Hirdetés
Aktív témák
-
b.bone
senior tag
pöcsöm tele kishazának összes szemét boltjával.
két hete vettem egy nyavajás logitech momo-t. soha nem vásároltam még überfasza hülye azért nem vagyok boltokban , de most igen. és persze a kormány szívózik.
több helyen olvastam is, hogy tipikus momo baj. az info szerint a pedálok oldalirányú játéka kaibrálja el a potikat. teháta a pedál a rossz.
a pólus ban lévő mm-ben vettem ami 20 percre van kocsival. hova kell vinnem a kormányt? a budafoki útra persze csak hétköznap és 17 óráig. nekem erre k*** de nincs időm hogy átmenjek az egész városon munkaidőben. de megoldottam. elvittem az egész pakkot. átvették a pedált (a többi nem kellett nekik) és közölték hogyha van valami gubanc telefonálnak. ezért el is kérték a számom. ha nem hívnak, akkor csütörtökön akár mehetek is érte. tehát ma. (oldjam meg másodszor munkaidőben 17h-ig)
valamennyire rutinos vagyok ezért inkább elösször telefonáltam. erre közli az idióta, hogy vigyem be a kormányt mert az lesz a rossz.(!!?) kérdem miről beszél? ''hát a szervíz mondta'' itt jött a szokásos szöveg: partner cég bla-bla. persze nem hívtak fel hétfőn vagy valami, hogy öcsi gáz van vagy akármi.
tehát mehetek el másodjára potyára. és lefogadom megint ülnek rajta majd egy hetet. utána visszaadják javítatlanul. az egészet el játszom még kétszer. és mikor már az összes időm, pénzem ami erre ment összeadva 4 uj momo-t fog érni. talán visszakaphatom a működőképes kormányom vagy a pénzem.
haljanak éhen rákban, rohadt reakciós balfékek
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Arc Raiders
- Projektor topic
- Linux Mint
- Lexus, Toyota topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest