Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
playmore
tag
Ha Nintendo dobozos játékot veszel abban lesz egy kártya. Betolod a gépbe és mehet a játék egyből. Patchek néha előfordulnak, ha van neted akkor érdemes letölteni ezeket, de nevetséges méretűek a többi géphez képest. Bananzához van is egy első napos. A játék a kártyáról fut, tehát bent kell lennie ha játszol. A gépre csak a mentés kerül a patchen kívül. A kártya szabaod eladható bármikor és az új tulaj is tudja használni gond nélkül.
A fenti volt az alap a legtöbb játéknál Switch 1en. Switch 2 esetén ha nem Nintendo játékot veszel akkor mást is találhatsz a dobozban.
1, Kulcskártya (keycard): Ez a dobozon fel van tüntetve. Jelenleg szinte az összes third party játék ilyen Switch 2őn. Ezen a kártyán nincs adat, ha beteszed le kell töltened a játékot. A kártya az igazoló a letöltéshez és futtatáshoz. Eladható ugyanúgy.
2. Kód (Code in a Box - CIB) egy egyszer használatos kód ami a profilodhoz rendeli a játékot. Kártya nincs. Nem tudod eladni aktiválás után.
Switch 1es játékok rendszerfrissítés után (legalább 20.0.0) futnak Switch 2őn, alapból kicsit jobban, illetve bizonyos játékok kaptak patchet is. Ott nincs kulcskártya hanem ezeket találhatod:
1, Normál kártya: lásd mint fent fut a kártyáról telepítés nélkül.
2, Részleges kártya: A játék(ok) része futtatható a kártyáról, a többit le kell tölteni. Például Spyro trilógiából az első a kártyán.
3, Code in a Box: mint fent
4, Streamelhető játék: Kártya. Ebből csak egy pár van, lényegében a játékról egy videót streamel a gépre. Net kell hozzá és elég borzalmas.
A Switch kártyás játékok nem régió kódosak. Bármit megvehetsz bármilyen régióból és menni fog, de érdemes ránézni van-e rajta olyan nyelv amit értesz. Ennek legnagyobb haszna, hogy bizonyos játékokat vagy kollekciókat csak bizonyos régiókban adtak ki kártyán.Ha Mario Kartos bundelt vettél akkor abban egy egyszer használatos kód van a világ 99%án, csak néhány különleges helyen adnak egy full dobozos kártyás játékot mellé.
U.I.: Igen kell egy Nintendo account és a kódot oda rendeled.
-
tomee007007
addikt
Ez a DK Bonanza zseni...utoljára talán a Brotatora függtem rá ennyire
Voltak félelmeim de tényleg iszonyat jó -
Megrendeltem a konzolt és a majmot is. Elvileg holnap megkapom.
Bocs a láma kérdésért, de hogy működik? Ha dobozos játékot veszek, az gondolom nem lemezes. Egy kód van benne? Amikor majd beüzemelem a konzolt, akkor létre kell hoznom egy Nintendo accountot? És az accountomhoz kell rendelnem a kóddal a játékot? Vagyis onnantól úgy fog működni, mint mondjuk a Steam, hogy azt már eladni nem fogom tudni egyszer majd évek múlva, ha megtalálom a banánt?
-
Crvsh3R
senior tag
Hétfőtől újabb playtestre lehet majd jelentkezni. (40.000 fő)
-
pzstm
titán
válasz
tomee007007 #7888 üzenetére
-
Elderath
addikt
Na első pálya kész, minden banán behúzva
-
pzstm
titán
válasz
tomee007007 #7883 üzenetére
-
pzstm
titán
válasz
tomee007007 #7881 üzenetére
Kellemes alvasmentes hetveget
-
tomee007007
addikt
Végre nálam is landolt
-
Bilux
veterán
10 perce verem a falat-földet az első banánig nem jutottam el. Inkább hasonlít a játékmenetem a minecrafthoz mint banán gyűjtésre
Jól mondta valaki kb mint egy nyugilabda, orvos technikai segédeszközPár idegbeteg embernek receptre írnám fel neki ezt a játékot
-
30z.Samu
félisten
Fejezzétek be, mert a végén még elszaladok valamelyik bótba oszt megveszem a játékot "idő előtt".
-
Bazsi1987
őstag
Zseniális a donkey kong probálom gyüjteni a banánokat de az első komolyabb pályán pár hiányzik, hogy tudok a víz alá menni vagy más trükk van ilyenkor?
-
Bilux
veterán
Megjött a banán ide is
-
Elderath
addikt
Hát ez az új DK abbahagyhatatlan. Hihetetlen a gameplay. Annyira addiktív a rombolás hogy nemigaz
-
pzstm
titán
-
Norb79
őstag
-
-
Norb79
őstag
És elnézést a spam miatt, de az automatához útközben ezt láttam.
-
Norb79
őstag
Nekem a poszter mellett nem amiibot adtak mellé, hanem Civilization7 switch1 verziót!
Nyilván nem ingyen. Day1 rendeltem a kettőt együtt, hívtak, hogy hozzák a civ7et, mondtam, hogy ne, majd egyszerre, most nem érek rá civezni, mire mondta a platinumos arc, hogy hát azt nem lehet, nem tudják egy hónapot tartani nekem. Erre egy kérdésem volt, hogy ez a szabály mindenkire vonatkozik e, vagy amikor volt már vkinek 99 előrendelése és mindet átvette, akkor 100. alkalomra lehet már ilyet kérni.
Azt mondta utánakérdez. Egyben jöttek ki, ma.
Innen is köszi Platinum! -
pzstm
titán
Ez neg semmi ido tudom, de szerintem mindenkinek kotelezo ez a game akinek van Switch2-je vagy mar most emiatt is erdemes Switch2-t venni
-
tl-x
addikt
Aki egy kicsit komolyabb témára vágyik a banánok után
és mondjuk szereti a Diablo világát, azoknak itt a hamarosan megjelenő magyar felirattal rendelkező Mandragora [link]
PS-en és PC-n már egy ideje kijött. Én nagyon szeretem és szerintem kis képernyőre termett. -
pzstm
titán
Hat ez zseni. Legelso tutorial reszen is ezt erzed mindent is le akarsz bontani. Eloben sokkal szebb egy 55”os LG Oled-en mint videokbol lejott (cx masina)
nagyon fluid es folyik le a kepernyorol az egesz -
pzstm
titán
válasz
tomee007007 #7801 üzenetére
Gameparkba ha szabin vagy besetalsz es adnak Neked
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest