Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- HDD probléma (nem adatmentés)
- VR topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Gambit
őstag
Ezeket nézted már: Bővebben: link
-
mr.geeZ
aktív tag
LOL, egy észrevehetetlen rakodási zóna tábla után a kocsim mellett álló x5-ösre is raktak kerékbilincset (mint ahogy sajnos az enyémre is
) , de nagyon LOLul nézett ki a kb 13-as bilincs a legalább 16os kerekeken
De a faszi nem próbált elindulni vele azért... Egyébként megjegyzendő még, hogy láttam már olyat, hogy egy lepukkantabb Jeep-en az egyetlen komoly passzív szekuritimodul egy hegesztett vastákolmány kerékbilincs volt a könnyűfémfelni küllői között vezetve: mintha csak egy bicajt láncolt volna valahova az illető
-
tildy
nagyúr
Jó csak mondani akartam hogy hiányolak. Hátha jólesik

Jahm most jöttem régi-kedvens-volt munkahelyemről , egy állásinterjúról.
Nem akarom elkiabálni, de ...
Nagyon tetszene a munkakör, látta a csaj is rajtam...
Ha visszakerülnék ehhez a mobilszolgáltatóhz, én lennék a világ legboldogabb embere
[Szerkesztve] -
szia google-ba beírva rengeteg találat jön ebben a témában.
van egy srác, aki egykoron csoporttársam volt az egyetemen. jó fej volt, bár igen erősen szereplési mániás. pár napja találtam rá a neten - mondom, a szereplési mániája óriási - ezért saját gazdaságpolitikai portált indított. (az oldalt díszítő piros szegfűktől el kell vonatkoztatni, ez van, nem tudom, miért kell egy gazdpol oldalon feltétlenül hirdetni az ember polikai hovatartozását)
na mindegy, a lényeg, hogy a srác írt az egészségügy és a gyógyszertámogatás reformjáról is egy szösszenetet, hátha érdekel.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Integra
titán
hűtőt a 7ker dob utca 52 alatti ABC Hűtőgépbolt értékesítő és szerelő cégnél adtam le.
a francia ágyat meg elvitték, úgyhogy nem kellett vele szenvednem.
most takarítás, meg teljes újrafestés, 3 méter a plafon magasság, szóval vicces lesz
és nem tudom hogy az internetet hogyan úszom meg a legoccsóbban.. ha tudom fogni a mikrohullámot, akkor király, ha nem akkor marad az adsl
-
Bash
őstag
Westlake (Bővebben: link) HP-szervízben dolgozik, talán tud segíteni, IRC-n lehet elérni.
-
Integra
titán
én úgy tudom, hogy készítenek magyar karakteres klavikat is notebookokhoz, de csak akkor amikor egy bizonyos darabszámot értékesítettek

így jártam én is náluk, csak clevo-val.
azt mondták min 20 darabot elkéne adniuk, de amúgy minden gond nélkül megtudják csinálni..
ezt pont az attila úti boltjukban mondták anno -
escie
őstag
na igen.
arra én is kíváncsi volnék, hogy mennyit tudnék egyszerre elkölteni náluk.
szerintem egy elég jó gépet össze lehetne rakni belőle.
jah, és még spóroltam is, 3 forinttal olcsóbban is adta ide a futár.
bbazsy!
röhögni fogsz.
eszembejutott a jelszó.
nem tudtam aludni az éjszaka, és volt időm gondolkodni...
[Szerkesztve] -
escie
őstag
igazad van.
a Kiskapu-ról van szó...
Bővebben: link
jah, és Nyíregyházára hozzák ennyi idő alatt.
Bp.-en megnyomod a rendelés gombot, és már csöngetnek is, vagy mi??
-
egyrészt, külföldön is van ingatlanszerzési illeték, másrészt a külföldieknek is kell itt ingatlanszerzési illetéket fizetniük.
-----------------------
EGyébként régebben nem volt ez akkora sarc, mint manapság.
Viszont szerintm legalább 10 éve nem változtatták az értékhatárokat. (hogy 4 millió alatt 2 %, az a fölötti részre 6%)
amíg egy lakás 5-6 M Ft-ba került, addig ez oké is volt.
Nade közben volt egy-két ingatlanárrobbanás, ami ezek szerint a legjobban az államnak kedvezett; az illetékbevétel gondolom rendesen megnőtt.
Egyébként valahogy úgy lenne korrket, ha az értékhatár valahol az átlaglakást és a luxuslakást elválasztó sávban volna.
de leglaább 10-15 M Ft, és nem 4. -
ne idegeskedj, mert árt a szépségednek...
aztán még a végén kihullik a szakállad... 
---------------------
Szóval, nem tudom, mit szeretnél szerezni, de a lakásnál a 4M Ft alatti részre 2 %, az a fölötti részre 6 % az illeték. Ez elég sok, de vannak kedvezmények, pl. ha eladod a jelenlegi lakásod, és veszel egy drágábbat, akkor a két lakás árának a különbözete után kell csak illetéket fizetni, ami már kedvezőbb. -
aesir
veterán
Teljes terjedelmemben látnál, valószínű nagyon meglepődnél

Ha mosollyal megyek problémát intézni, akkor meg azt kapom, hogy ''visszaélek a fizikai adottságaimmal''. Köszönöm erre nincs szükségem. Pont elég hogy természetes szőke vagyok.
Hibázom én is. Ritkán. Nagyon ritkán. Nem engedhetem meg magamnak sem, és a cégemnek sem. -
Lord Zero
addikt
nem tudom h kurvaanyázott-e vagy sem, nem voltam ott
mellesleg: sokféleképpen el lehet küldeni vkit a picsába, ha pl okosan és igazán diplomatikusan teszed, akkor az illető alig várja, h indulhasson
csak a lerohanó kritika volt olyan ésszerűtlenül tildy-s, beláthatod, erre reagáltam
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) , de nagyon LOLul nézett ki a kb 13-as bilincs a legalább 16os kerekeken
De a faszi nem próbált elindulni vele azért... Egyébként megjegyzendő még, hogy láttam már olyat, hogy egy lepukkantabb Jeep-en az egyetlen komoly passzív szekuritimodul egy hegesztett vastákolmány kerékbilincs volt a könnyűfémfelni küllői között vezetve: mintha csak egy bicajt láncolt volna valahova az illető