Hirdetés
- Nem ajánlják a VRAM utólagos duplázását a VGA-gyártók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Rém kellemetlen helyzetbe került a Nintendo egy játék miatt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NPU-tól megfosztott mobil Ryzeneket hozott AMD
-
7900 - 7801
13453 - 12001 12000 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-03-17 09:30 Téma összefoglaló
-
koncsik
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
koncsik
MODERÁTOR
Ha Nintendo dobozos játékot veszel abban lesz egy kártya. Betolod a gépbe és mehet a játék egyből. Patchek néha előfordulnak, ha van neted akkor érdemes letölteni ezeket, de nevetséges méretűek a többi géphez képest. Bananzához van is egy első napos. A játék a kártyáról fut, tehát bent kell lennie ha játszol. A gépre csak a mentés kerül a patchen kívül. A kártya szabaod eladható bármikor és az új tulaj is tudja használni gond nélkül.
A fenti volt az alap a legtöbb játéknál Switch 1en. Switch 2 esetén ha nem Nintendo játékot veszel akkor mást is találhatsz a dobozban.
1, Kulcskártya (keycard): Ez a dobozon fel van tüntetve. Jelenleg szinte az összes third party játék ilyen Switch 2őn. Ezen a kártyán nincs adat, ha beteszed le kell töltened a játékot. A kártya az igazoló a letöltéshez és futtatáshoz. Eladható ugyanúgy.
2. Kód (Code in a Box - CIB) egy egyszer használatos kód ami a profilodhoz rendeli a játékot. Kártya nincs. Nem tudod eladni aktiválás után.
Switch 1es játékok rendszerfrissítés után (legalább 20.0.0) futnak Switch 2őn, alapból kicsit jobban, illetve bizonyos játékok kaptak patchet is. Ott nincs kulcskártya hanem ezeket találhatod:
1, Normál kártya: lásd mint fent fut a kártyáról telepítés nélkül.
2, Részleges kártya: A játék(ok) része futtatható a kártyáról, a többit le kell tölteni. Például Spyro trilógiából az első a kártyán.
3, Code in a Box: mint fent
4, Streamelhető játék: Kártya. Ebből csak egy pár van, lényegében a játékról egy videót streamel a gépre. Net kell hozzá és elég borzalmas.
A Switch kártyás játékok nem régió kódosak. Bármit megvehetsz bármilyen régióból és menni fog, de érdemes ránézni van-e rajta olyan nyelv amit értesz. Ennek legnagyobb haszna, hogy bizonyos játékokat vagy kollekciókat csak bizonyos régiókban adtak ki kártyán.Ha Mario Kartos bundelt vettél akkor abban egy egyszer használatos kód van a világ 99%án, csak néhány különleges helyen adnak egy full dobozos kártyás játékot mellé.
U.I.: Igen kell egy Nintendo account és a kódot oda rendeled.
Bekerült az ÖF-ba, remélem nem gond
-
beteg
őstag
Ajánlom a DekuDeals-t, itt fenn vannak a játékok (digitális) árai.
Amennyiben egy fizikai játék csak kódot tartalmaz, úgy inkább nézz rá a weboldalra vásárlás előtt - pl. a Lego Harry Potter Collection fizikailag itthon 8eFt körül megy, pedig csak egy kód van benne, digitálisan pedig akciókban 6€. Eladni úgyse tudod egyiket sem.
Csak, hogy bonyolódjon a dolog, vannak játékok amikből van kódos és normál kártyás is fizikailag, mindig nézd meg mi van a dobozra írva.
-
Balazs_
senior tag
Megrendeltem a konzolt és a majmot is. Elvileg holnap megkapom.
Bocs a láma kérdésért, de hogy működik? Ha dobozos játékot veszek, az gondolom nem lemezes. Egy kód van benne? Amikor majd beüzemelem a konzolt, akkor létre kell hoznom egy Nintendo accountot? És az accountomhoz kell rendelnem a kóddal a játékot? Vagyis onnantól úgy fog működni, mint mondjuk a Steam, hogy azt már eladni nem fogom tudni egyszer majd évek múlva, ha megtalálom a banánt?
Ajánlom a DekuDeals-t, itt fenn vannak a játékok (digitális) árai.
Amennyiben egy fizikai játék csak kódot tartalmaz, úgy inkább nézz rá a weboldalra vásárlás előtt - pl. a Lego Harry Potter Collection fizikailag itthon 8eFt körül megy, pedig csak egy kód van benne, digitálisan pedig akciókban 6€. Eladni úgyse tudod egyiket sem.
Csak, hogy bonyolódjon a dolog, vannak játékok amikből van kódos és normál kártyás is fizikailag, mindig nézd meg mi van a dobozra írva. -
beteg
őstag
Ha Nintendo dobozos játékot veszel abban lesz egy kártya. Betolod a gépbe és mehet a játék egyből. Patchek néha előfordulnak, ha van neted akkor érdemes letölteni ezeket, de nevetséges méretűek a többi géphez képest. Bananzához van is egy első napos. A játék a kártyáról fut, tehát bent kell lennie ha játszol. A gépre csak a mentés kerül a patchen kívül. A kártya szabaod eladható bármikor és az új tulaj is tudja használni gond nélkül.
A fenti volt az alap a legtöbb játéknál Switch 1en. Switch 2 esetén ha nem Nintendo játékot veszel akkor mást is találhatsz a dobozban.
1, Kulcskártya (keycard): Ez a dobozon fel van tüntetve. Jelenleg szinte az összes third party játék ilyen Switch 2őn. Ezen a kártyán nincs adat, ha beteszed le kell töltened a játékot. A kártya az igazoló a letöltéshez és futtatáshoz. Eladható ugyanúgy.
2. Kód (Code in a Box - CIB) egy egyszer használatos kód ami a profilodhoz rendeli a játékot. Kártya nincs. Nem tudod eladni aktiválás után.
Switch 1es játékok rendszerfrissítés után (legalább 20.0.0) futnak Switch 2őn, alapból kicsit jobban, illetve bizonyos játékok kaptak patchet is. Ott nincs kulcskártya hanem ezeket találhatod:
2, Részleges kártya: A játék(ok) része futtatható a kártyáról, a többit le kell tölteni. Például Spyro trilógiából az első a kártyán.
4, Streamelhető játék: Kártya. Ebből csak egy pár van, lényegében a játékról egy videót streamel a gépre. Net kell hozzá és elég borzalmas.
A Switch kártyás játékok nem régió kódosak. Bármit megvehetsz bármilyen régióból és menni fog, de érdemes ránézni van-e rajta olyan nyelv amit értesz. Ennek legnagyobb haszna, hogy bizonyos játékokat vagy kollekciókat csak bizonyos régiókban adtak ki kártyán.Ha Mario Kartos bundelt vettél akkor abban egy egyszer használatos kód van a világ 99%án, csak néhány különleges helyen adnak egy full dobozos kártyás játékot mellé.
Király vagy! Köszi szépen!
Igen, Mario Kartos bundelt vettem. És dobozos DK Bonanzát.
Akkor az nem egy hülye ötlet, ha csak ehhez létre hozok egy új email címet és mindent arra regelek.
-
playmore
tag
Bocs a láma kérdésért, de hogy működik? Ha dobozos játékot veszek, az gondolom nem lemezes. Egy kód van benne? Amikor majd beüzemelem a konzolt, akkor létre kell hoznom egy Nintendo accountot? És az accountomhoz kell rendelnem a kóddal a játékot? Vagyis onnantól úgy fog működni, mint mondjuk a Steam, hogy azt már eladni nem fogom tudni egyszer majd évek múlva, ha megtalálom a banánt?
-
pzstm
titán
-
tomee007007
addikt
Ez a DK Bonanza zseni...utoljára talán a Brotatora függtem rá ennyire
Voltak félelmeim de tényleg iszonyat jó
-
beteg
őstag
-
Crvsh3R
senior tag
-
Sirandrish
Topikgazda
-
30z.Samu
titán
-
pzstm
titán
Köszönöm!
40 perce csak a kezdő bányában vagyok és zúzok, de már baromira fájnak az ujjaim
-
tomee007007
addikt
Köszönöm!
40 perce csak a kezdő bányában vagyok és zúzok, de már baromira fájnak az ujjaim
-
Bilux
veterán
-
Scholes9
nagyúr
-
Elderath
addikt
Na első pálya kész, minden banán behúzva
-
pzstm
titán
Gyerekeknek hazafelé már vettem is egy doboz altatót
-
tomee007007
addikt
-
pzstm
titán
Kellemes alvasmentes hetveget
-
tomee007007
addikt
Végre nálam is landolt

