Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
Aktív témák
-
pussy_cat
tag
Xpod: megosztanám Veled, nem bírnám nézni...
Tildy: hát ugyan vigyázok is, de csak egy kicsit, egy finom falatnak nem akarok ellen állni, Egyszer élünk
, meg Béres Alexandra is sokat segít, most 167 cm magas vagyok és 53 kb
Sosem fogyóztam és nem is fogok
De ha Te esetleg fogyózol, akkor szívesen adok tippeket, a barátnőimnek ugyanis egyfolytában ez a témjáuk, meg az, hogy hogyan tudnak a fini szalonnámból lopni egy falatot
Sipi: Imádollak, szereted a tőkehalmájat?
Ngabor2: nassika kell, teához meg pláne

Még a végén kibúvik, hogy Sipi, meg Én.... Jajj nekem szó sincs erről... Egyszer taliztunk a Margit szigeten, higyjétek el nekem élmény a faszi, annyit beszél és nem bírja abbahagyni, de olyan Hofi stílusban, nem bírtam abbahagyni a nevetést...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
escie
őstag
-
Rez_Grof
őstag
A sima iso-t megtudja nyitni a Total Commander is van hozzá plugin. Bővebben: link
Igaz nem mountolja.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Nekem simán megy menet közben is.
modprobe usb-storage, vagy ha már benn van, akkor rmmod usb-storage , és utána modprobe usb-storage.
De hogy off is legyek: kolléganőm igen hatékonyan tanulja tőlem a hülyeséget. Tegnap bejön a laborba, ingatja a fejét. Kérdezem, miért. Mondja a valódi választ (már nem tudom, hogy mi volt), erre én: azt hizzwm azért a fejedet lóbálod, mert a farkad nem tudod. erre:
- Azt nem, mert a férjemnél van. De a macskánknak is van, az nagyobb.
Puff, itt leültem. büszke vagyok a taniítványomra
Engem is meg tudott döbbenteni. -
ngabor2
nagyúr
Jó étvágyat a kalapodhoz. Kb. 4 éves Debian Sid (néha updatelve), 2.4.31 kernel, sata_sil modul, és 2 sata vinyó vígan megy.
Ha a festék nem hajlandó engedni, akkor ess neki kromofággal. A májad garantáltan nem fogja megköszönni a diklór-metánt, de a festék le fog jönni. Ja, és sok gumikesztűvel, ill. alá pamutkesztűvel készülj, szépen megeszi azt is.
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Nem láttam az ablakotokat ,de gondolom, hogy inkább az alján jön le a festék.Ha igen akkor bizony nem lesz egyszerű,de ne legyen igazam,ha az egész ablakról pereg lefele a festék akkor van egy kis mákod
de szerintem még így sem egyszerű.Fatapaszt pedig ha nem kentek alá akkor még jobb, neked
-
csapos2
addikt
Üdv!
Ha a jelenleg fehér ablakodat lazúrral szeretnéd lefesteni akkor bizony nem kis munka előtt állsz
Ahhoz, hogy a faerezet látszódjon teljesen le kell csiszolni a festéket és az alatta lévő fatapszt is.
Viszont a lakkozást azt megúsztad mert nagyon jó kis lazúrok vannak amik nem igényelnek ilyesmit
Ajánlom a sadolint ,ez oldószeres ,de ha vizes alapút akarsz akkor a diszlazurt. -
ngabor2
nagyúr
Tapasztalatom szerint a linuxnak nincs baja a sata vinyókkal. talán egyes boot managereknek igen, de nálam is megy 2 sata vinyó.
Én is úgy tudom, hogy a lazúrt már nem kell lakkozni, az egyben a lakk is. Aztán lehet, hogy tévedek, régen foglalkoztam már vele, akkor is felületesen.
peterkeT: az utolsó mondatodat nem mi mondtuk, de erőteljesen bólogattunk
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Utánna fogok ennek nézni, és amikor lehet hétvégenként irány a kórházba.
Mostanában sok a baleset a megyében, és mintha hallottam volna, hogy kevés a vér...hát akkor veszem is az irányt, megmondom, hogy féltem ezelőtt az első adás előtt, de mondtam magamnak, hogy menni kell...
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
Én kicsi sárga füzetet nem kaptam
, nálunk számítógépes nyilvántartás van.
Minden alkalommal tök jó volt, hogy az ember úgy érezheti, hogy számítanak rá, és várják.
Kár, hogy már nem járhatok...
Pópa: Egy laza mozdulattal a homlokára varázsolsz egy adagot a tüdődből, némi vér kíséretében a következő szöveggel: Vegyen belőle mintát Mester
( na jó, ez talán egy kicsit morbid
)
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Nem igazán félősségnek mondanám, csak egy ideje nem bírom a vér látványát se. Vannak ilyenek. Lehet, hogy egyszer erőt veszek magamon, és elmegyek... csak nehogy legyen valami velem. Igazából még a vércsoportomat se tudom, az asszisztensnőtől kérdeztem egyszer, hogy hogyan lehetne megtudni. Azt mondta, menjek el vért adni, ott megmondják...
-
Bubu79
addikt
Sziasztok!
Én is rendszeres véradó voltam, amíg tehettem...
A volt főnököm mesélte, hogy egy alkalommal, amikor az Ő főnökével voltak vért adni, a dolog után egyszercsak azt vette észre, hogy valaki a vállára borul... A főnöke volt... Nem bírta a vér látványát, és mire végeztek vele
kapott egy enyhe sokkot
Azóta is emlegetik lelkesen az ''elérzékenyülését''
Sok ismerősöm ki van akadva azon, hogy egyesek képesek háromhavonta lecsapoltatni a vérüket, sajna nem értik meg, hogy előfordulhat akármikor ( még véletlenül se történjen meg! ), hogy Nekik is szükségük lehet rá.
-
Meg különben is az ugráláshoz be kell melegíteni, a nagyhoz meg még jobban. És aki nagyot ugrik, az még nagyobbat eshet pofára. Ha meg pofára estél akkor meg már nincs kedved ugálni. Úgyhogy ne ugrálj.

Poctar az oké hogy Zorro=Batman, de akkor Robin=?
Jungleman: oké de a Pókember meg megkötözi az egész bagázst.
ladybug: Szia. De ugye azért adtok neki néha enni.
[Szerkesztve] -
-
Jungleman
csendes tag
Sok dologra igaz az,hogy a marketing felébreszti benned a kisördögöt(ilyen kell nekem!igen!ez hiányzik az életemből!),de ezeknek én se szoktam bedőlni..
Ami kell,azt azért megveszem.
Felőlem fejen is állhat az nvidia,akkor se veszek jobbat,mint a mostani vga-m.Azért,mert nincs rá szükségem(nem azért,mert nem tehetetném meg hogy jobbat vegyek).Ezen minden megy,ez van már egy ideje,és tökéletes.Más mással van így.A divatmajmokat én is lesajnálom,úgy mint te.
Szvsz mindenképpen vegyetek autót,de ne két milláért,hanem mondjuk 700-800.000 körül,valami jó kis japánt.
Annyira nem drága,és a szamara után nagy ugrás lenne.És mondjuk nem négy évig kéne eladósodni,hanem csak egy.Az talán kibírható.
Ti tudjátok!
[Szerkesztve] -
Jungleman
csendes tag
Ne haragudj,az hogy 100hz-es tévét veszel azért hogy ne folyjon ki a szemed,vagy az hogy veszel egy videokártyát ha játszani akarsz,nem felesleges élvhajhászás.

Egyébként gratulálok!Mármint ahhoz,hogy nem akarsz már Logant!Ennyiért ilyet venni tényleg felesleges.
(az igaz hogy újonc ruhában vagyok,de a konkurens fórumról jöttem,szvsz még nem találkoztunk.ha bárkivel összekeversz,az csakis a véletlen műve lehet..
) -
Bubu79
addikt
Néhány éve láttam valahol a TV-ben rettenetesen hasznos találmányokat, pl.:napelemes zseblámpa ( akksi nélkül
), motoros villa spagetti evéshez, kb 15000-es fordulattal ( ezt a lelkes feltaláló be is mutatta egy fehér pólóban
nincs az a gyerek, aki ettől jobban össze tudja magát kenni
). Ja, és a feltalálók többsége ott is Japo volt
Rez_Grof:
Szerk.:sajna nincs meg
... Hiányzik a Déri fanyar humora. Igazi színfolt volt a magyar televíziózásban
[Szerkesztve] -
bobsys
veterán
És megint jó dolog bent lenni éjszaka

