Hirdetés
- Projektor topic
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Chromecast topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
Integra
titán
haliho

mi az a nyaralás? nem ismerem ezt a szót
kicsit sok a dolgom is (költözés ''rulz''), aztán karácsony környékén a csajok is elkezdenek mindig rinyálni (default nem szeretem a karácsonyt amúgy is), meg aztán edzés edzés és még több edzés.
tudtam én, hogy hiányozni fogok neked, te is nekem..
-
Integra
titán
válasz
TrollBalint
üzenetére
vazze, inkább kapcsolgasd te is

-
Integra
titán
-
Integra
titán
arra készül hogy dzsihád lesz.
én átraktam a kimenetelt januárra
most csütörtökön mentünk volna, de kedden és szerdán is voltak ismerősök kint és mondták hogy parkoló sehol nincsen, magyar löki a magyart, embertelen állapotok mindenhol.
nekem ennyit nem ér meg az egész
[Szerkesztve] -
Integra
titán
hát ilyen nincsen B+.....
elkell hoznom egy hűtőt, végre kerítek egy transportert, erre nincsen senki aki segítene elhozni meg utána felcipelni a lakásba.. egyik dolgozik, a másik lány aki tudna segíteni, a harmadik elutazik, a negyedik bécsben, az ötödik meg gerincsérvet kapott...
hihetetlen
[Szerkesztve] -
Integra
titán
támad a sober.i vírus ezerrel, másfél óra alatt 30 db fertőzött mail a semmiből

-
Integra
titán
válasz
fokukac
üzenetére
én kifekszem mézgától, soha nem bírtam nézni

itt az igazi mikulás: Bővebben: link
na most mi lesz? ezentúl enyhén feka mikulások fognak nyomulni?
-
-
Integra
titán
érdekes építészeti technika
mod: faxom.. linkvédett a kép...
szóval akkor a cikk: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Integra
titán
thanks!
-
Integra
titán
az ''á'' ''ő'' ''ű''-nek mi az ascii kódja??
[Szerkesztve] -
Integra
titán
működik a tűzhelyem!!!!
megjavítottam
tudok főzni
-
Integra
titán
válasz
duracell89
üzenetére
nem a szilikonon van a lényeg, azzal nincsen baj, a duma a lényeg, de az nagyon gáz

mondjuk ilyen sötét nőtől ez is valami... -
Integra
titán
jó szar megint a ph......
[Szerkesztve] -
Integra
titán
ááááááááá. ez nagyon komoly duma
)
Rubint Réka
Az év második felében azon rágódott az ország, hogy a fogyóbajnok Schobert Norbi feleségének, Rubint Rékának mitől emelkedtek meg a keblei. Nyugodjanak meg, és most már inkább a karácsonnyal tessék foglalkozni! A rejtélyes ügyről lerántottuk a leplet, íme: ''Évekkel ezelőtt csináltattam meg a melleimet - egy kisebb mellkorrekcióm volt -, de akkor senkinek sem tűnt fel a változás'' - írta meg nekünk Rubint, aki bájainak őszi inflálódását októberben született kislányára fogta - teljes joggal: ''Lara születése után viszont a tejtől megduzzadtak, nagyobbak lettek, amiből mindenki arra következtetett, hogy én szoptatás helyett inkább plasztikáztattam a melleimet.'' A műtét tehát igaz, bár nem idei, a torkában bénító hangfegyvert hordozó fitneszanyát mégis elindítjuk a versenyben, hiszen aki egyáltalán, az idén aggódott a mellén.
szerintem ezt még a nők sem hiszik el
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
duracell89
üzenetére
aztán látod, szegény csöcsike megvan sértődve és magát sajnáltatja a médiában... ''divat lett csisztuba rúgni..'' hát ilyen faszságért ne is csodálkozzon hogy a fél világ rajta röhög a mai napig...

csak egyszer kellett volna kiállnia és bocsánatot kérnie ezért az olimpiai közvetítésért...
amúgy tényleg csőbuta
[Szerkesztve] -
Integra
titán
nagggyon LOOOOLLLL

Az év csisztuizmusa
Utólag már könnyű bevallani, hogy sokéves pangásra számítottunk sportriporteri hülyeség vonalon, pedig az olyan alapvető tápláléka a magyarnak, mint a szódavíz vagy a bőrsajt. A nagy öregek vagy meghaltak, vagy kiöregedtek, vagy visszavonultak a rádióba. Hol vannak azok a boldog kádári évek, amikor az ember egyik nap Vas István Zoltánon és Vitár Róberten álmélkodhatott, hogy másnap már a csúcson lévő, fiatal Gulyás László vagy Knézy Jenő tegye boldoggá. Egy kor, amikor még az untermannok is olyan fajsúlyos irritálók voltak, mint Kopeczky Lajos vagy Dávid Sándor. A legendás generációból persze még így is elég sokan mozognak a porondon, de szomorú tény, hogy harminc-negyven éven át képtelenség minden nap olyanokat mondani, hogy légüres térben száll a labda. A fiatalok közül pedig igazából senki sem tudott a Nagyok örökébe lépni. Érzik, ugye? Hiába izmozik egy Faragó Richárd vagy egy Gundel Takács Gábor, sohasem tudnak séróból akkora ökörséget mondani, mint egy Gulyás, álmából felébresztve.
Idén azonban eljött a Képernyős Hülyeség Megváltója, sőt akkor inkább Jeanne d'Arcja, Csisztu Zsuzsa, és fehér ökrön lovagolva fellépdelt a trónra. A Jogar megkaparintásához elegendő volt egyetlen közvetítés, a hírhedt olimpiai megnyitó. Innen válogattuk a mezőnyt. Előre mondjuk, nem lesz könnyű a döntés, olvassa át többször is.
1 Biztosan azért ez az üdvrivalgás, mert aki a ciprusi zászlót viszi, annak a sportolónak görögös hangzású a neve.
2 A kapcsolatteremtés és az élet összekötésének játékos szimbóluma ez.
3 Jelentősége, hogy először lépett ki mondjuk egy háttér elől az emberi test formája.
4 Ez a sportoló nem a szülőföldjén látta meg a napvilágot.
5 (...) hiszen a mai napig Görögország ebben a minőségében nyilvánvalóan nemcsak a kontinenshez tartozó rész, hanem számos apró sziget összessége (...)
nálam a 4-es beszólása viszi a pálmát keményen
illetve a palik nagyon hiányzik a cikkből, ő is megérne egy misét...
[Szerkesztve] -
Integra
titán
pedig az. a családi vállalkozásuk pénzügyi igazgatója.
(csak többek közt autóbolond és úgy cserélgeti a 30-40 milliós gépeit mint mi az alsóneműinket
)
amúgy semmi illegális üzlet ha erre gondolsz.
igen neves és befolyásos család, ők ilyen kis pitiáner seftelő gengszterekkel még csak szóba sem állnak, ezeket a papírgyerekeket elhessegetik.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
én ezt így csinálom:
1. kiteszem az indexet és nem várok, megtalálom a kellő helyet
2. leszarom a ''segítséget'', gyors vagyok, ha valaki ugat mert parkolok, szálljon ki
3. minél mélyebb annál jobb a súlypont, annál jobban érzi az ember az autót
4. hó soha nem okozott még gondot nekem, ha kell akkor kézifék megold mindent
szóval nem nekem való a terepjáró, talán majd öreg éveimben benevezek egy MDX-re, de most semmiképpen sem
-
Integra
titán
végre jön a house of flying daggers!
este meg is tudom talán nézni
akinek bejött a tigris és sárkány, annak kötelező darab!! -
Integra
titán
arra jó autót veszel a legjobb hajtáslánccal

de ha tényleg hardcore szinten szoktál vezetni a fékeket én lecserném, komplett tárcsa és pofa+betét, elég gyorsan hajlamosak feltükrösödni
ha jövőre meglesz az új verda, én is a fékekkel kezdem, a gyáriakat 10 fékezés után kinyírom
-
Integra
titán
ha fél évvel korábban szólsz, akkor tudtam volna neked egy H22 blokkos prelüt egyik barátomtól, aki szintén honda fanatic, vagyis a legjobb gazdától jött volna..
az hogy mire kell rá költened, ez az állapottól és a km állástól függ, illetve hogy seggtől veszed e, vagy igazi honda tulajtól
a csicsa olcsó optikai tuning elemeket én inkább hanyagolnám, nem méltók hondára. -
Integra
titán
haladunk végre...
Bővebben: link -
Integra
titán
-
Integra
titán
a köki végállomásnál csináltak pár éve egy p+r parkolót. gyaloghídon áttudsz gyalogolni a peronra a másik végéből. szóval cool.
mikor indult, üres volt, most minden reggel fullon van és bővítik hamarosan
szóval igenis van rá igény mindenhol, csak építsék már ezeket a parkolókat végre.
természetesen vannak akiknek ez nem érdekük, pl parkolási társaságok. mert vagy ingyenesek, vagy pedig egész munkaidó alatt 150ft-ot fizetsz egy napra. és elkerített kamerával őrzött parkolóban van a verda -
Integra
titán
válasz
fokukac
üzenetére
m5, nagykőrösi, lágymányosi, rakpart
persze hogy normálisabb, nem véletlenül mondtam hogy nem a róna felé kell mennem
de hidd el, itt is akkora lúzer barmok vannak, én nem is tudom hogy kaptak ezek jogsit, valszeg a tombolán nyerték...
múlt héten is, nagykőrösin befelé, menetiránynak szemben két autó felkenődve a belső korlátra... bazz, ilyenkor még csak 80-nal sem lehet menni a 70-es táblánál,mert a sok idióta ha sűrű forgalomban van, azonnal lemegy 60ra nehogy baj legyen....
állhat neki az ember szlalomozni, igaz ez legalább jó reggeli torna
-
Integra
titán
válasz
fokukac
üzenetére
nekem innen isten háta mögül 20 buszmegállóval (pestszentimre) ha bemegyek a városba autóval (kolosy tér), ez reggel 40 perc, ha dzsihád van akkor 1 óra..
ha bkv-val megyek, akkor minimum 1 óra 10 perc..
mi a fészkes fenének menjek bkv-val? autóban meleg van, hallgatom a pálinkást meg a pikót, nem tolonganak fáradt unott fejek az arcomba és még hamarabb is elérek ahova mennem kell...
igaz nem a róna utcától kell a centrumba mennem
[Szerkesztve] -
Integra
titán
egyszerű a válasz: nincsen a házba gáz bevezetve....

