztettem. Következő kajakipróbálás valószínűlega csiga lesz. Párom szintén céges vacsorán azt rendelt, azt mondta íztelen és rágós (nade a zúza is rágós, azt meg szeretem) , viszotn utánna kapott egy jó nagy tál tengeri kütyüs, kagylós tésztatálat. Én általában szeretem bepróbálni azt amit ő is, és viszont.. (khm.. Ne tessék rosszra gondolni, kajáról beszélek kizárólag
)
A tengeri kütyük pl. a kedvenceink, rák, polip, kagyló, garnéla , nyamm
Egyszer élünk, miért is ne próbálnánk ki?
Najó a töltött káposzta azt hiszem marad az ő kiváltsága
Hm na sebaj , lehet veszek majd egy ilyet otthonra azt akkor...
Bővebben: link Vagyis ennek a kistesóját, egy fekvenyomópadot, amin van ilyen lábizébizé is, meg minden. Felső része páromé, alsó az enyém

bobsys hazamegyek , megírom okés?
[Szerkesztve] -
Asszem lépek én is, vagy nem, lehet még visszanézek, ha mégsem akkor jó éjszakát, kellemes esti fórumozást. Azt hiszem most nem voltam valami határozott.

[Szerkesztve] -
katavagyok
tag
boxi, minden oks? rendeződött a kapcsolatod?
-
ladybug
őstag
No, mentem én is. Jó éjt Nektek.

-
VladimirR
nagyúr
egen, tudom mire valo a + jel, es pont igy hasznalom az adott formulaban
es en is furalltam, hogy a space-re ilyen erzekeny, de valoszinuleg az okozza, hogy a program konfiguracios file-ja egyebkent space-ek menten htarolja el egymastol a parancs reszeit, igy a szokoznel azt hihette, hogy vege a mintanak -
mayerlaci
senior tag
válasz
mayerlaci
üzenetére
Emellett még értelmes is vagy.
Bővebben: link -
Bubu79
addikt
Na, azt hiszem én elmegyek lefeküdni, holnap kezdek az új munkahelyemen, és nem szeretnék elkésni ( előzmények:Bővebben: link) ! Jó8 mindenkinek, és ha nincs jobb dolgotok, szorítsatok nekem holnap!

[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Egyszer sem. Sok kis fogás volt: Kezdtem ezzel a nyers husis izével , kb két falásra megettem, aztán jött egy minicsésze csirkeraguleves, utána egy kis rákolló, majd a legvégén csirkemellhusi minden mennyiségben két kanál krumplival.... Legvégén a tiramisu.... Talána tiramisu nem kellett volna

Ja és a poén , hogy mindezt ilyen ''annyit eszel amennyit'' bírsz típusban teheted, szal... Érted.. Mégsem kívántam volna egy fikarcnyival sem többet... Uhh. Azért kemény... 4-5 szelet csirkemellet lenyomtam (egy szelet kn 6cm *4 cm volt)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hiába na, ma alig ettem
Rohangáltam mint pók a falon, még jászalsószentgyörgyöt is megjártam
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Én most jöttem ''haza'' a munkahelyre céges vacsiról.. Természetesen még a nyers husimat (na jó nem azt, hanem a tiramisut) sem fogyaszthattam nyugodtan mert jött a telefon, hogy beragadtak az emberek a rendszerbe. Azt hittem a nyers húsnak rossz íze van, de ez határozottan finom volt...
-
Szalma
őstag
(''Forgotten Futurist'', Ray Larabie fontja. Nem tucat, kicsit gépies, olcsó. Bővebben: link)
Szeretettel:
Szalma -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Oké ezért kérdeztem mit akarsz regexpelni, mert pl. a /d -t nem ismertem. Esetleg érdemes még a [:digit:] dolgot is használni, én jobban szeretem ezt a formulát, nekem átláthatóbb. A + -ra azért írtam amit írtam, mert: ''A reguláris kifejezések teljes implementációiban szerepel a + jelölés is, ami a megelõzõ reguláris kifejezés egy vagy többszöri elõfordulására illeszkedik. Belátható, hogy ez a jelölés helyettesíthetõ, hiszen például az a+ ekvivalens az aa* megadással. A legtöbb, reguláris kifejezéseket használó UNIX parancsban a szûkebb implementáció szerepel.''
Csodálkozom hoyg a space karakterre ilyen finnyás volt.... -
rii
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Nekem a kutyáim fajtiszta korcsok voltak... az csipáztam a legjobban, mikor a nyüves tyúkok ki lettek engedve, akkor Bogár mindig közéjük rohant jó messziről, irdatlan nagy sebességgel, és volt nagy sivalkodás ....
A morzsa az meg is szorongatta 1-2 -nek a nyakát ...
pfuj ... hülye tyúkok... direktbe a járdára szartak. Nem a fűre. Járdára.
Én meg küldtem rájuk a Bogárt ....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
-
ladybug
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
Jézus, akkor bennem is v.mi ilyesmi hajlam lehetett?

2 évesen megfojtottam kb 10 kiskacsát (ugye csak elaltatni akartam persze, és erről meg is voltam győződve, hogy ezt teszem...), és szépen sorbarendeztem őket, majd kihívtam anyukám, és nagy büszkén megmutattam neki a művem.
[Szerkesztve] -
Elfogyott a csokim. brühühühühühühü

[Szerkesztve] -
-
rdi
veterán
Apám!!! Neked az asszony a macskákkal fürdik?

A nagybácsid biztos hortobágyi, mert a mi családunkban, Szoboszlón is volt egy ilyen ''fajzat'' jó koros, szikár parasztember az szinte minden nap lebbencslevest evett, meg öreglebbencset, aztán családi ünnepekkor (régi boldog idők) mindíg rezzenetesen sok mennyiségű étel fért belé
-
bobsys
veterán
nem tud valaki ajánlani egy jó fontot? Corelbe kéne címhez. Tükröznie kéne a számítástechnikát (legalábbis így képzelem)
[Szerkesztve] -
válasz
mayerlaci
üzenetére
Nem, de eddig csak ''szakmai'' topicok látogatásával fogalalkoztam, azzal is elég ritkán. Így lehet az, hogy lassan 3 éve vagyok regisztrálva de még csak 1000 valamennyi hsz-nél tartok.
Eddig valahogy az off topicok kimaradtak az érdeklődési körömből mert nem igazán tudtam mit kezdeni velük, de mostmár kezdem élvezni.
ladybug szólj a lánynak maradjon jan. 7-ig és akkor együtt ünnepeljük az ő szülinapját és az én névnapomat.
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
Xpod:Te Motion_Blur hsz/arányára hajtassz?
-
Bubu79
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Beérnék, csak nem járnak mifelénk. Lehet, hogy tériszonyuk van, és ezért nem jönnek fel a 8-ra
.
Egyébként nem semmi szerzetek, a múltkor egy akkora galambot stíröltek a szomszéd erkélyen, hogy lazán elvitte volna mind a kettőt a hátán. És rendesen megtárgyalták a dolgot egymás között, azt hittem leesek a székről, úgy magyaráztak ( egyébként azért átlag 2 hetente kapnak némi kaját, nem értem miért szeretnének vadászni
- na jó, ez hülye vicc volt
)
Szerk.:
XpodJó kérdés! A lényeg, hogy töketlen afrikai fecskét ne küldj!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

LadyBugGrat. a kis jövevényhez
[Szerkesztve] -
Namost akkor felmerül még néhány probláma:
Ha hízott galambot küldök a macskáid jól járnak, de sokára ér oda a cski.
Ha egy normál galambot akkor viszonylag gyorsan odaér de a macskáid lesznek egy kicsir morcosak.
Ha soványat akkor 2 eset lehetséges:
- megeszi útközben a csokit -> a macskáid csokival töltött galambot esznek.
- gyorsan odaér a galamb a csokival, de a maskáid meglátván a galamb méretét a csokival együtt megeszik.
Melyik eset lenne számodra a legkedvezőbb?
ladybug: szia, visszatértél?
[Szerkesztve] -
Na, a tejcsoki nyert. Ő volt a bosszantóbb, mert közelebb volt hozzám és ez lett a veszte.
-
kymco
veterán
Megyek fürdetni... Jó éjt!

-
1 tábla tej és 1 tábla ét csokim van, nem tudom melyiket bontsam fel.

bobsys: Tibi.
Segítsetek dönteni.
A győztes kap belőle.
[Szerkesztve] -

Ma még nem ettem, 3-ig suli utánna gyűlés, most fogok majd hozzá tanulni, csokit enni, PH!-zni. A csoki és a PH! együtt jár.
Rez_Grof : 1 Medvehúsbolt
2 Állatkert
3 Kérdezd a méheket
4 Erdő
A válsaztás szabadsága a tied.
Nekem hideg vacsorám van most, de majd hétvégén hmmm.
[Szerkesztve] -
kymco
veterán
most ettem egy kis keserűcsokit (adtam a fogyókúrának
) Baptista.... azt hiszem belga 
-
Vérboci
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ha megnézed, sehol sem egyenletes a keret. Ott éppen így sikerült. Nem törekedtem a középre igazításra.
Hívjuk dizájnelemnek
-
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Najó a töltött káposzta azt hiszem marad az ő kiváltsága
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De csak ideiglenesen. Edzés?

Egyébként engem is megfogott.

Tiszat kutyababe