Megkaptam a leveled köszi. Csak annyit szerettem volt kérdezni, hogy ezek a rendszergizdák mennyit kereshetnek? Mert nem nagyon vagyok képben a bérekkel kapcsolatban. Plussz lógok a jelenlegi munkáltatómnak cca. 1 milcsivel amit ki kellene fizetnem
-
VladimirR
nagyúr
egen, tudom mire valo a + jel, es pont igy hasznalom az adott formulaban
es en is furalltam, hogy a space-re ilyen erzekeny, de valoszinuleg az okozza, hogy a program konfiguracios file-ja egyebkent space-ek menten htarolja el egymastol a parancs reszeit, igy a szokoznel azt hihette, hogy vege a mintanak -
VladimirR
nagyúr
nem
a \d decimalis karakter, valoban ugyanaz, mint a 0-9, de a \-t nem veheted ki, akkor egyszeru d betunek hiszi, vagyis a [d\.] azt fogja jelenteni, hogy d betu, vagy pont
a + ele meg nem kell +, mert azt meg akkor fogja egyszeru + karakterkent ertelmezni, ami nekem nem jo
jah, es a / ele is kell a \ (mondjuk jelen esetben nem feltetlen, de az egyszeruseg kedveert hagyom benne, mert ezt a kifejezest ket helyen is hasznalom, es egyik helyen kell a \ (preg_match fgv))
\ egyebkent minden karakter elott lehet, ezesetben a \-t koveto karakter onmagat fogja jelenteni, nehany kivetelt leszamitva, ugy mint \c \d, \w, \s, \l, \u, illetve nehany escape szekvencia (legalabbis ott, ahol en most ezeket hasznalom)
kozben arra rajottem, hogy a kovetkezok okoznak problemat:
1: van ugye a mintaban egy szokoz, erre akad ki a progi, aminek ertelmeznie kellene (bar most, hogy irom, beugrott, hogy talan \x20 jo lehet helyette
2: a | karakterre azt mondja a progi, hogy annak semmi keresnivaloja nincs ott - gondolom az a baja, hogy a jobb oldalan nincs semmi - pedig pont ez lenne a cel: vagy a bal oldalan felsorolt karaktetrek egyike, vagy semmi (oldjam meg inkabb ugy, hogy a bal oldalt felsorlt karakterek egyike 1, vagy 0 szamossaggal? hmmm....)
jah, RxTest, igen jo kis regularis kifejezesek tesztelesere valo progi => ftp://cyla.homeftp.net/RXTest.exe
Panther: csak a topic-cimet es id-t, nyitasi datumot, kategoriat, es a nyito id-jet, arhivaltsag allapotat (de hulyen hangzik ez igy), illetve azt, hogy egyszeru, zart, vagy kiemelt, tarolom egy-egy topic-hoz....a post-okat nem[Szerkesztve]
-
Panther
HÁZIGAZDA
A képeket nem is akartam az adatbázisban tárolni (nem is tudtam hogy lehetne
). Csak a cikkek/hírek szövegét. De akkor úgy látom mindenki támogat benne hogy tegyek így 
Képek jobban elférnek a 200 MB-on amúgy is. A belinkelésüket úgy tervezem megoldani hogy minden cikkhez tartozik majd egy könyvtár, ennek a neve benne lesz a cikkhez tartozó rekordban, a szövegben meg csak a konkrét kép fájlnevét kell majd beírni. Elég logikusnak tűnik, de ha hülyeség, nyugodtan szóljatok rám, kezdő vagyok
VladimirR: ''tobb, mint 80 000 topicja'' -- úgy érted 11 MB az egész fórum? Mert akkor nem hiszem hogy bármitől is kéne tartanom.
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
''Ez nem beszólás volt, hanem öröm a részemről'' .
''Ha beszólok, abban indulat van. A fenti mondtatban nem volt''
Akkor elmondom, mi volt a fentiben: rosszindulat
''Ismerlek már annyira, hogy tudom, mi lett volna a véleményed''
Fogalmad sem lehet, ahogyan nincs is. És kérlek, felejtsd el, hogy ismernél, mert egyáltalán nem ismersz
''Pont az hiányzott volna , hogy jöjj, azt még beszólj''
Jöttem, nem szóltam be. Te viszont megtetted.
''kidus jöttél és megtetted: '' egy napig nem vagyok itt és máris mi van itt''
Pont baromira nem erre a témára gondoltam, de nyilván ezt is tudod, mint minden mást. Hogy pontosítsak, a moderes témára értettem, ami ment. Kicsit gondolkodsz, és rájöttél volna.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
