- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
válasz
Rigormortiis #6590 üzenetére
Nekem a one kontihoz hasonlítva a series konti anyaghasználatban / minőségben egy hatalmas visszalépés.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #6597 üzenetére
Szerintem Series kontrollerhez már nem adják a dongle-t csomagban, mert nem kell hozzá, csak külön lehet kapni. De lehet rosszul tudom. Az Xbox One kontrollerhez adták, mert az nem ment BT-n.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #6595 üzenetére
Hm, nem tudom, enyém az wireless, de nem kell hozzá USB dongle, megy BT-n is. Annyi hogy ilyenkor a hangot nem viszi át a jack dugóba, ha az szempont lenne.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #6593 üzenetére
PC-hez nekem is egy Xbox Series kontrollerem van, inkább vettem ezt, minthogy a PS5 vagy a Switch kontrolleket kössem a laptopra.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Rigormortiis #6590 üzenetére
Nekem is ez a kedvemcem. Volt PS5 contiból is volt vagy 3 nekem, de azokat sose használtam PC-hez. Van egy ilyen beütésem
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Scarletiel #6589 üzenetére
Neeem, ez már Series conti...egyébként pont egy korábbi Xbox contit váltott.
Ami egyébként még makulátlan volt, de hát nah...azért dolgozunk hogy a jót is lecseréljük -
ldave
félisten
Amúgy az új Pro kontroller nekem nagyon bejön. Természetesen élettartam és ár- érték arányról nem tudok most nyilatkozni, de így kb 20 óra BotW alatt nagyon megkedveltem. Jó a fogása, súlya, a két extra gomb is hasznos és könnyen beállítható.
Ja, és 20+ óra Zelda játék alatt még a kezdeti töltés sem merült le, szóval bírja rendesen.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Scarletiel #6589 üzenetére
A Series S/X konti is nagyon jó, sőt, en ezt szeretem a legjobban a 3 "nagy" közül. Plusz itt vannak a legjobb limitált festések.
Mondjuk a Splatoon 3as Joyconokat is élem kár, hogy a pro variáció már csak a színeket hozta át (abból is az van).
-
Scarletiel
őstag
válasz
Sirandrish #6587 üzenetére
A Series S/X conti előtti? Mert akkor megértem az nagyon jó cuccos
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Rigormortiis #6580 üzenetére
Lekopogom, még nekem se driftelt soha egyetlen controllerem sem
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Scarletiel #6581 üzenetére
PC-hez nekem a jó ki wireless Xbox contim van, azt nem adnám semmiért
-
Bad Pritt
félisten
Nagyobb trükközések nélkül melyik eshopot érdemes használni hazai kártyával és címmel? Vagy mindig lépkedtek ide-oda, ahol épp nagyobb az akció vagy jobban megéri az adott cím?
Megjelent a Songs of Conquest és UK, DE boltokban nem is listázza, csak a US eshop. -
Scarletiel
őstag
válasz
Rigormortiis #6580 üzenetére
Nekem meg 31 ezret nem ér meg egy nem hall effektes kontroller (nem azért mert eddig bármelyik kontrollerem driftelt volna hanem mert az már egy fejlettebb technológia) Itt a Nintendo brand van túlárazva sajnos. Legalábbis részemről, mert a 11 ezres kontroller is pont annyira kényelmes pont elég nagyok a gombok és pont tud mindent is az nfc-n kívül amit az official tudna. De ha más márkára megyünk amit itt ajánlottak vagy fellelhető azoknál is van már jó pár extra feature és olcsóbban.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Sirandrish #6579 üzenetére
8bitdo-tól ne félj, felpofozza minőségben a a három konzolgyártó saját megoldását és sokkal időtállóbb is.
-
Scarletiel
őstag
válasz
Nekem van 8bitdo-tól ultimate kontroller PC-hez saját töltőállomással kettő is (egy rózsaszín kellett az asszonykának is) azokkal sincs semmi gond bő egy éve pedig azok még nem hall effectesek. Volt azon kívül más 8bitdo-s konti is itthon azok is minsőségiek voltak. Ezért maradtam ismét annál.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Nekem sem ér annyit, hogy aztán ez ne működjön-az ne működjön. Pláne, ha majd jön egy jó kis limitált színezésű kiadás.
Meg aztán egy kontrollerem sem driftelt még különösebben, pedig szerintem elég sokat játszom, szóval az én szemszögemből ez a hall szenzor is túl van értékelve.
Ahogy a fólia is (telón, S1en van, 2-n nem lesz). Vagy lehet, csak nem bánok vadállat módon az eszközeimmel...
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Scarletiel #6578 üzenetére
Mindig fosok ezektől a nem gyári controllerektől egyébként. Még annak idején a PS3hoz vettem egyet, de annak az analógja akkora trágya volt hogy ihaj. Az első 2 mili mozgatásnál kb meg se mozdult a játékban mondjuk a karakter. Jó, gondolom ezekkel már nincs ilyen gond, de nekem ez akkor is félelmem
-
Scarletiel
őstag
válasz
Sirandrish #6577 üzenetére
Nem is vettem kötekedésnek
Mondjuk a Gemini azt állítja hogy felébreszti a konzolt ha párosodtak a dolgok szóval akkor csak nfc nincs benne ha lehet hinni neki.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Scarletiel #6576 üzenetére
Nem azért kérdeztem mert nekem ez annyira fontos (s1 pro conti se kapcsolja be), csak kíváncsi voltam
-
Scarletiel
őstag
válasz
Sirandrish #6575 üzenetére
Ha jól tudom nem, ahogy egyenlőre a legtöbb hasonló konti sem. De annyit bevállalok. Gyro van benne, nfc nincs benne és hall effektes az analog. Rumble van benne csak nem HD de nekem az sem probléma.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Scarletiel #6573 üzenetére
És ez bekapcsolja a konzolt?
-
sittes79
addikt
válasz
Scarletiel #6559 üzenetére
Ijj koszi ennyiert ez ajandek, itt amazon uk-ben 29 eur
-
Uzumaki
tag
Sziasztok!
Online + Expansion pack családi előfizuba szeretnénk csatlakozni párommal, van esetleg valakinél 2 hely?
-
lazac_
tag
Switch 2 Pro kontroller gripjén hátul van programozható GL/GR gomb (és a tölthető joycon gripen is), személy szerint erre várnék valami olcsó klónt. Datafrog S80-on ugyan van M1/M2 gomb hasonló helyen makrózáshoz, de ha jönne hozzá FW frissítés, ami GL/GR-ré alakítaná, az lenne a kánaán...
-
Nálam is dokkban laknak a switchek, ritka dolgok egyike volt, amit a gyerekeknek sikerült megtanítani, hogy használat után kerüljenek a "helyükre"... -
Crvsh3R
senior tag
válasz
Bad Pritt #6567 üzenetére
Én most rendeltem Aliról 8bitDo Ultimate 2 Bluetooth-ot coin + kupon kedvezménnyel, analóg szilikonnal, szövet tokkal, mobil tartóval fehér színben $72.63 helyett $53.45-ért.
Múlt hónapban vettem a Wireless verzióját, de az XBOX kiosztás és a Switch 1-2 kompatibilitás hiánya miatt próba után tettem is fel eladni. Egyébként nagyon minőségi, az analógok érzékenysége már-már zavaróan nagy. Jól konfigurálható programmal.
Külön rendeltem hozzá való tartót, még nem nyitottam ki, de a képek alapján elég minőségi az is.
-
kzkz
őstag
válasz
Melyik eladótól? Tudsz konkrét linket küldeni?
-
pzstm
titán
Mario Kart World update érkezett.
https://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/68580/~/how-to-update-mario-kart-world
Patch Notes:
Fixed an issue where items were no longer able to be used.
