Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Hővezető paszták
- Nem ajánlják a VRAM utólagos duplázását a VGA-gyártók
- Hisense LCD és LED TV-k
- A komponensek drágulása mellett a Microsoft sem kíméli a PC-gyártókat
- Végleg vége a lemezes PS5 játékoknak!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Rém kellemetlen helyzetbe került a Nintendo egy játék miatt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
6800 - 6701
13453 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-03-17 09:30 Téma összefoglaló
-
koncsik
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb79
addikt
Sőt, kalapáccsal is rávághatsz izomból. Bár ezt a garancia lejárta előtt is meg lehet tenni.
Szándékos rongálása a cuccnak bármikor lehetséges, azzal nem kell várni éveket!
Joycon pöcköket is ki lehet törni a helyéről, meg minden. A lehetőségek végtelenek! -
tl-x
addikt
Ezt sajna nem tudom, de ha nem szabad levenni, akkor sanszos hogy tényleg ugorhat a gari.
Hasonló helyzet lehet mint ez. Volt egy Sony telóm amin volt gyárilag fólia. Örültem neki végre nem kell szenvedni a felrakással/fóliázással. 2 éves korára tiszta karc volt, pedig vigyáztam rá. Hát arról se szedtem le, mert csak hőlég-fúvós melegítés után lehetett volna csak lecibálni róla.
-
Sirandrish
Topikgazda
Amúgy Mario Odyssey-ben ez az Assist mód hogy működik? Mit mutat konkrétan? Asszonypajtinak megmutattam, és egyből kedvet kapott, de néhány napocska összeszedése után (második mapon), már nem mutatott semmit.
Aztán visszavittem az első mapra, és ott sem mutatott neki már semmit...
Közben rákerestem, es reditten írjak hogy csak a main questen visz végig..
-
Sirandrish
Topikgazda
-
tl-x
addikt
Nagyon nehezen le tudod cibálni, a garancia részét nem tudom, de nem javasolt leszedni. Kell rá egy fólia ami kb addigra legyen meg mire megveszed a konzolt vagy nem sokkal később, addig meg tessék vigyázni a készülékre
Nyilván nem akarnám leszedni és rögtön menne rá a fólia amint kibontom. Csak kíváncsi voltam mi van ha….
-
-)Verso(-
veterán
NEM SZABAD LEVENNI, PONT. Ha karcos lesz így jártál, használod úgy tovább...
Ez olyan fólia kb mint ami a Fold telókon, azokat sem szabad leszedni, mert gari ugrik+az egész telefon kijelzője elromolhat, lehet itt a S2 esetében nem ennyire drasztikus, de én nem próbálnám meg leszedni 😳
-
Scarletiel
őstag
Nagyon nehezen le tudod cibálni, a garancia részét nem tudom, de nem javasolt leszedni. Kell rá egy fólia ami kb addigra legyen meg mire megveszed a konzolt vagy nem sokkal később, addig meg tessék vigyázni a készülékre
-
tl-x
addikt
“Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget.”
Kiemeltem neked...nekem elég egyértelműnek tűnik
Persze vágom
. De mi lesz ha mégis megkarolódik és szeretném cserélni? Ugrik a gari? Vagy le se lehet szedni? Szerviz cseréli? -
Sirandrish
Topikgazda
Amúgy Mario Odyssey-ben ez az Assist mód hogy működik? Mit mutat konkrétan? Asszonypajtinak megmutattam, és egyből kedvet kapott, de néhány napocska összeszedése után (második mapon), már nem mutatott semmit.
Aztán visszavittem az első mapra, és ott sem mutatott neki már semmit...
-
Sirandrish
Topikgazda
“Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget.”Ha erre gondoltál, de, olvastam. De nem ad választ a kérdésemre. Szilánkokból feltételezem, hogy üveg a kijelző, de máshol meg műanyagnak mondják.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget.”
Kiemeltem neked...nekem elég egyértelműnek tűnik
-
tl-x
addikt
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget.”Ha erre gondoltál, de, olvastam. De nem ad választ a kérdésemre. Szilánkokból feltételezem, hogy üveg a kijelző, de máshol meg műanyagnak mondják.
-
Norb79
addikt
Akkor ezekszerint a topik fejlécben levő összefoglaló második soráig már nem jutottál el, ahol erről van szó!
-
tl-x
addikt
Mi van akkor ha megkarcolódik a gyári fólia és leveszem és rakok helyette fel üvegfóliát? Ugrik a garancia? Az amúgy üveg ami a kijelzőn van vagy műanyag és azon van a gyári fólia?
-
Scarletiel
őstag
Én éppen hogy beletettem dokkolóba és ki nem vettem addig míg nem lett fólia, így tuti nem ért semmihez