szvsz én még nem ekrültem annyi emberrel összetűzésbe, hogy közutálat tárgya lennék itt.
Hát ez meg ki mondta, hogy közutálat tárgya volnál? Csak kidusnak említetted, hogy jobb, hogy nem volt itt, amikor ment az adok-kapok Vladdal, és hát amilyen az aggyonisten...
De most nehogy azt hozd ki, hogy én is ellened vagyok, szerintem kidus is titokban egész este leste az alkalmat, hogy visszavágjon.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
kb annyi joga van beleszolnia, mint neked mar megint a szart keverni
mi rosszat tettem, hogy mar megint az en nevem kell felhoznod, megha a felelossegvallalas alol kibaujni probalva nem is mered beirni azt?
''Általában 1-3 emberrel ment a vita'' - szereny ismereteim szerint egy ember keves a vitahoz, s Te valahogy az utobbi idoben egyre kevesebbszer vagy artalan szemlelo (megcsak nem is szolitanak meg, opnkent folysz bele, ha kell, ha nem)
tudom, en sem vagyok jobb semmivel, sot....de legalabb nem sir a szam, hogy mar megen' belemkotottek a wsok csunyakok
na, mara is leleptem, joejt mindenkibe
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
'' szvsz én még nem ekrültem annyi emberrel összetűzésbe, hogy közutálat tárgya lennék itt.'' na lejárt a limit, frankó... más se került ennyire,azaz msá sem közutálat tárgya de úgy gondolom msotanában nem gyakran adtam okot másoknak az összetűzésre. Általában 1-3 emberrel ment a vita.
Óóó köszönöm hogy emlékeztetél:
'' Még jó, hogy nem voltál itt...''''
Ez nem beszólás volt, hanem öröm a részemről .Ismerlek már annyira, hogy tudom, mi lett volna a véleményed. Pont az hiányzott volna , hogy jöjj, azt még beszólj (mert megtetted volna szvsz. és azt is tudom mti reagáltam volna rá)
Ha beszólok, abban indulat van. A fenti mondtatban nem volt.
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Nem kötekedtem, kérdeztem. Én nem alkalmazok hasonló módszereket, mint látod.
De ha szerinted ez kötekedés volt, megmutatom, mi az:
Nem vagy egyenes ezzel a félmondatos témával. Inkább tartsd meg, vagy mondd ki, abból baj nem lehet, ha normálisan adod elő.
''Mostanában nagyon felvágtáka nyelved, a végén még moderátor leszel''
Ez poén akart lenni? Mert annak elég gyenge volt.
Kezd nem tetszeni, hogy dobálózol mindenféle légbőlkapott baromsággal.
Aztán magyarázol, hogy nem is úgy gondoltad.
Aztán többnyire sértett félként, magadat sajnáltatva kilépsz, és úgy tűnik, elvárod, hogy megértsenek.
Tessék, itt a kötekedésed, de itt nem folytatom. Jöhetsz akár ringbe is, vagy megfogadom a tanácsod, és hanyagoljuk egymást.
mod:
''Viszotn Kidus mostanában ahol ér, ott vág pofon, nagyon unom már.''
Akkor délután miért is szóltál be? Emlékeztesselek? '' Még jó, hogy nem voltál itt...''
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
''én nem vagyok ennyire biztos magamban''
Pedig sokszor tüntetsz fel dolgokat biztosként, amiről elmondható, hogy nem az.
Mikor pl. elfelejted odatenni, hogy ''szerintem'', ''talán'', stb.
Én sem vagyok magamban mindig biztos ( még szép ), de amíg ez így van, nem alkotok egyértelmű véleményt. Én pont a sok szempontból/szemszögből való megvizsgálás híve vagyok.
De hagyjuk is ezt, végülis nem számít. Nem akarok tüzet szítani. Most sem, máskor sem.
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, meg Béres Alexandra is sokat segít, most 167 cm magas vagyok és 53 kb

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szegény Tildy összepisili magát fájdalmában ha ekkora felületre ráönti.

)

) egy hómapig dolgozott éttermben hát csak hétvégén beszéltünk. Este 11 után jött én akkor már aludtam. Hatkor keltem akkor meg még ő aludt.