- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- LG LCD és LED TV-k
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Léghűtés topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
b.bone
senior tag
pöcsöm tele kishazának összes szemét boltjával.
két hete vettem egy nyavajás logitech momo-t. soha nem vásároltam még überfasza hülye azért nem vagyok boltokban , de most igen. és persze a kormány szívózik.
több helyen olvastam is, hogy tipikus momo baj. az info szerint a pedálok oldalirányú játéka kaibrálja el a potikat. teháta a pedál a rossz.
a pólus ban lévő mm-ben vettem ami 20 percre van kocsival. hova kell vinnem a kormányt? a budafoki útra persze csak hétköznap és 17 óráig. nekem erre k*** de nincs időm hogy átmenjek az egész városon munkaidőben. de megoldottam. elvittem az egész pakkot. átvették a pedált (a többi nem kellett nekik) és közölték hogyha van valami gubanc telefonálnak. ezért el is kérték a számom. ha nem hívnak, akkor csütörtökön akár mehetek is érte. tehát ma. (oldjam meg másodszor munkaidőben 17h-ig)
valamennyire rutinos vagyok ezért inkább elösször telefonáltam. erre közli az idióta, hogy vigyem be a kormányt mert az lesz a rossz.(!!?) kérdem miről beszél? ''hát a szervíz mondta'' itt jött a szokásos szöveg: partner cég bla-bla. persze nem hívtak fel hétfőn vagy valami, hogy öcsi gáz van vagy akármi.
tehát mehetek el másodjára potyára. és lefogadom megint ülnek rajta majd egy hetet. utána visszaadják javítatlanul. az egészet el játszom még kétszer. és mikor már az összes időm, pénzem ami erre ment összeadva 4 uj momo-t fog érni. talán visszakaphatom a működőképes kormányom vagy a pénzem.
haljanak éhen rákban, rohadt reakciós balfékek
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Rendszergazda topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby elektronika
- GTA V
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Eladó GARANCIÁLIS Palit Nvidia Geforce RTX 5070ti 16gb (FUTÁR AZ ÁRBAN)!
- Iphone 17 PRO
- i5 12500/ 32GB DDR4/ RX6700XT 12GB/ 500GB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Új 2K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9060 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9070 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS! - 0333
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest