Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Hővezető paszták
- Nem ajánlják a VRAM utólagos duplázását a VGA-gyártók
- Hisense LCD és LED TV-k
- A komponensek drágulása mellett a Microsoft sem kíméli a PC-gyártókat
- Végleg vége a lemezes PS5 játékoknak!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Rém kellemetlen helyzetbe került a Nintendo egy játék miatt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
7400 - 7301
13453 - 12001 12000 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-03-17 09:30 Téma összefoglaló
-
koncsik
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
nagyúr
-
kzkz
őstag
MKW Knockout Tourban volt már valaki első online módban?
Iszonyat gyors és káosz, mondjuk ettől még élvezetes, pörgés ezerrel.
Amúgy a gép ellen is nehezebb lett a játék, MK8-ban simán első voltam legmagasabb sebességen is, itt valahogy ügyesebbek az ellenfelek már 150cc-nél, kihívás sokszor gép ellen is.A gyerekem tegnap 3x is első lett. Egyet néztem ebből, kész káosz, nagyjából a véletlenen múlik ki lesz az első

-
playmore
tag
Sajnos meglehetősen igénytelen a skálázó mivel 720ról 1080ra nem lehet lineárisan, az 1440p lenne. Ha pixel játékokkal játszol látod is, hogy nem egyformák a pixelek. Ezt jobb emulátorok simán megoldják,de hát itt van ami van. Meg hát ugye most bosszulja meg magát, hogy a legtöbb játék bőven 720 és 1080 alatt volt Switch 1en, így még jobban kilóg a lóláb nagyobb képernyőn.
-
tboy93
nagyúr
Valszeg 8 nanos a gyártástechnológia, de láttam már 12 nanos tippet is, de a többség a 8 nanos Samsung technológiára tippel.
Ebben komoly tartalék van, a switch1 soc is 20 nanoról indult aztán az oledre már lejött 12ig talán vagy csak 16ig? Mindenesetre fogyasztásnak jót tett a kisebb csík szélesség, szerintem itt is várható ilyesmi 2-3-4 éves távon, de ma még ez van, ami van.
Melegszik, de nem égeti a kezet vagy ilyesmi, inkább a jóval kisebb üzemidő (fele-40%a az oled s1-hez képest), ami zavaró, nem a melegedés.Lesz ebből majd még ráncfelvarrás

-
Yodamest
veterán
Még egy olyan kérdésem lenne, mivel magyar nintendo webshop nem létezik (böngészőből elérhető), tehát ugyan az amit a konzolról is elér a játékos, mint ahogyan pl. a playstation esetében is van a webes shop. Tehát gondolom a legtöbben magyar lokalizációt használtok, nem mókolgattatok rajta ilyen téren, a konzolon belül elérhető magyar nyelvű shop amúgy, vagy ott mit lehet látni? Ugyan azt az amerikai shopot, mint ami a nintendo.com-on is látható? Tehát amik ott vannak mondjuk akciók, a konzol menüből is azokat fogom tudni ugyan azokon az árakon megvásárolni, itthon vásárolt switch 2 esetén is?
Vagy hogy van ez a része? Fura nekem ez, hogy nincs egy konkrét magyar weboldala, mint ahogyan egy steam.com-ra is ha felmegyek, ott ugyanazok a magyar árak láthatók, mint a steam kliensen belül is, a nintendonál nem találtam ilyet.
-
cactuar
senior tag
Amúgy a gép ellen is nehezebb lett a játék, MK8-ban simán első voltam legmagasabb sebességen is, itt valahogy ügyesebbek az ellenfelek már 150cc-nél, kihívás sokszor gép ellen is.20+ óra alatt egyszer sikerült csak nyernem

-
pethYeti
addikt
-
Norb79
addikt
Én megpróbáltam kihajtani valahogy a lábát, csak úgy meg kicsit instabil volt.
Nem is az a baj, hogy éget, mert annyira nem meleg, inkább csak nem szeretem összeizzadni a cuccaimat. Mondjuk a Tomshardware az overheating cikkében 39 fokot ír handheld módban és azt gondolom klimatizált helységben mérték, szóval simán lehet nyáron kint 40 fok felett van maga a konzol.Hát ha már ennyire belemegyünk a ki hogyan döglik a hintaágyban kulisszatitkokba, akkor el kell mondjam, hogy valójában egy kis takarót teszek pár rétegben összehajtva a mellkasomra, arra rakom, mert az emel annyit a tablet részen, hogy ne kelljen nagyon lefele nézni és azt hajtom vissza a hasamról és annak támaszkodik a tablet, nem a lábával van kitámasztva.
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy a gép ellen is nehezebb lett a játék, MK8-ban simán első voltam legmagasabb sebességen is, itt valahogy ügyesebbek az ellenfelek már 150cc-nél, kihívás sokszor gép ellen is.Áh.
Utolsó etapba bekerültem többször, de nyerni még nem sikerült. -
Rage47
nagyúr
Amúgy a gép ellen is nehezebb lett a játék, MK8-ban simán első voltam legmagasabb sebességen is, itt valahogy ügyesebbek az ellenfelek már 150cc-nél, kihívás sokszor gép ellen is. -
Crvsh3R
senior tag
Csak az Switch 2-es kontrollerekkel ébreszthető, ÖF-ben is benne van.
-
Sirandrish
Topikgazda
Még az S1 pro controller se kapcsolja be
-
Yodamest
veterán
A konzol kontrollerrel való bekapcsolása csak a dedikált SW1-2 kontrollerekkel működik? Pl. Nekem van itthon Xbox One kontrollerem és amúgy is dokkolva az asztalon lenne a konzol, tehát ha vezetékesen ez rá lenne dugva, akkor ezzel is ébreszthető lenne?
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Én mondjuk pont használom függőágyban, de a mellkasomon állítva, szóval pont nem ér hozzám a hátulja. Igaz nekem nagyon rossz a szemem, szemüveg nélkül nem is látnék el a felhúzott combomig, ha annak támasztom, és jobb szeretem szemüveg nélkül használni, annak meg a mellkasom közepe kb a láthatósági határa.
Sose gondoltam, hogy lesz előnye a félvakságnak, de akkor már emiatt megéri, hogy nem égeti a combom a switch2!
Én megpróbáltam kihajtani valahogy a lábát, csak úgy meg kicsit instabil volt.
Nem is az a baj, hogy éget, mert annyira nem meleg, inkább csak nem szeretem összeizzadni a cuccaimat. Mondjuk a Tomshardware az overheating cikkében 39 fokot ír handheld módban és azt gondolom klimatizált helységben mérték, szóval simán lehet nyáron kint 40 fok felett van maga a konzol. -
Peat76
őstag
-
Peat76
őstag
Valszeg 8 nanos a gyártástechnológia, de láttam már 12 nanos tippet is, de a többség a 8 nanos Samsung technológiára tippel.
Ebben komoly tartalék van, a switch1 soc is 20 nanoról indult aztán az oledre már lejött 12ig talán vagy csak 16ig? Mindenesetre fogyasztásnak jót tett a kisebb csík szélesség, szerintem itt is várható ilyesmi 2-3-4 éves távon, de ma még ez van, ami van.
Melegszik, de nem égeti a kezet vagy ilyesmi, inkább a jóval kisebb üzemidő (fele-40%a az oled s1-hez képest), ami zavaró, nem a melegedés.Ezt talátam....
"A Geekerwan által gyűjtött adatok alapján a Switch 2 SoC-je egy testreszabott Samsung-eljárást használ, amely ötvözi a 10 nm-es és 8 nm-es technológiák jellemzőit. Lényegében hasonló jellemzőkkel bír, mint a Samsung RTX 30 sorozatban használt 8N csomópontja, de kissé eltér. Korábbi találgatások szerint a Nintendo egy fejlettebb 5 nm-es eljárást alkalmazhat. Az eredetileg 8N-hez tervezett Ampere egy teljesen új eljárásra való portolása azonban az összes IP-blokk újratervezését és újraérvényesítését tenné szükségessé, ami további költségekkel járna, és ezt a Nintendo valószínűleg el akarta kerülni."