-
30z.Samu
titán
-
pzstm
titán
mit tud switch2-n? 4k60?
Nem tudom felbontast de tueles (lehet “csak” skalazott 4k) es atomstabil 60 FPS

-
hombre[EU]
nagyúr
-
kmarci25
veterán
Üdv! A szülői felügyelet változtatható? Azaz eddig az egyik szülőnél volt, most átvenné a másik. Ennek mi a menete?
-
tl-x
addikt
Ne tedd a dokkolóba és ne tapizd akkor nem hiszem, hogy baja lesz amíg megjön a fólia. De amúgy az Alzáról általában ott van másnapra.
-
tomee007007
addikt
23 fokban
De tényleg nem volt melegedés nálam, kb fél óránként megtapiztam
Ventillátort nem tudom biztpsra, de mintha - felülről nézve - a dokkoló bal felső részén lenne a ventillátor nyilás, és mintha onnan jött is volna ki egy enyhe szellő. -
Bilux
veterán
Én ma kb 5 órát teszteltem a Cyberpunkot dokkolva, teljesítmény üzemmódban;
- se glich, se akadás, nagyon szépen futott,
- egyáltalán nem melegdett a gép,
- remélem jön majd azért még frissítés, mert az utolsó 3 órám elveszett, mivel nem lehetett manuálisan menteni, és az automata mentés sem működött
Nem melegedett a gép? Na ezt ne mond, vagy 20 fokos szobában voltál
Egyébként
A dokkolóban a ventilátort hogyan lehet ellenőrizni hogy megy e?
-
-)Verso(-
veterán
-
Keller16
aktív tag
Nekem a Spigen Dual Grip van, nagyon jó, csak ajánlani tudom
Meggyőztetek, rakok majd fel a biztonság kedvéért, de addig is elkezdem használni, mert túl nagy a kísértés

szerk.: nem reply akart lenni.
-
tomee007007
addikt
Én ma kb 5 órát teszteltem a Cyberpunkot dokkolva, teljesítmény üzemmódban;
- se glich, se akadás, nagyon szépen futott,
- egyáltalán nem melegdett a gép,
- remélem jön majd azért még frissítés, mert az utolsó 3 órám elveszett, mivel nem lehetett manuálisan menteni, és az automata mentés sem működött
-
tomee007007
addikt
S2-nél a Spigen Dual Grip és a Nano Pop tokok is Dokk kompatibilisek.
Nekem a Spigen Dual Grip van, nagyon jó, csak ajánlani tudom
-
kicsako
őstag
OLED másfél év alatt 0 karc. Switch 2 eddig fólia nélkül 0 karc(jövőhéten érkezik)
Redditről, nem volt forrás megjelölve: Next Major Nintendo Direct Scheduled for July 2025 with Huge Announcements, Insider Claims (Animal Crossing 2026, Death Stranding, Metaphor, and more)
-
Sirandrish
Topikgazda
Hát amit én vettem arra is azt mondják, és bele is megy, de érezhetően ÉPPENHOGY!
Mondom...a tok meg az üveg miatt tuti nem karcolódik, de olyan "kellemetlen" beletenni!
-
Keller16
aktív tag
-
Rigormortiis
veterán
Milyen tokod van Switchre amibe belefér a dockolóba? Én is vettem egy ilyen átlátszót, nem a védelem miatt, inkább hogy masszívabb legyen mikor megfogom, de nagyon szűk a dokkolóhoz, így magáról a gépről le is vettem inkább
Bár tok a hátulján, üveg az elején, szóval a gép tuti nem karcolódna
-
Rigormortiis
veterán
Milyen tokod van Switchre amibe belefér a dockolóba? Én is vettem egy ilyen átlátszót, nem a védelem miatt, inkább hogy masszívabb legyen mikor megfogom, de nagyon szűk a dokkolóhoz, így magáról a gépről le is vettem inkább
Spigen Thin Fit. De ez S1-re, nem néztem még, hogy 2-re van-e.
Szépen belemegy a dokkolóba.
-
Sirandrish
Topikgazda
Nekem is tab s8 plusom van, és esett is, de a spigen rugged armor tok szépen megvédte.
Egy jó tok az alap. A switchen is az van, de hát mindenki úgy fóliázgat, ahogy akar
-
Sirandrish
Topikgazda
Ez a fóliázas mánia nagyon beete magát a tech szektorba. Cuki, mikor fóliázgatják a zafír okosórákat

Amikor az órámat vettem (Garmin fenix 7x), pont ezért nem vettem a zafír kiadást, mert vagy 50el drágább lett volna, és ugyanúgy ráraktam volna az ezer forintos üveget, mint erre
-
Rigormortiis
veterán
Mobilra/tabletre törésvédő fóliát érdemes venni, nekem is egy S8 plus van és sikerült már úgy leejtenem, hogy a védőfólia szilánkokban jött le róla
Nekem is tab s8 plusom van, és esett is, de a spigen rugged armor tok szépen megvédte.
Egy jó tok az alap. A switchen is az van, de hát mindenki úgy fóliázgat, ahogy akar
-
rumkola
nagyúr
Ez valami vicc?
-
TrishtanAG
senior tag
Ez a fóliázas mánia nagyon beete magát a tech szektorba. Cuki, mikor fóliázgatják a zafír okosórákat

Mobilra/tabletre törésvédő fóliát érdemes venni, nekem is egy S8 plus van és sikerült már úgy leejtenem, hogy a védőfólia szilánkokban jött le róla
-
consono
nagyúr
Kicsit túlparázod, szerintem. Persze mindenkinél más az ingerküszöb, de nálunk a V1-es Switchen sincs egy karc sem. Messze nem tapogatja annyit a képernyőt az ember, mint egy tabletnél, hisz ott vannak a joyconok. Szerintem jelszó begépelésen kívül nem is nagyon volt használva a touchscreen nálunk...
-
pzstm
titán

Iphone7 ota soha nem volt telefonomon folia(tok az mas teszta) es egyetlen karc nelkul adtam el oket 2-3 evesen
-
Rigormortiis
veterán
-
pzstm
titán
OLED-nel is ezt olvastam es ket ev alatt soha semmi nem lett rajta es ki-be raktam pedig dokkbol is
-
Keller16
aktív tag
Mindenki élvezi az életet a switch 2-vel és itt vagyok én, akinek tegnap szintén megjött már a gép, de az üvegfólia ali-ról még nem, így inkább ki sem csomagolom, olvasva mennyire karcolódik a kijelző fólia nélkül
Kínomban már rendeltem amazonról is, hátha onnan gyorsabban megjön
-
Delirious
tag
Konzolvilágnál előrendelhető Donkey Kong Bananza gondolom fizikai adathordozót tartalmaz és nem kódot. Nem vagyok híve a fizikai játékoknak, a megvásárolt játékokat nem szoktam eladni sem. Viszont vennék egy darabot, hogy meggyőződjek működik a kazetta olvasó (vagy mi a neve) a gépen. Nem volt Switch 1-em, azt szeretném tudni az nem gond, ha egy játék állandóan a gépben van? Arra gondolok, hogy a sima SD kártyák is bizonyos használat után tönkre mennek. Köszi!
-
Sirandrish
Topikgazda
-
pzstm
titán
Nah grat...én tegnap értem a végére

Sajna 3 Might Crystal nem lett meg, de már nem kezdek el kóvályogni
Jah ennyire kimaxolasra kozel sem mentem
-
Sirandrish
Topikgazda
-
pzstm
titán
Minden percet imadtam….nagyszeru dontes volt Switch2-t megvarni vele. Zsenialis lett ez is.
-
Sirandrish
Topikgazda
Szerencsére felnőttként sem tiltott a használata.

(Nem akarok spoilerezni, de az egyik sötétnél is sötétebb pályán Assist Mode-dal is vért izzadtam, ehhem-ehhem, az több napos felszívom-magam-és-megcsinálom-szétverem-a-tévét-lenyugszom-felszívom-magam-és-megcsinálom szekvencia volt
, igaz sosem voltam nagy gamer)
-
Bananza ápr. 6-án előrendelve a KV-tól, nekem nagyon várós, az előzetes videók szerinti csihipuhi-ugribugri mellett remélem ebben is lesz időre-pixelre kihegyezett sz.patás is.
Hát majd kiderül. Egyelőre csak egy lightos újrajátszást tervezek, ahhoz talán nem lesz rá szükségem

-
lazac_
aktív tag
Igazán gyerekbarát akkor

Szerencsére felnőttként sem tiltott a használata.

(Nem akarok spoilerezni, de az egyik sötétnél is sötétebb pályán Assist Mode-dal is vért izzadtam, ehhem-ehhem, az több napos felszívom-magam-és-megcsinálom-szétverem-a-tévét-lenyugszom-felszívom-magam-és-megcsinálom szekvencia volt
, igaz sosem voltam nagy gamer)
-
Bananza ápr. 6-án előrendelve a KV-tól, nekem nagyon várós, az előzetes videók szerinti csihipuhi-ugribugri mellett remélem ebben is lesz időre-pixelre kihegyezett sz.patás is.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
taki01
őstag
-
Sirandrish
Topikgazda
-
xAttilax
őstag
Echoes of Wisdom végére értem. Jöhet egy kis Mario Odyssey...

Ő is automatan leszedi az S2es uppot?milyen volt? most vettem meg a link's awakening-en felbuzdulva mert az nagyon bejött
-
30z.Samu
titán
De amúgy Mario Kart közben másnak is ennyire meleg a gép? Ez normális?
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Rage47
nagyúr
-
30z.Samu
titán
-
Bilux
veterán
-
tomee007007
addikt
-
Rage47
nagyúr
-
30z.Samu
titán
Ez az Assist mode mit tud pontosan? Azt látom hogy nyil mutatja hogy mizu, de konkrétan mit mutat? Asszonypajtinak szerintem hasznos lehet, ha épp ő tolja

Illetve ugye ezt bármikor ki lehet kapcsolni?Vagy 6 éve nem játszottam vele, fogalmam sincs.
De lehet újrázni kéne. 
-
Sirandrish
Topikgazda
-
30z.Samu
titán

Ő is automatan leszedi az S2es uppot?Yepp!
-
Sirandrish
Topikgazda

Ő is automatan leszedi az S2es uppot? -
g@bo
nagyúr
Pontosan így van. Szépen leszedi, és onnantól indíthatod is
köszi urak.
-
Sirandrish
Topikgazda
Van valami oldal ahonnan érdemes letöltő kódokat venni? Pl. van ez a DLC ami 1 éve nem volt akciózva, de nem találok neten sem letöltőkódot, hátha valahol még akciósan be tudnám szerezni
Én ha külsős oldalon vásárlok (inkább PC-re), akkor az Allkeyshop-ot használom! Ez összeszedi majdnem az összes ilyen helyet.
-
kicsako
őstag
Pontosan így van. Szépen leszedi, és onnantól indíthatod is
Van valami oldal ahonnan érdemes letöltő kódokat venni? Pl. van ez a DLC ami 1 éve nem volt akciózva, de nem találok neten sem letöltőkódot, hátha valahol még akciósan be tudnám szerezni
-
Sirandrish
Topikgazda
-
jcrk
aktív tag
-
jcrk
aktív tag
-
g@bo
nagyúr
urak, akkor a totk (ns1) megtartható, ugyanaz mint az ns2 verzió, csak pengessük ki a javitást?
-
30z.Samu
titán
Jött egy update az Animal Crossing-hoz. Erről valaki tud valamit? Gyorsba elindítottam és azt monstatáltam hogy nem 60fps patch jött.

