Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
playmore
tag
válasz
koncsik #7093 üzenetére
A bannolás Xbox / PSen a vétség fajtájától függ. Hardveres moddolás = gép ban az online rendszerből. Minden egyéb profil ban. 360/PS3 időkben volt divat a gép ban, mivel akkor a moddolás könnyű volt. Az újabb generációkban hardver ban arrafelé már szinte nem létezik, mert annyira online függővé tették a gépeket vagyis a játékokat, hogy az emberek rá szoktak.
Switchen más a helyzet, a rendszer még mindig bőven offline "nehéz". Ha nem akarsz Mario Kart / Splatoon vonalon multizni akkor minden beszerezhető okosba a patchekkel együtt tehát ott a HW bannolás még mindig egy mindennapos dolog. -
Bazsi1987
őstag
Most merítettem le elöször fullra utazás közbe de az utolsó 1%-nál még 10 percet nyomtam, ez normális?
-
kicsako
őstag
Pletykák szerint kb. 16dollár egy játékkártya költsége, érthető hogy sokan inkább csak egy aktivátort adnak minthogy benyeljék a költséget
Aztán hogy ebből mennyi az igaz, talán sosem tudjuk meg -
Rony949
őstag
Első dobozos játékom a konzolhoz.
-
kicsako
őstag
Tudom nem "hivatalos forrás" de már redditen is érdeklődtek miért csak usákoknál van summer sale, valaki azt írta mi július végén kapjuk majd meg
-
sittes79
addikt
Vegre meg van a kicsike, itt a haldoklo nyugaton elkapkodjak 1 perc alatt, ha jon egy darab konzol, de sikerult egyre lecsapni.
Kapott egy raven gripet/nagyon jo ez a cucc/, nem tudom, hogy feltegyem-e ra a screen protector-t, olvastam itt, hogy eleg megoszto a tema
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Scarletiel #7029 üzenetére
Engem ez szerencsére nem érint. Számomra ez egy asztali konzol. Amióta betettem a dokkba a gépet nem jött onnan ki és nem is tervezek ezen változtatni
65-ös QD-OLED TV-n Zeldázni végre brutál jó minőségben nekem tökéletesen megfelel és nem is engedek belőle
Más: megjött tegnap egy Switch 2 Pro kontroller, nagyon baba. Persze az ára is az volt
Zeldában meg amúgy egyébként a 2 alsó gombra mit érdemes állítani?
-
bmakszim
senior tag
válasz
Scarletiel #7029 üzenetére
Nekem van itthon egy M4 iPad Prom, meg a monitorom is OLED. Azok mellett azért tényleg érezni a technológiájából fakadó hátrányokat. Ráadásul, LCD-ből sem épp a csúcs van benne. De azért emiatt nem fogom visszavinni. Egyelőre csak az zavar, hogy kevés játék használja ki igazán a VRR-t és HDR-t (ha jól emlékszem hivatalosan utóbbi az LCD oka, bár G-Sync képes OLED handheld sincs a piacon jelenleg), így ezek miatt kár volt dobni az OLED-et.
-
Norb79
őstag
válasz
Scarletiel #7036 üzenetére
Switch2 pro kontrollernél volt egy korrekt összehasonlító videó valahol, ott egy dolgon akadt meg a szemem, hogy kicsit jobban kiemelkedik a + és - gomb így nem nyomsz helyette véletlenül screenshotot vagy házikót, na ez pl tök jó, és el tudta úgy mondani, hogy nem a régi a szar.
Ráadásul az s1 pro kontija monster hunteres volt a srácnak, ami messze a legszebb, én is azt választottam anno, mert egyszerűen az az egyedi aranyozott minta messze kiemelte a többi közül, ízlésesen szép. Meg 7000el olcsóbb volt, mint bármelyik!
-
Scarletiel
senior tag
Tele a youtube a Switch 2 képernyő fiaskójával. Szerintetek jogosan érzem így vagy még az önigazolás beszél belőlem, ha azt mondom, hogy túl van tolva?
Mikor kijött a Switch 2 mindenki el volt ámulva, milyen szép az IPS kijelző ahhoz képest hogy mindenki OLED-et várt (engem is beleértve). Engem is meglepett mennyire jók a színek, meg elég fényes is főleg beltéri használatra. Nem sokat játszottam ugyan handheld módban de én késést se nagyon tapasztaltam, nem látok ghosting effektet pedig a szemem baromi érzékeny erre, mert konkrétan a monitoraimat lassan többet cserélem mint az alsógatyám, hogy megtaláljam a tökéletest elfogadható áron.
Most meg tele a net, hogy a Switch 2 képe konkrétan szar, mert nem 6500K és nem is elég fényes a 400 nit-el, és az IPS egy szar és olyan motion trail-t húz mozgás közben hogy uramisten rosszul leszek. A Nintendo mindenkit átvert és ne vegyél Switch 2-t.
Én tényleg nem érzem, hogy szar lenne. Egyedül az akku időt tudom azt mondani, hogy szerény, mert 2 óra játék sokszor kevés, illetve jól jönne egy fast charging opció.
Nem a technikai adatokat akarom cáfolni, mert tényleg bemutatták, hogy lassú a response time, de jó lenne ha olyan review-k lennének fent amik megemlítik ezt a tényt, de bemutatják, hogy a valós felhasználás mellett nem sokan veszik észre vagy ha észre is veszed nem olyan dolog ami annyira zavaró lenne, hogy ne tudnál hosszan játszani vele.
És tényleg nem a Nintendo-t akarom védeni mert szerintem mocsok banda, de én egy pöppet szánalmasnak tartom, hogy a youtuberek úgy fordulnak mint a napraforgó a nézettség érdekében. Egyik nap isteníti mindenki a másik nap meg az összes savat ráöntik. -
30z.Samu
félisten
Letöltöttem a Nova 4-esemhez a firmware-t, most már működik S2-vel. Nem is akárhogy, tettek bele Mario Kart World Preset-et, ami azt jelenti hogy ugyanúgy jönnek a hangok, mintha a hangszórón játszanék. Pl ha a kérdőjelre megyek akkor nem csak bal oldalt hallom a hangot, hanem bal felülről. Zseni!
-
kzkz
őstag
válasz
Scarletiel #7013 üzenetére
Köszi mindenkinek a választ, akkor nyomok egy refund-ot.
Amúgy most 32$ a 8bitdo oldaláról is, vámmal, szállítással együtt: [link]
-
kzkz
őstag
Próbáltam már 2-3 kábellel, és töltővel is. Meg se nyikkan. A PC-re dugva azt írja, hogy ismeretlen USB eszköz...
-
Crvsh3R
senior tag
-
kzkz
őstag
Aki rendelt az Aliról 8bitdo kontrollert, annak működött elsőre? Nekem nem megy, a töltést se veszi szerintem, nem világít rajta a led a töltőcsati mellett.
-
pzstm
titán
Super Mario Strikers erkezik Gamecube-ba Julius 3-an
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- Linux kezdőknek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!