-
pzstm
titán
alja is szellőzzön ne csak a teteje
-
pethYeti
addikt
Tegnap este még jól megneztem, es kint a világban valoban recések kicsit a szélek, de játék közben (menet közben) totál észrevetehetelen

Amúgy egyáltalán nem gáz
Engem sokkal jobban zavar a switch 1-es játékok 720p-s képe felsklázáva 1080p-re handheldben. -
Norb79
addikt
Én mondjuk pont használom függőágyban, de a mellkasomon állítva, szóval pont nem ér hozzám a hátulja. Igaz nekem nagyon rossz a szemem, szemüveg nélkül nem is látnék el a felhúzott combomig, ha annak támasztom, és jobb szeretem szemüveg nélkül használni, annak meg a mellkasom közepe kb a láthatósági határa.
Sose gondoltam, hogy lesz előnye a félvakságnak, de akkor már emiatt megéri, hogy nem égeti a combom a switch2!
-
Sirandrish
Topikgazda
Általában jóval nagyobb felbontású játékokkal játszom ezért észre szoktam venni ha valami egy bizonyos szint alatt van. Egyébként Switchen is feltűnő egy MKW és Odyssey mellett, az utóbbi tényleg kapott felbontás növelést. Ahogy lejjebb írták handhelden korrekt és úgy játszottam elsőre, ezért is csalódtam egy picit amikor betettem TVn.
Tegnap este még jól megneztem, es kint a világban valoban recések kicsit a szélek, de játék közben (menet közben) totál észrevetehetelen

-
Jinx L. Joke
tag
Tényleg tud meleg lenni, de az én használtomban egyáltalán nem zavaró. Ami sokkal zavaróbb lenne, ha hangos lenne a ventilátor, de szerencsére az nagyon csendes.
Gamer laptopomon iszonyat zavaró mikor egy intenzívebb játéknál elkezd felzúgni a ventilátor, és még fülesen is áthallatszik... -
Bad Pritt
félisten
Mert nem a hátoldalát fogod. Ha pl. egy függőágyban rátámasztod a combodra hamar elkezdesz izzadni alatta főleg egy Zelda vagy Cyberpunk alatt.
Dokkolóban leszarom, hogy milyen meleg, hozzátartozik sajnos a dolgához, csak ne álljon meg.
-
Jacob Gibbs
tag
Handheld-ben még nem zavart a melegedés. Az akksi merülés már egy fokkal jobban. Eddig ~30 perceket játszottam egyhuzamban, MKW és BOTW.
-
pzstm
titán
-
Bad Pritt
félisten
-
Norb79
addikt
Melegszik, de nem égeti a kezet vagy ilyesmi, inkább a jóval kisebb üzemidő (fele-40%a az oled s1-hez képest), ami zavaró, nem a melegedés. -
duckload
aktív tag
Elléggé meleg és pörög rendesen a kis venti, fújja a meleget. De én leginkább dokkolva használom.
-
Peat76
őstag
A SOC milyen gyártás technológiával készül, 4, 5 vagy 8nm,
Ugyanis több helyen írják eléggé melegszik, dokkolt módban van plusz aktív hűtés ugye, de handled?, Ti mit tapasztaltok? -
playmore
tag
65 colos LG C2-n tolom. Mi és hol recés?

Általában jóval nagyobb felbontású játékokkal játszom ezért észre szoktam venni ha valami egy bizonyos szint alatt van. Egyébként Switchen is feltűnő egy MKW és Odyssey mellett, az utóbbi tényleg kapott felbontás növelést. Ahogy lejjebb írták handhelden korrekt és úgy játszottam elsőre, ezért is csalódtam egy picit amikor betettem TVn.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
pzstm
titán
Egyébként bármennyire is ellenkeztem, csak szereztem egy S2 Pro controllert!
Igaz hogy kellett hozzá Koncsik barátom, meg az ő LEGO függősége, de ez most mindegy...ma átvettem, és hát váó
Az S1 verziót is imádtam, de ez tényleg minden tekintetben jobbnak tűnik így elsőre.
Az mondjuk vicces, de még most is a gépen kapcsolom be
Hjaa, és innen üzenném a Konzolvilágnak hogy ne a termék dobozának frontoldalára ragasszák már rá a számlát meg a blokkot, és főleg ne celluxxal, mert arconvágom őket
nah helyes és nagy gratula
-
Sirandrish
Topikgazda
Egyébként bármennyire is ellenkeztem, csak szereztem egy S2 Pro controllert!
Igaz hogy kellett hozzá Koncsik barátom, meg az ő LEGO függősége, de ez most mindegy...ma átvettem, és hát váó
Az S1 verziót is imádtam, de ez tényleg minden tekintetben jobbnak tűnik így elsőre.
Az mondjuk vicces, de még most is a gépen kapcsolom be
Hjaa, és innen üzenném a Konzolvilágnak hogy ne a termék dobozának frontoldalára ragasszák már rá a számlát meg a blokkot, és főleg ne celluxxal, mert arconvágom őket
-
Sirandrish
Topikgazda
-
pzstm
titán
Resolution Details: Original Switch:The original Switch used a 640x720 horizontal interlace in handheld mode to achieve 60fps, which could look blurry in motion. Switch 2 (Handheld):The Switch 2 outputs at a native 1080p resolution in handheld mode, a significant improvement over the original. Switch 2 (Docked):The Switch 2 outputs at a native 1080p resolution in docked mode, and can upscale to potentially 4K.
-
30z.Samu
titán
Ennyire elvarázsolna?
Semmit nem vettem észre
Ha keresed, megtalálod, de amúgy egyáltalán nem zavaró. Nem egy Pokemon - Arceus szint.

-
Sirandrish
Topikgazda
-
pethYeti
addikt
65 colos LG C2-n tolom. Mi és hol recés?

65 colos C3-on is recés
Egyértelműen ez 1080p -
Sirandrish
Topikgazda
-
pzstm
titán
-
playmore
tag
jogos, most nézem, hogy resolution bumpot is kapott többek között
Framerateben meg a kósza 1-2 FPS dropok is eltűntek
Super Mario Bros. Wonder | Switch vs Switch 2 | 4K Full Graphics Comparison
Szerintem nem volt felbontás növelés, sehol nem látom és amikor beraktam 4K Oledre pár napja egyértelműen recések voltak a karakterek. Vagy van valami titkos opció amiről nem tudok.
-
Peat76
őstag
-
pzstm
titán
jogos, most nézem, hogy resolution bumpot is kapott többek között
Framerateben meg a kósza 1-2 FPS dropok is eltűntek
Super Mario Bros. Wonder | Switch vs Switch 2 | 4K Full Graphics Comparison
-
Delirious
tag
Super Mario Wonder - Version 1.0.2
The following updates have been made when playing the game on Nintendo Switch 2:
General
Several adjustments have been made to improve gameplay on Nintendo Switch 2. -
szabonagyur
félisten
Másnál nincs olyan, hogy MKW közben az online ellenfelek kb. csak megjelennek a semmiből? Mintha hálózati hiba miatt nem valós lenne az egész.
Többször megfigyeltem, hogy rálövök a másikra és eltalálja de a végén mégsem, sőt előrébb ugrik.
-
Sirandrish
Topikgazda
Hát S2n gyönyörű, és nincs semmiféle drop. Hogy S1en milyen volt azt nem tudom, de elmondások alapján ott sem volt gond vele
-
pzstm
titán
-
Peat76
őstag
Mario Wonder kapott Switch 2 upgrade-t.?
Holnaptól én is tulaj leszek, megfertőzött az új DK!
-
Sirandrish
Topikgazda
Ez a Mario Wonder tényleg fantasztikus

Hihetetlen hogy ennyi év útán is tudnak újítani, és nem lesz unalmas
-
Scarletiel
őstag
Ha gonosz lennék, azt mondanám amúgy, hogy a Ps1-es Xenogears-szel kell kezdeni, aztán a Ps2-es Xenosaga triológiával folytatni
Amúgy szívesen játszanám azokat egy remake formájában

-
TrishtanAG
senior tag
Mindenképp az első résszel, majd a második és harmadik. Hogy is mondjam, az összes rész olyan, hogy kb az utolsó chapter-chapterekig kb lövésem nem volt, hogy épülnek ezek egymásba, aztán szépen minden összeállt és ez egy iszonyat jó érzést vált ki az emberből.
Ha gonosz lennék, azt mondanám amúgy, hogy a Ps1-es Xenogears-szel kell kezdeni, aztán a Ps2-es Xenosaga triológiával folytatni
-
Sirandrish
Topikgazda
A zelda link to the past snesre németül volt meg, senki nem beszélte a nyelvet a környezetemben
6 éves voltam amikor játszottam vele. 12-13 éves koromba egy iskolatásammal beszélgetés közben derült ki mit is kellett csinálni a másvilágon, így majdnem 6 év volt mire eljutottam a végére (nyilván vilt hogy évekig elő se került, s volt hogy előlről újrakezdtem). Megérte! 
A régi guide mentes időkben mekkora gamingek voltak
-
Madwe
nagyúr
Hát inkább jöjjön egy megvilagosodás mint 3-4 órányi körbe körbe futkosás.
Mikor elakadok bármiben, mindig a Zelda WW jut eszembe. Haverral konkrétan hetekig el voltunk akadva az elején, es addig nem is tudtunk továbbmenni míg az 576 újságban nem jelent meg a vegigjatszas
A zelda link to the past snesre németül volt meg, senki nem beszélte a nyelvet a környezetemben
6 éves voltam amikor játszottam vele. 12-13 éves koromba egy iskolatásammal beszélgetés közben derült ki mit is kellett csinálni a másvilágon, így majdnem 6 év volt mire eljutottam a végére (nyilván vilt hogy évekig elő se került, s volt hogy előlről újrakezdtem). Megérte! 
-
Scarletiel
őstag
Mindenképp az első résszel, majd a második és harmadik. Hogy is mondjam, az összes rész olyan, hogy kb az utolsó chapter-chapterekig kb lövésem nem volt, hogy épülnek ezek egymásba, aztán szépen minden összeállt és ez egy iszonyat jó érzést vált ki az emberből.
-
jcrk
aktív tag
Eddig a Xenoblade-k közül mind megvolt. A 2. rész vagy háromszor a 3. részt most nyomom másodjára.
Számomra a top JRPG minden rész, valahogy még az én elbacott lelkem is el tud "érzelmesedni" a történettől és ilyenkor mindig kicsit tovább gondolja az agyam, hogy ez a mi életünkbe leforgatva milyen lenne. A karakterek mindegyikben zseniálisak és a szívemhez nőnek. Nagyon nagyon kevés olyan játék van ami ennyire tetszik.Melyikkel ajánlod kezdeni? Egymásra épülnek? Még eggyel sem játszottam, de mindig kacsintgattam felé.
-
Scarletiel
őstag
Eddig a Xenoblade-k közül mind megvolt. A 2. rész vagy háromszor a 3. részt most nyomom másodjára.
Számomra a top JRPG minden rész, valahogy még az én elbacott lelkem is el tud "érzelmesedni" a történettől és ilyenkor mindig kicsit tovább gondolja az agyam, hogy ez a mi életünkbe leforgatva milyen lenne. A karakterek mindegyikben zseniálisak és a szívemhez nőnek. Nagyon nagyon kevés olyan játék van ami ennyire tetszik. -
taki01
őstag
-
Sirandrish
Topikgazda
En mindkét gépen vegigvittem

Nincs sok különbség, csak annyi hogy a wii verzió a gc-s tükörképe
-
Rigormortiis
veterán
-
kicsako
őstag
Most a DekuDeals szerint akciós a Persona 5 Royal, Octopath Traveler 1-2 és a Final Fantasy X/X-II HD. Viszont youtube-on nem találok róla infót, hogyan futnak Switch 2-n ezek a címek. Patchet egyik sem kapott az tiszta, de mennyire homályos handheld módban vajon illetve a framerate unlockolva van-e hogy bírná a 60fps-t most már. Vagy szerezzem be a Xenoblade Chronicles X-et inkább?
Xeno X-ről Rigoval ellentétben én azt olvastam hogy teljesen különálló játék teljesen külön sztori meg minden, így egyáltalán nem számít ha nem játszottál a trilógiával.
-
30z.Samu
titán
Egyik????? A valaha készült legjobb játék!!!
Számomra all time best örökre
Emlékszem amikor alig vártam a meló végét, hogy 2DS XL-en tolhassam este.
Tartozom Magamnak egy Twilight Princess végigjátszással, most hogy GC emuláció is van S2-n, valamikor gondolom az is bekerül. Bár nem tudom mekkora különbség van a Wii és a GC verzió között. -
Sirandrish
Topikgazda
-
30z.Samu
titán
Mi az OOT-t vagy 10 évig úgy toltuk végig számtalanszor, hogy a tűznyilat nem tudtuk megszerezni, mert halvány lila fingunk nem volt hol lehet.
Meg voltunk győződve arról hogy úgy kell a faklyakat meggyujtani hogy egy már égő fáklya mögül nyilazunk, es az gyujtja meg a nyilat
Óóó, OOT, egyik legjobb Zelda ever.

-
Sirandrish
Topikgazda
Mi az OOT-t vagy 10 évig úgy toltuk végig számtalanszor, hogy a tűznyilat nem tudtuk megszerezni, mert halvány lila fingunk nem volt hol lehet.
Meg voltunk győződve arról hogy úgy kell a faklyakat meggyujtani hogy egy már égő fáklya mögül nyilazunk, es az gyujtja meg a nyilat
-
30z.Samu
titán
Mikor elakadok bármiben, mindig a Zelda WW jut eszembe. Haverral konkrétan hetekig el voltunk akadva az elején, es addig nem is tudtunk továbbmenni míg az 576 újságban nem jelent meg a vegigjatszas
Bátyámnak általánosban volt egy évfolyamtársa, Ő volt az egyedüli az ismeretségi körben, aki tudta hogy kell bejutni a Zelda-Link to the Past-ban a Dark World-ben a 7-es várba. És ezt anno csak pénzért árulta el.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
30z.Samu
titán
En nem használtam, de ha nagyon unod a keringést akkor nyugodtan nézhetsz egy vidit.
Ha megvan a tovabbjutas, akkor meg folytatod magadtól.
Az a baj ezekkel a guide videókkal, hogy megvan annak a veszélye hogy megnézel egy videót hogy tudsz továbbjutni meg mit kell csinálni, akkor vagy
1, Vered a fejed a falba hogy b+ ez ennyi lett volna???
2, Szétteszed a kezed hogy erre hogy a 3,14csába kellett volna hogy rájöjj?
-
Sirandrish
Topikgazda
En nem használtam, de ha nagyon unod a keringést akkor nyugodtan nézhetsz egy vidit.
Ha megvan a tovabbjutas, akkor meg folytatod magadtól.
-
Bazsi1987
őstag
Zelda botw-be a divine beasteket ti használtatok valami guidot? Már az elefántnál elakadtam 1 órája le fel futok kb a felenél lehetek
-
Rigormortiis
veterán
Most a DekuDeals szerint akciós a Persona 5 Royal, Octopath Traveler 1-2 és a Final Fantasy X/X-II HD. Viszont youtube-on nem találok róla infót, hogyan futnak Switch 2-n ezek a címek. Patchet egyik sem kapott az tiszta, de mennyire homályos handheld módban vajon illetve a framerate unlockolva van-e hogy bírná a 60fps-t most már. Vagy szerezzem be a Xenoblade Chronicles X-et inkább?
S1en mindegyik jól futott, nem g9ndolnám, hogy s2n rosszabb a helyzet.
Xeno X-et csak akkor, ha a többi rész már megvolt.
-
Scarletiel
őstag
-
30z.Samu
titán
Bármelyik fólia jó, alapból van rajta egy fóliaréteg ha széttörne a kijelző ne repüljenek szét az üvegszilánkok, na az brutál karcolódik. Szóval bármi jó, aliexpresses 1-2ezrest használnak sokan.
Tok
üvegfólia
8bitdo kontroller - felébreszteni nem tudja a konzolt, de egyébként 10/10Én KV-ból vettem gyorsba egy tok-fólia-fülhallgató-grip kombót 7-ért. Ennyit igazából meg is ért és nem rossz a fólia. Meglepetésemre a füles sem szól rosszul.
-
kicsako
őstag
Bármelyik fólia jó, alapból van rajta egy fóliaréteg ha széttörne a kijelző ne repüljenek szét az üvegszilánkok, na az brutál karcolódik. Szóval bármi jó, aliexpresses 1-2ezrest használnak sokan.
Tok
üvegfólia
8bitdo kontroller - felébreszteni nem tudja a konzolt, de egyébként 10/10 -
30z.Samu
titán
-
Bazsi1987
őstag
-
30z.Samu
titán
Nálam még lepörög a BoTW újra, mert miért ne.
Bár most a DS2 a prioritás jelenleg. De a BoTW után jön a ToTK.
-
pethYeti
addikt
Nálam közben lefutott a Zelda TOTK. Kb 48 óra volt a bossal együtt. Még azért maradt bőven mit csinálni.
Anno a BOTW-t nem fejeztem be. Ez most valahogy jobban bejött. És tényleg remek élmény volt az új Switchen.
-
pzstm
titán
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Milán13
tag
-
30z.Samu
titán
Nah a Return to Dream Land-nak is a végére értem.
Jöhet a Mario Wonder
A Mario Wonder nálam benne van a Top 3-ban, nagyon jól sikerült és nem mellesleg még S1-en is szép volt.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Bazsi1987
őstag
-
Milán13
tag
Sziasztok!
Életem első Nintendo Switch-ét (2) tervezem megvenni.
Milyen kiegészítőket ajánlotok, amik kötelezőek hozzá? (pl. pro kontroller?, tok?...stb)
Köszi, Milán -
pzstm
titán
Jöhet a Mario Wonder
Nontendos palyafutasom egyik elso jateka volt. Lefolyik a kijelzorol
-
Sirandrish
Topikgazda
Jöhet a Mario Wonder
Új hozzászólás Aktív témák
-
7400 - 7301
13453 - 12001 12000 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Házimozi haladó szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Asztalos klub
- Hővezető paszták
- Villanyszerelés
- AliExpress tapasztalatok
- Nem ajánlják a VRAM utólagos duplázását a VGA-gyártók
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft Xbox One S 1TB HDD játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- PS5 FAT lemezes
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép 2 év gyári Sony garanciával
- Használt Venom asztali töltő + 2 db kontroller + 2 db akku
- ROG Xbox Ally X - Gyári hordtáska - 1 Tb SD kártya - Jsaux matt fólia - Jsaux 6-1 adapter
- Apple IPhone 13 Pro Max 128gb, Újszerű, 12 Hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 15 Pro + 8/256GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Hp 830 G10 i5-1335 16Gb 256Gb NVMe, érintő kijelző
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év