-
LeventeV
őstag
-
Sirandrish
Topikgazda
-
pzstm
titán
A Zeldat megértem, mert durván system seller cím, nah de hogy minden
olyan sok nem...két Zelda, Party Jamboree meg Kirby........ ezekből van uprade pack ha jól rémlik
-
Sirandrish
Topikgazda
-
pzstm
titán
Az komoly
Ezt nevezem ujrahasznosításnak
Ket Zeldanak is van, Kirbynek is lesz, Metroid meg S1 es S2 is lesz
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Bad Pritt
félisten
Sleep Mode-ban mi a kb. normális fogyasztás?
-
Scholes9
nagyúr
-
pzstm
titán
Ezt nem is értem. Mire vennéd meg az esetleges upgradet, ha nincs meg a játék?
Biztos kell hozzá az alap!
S2es kiadása szerintem nem lesz.minden játéknak lesz digital és physical S2-es kiadása amihez jön Upgrade pack.
-
Sirandrish
Topikgazda
Sziasztok!
A Super Mario Party Jamboree fog kapni dedikált Switch 2 releaset, vagy csak upgrade lesz, és kelleni fog majd hozzá a Switch 1-es alapkiadás, hogy megvehető legyen az upgrade?Más: tudtok esetleg olyan oldalt, ami összegyűjti, hogy, melyik Switch 1 játék:
- nem kap javítást, ugyanúgy fut
- nem kap javítást, de jobban fut (pl stabil FPS szám, megemelt felbontást handheld módban)
- kap ingyenes javítást
- kap fizetős javítást
- kap re-releasetElőre is köszönöm.

Ezt nem is értem. Mire vennéd meg az esetleges upgradet, ha nincs meg a játék?
Biztos kell hozzá az alap!
S2es kiadása szerintem nem lesz. -
LeventeV
őstag
Sziasztok!
A Super Mario Party Jamboree fog kapni dedikált Switch 2 releaset, vagy csak upgrade lesz, és kelleni fog majd hozzá a Switch 1-es alapkiadás, hogy megvehető legyen az upgrade?Más: tudtok esetleg olyan oldalt, ami összegyűjti, hogy, melyik Switch 1 játék:
- nem kap javítást, ugyanúgy fut
- nem kap javítást, de jobban fut (pl stabil FPS szám, megemelt felbontást handheld módban)
- kap ingyenes javítást
- kap fizetős javítást
- kap re-releasetElőre is köszönöm.