még szép hogy gázzal menne minden, de amikor felújították a társasházat, nem vezették be.
elég sok az idős ember, nem is tudom hogy hogyan fogják majd megoldani, ők biztos nem tudják majd kifizetni a bevezetést. már ha valamikor bevezetik
azt sem tudom hogy van e lefektetve az utcában gázvezeték (bár szerintem kell legyen), csak a hegyoldalban megy végig az utca és úgy van össze toldozva foltozva az egész út..
gyönyörű hely, de elmaradott
[Szerkesztve] -
Integra
titán
nincs
eboltot is néztem, de majd szívrohamot kaptam mikor megláttam az árakat...
majdnem 100rugó a legalapabb kerámia lapos elektromos tűzhely...
inkább megpróbálom megjavíttatni ezt a mostanit, és jövőre kicsit ráköltök és kicserélem az egész konyhasarkot új beépített cuccra. fél, egy évre nem éri meg nekem ez az ár, rezsózok addig vagy nemtom...
-
Integra
titán
tud valaki neten háztartási cikkek oldalt????
kéne egy alap elektromos tűzhely
satrun mediamartk electroworld oldalak kuka mind...
-
Integra
titán
tyűűűűű

Kolumbia északi kokaültetvényein az átlagosnál nyolcszor többet termő és négyszer több kábítószer-alapanyagot tartalmazó növények bukkantak fel.
A két méteres magasságot is elérő típus használatával drámai növekedés érhető el a kokaintermelésben - írja a BBC. Ez magyarázattal szolgálhat arra, miért nem nő a kokain ára a világpiacon annak ellenére, hogy az USA és Kolumbia rendszeresen bombázza, illetve vegyszerekkel szórja az ültetvényeket.
Hivatalos kolumbiai vélemények szerint az ültetvények területe 2000 óta a felére csökkent, a termesztők azonban a legújabb technológiákat vetik be a termés mennyiségének fenntartására. Egyesek szerint az új óriáscserjét genetikai módosítással hozták létre, és a legtöbb ismert gyomirtónak is ellenáll. Mások szerint egyszerűen az intenzívebb műtrágyzásnak köszönhető a növekedés. -
Integra
titán

-
Integra
titán
hogy kell bot-ot csinálni treforta?????????????

-
Integra
titán
na azért ez sem semmi...
spamot kapunk az arcunkba, de okos gondolattal ellentámadni már jogilag kifogásolható...
Integra
titán
régen néztem, mamár inkább alszom

csípem őt is, mert természetes amit csinál, jó alkat hozzá.
pont a fábry ellentéte, aki meg erőből igyekszik az ultragagyi poénokat kiizzadni, a benevelt felvillan táblára hahotázó közönségének.... szánalmas.
raab-nak még most is csattannak a poénjai, bár a műsorban azért vannak tipikus idióta német jelenségek.
elton-t még nagyon csípem!!
-
Integra
titán
válasz
Agyasima
üzenetére
én 10 évet éjszakáztam elég keményen és intenzíven és soha nem volt balhém. pedig elég kemény helyeken is voltam rendszeresen.
viszont jó sok mindent láttam és jó sok mindenkit láttam hogy agyonvágnak
és gyanítom, a mai éjszakában még durvábbak lettek a dolgok mint pár éve -
-
Integra
titán
tényleg klassz

akkor megmutatom én hol szeretnék eltűnni a világ szeme elől szívesen
Integra
titán
juhuuuuu

találtam egy csókát aki bevállalja az analog stereo tunerem javításra!!!
jvc márkaszervíz meg elmehet a sunyiba.... -
Integra
titán
ojeeee:
Parse error: parse error, unexpected '<' in /srv/www/prohardver.hu/include/_fent_fejlec.php on line 298 -
Integra
titán
vazzeeeeeeee
itt volt a kristanna loken és én meg nem tudtam!!!!!!!!!!!!! áááááááááááááááááááá

Integra
titán
hol van valami jó DVD szerívz?
valszeg piszkos az optikai feje, megkéne nézetnem, illetve egy profi elektronikai szerelő is kéne, aki megcsinálja nekem a hifim rádió deck-jét, hogy újra tudjon FM sávot fogni..
a JVC már nem vállalja be, mert 10 évnél idősebb dolgokkal nem foglalkoznak
-
Integra
titán
egy kis vasárnapi felüdülés:
tessék írogatni mindenféle dolgokat a popinak
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- FELÚJÍTOTT Refubished Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 5 16/512 FHD
- 2x32gb szerver ram bontatlanok .
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest