Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Raspberry Pi
- Videós, mozgóképes topik
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Aktív témák
-
Old Death
senior tag
szvsz volt.. vagy csak ahasonló.. itt: Bővebben: link
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Old Death
senior tag
Hell skacok!
nem találtam mx510-es topicot, de nem akarok nyitni, mert lehet, h láma vok
szal a próblémám az említett egérrel, a régit lecseréltem, és a windóz letiltotta a dvd írom és a virtulás meghajtóim is... az alcoholos megy, de a vir. Daemon-os nem
vki tud vmi okosat mondani rá?
Köszi!
Szerk.: az mx 510-es topicot megtaláltam, de komolyan: beírtam keresőbe, h mx 510 erre nem talált csak 3-at és nekem egyik sem volt jó... no mindegy remélem itt kapok segítséget
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
Hell!
Vki tudna segíteni?
Szeretnék egy ilyet vásárolni: Bővebben: link kicsiny hazánkban ez lehetséges? Mert azt tudom, h lehetett kapni, de már nem... vagy esetleg ismét lehet?
A másik kérdésem az lenne, ha az Egyesült Államokból rendelem meg, akkor mennyi plusz költséggel jár? pk, vám(?)
Kerestem a Magyar Posta honlapján, az Armstrong Alapítvány honlapján, de nem találtam meg...
Válaszokat köszönöm!
-
Old Death
senior tag
nekem is sorba tűnnek el...
winfossal lehet gond? hol lehetne megoldani?
én Netscape-t használok -
Old Death
senior tag
RGB végleg távozott vagy csak nekem nekem tűnik fel?
vagy jelenleg jegeli magát... csöndben figyel majd lecsap... vagy épp vmelyik jó kis öteletét valósítja meg. 
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- EAFC 26
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Raspberry Pi
- BMW topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videós, mozgóképes topik
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- További aktív témák...
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

vagy jelenleg jegeli magát... csöndben figyel majd lecsap... vagy épp vmelyik jó kis öteletét valósítja meg.