-
bmatehun
csendes tag
-
Scholes9
nagyúr
Az upgrade csak a switch 1 verzióhoz kell. De ha meg akarod venni a TotK-ot, akkor célszerű venni vouchert 100 euroért, amin tudsz venni két darab Switch 1 játékot darabonként 10 euróval olcsóbban. Nem minden játék van benne. TotK-ot én is így vettem, aztán 10 euró upgrade. Annyi a voucherhez kell online előfizu, legolcsóbbat vettem egy havit.
Ez a 100 eurós voucher hogy működik? Nincs vele tapasztalatom
Bármelyik 2 játékot be lehet húzni a listából? -
dunc
nagyúr
Aki tv-re kötötte ns2 annak felismerte, hogy Nintendo gép van a hdmi-re kötve vagy sem? Eddig az Xbox és a Ps5 prot is felismerte de ezt nem
Ettől függetlenül működik minden játék mód is (Samsung tv)
Gondolom kell egy fw frissítés a tv-re vagy sosem foglalkozott a Nintendoval a tv gyártók ilyen téren!? Köszönöm
A TV ből kihúzod a hdmi t, és vissza akkor álltalában meg szokott lenni, és engedélyezed mindkét oldalon a CEC funkciókat.
-
kicsako
őstag
LG OLED C1 nálam is felismeri az új konzolt
-
Scarletiel
őstag
Tegnap megérkezett a Savage Raven/Skull & Co neo gripcase. Hozza a szokásos minőséget, nagyon ergonómikus és tökéletesen illeszkedik. Dokkba is belefér vele a gép. Annyi, hogy ha nincs pro kontrollered és kellenek a Joyconok akkor ki kell venni a case-ből.
-
cactuar
senior tag
-
Big_Boss
senior tag
Aki tv-re kötötte ns2 annak felismerte, hogy Nintendo gép van a hdmi-re kötve vagy sem? Eddig az Xbox és a Ps5 prot is felismerte de ezt nem
Ettől függetlenül működik minden játék mód is (Samsung tv)
Gondolom kell egy fw frissítés a tv-re vagy sosem foglalkozott a Nintendoval a tv gyártók ilyen téren!? Köszönöm
Nem, Samsung TV nálam se ismerte fel. PS5-el, Xbox Series X-el és Switch1-el se volt probléma. Samu fórumon írták, hogy Switch 1 megjelenésnél is ez volt, pár hét után jött SW frissítés. A HDR-t se ismerte fel a Switch 2 beállításaiban.
De, a TV menüben át kell állítani a HDMI beállításoknál a "Kiterjesztett bemeneti jel"-et, így már műxik a HDR. -
Sirandrish
Topikgazda
-
szabonagyur
félisten
-
lazac_
aktív tag
-
Bilux
veterán
Akkor majd orvosolják
-
Scholes9
nagyúr
Szerencsére nem volt az

Bilux: nekem sem ismeri fel a gép nevét az S90C Samu TV-m. De szerencsére ugyanúgy game módba rakja a gép a TV-t, mint a PS5 Pro. Csak annak kiírja a nevét a stich 2-nek meg nem. Gondolom majd egy későbbi TV frissítéssel ez megoldódik. Na addig is annyi baj legyen
-
nagyatt
tag
-
TrishtanAG
senior tag
kösz.
Még egy dologban segítsetek plz. Hogy van nintendo storeban egy totk switch2 edition, de ott van a vásárlásnál jobbra fent az upgrade külön 10 ért.
Ez alapból az upgradelt verzió 80 ért, vagy erre még rá kell venni az upot külön 10ért?
Miért írja akkor , hogy switch 2 edition?
https://www.nintendo.com/en-gb/Games/Nintendo-Switch-2-Edition/The-Legend-of-Zelda-Tears-of-the-Kingdom-Nintendo-Switch-2-Edition-2787249.html?nsuid=70010000096822Igen, a 80 eurós a Switch 2-es változat. 10 euróért akkor tudsz frissíteni rá, ha megvan digitálisan vagy kártyán az első gépre.
-
Tim82
félisten
Csak érdekességképpen megjegyzem, hogy valószínűleg a többi, eddig csak Switch 1-gyel kompatibilis 8BitDo cucc is kellett, hogy most júniussal kapjon friss firmware-t, amivel Switch 2-kompatibilis lett. 8BitDo Micro-val néztem még az Ultimate 2C-n kívül, az kapott.
Új hozzászólás Aktív témák
-
6800 - 6701
13453 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Házimozi haladó szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Asztalos klub
- Hővezető paszták
- Villanyszerelés
- AliExpress tapasztalatok
- Nem ajánlják a VRAM utólagos duplázását a VGA-gyártók
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch OLED gép, 2 év gyári Nintendo garanciával
- PS5 FAT lemezes
- Seagate Xbox Gaming Drive 2TB Jedi: Fallen Order Special Edition 3 hó garancia, számlával!
- Rog ally Z1Extreme--75Wh akkumulátor--1TB--doboz++garancia
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 gép, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Xiaomi 15T Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG G16 Erőgép 2K gaminghez, 240Hz-es kijelzővel és Rtx 4060
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54

)