Hirdetés
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
bogingrol
aktív tag
mi az a kolbi?
-
bogingrol
aktív tag
válasz
Sick Boy
üzenetére
Dear sick face!
csak azer nem bantodok meg ezen mer szerintem jo arc vagy.amugy meg ne legyel nyominger baszod, nekem ez cirka semmibe se kerult asszem kozelitoleg olyan kb max 4-500 hu forintnyi osszeg volt az egesz amit csodak csodajara megengedhetek magamnak.nem akarom nyomatni a cukrosbacsiszoveget, de jo arcnak tuntel, es tunsz is es ennyit nekem egy fasza gyerek orome meger.szal hasznald egeszseggel es ne legyenek az anyagi helyzetem miatt almatlan ejszakaid.a tovabbiakban is barmiben ha tudok szivesen segitek (attol hogy szebiaban elek hihi) ha tudok, es hogy tovabb nyugtalanitsalak kuldom a karacsonyi ajcsit is, vagy vedd aminek akarod.honap megyek pestere ! rulez!!!!!!!!!!! -
bogingrol
aktív tag
emberek! szurkoljatok man a gyerekenek! erezzem azokat a zenergijakat eeeee!
-
bogingrol
aktív tag
valaki nem valaszona nekem?na.....leccccccciiiiiiiiiii

-
-
bogingrol
aktív tag
válasz
Panther
üzenetére
nem tom hova kell klikkelni es mire.hat ez van.tudom gyik vagyok.en odamentem tarhelyre aztan rakat rizsa de sehol semmi,aztan ugraltam rajta es fel is toltottem valami kepet,de hova?ne kerdezd.szal gyiksagba csucson vagyok ami ezt a temat illeti...es meg haza is kell mennem.szal ez van.ma sem fogok mar kepeket feltolteni.esetleg mailot lohet valaki ha van kedve es egesz erosek az idegei.gondolom inkabb a hardvernel kellene maradnom, csak hat idegesit hogy ezt nem tudom megcsinalni....
-
bogingrol
aktív tag
namostankiakadtamb@sszameg!
van itt valami totyik ami foglalkozik ekkora lemer lamakkal?mar egy ideje nyuglodok ezzel a szar kepfeltoltessel, hogy en is be tudjak linkelni kepekt mint minden mas rendes ember.de ugy latszik az ember folfogo kepessege egy ido utan meghatarozott korlatok koze szorul, es onnan nem kecmereg ki.beregisztraltam magam az ultrawebre, de nem tom hogy a (rengeteg csunya szo)-ba kell valami olyan oldalt megcsinalni amire bemennek a kepek aztan meg be lehet linkelni.es azert az ultrawebre, mert tar.hu nem men..kezdek oda jutni mint Jay es NemaBob (''mi a f@@om az az internet?)....valaki nem helpone rajtam.agyatultetes sajnos nem johet szoba.... -
bogingrol
aktív tag
válasz
Integra
üzenetére
...nem tom ez jelent e valamit , de egyutt erzek veled.most fejeztem be otthon a meszelest.kb 200 negyzetmeter javitgatas, festegetes,kb egy honap karomkodas, meg ilyenek,plafonmagassag szinten 3m.nem gaz csak jo letrad legyen.en annyira ketsegbe voltam esve hogy akartam egy ''vannak a ph!-n piktorok?'' c totyikot nyitni, aztan letettem rola....
-
bogingrol
aktív tag
arrol van szo hogy ezeket a cuccokat arulja egy haverom, de azt mondta nezzek en utana az araknak,en ezt talaltam ki kb.szerintetek nagyon atb@szom az embert ha azt mondom hogy ez kb ennyit er?
esetleg korrigaljatok ha valami szerintetek tul sok vagy tul keves erte.thx
kb ket eves memoria sd ram 128MB 10 orzse (euro)
alaplap doglott agp slottal integralt VGA val (valami soltec SIS chipsettes, kb harom evvel ezelotti eresztes,microatx ) 10 orzse
1200 thunderbird magos amd proccantyu szinten kb harom eves 20 orzse
gondoltam bedobom a temat ide is hatha mond mar ra valaki valami okosat.... -
bogingrol
aktív tag
vazz....hogy meg az offtotyik is kihaljon tolem ma...elugrok egy zsak mesze, es megyek a kertbe godrot asni....
[Szerkesztve] -
bogingrol
aktív tag
eppen marhara kivagyok.gondolkodom azon hogy nyitok egy rugjunk be online egyutt vagy valami hasonlo topikot.az alapellkepzels az hogy a totyikba benez aki eppen letargiaba szenved, es berughatneka van, csak nem egyedul, beirja hogy itten es a tobbi szerencsetlen aki szinten ebbe szenved szetnez es rakeres a kiszemelt ''aldozatra'' akivel inni akar icq-n.nagyon beteg otlet?bocs PH! de nagyon kivagyok...
-
bogingrol
aktív tag
amugy meg eppen tag lettem...
-
bogingrol
aktív tag
...nagy fuck megint ez a hetfo, kod van meg ilyenek.arra ertem ide hogy a portasunk ma reggel ahogy jott dolgozni meghalt.volt vagy alig harminc a gyerek...folbukott es kesz,ennyi....na munka van megint, megyek olom magam agyba...
[Szerkesztve] -
bogingrol
aktív tag
...amugy csak fazonbol,nem tudja veletlenul valaki hol lehet minimal dizajnos fekete drotnelkuli tasztaturat venni fekete drotnelkuli egerrel szinten minimaldizajnossal?es ha tuddja valaki akkor hol, mennyiert,mit,ha meg nem tuddja valaki miert nem tuddja?
-
bogingrol
aktív tag
...hat jo reggelt offtotyik...marha egy bena csutortok ez a mai.`ssza meg...egesz bena vagyok.dobna valami errejaro jo arc egy lamanak valami linket, vagy akarmit hogy hogy a jo francba lehet kepeket feltolteni a totyikokba?de a-tol vzzs-ig mert marha bena vagyok ami ezt a temat illeti...koszi meg ilyenek.
Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- AMD FX
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Ingatlanos topic!
- Jövedelem
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Suzuki topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS TUF Gaming M4 WL Bolti ár:16k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS ROG STRIX Impact II Electro Punk Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Hiányos) ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Strix Impact II Wireless Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS Rog Spatha X Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Na felre a trefaval szal kez es labtorest meg egy kalappal, jo naggyal!!!!