-
Peat76
őstag
-
pzstm
titán
20perc az elso bananig mindent kitisztatani es legelejen is mar volt rejtett folyoso/rejtett resz
Tudom mirol beszelsz
-
Bilux
veterán
10 perce verem a falat-földet az első banánig nem jutottam el. Inkább hasonlít a játékmenetem a minecrafthoz mint banán gyűjtésre
Jól mondta valaki kb mint egy nyugilabda, orvos technikai segédeszköz
Pár idegbeteg embernek receptre írnám fel neki ezt a játékot
-
30z.Samu
titán
Fejezzétek be, mert a végén még elszaladok valamelyik bótba oszt megveszem a játékot "idő előtt".
-
Bazsi1987
őstag
Zseniális a donkey kong probálom gyüjteni a banánokat de az első komolyabb pályán pár hiányzik, hogy tudok a víz alá menni vagy más trükk van ilyenkor?
-
Bilux
veterán
Megjött a banán ide is

-
ADAM1337
nagyúr
-
Elderath
addikt
Hát ez az új DK abbahagyhatatlan. Hihetetlen a gameplay. Annyira addiktív a rombolás hogy nemigaz

-
Peat76
őstag
-
mahoni
tag
DK szenzációs! Nagyon jo lett a motor!
-
mahoni
tag
Én már nagyon várom!
-
pzstm
titán
-
sittes79
addikt
-
pr0bi
senior tag
-
Bazsi1987
őstag
Ps5 sokat toltam agyalok switchre beszerzem azért kézi módba jobb lehet chillezni
írsz majd hogy milyen a masinán teljesítménye főleg az utolsó kórba
-
tomee007007
addikt
Civ7 csak kódos, ugye, nincs a kártyán a játék?
-
Norb79
addikt
Ne aggódj, estig én is ennyivel vagyok előrébb, hogy megnéztem nem tégla volt e a borítékban, fólia majd este jön le, hogy jól taktikáztam e, hogy civ7 s1 verzió az kártyás és arra veszek civ7 s2 upgrade dlc-t, mert civ7 s2 verzió az code a dobozban csak sajna.

-
Scholes9
nagyúr
Nekem a poszter mellett nem amiibot adtak mellé, hanem Civilization7 switch1 verziót!
Nyilván nem ingyen. Day1 rendeltem a kettőt együtt, hívtak, hogy hozzák a civ7et, mondtam, hogy ne, majd egyszerre, most nem érek rá civezni, mire mondta a platinumos arc, hogy hát azt nem lehet, nem tudják egy hónapot tartani nekem. Erre egy kérdésem volt, hogy ez a szabály mindenkire vonatkozik e, vagy amikor volt már vkinek 99 előrendelése és mindet átvette, akkor 100. alkalomra lehet már ilyet kérni.
Azt mondta utánakérdez. Egyben jöttek ki, ma.
Innen is köszi Platinum!Grat. Na az enyémet is meghozta a futár, de úgy alakult, hogy csak délután fogom tudni kibontani a csomagot
Azt hiszem én is posztert kaptam ajándékba, de majd délután megnézem. Szerdáig szabadságon vagyok most 1 hetet már tegnaptól, úgyhogy lesz időm
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pzstm
titán
-
Norb79
addikt
És elnézést a spam miatt, de az automatához útközben ezt láttam.
-
Rage47
nagyúr
-
Norb79
addikt
Nekem a poszter mellett nem amiibot adtak mellé, hanem Civilization7 switch1 verziót!
Nyilván nem ingyen. Day1 rendeltem a kettőt együtt, hívtak, hogy hozzák a civ7et, mondtam, hogy ne, majd egyszerre, most nem érek rá civezni, mire mondta a platinumos arc, hogy hát azt nem lehet, nem tudják egy hónapot tartani nekem. Erre egy kérdésem volt, hogy ez a szabály mindenkire vonatkozik e, vagy amikor volt már vkinek 99 előrendelése és mindet átvette, akkor 100. alkalomra lehet már ilyet kérni.
Azt mondta utánakérdez. Egyben jöttek ki, ma.
Innen is köszi Platinum! -
ImpersonatoR
addikt
Alzáról vettem tegnap ma reggel 7 -re már az automatába volt (vidéki) a Bananza.
Érdemes facebookról / bongészőből belépni Alza mobil oldalára úgy hogy nem vagy bejelentkezve fel szokott ajánlani 1500 Ft -os ajándék kupont így a legolcsóbb itthon + mindig adnak egy 1000+ Ft -os kompenzációs kupont ha csak 1 napot is késik a rendelés ahhoz képest amit írnak, én ezt a kettőt lőttem el rá.
-
pzstm
titán
Ez neg semmi ido tudom, de szerintem mindenkinek kotelezo ez a game akinek van Switch2-je vagy mar most emiatt is erdemes Switch2-t venni
-
Scholes9
nagyúr
-
Norb79
addikt
-
meoindil
aktív tag
-
Phoen|x
addikt
-
tl-x
addikt
-
pzstm
titán
Hat ez zseni. Legelso tutorial reszen is ezt erzed mindent is le akarsz bontani. Eloben sokkal szebb egy 55”os LG Oled-en mint videokbol lejott (cx masina)
nagyon fluid es folyik le a kepernyorol az egesz
-
tomee007007
addikt
-
kzkz
őstag
Mario Kart Worldben ha már minden három csillagos mirroron is, akkor mit lehet csinálni?
Van még kihívás? Az online olyan agyament, mint a DK alapból
-
pzstm
titán
Gratulaaaaa
Nekem írt reggel az alza, csomagja már úton van az alzaboxba...most 2 perce pedig hogy elnézést, de majd csak holnap kézbesítjük
Ma pont szabin vagyok
Gameparkba ha szabin vagy besetalsz es adnak Neked

-
pzstm
titán
-
Peat76
őstag
-
tomee007007
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
7900 - 7801
13453 - 12001 12000 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Nem ajánlják a VRAM utólagos duplázását a VGA-gyártók
- Zuhanórepülésben a mobilpiac
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Metal topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 825GB-os gép 2 év gyári Sony garanciával
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X Refurbished lemezes gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- ROG Xbox Ally X - Gyári hordtáska - 1 Tb SD kártya - Jsaux matt fólia - Jsaux 6-1 adapter
- Használt Venom asztali töltő + 2 db kontroller + 2 db akku
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft Xbox One S 1TB HDD játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7430 i7-1270P 16GB 512GB 14" FHD 400nit Grade A, garanciával
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év

, ez honnan?

Pár idegbeteg embernek receptre írnám fel neki ezt a játékot

Sirandrish