Fixed an issue where sometimes controls were inoperable when selecting a character and trying to start Free Roam from the “Free Roam” map.
Fixed an issue where sometimes the game shut down when watching replay after a race.
Fixed an issue where sometimes the game shut down after a race in “Online Play.”
Fixed an issue where rate fluctuations were sometimes displayed incorrectly in “Knockout Tour” and “Online Play.”
Fixed an issue where it was easy for a communication error to occur when trying to join Friends playing “VS Race” or “Battle” in “Online Play.”
Fixed an issue where you sometimes slipped through the wall before the finish line of “DK Spaceport.”
Fixed an issue where you sometimes couldn’t return to correct position after falling of the course between “Airship Fortress” and “Bowser’s Castle” while gliding. -
válasz
Köszi a tippet, behúztam én is egyet.
-
válasz
Nekem egy 8bitdo sn30 pro-m van, fw frissítés előtt az sem ment, utána viszont nem volt gond a párosítással.
-
Scarletiel
őstag
No végül maradtam a 8bitdo ultimate 2C Switch kontrollernél. Elvileg Firmware frissítés után megy a Switch 2-vel. Egész olcsó most, 11k AliExpress-en és Hall effectes az analóg is.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Bazsi1987 #6552 üzenetére
Én akku tekintetében elég háklis minmaxoló vagyok
iphone-om pl 100+ ciklus és több mint fél év után még mindig 100%os - bár lehet ez normális érték, nem tudom
a switch 2-t eleve 90%-ra limitáltam, illetve nem hagyom a dokkban jellemzően, hanem tokban tartom, így kevésbé porosodik s nincs folyamat kimaxolva az akku. Ha hosszabb távon nincs használva akkor azért arra figyelek hogy 20% alá ne merüljön, de jelenleg még túl friss, sok figyelmet ez nem igényel, aktívan nyúzva van
-
Bazsi1987
őstag
Ha ti 1-2 napig nem használjátok a gépet dockba hagyjátok vagy tokba teszitek?
-
taki01
őstag
válasz
Sidorovich #6549 üzenetére
Én egy Roadcraft megjelenésnek is örülnék. Ha kapna egy pach-t a Snowrunner, annak még jobban és én is fizetnék érte simán.
-
Sidorovich
senior tag
-
Delirious
tag
Switch 1-em nem volt, nem akartam a kisebb felbontás végett. Switch 2-t csak azért vettem, mert lehet 4k felbontáson nagy tévén játszani Zelda, DK és Mario játékokkal
Más játékom nem is igazán lesz, mert csak a Nintendo exkluzívok érdekelnek (azokból pedig a nagyon keletiesek már nem, manga vagy mik). Többi játékra ott a pc és ps5.
-
-
Bad Pritt
félisten
-
Scholes9
nagyúr
válasz
tomee007007 #6529 üzenetére
A HRD több helyen gondolom HDR akart lenni.
-
aujjobba
addikt
Egy olyan verziot hianyolok, amin nincs kepernyo, hanem egyben van a dokkal, mint egy normal asztali konzol.
Nalunk folyamatosan dokkolva lenne a gep, ugyse fogok tudni (nem is akarok) minden gyereknek (plusz nekem) kulon switch-et venni, hogy egyutt jatszhassunk mondjuk utazaskor. -
-
válasz
Sanraith #6532 üzenetére
A fel/le/jobbra/balra szerintem egyértelmű, a többire meg azt szoktam mondani, hogy jobb oldalon a jobb oldali/fenti/lenti/bal szélső gomb. SR-nél meg a joycon tetején jobb oldali/bal oldali.
Switch 1-nél még egész használható volt az elforgatott joycon, de a 2-nél számomra értelmezhetetlen, annyira útban van hátul a 3 gomb.
-
válasz
Sanraith #6532 üzenetére
Nincs gyorsabb módszer, csak az amit te csináltál.
Van jó megoldás, de attól függ mit enged a pénztárca.Szerintem a legjobb játékélmény érdekében érdemes bevásárolni használt Switch 1-es pro controllerekből. 3 db aztán csókolom. 12-13-ért lehet már jó állapotú használt drabokat venni. Egy meg játszik a két JoyCon + Grip megoldással.
Ezerszer kényelmesebb lesz mint egy elforgatott JoyCon.
Főleg ha hosszútávra tervezitek a hétvégi játékot. -
Sanraith
aktív tag
A hétvégén Mario Kartoztunk 4-en elforgatott joy-con-okkal, és elgondolkodtam. Nem Nintendo játékosoknak ti hogyan nevezitek egy elforgatott joy-con-on a gombokat?
Tegyük fel meg kell nyomni az "A"-nak megfelelő gombot. "A"-t nem mondhatok, hiszen a piros Joy-con elforgatva éppen az X-re esik. X-et nem mondhatok, mert a kék kontrolleren feliratok sincsenek. Sőt felirat nélkül egyes emberek az XBoxos elrendezés szerint keresnék a gombokat. A "jobbra"/"jobb oldali" gombra pedig volt aki az SR-re asszociált.
Végül csak feltartottam a kontrollerem, és mutogattam hogy melyik gomb mit csinál, de jó lenne valami gyorsabb módszer.
-
válasz
tomee007007 #6529 üzenetére
Van még azért hova fejlődni ebben, de kezdetnek nem rossz.
-
tomee007007
addikt
Nem tudom, volt-e ez mostanában, de itt egy lista az egyes játékokról hogy hogy futnak Switch2-n.
-
nincsnév007
addikt
válasz
szabonagyur #6487 üzenetére
Én xboxhoz vettem venom akksit 1 év alatt teljesen tönkre ment az akksi.
-
Viper26
nagyúr
válasz
Sirandrish #6524 üzenetére
Kezdek félni.
-
válasz
Scarletiel #6519 üzenetére
Volt már Special, Legendary, Anniversary Edition, Ultimate még nem volt!!
-
szabonagyur
félisten
válasz
nightmare13 #6516 üzenetére
Rendeltem egyet, kíváncsi vagyok
-
nightmare13
őstag
válasz
szabonagyur #6484 üzenetére
Akkor amit linkeltem, az alapvetően jó lehet. Nálam asszony használja az egyet a fitnesz appokkal, így van 3 pár joycon.
-
Crvsh3R
senior tag
Én simán upgradelném a Switch 1-es verziómat rá. Mondjuk még akkor is a legnagyobb szívfájdalmam a Fallout sorozat (az első rész óta tolom), illetve úgy az egész Bethesda (Microsoft) katalógus. Belenéznék a Stafield-be is.
Nem értem, hogy ők miért nem jelentettek be Switch 2-vel kapcsolatban még mindig semmit, holott korábban volt rá ígéretük, ha jól emlékszem hosszútávra. (még a Call of Duty-t is portolni akarták). -
pzstm
titán
DK Bananza direct erkezik
-
Viper26
nagyúr
válasz
Sirandrish #6508 üzenetére
Ugyanez.
PC-n ment végig, online meg PS-en időnként. -
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish #6507 üzenetére
Én tuti leghátul kullognék csak azért, hogy Téged osszalak.
-
30z.Samu
titán
Az a pletyka járja hogy érkezik végre a nextgen patch a RDR2-höz ill. jön a Switch 2 port is.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
tomee007007 #6502 üzenetére
Az ilyen nagyobb, multiplatform címeknél érdemes kicsit kivárni, mert egyrészt az áruk is hamar lekúszik, másrészt rendbe is szokták tenni őket ahhoz képest, amit a megjelenéskori review-k állitanak róluk.
-
tomee007007
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Pro Controller (16000 Ft / db)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Nintendo Switch Pro Controller (16000 Ft / db)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest