Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Szalma
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
(Örülök, hogy értesz.
Szabályok: van, ami le van írva, de mindent nem lehet leírni. Az az ''otthon lévők'' viselkedéséből szűrhető le. Mondjuk, hogy lehajtva tartják a WC tetejét, de nem pisilnek mellé, és nem baj ha összegyűrve dobod le a törölközőt...
Írott és íratlan. Elfogadott és megengedett...
)
Szeretettel:
Szalma -
ladybug
őstag
Értem, amkt mondasz. És úgy vélem részben igazad is van.

A moderátoroknak kell legyen egy olyan kiállása, hogy tartsanak tőlük a userek. Ez most úgy érzem kezd visszaállni megint.
Az meg, hogy hőbörögnek...Hazai terep nekik. Ők vannak otthon, mi csak ''vendégek'' vagyunk. El kell fogadnunk a szabályokat, határokat. Remélem érted, mit akarok mondani...
-
Szalma
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
(Ne érts félre, de szerintem ez elég könnyen megoldható... Parci tudtával is akár...
Van olyan ismerősöm, aki egy nickkel fórumozik és csak egy másikkal játszik a nyerőjátékokban...)
Szeretettel:
Szalma
ui.: Fontosabbnak tartanám, ha a MODok a megnyilvánulásaikkal jó példával járnának elő. -
Szalma
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
(Khm, elnézést.
Arra akartam célozni, hogy a viselkedésükkel, ha ''szolgálatban'' vannak, igazán viselkedhetnének példamutatóan (mondjuk cizellált vélemény nyilvánítással). Mert sok újonc látja a MODERÁTOR rangúakat nagyhanggal hőbörögni (mert láthatja néha!), és azt gondolhatják, hogy itt ez a sikk...
Pedig csak baráti évődés.
De ez nem látszik! )
Szeretettel:
Szalma -
Sanya
nagyúr
nekem semmi bajom a moretorokkal, sőt, kedvelem őket. igaz, egyszer Márkkal kicsit összebalhéztunk, de akkoris részegen Ph-ztam

-
Szőrös
veterán
én meg senkit sem szeretek és mindenkit jól legéppuskázok
![[kép] [kép]](http://swgalaxies.datastart.hu/modules/ipboard/style_emoticons/default/gunner.gif)
-
ladybug
őstag
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Amikor engem akartál lecsendesíteni. + meg az ''de pont ezért szeretjük''. peterket van msn-ed? Inkább személyesen rendezzük le
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Szalma
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
(Nekem nagyon nem tetszik, hogy itt Mo.-n a szolgálatban lévő rendőrök sem tartják be a kreszt, mégis büntetnek másokat miatta. Nem adnak erkölcsi alapot és referenciát a jogkövetéshez. De úgy látom, hogy ez a ''helyes''...
(''...Nekunk is ugyanugy meglehet a maganvelemenyunk egyes dolgokrol...''))
Szeretettel:
Szalma
szerk.: Vö. egyenruha <-> MODERÁTOR ''rang''!
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Tildy, szerintem ebből nem kell személyes kérdést csinálni.
Van, akit jobban bírnak, van, akit kevésbé. Van, akire odafigyelnek egyből, van, akire nem. És ez nem csak a modokra, hanem a tagokra is vonatkozik.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Valamennyire igen. Mert neki ezek a beszólogatások el vannak nézve.
Mindegy kár erről beszélni, bocis téma táblát akarok
-----------------------------------------------------------------
Magánvéleménnyel semmi bajom. De a felette írtak (amit írtál) kicsit csípik a szemem.
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
''Hm, ezt bebuktam, viszont akkor is úgy gondolom, bármiféle vitában nem szabad , hogy az legyen a meghatározó , hogy épp kit ''csíp'' jobban a moderátor''
Miert ne lehetne meghatarozo? Amig a vita nem a PH erdekeire terjed ki es moderatori kotelezettsegeket erint, hanem fuggetlen attol, nemhiszem hogy a MODERATOR felirat akarmennyire is kulonbseget kellene hogy tegyen a nicknev alatt...
Nekunk is ugyanugy meglehet a maganvelemenyunk egyes dolgokrol. -
AMD Power
titán
Ahogy elnézem itt megint csípös a hangulat!

-
parandroid
félisten
''Szvsz ez egy jó dolog, jó ha fennmarad a következő századokra. Nekünk csak ki kell tölteni, és töltetni a gyerekekkel, unokákkal...''
Ha nem tetszik, nem töltöd...
Egyrészt nem vettem részt a vitában, másrészt úgy érzed, bármilyen hátrányos megkülönböztetés ért, azzal, hogy én leírtam, hogy nyilvánvaló hülyeségei ellenére bírom Vladot? Ha igen, én kérek bocsánatot.
p -
tildy
nagyúr
Hát szvsz semmire sem jó... Le tudsz benne menni kb nagyszüleid szintjéid, azt pazony. Annak meg mi értelme?

Peterket: maga az ötlet jó (lenne). Csak elb*szarintottáák. Sajnos nem úgy tűnik, hogy pl. a majdani gyerekem át tudná venni az általam kitöltött dolgokat
Magyarán így , jelen helyzetben ennek semmi értelme.
--------------------------------------------------------------------------
Peterket : hát hogy? Most már komolyan érdekel![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-------------------------------------------------------------------------
Hm, ezt bebuktam, viszont akkor is úgy gondolom, bármiféle vitában nem szabad , hogy az legyen a meghatározó , hogy épp kit ''csíp'' jobban a moderátor
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Nem így értettem a nőiest.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
''a moderátor / házigazda az IT.news / PROHARDVER! / Mobilarena felkérésére végzi munkáját, fórum szabályzatának megfelelően végzik feladatukat, azonban fórumbeli véleménye magánvélemény nem feltétlenül tükrözi a szerkesztőség álláspontját ''
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Hát nem? annyira ki sem keltem magamból, hogy káromkodni kezdjek. Pedig tudok

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hááát ... Moderátoroknak semlegesnek kéne lenni, nem?
-
divot
veterán
Néha fucsa dolgokat művel a kedvesem iPod minije, gondoltam bedobom a szervízbe, amíg van rá garancia, hátha... Erre megnéztem a papírt: október 1-én járt le a gari.

-
Jungleman
csendes tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
ha megmondanám,meg kellene hogy öljelek.
amúgy nem humor,ez kérem véresen komoly dolog,remélem vizsgaidőszakban nem lépnek a nyakamra.akkor még élvezném is a helyzetet.(most szeretnék a jövőbe látni) -
kymco
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Én anno utáltam az elvtársozást.... annyira idegen volt (tavaris...)
-
Jungleman
csendes tag
üdv az analízis előadásról.
illetve ööö..
a most zajló analízis előadásról, ami tőlem függetlenül helyezkedik el, egy másik teremben.
az idő remek, iegyensúlyozott vagyok, 15 fok van, süt a nap, csörpölnek a bördök, egyébiránt még mindig nem jöttem rá hogy a gedvás toca race driver 2-mnek mi a gondja.most vettem utoljára játékot, azt hiszem. -
Sianis
addikt
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
hát akkor nem elvtárs...

[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Nos igen ezt jónak tartanám! Viszont moderátorok segítségét is kell kérni, hogy ne flém legyen, ne az, hogy egyikben mi a rossz, hanem az, hogy melyik miben tud többet. Érzésem szerint ezáltal eldönthető lenne, hogy kinek mit érdemes használni, hiszen úgyis mindekettő ingyenes...

-
ngabor2
nagyúr
Szerintetek ma este lesz ugyan ilyen parázs vita, mint volt tegnap? Nem volna túl jó dolog, mert akkor nem off topik lenne, hanem flame topik.

-
kymco
veterán
Már dolgozom.....

-
ladybug
őstag
Szép jó reggelt mindenkinek.

Eh, mi folyt itt az éjjel? Lassan tényleg zártosztály lesz az OFF.
-
kymco
veterán
Jó reggelt!

-
lehet hogy arra is jó lesz, de álljunk megy egy szóra kedves Quark szobatársamnak kb egy éve volt egy találmánya ami sajnos elveszett a súlyesztőben:
a pudingpor meleg vízben feloldva. pedig az öttlet jó volt, de a pudingpor (mivel a legkisebb is számít áruházból való volt) s rossz volt a magaviselete, ezért nem akart túlságosan elegyedni -
QuarK
senior tag
Ne hülyéskedd el... Ez csak kis próba, egyszer élünk, milyen lehet... De közben érdekes módon a gugli adott támpontot, bár kálciumtablettáról szól (ami ugye másképp viselkedik kissé); de remélem nem így járunk a sima mezei gyümis plusszal:
''itthon meg kipróbáltam milyen, ha a kalcium pezsgőtablettát nem vízbe, hanem tejbe dobom bele... ne próbáljátok ki! az összes cucc kicsapódott benne, és olyan lett mint híg túró! ráadásul a pezsgőtabletta citromos ízesítése miatt még savanyú is volt a cucc... de azért megittam, mert kellett a kalcium : )''
[Szerkesztve] -
nem tudom hogy mi van az én mod gombjaimmal, de nem akarnak működni.
csak annyi van minden hozzászólásban, hogy mod, s utánna hiányzik a gomb
. Ezért nem tudok rá kattintani
, na de félre a viccel, a tej sajnos elfogyott
, vagyis inkább úgy fogalmazok, hogy elromlott a tejesdoboz, amit eddig fejtem
, ezért eme új és remélhetőleg finom táplálékot majd holnap napközben fogjuk legyártani.
Amúgy a gyomrom a gondolatától is fáj, de remélem nincs igaza.
Eme korszakalkotó termékünkre előrendelést felveszünk az xy-ascsdsa számon. Egy deci ben sok sok vitamín van, mely egy felnőt ember vitamínszükségletének több mint 10%-át tartalmazza.
Ár: megállapítás alatt.
(ugyanitt csirkepálesz eladó)
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Szerintem kicsit késő van...

mod: #2414: Szellemi állapotunkat feszegettem; értsd: fáradt az elménk de rendesen, én már dőlök a röhögéstől, sírnom kell

mod2: #2416: Akkor ne legyen off
Szerintem elmezavarodottságunk komolyságáról nem lesz kétsége sok-sok kedves fórumtársunknak.
De mindenesetre a kérdés valóban komoly, ha tudom, hogy nem árt, ki akarom próbálni, és nem jön álom a szememre, míg valaki el nem oszlatja a ködöt
[Szerkesztve] -
a hitgyüli tényleg jó annak a pár embernek aki kitalálta. Én az egyéni útkeresésben hiszek
/\
| |
| |
| |
ő a szobatársam
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Szobatársam hasának épségének kockáztatása nélkül szeretné megtudni, milyen a tej, ha beletesz egy plusssz pezsgőtablettát? Értsétek: íz, hasra gyakorolt hatás... Bevallom, ilyen őrült ötletet rég hallottam...

| |
| |
\/
Ő az
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
válasz
parandroid
üzenetére
Ez mostmár nem téma nálam. Békét kötöttem Istennel és embertársaimmal békében és harmóniában élek jógázok, és persze tagja vagyok a Hit gyülekezetnek!

-
Trance_Enegy
tag
Hihetetlen Parci megadta a régi felh.-nevem jelszavát amit elfelejtettem
végre!
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem 1x sikerült. Csak tudod engem se abból a fából faragtak, hogy csak úgy hagyjam magam!

-
parandroid
félisten
-
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
''baratod a programozok istenbe, te a wap istennoje vagy, en meg egy senki, aki mindenkibe belekot, pokhendi, arrogans es agressziv modon provokal, lekezeloen baszogat
ennyi eleg, hogy abbahagyd mara?''
Nem. Mert ilyet mi sosem mondanank magunkról. Tisztában vagyunk azzal, hogy tudásunk hol áll hozzávetőlegesen a többi programozóhoz képest. Tudod vlad, aigazándiból amivel nekem bajom van az az egód.
Aktív témák
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 14. nap: Chivalry 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen videókártyát?
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fujifilm X
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Anime filmek és sorozatok
- Lexus, Toyota topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szabályok: van, ami le van írva, de mindent nem lehet leírni. Az az ''otthon lévők'' viselkedéséből szűrhető le. Mondjuk, hogy lehajtva tartják a WC tetejét, de nem pisilnek mellé, és nem baj ha összegyűrve dobod le a törölközőt...
)

Berugni ott is lehet...
)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(''...Nekunk is ugyanugy meglehet a maganvelemenyunk egyes dolgokrol...''))
Magyarán így , jelen helyzetben ennek semmi értelme.