Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hővezető paszták
- Nem ajánlják a VRAM utólagos duplázását a VGA-gyártók
- Hisense LCD és LED TV-k
- A komponensek drágulása mellett a Microsoft sem kíméli a PC-gyártókat
- Végleg vége a lemezes PS5 játékoknak!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Rém kellemetlen helyzetbe került a Nintendo egy játék miatt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
7700 - 7601
13453 - 12001 12000 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-03-17 09:30 Téma összefoglaló
-
koncsik
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
Kíváncsi vagyok, hogy sikerült-e javítani, hogy otthoni mesh wifi hálózaton csak a main routerre képes csatlakozni... Nekem ez a legnagyobb technikai problémám a Switch 2-vel. (Mármint olyan amire egy egyszerű software frissítés megoldást tudna kínálni.)
Nálam ASUS AI Mesh van kialakítva egy main router és egy node-al, Wifi 6 alapon és nincs ilyen problémám és nem is hinném, hogy a NS2 szoftverében kell keresni a hibát. A routeren tudod állítani, hogy melyik node-ra csatlakozhat egy eszköz.
A hálózatra csatlakozó eszköz egyébként is csak egy egybefüggő hálózatot lát, a node-okat jó esetben nem látja külön (onnantól kezdve már nem mesh-ről beszélünk). Annyi extra van nálam, hogy nálam külön van szedve a 2.4Ghz-es és az 5Ghz-es SSID, mert az szokott még sok helyen galibát okozni, ha egyben vannak, egy néven. -
tboy93
nagyúr
-
tboy93
nagyúr
-
Jinx L. Joke
tag
Uj firmware erkezett, 20.2.0
Ver. 20.2.0 (Released July 14, 2025)
- Fixed an issue where Parental Control settings were not transferred to Nintendo Switch 2 from Nintendo Switch in certain circumstances during a system transfer.
- Fixed an issue where you could not proceed past “Searching for networks” in Internet Settings within System Settings.
- General system stability improvements to enhance the user's experience.Kíváncsi vagyok, hogy sikerült-e javítani, hogy otthoni mesh wifi hálózaton csak a main routerre képes csatlakozni... Nekem ez a legnagyobb technikai problémám a Switch 2-vel. (Mármint olyan amire egy egyszerű software frissítés megoldást tudna kínálni.)
-
playmore
tag
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Pontosan ez történt velem hetek használata után egyik nap. Kérdeztem is itt másokat róla, de nem történt ilyen mással. Nem futott játék, kártya kivéve, sleep mód. Másnapra csontra lemerült. Azóta inkább kikapcsolom.
-
Rigormortiis
veterán
Klasszikus Square. Nem mintha igényelné a játék.
-
taki01
őstag
Tegnap először kifagyott CP2077 egy Phantom Liberty-s küldetésnél. Eddig kb 30 órám van benne.
-
Norb79
addikt
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Csak az első nap, amikor beleraktak sorban a 70+ kártyát és egész éjjel letöltött. Amúgy alig merül nálam sleepben.
-
Jacob Gibbs
tag
Nagyon hektikus a standby merülés....nálam átlag minimum 10-15%-ot merül a gép egy este alatt, attól függetlenül, hogy fut-e játék a háttérben, vagy sem. Kipróbáltam, hátha az online szolgáltatások szívják le, beraktam pár estére repülőgép üzemmódba, de semmi változás. Egyszer volt talán hogy egy este csak 1-2 %-ot merült, aztán nap közben "behozta", és 8 óra alatt merült 20%-ot. Ez annap fényében nagyon kínos, hogy a V2/Oled háttérben futó játékkal 3-5%-okat merült egy nap.
Van még mit optimalizálni, reméljük ezzel foglalkoznak, engem speciel ez nagyon zavar. -
Balazs_
senior tag
Ha random nagy merülések vannak, akkor kapcsoljátok ki a háttérben történő játékfrissítéseket.
-
Delirious
tag
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Gondolom alvó módban csinálta. Tokban miért nem kikapcsolva tárolod?
-
RangerFox
veterán
Nagyon hektikus a standby merülés....nálam átlag minimum 10-15%-ot merül a gép egy este alatt, attól függetlenül, hogy fut-e játék a háttérben, vagy sem. Kipróbáltam, hátha az online szolgáltatások szívják le, beraktam pár estére repülőgép üzemmódba, de semmi változás. Egyszer volt talán hogy egy este csak 1-2 %-ot merült, aztán nap közben "behozta", és 8 óra alatt merült 20%-ot. Ez annap fényében nagyon kínos, hogy a V2/Oled háttérben futó játékkal 3-5%-okat merült egy nap.
Van még mit optimalizálni, reméljük ezzel foglalkoznak, engem speciel ez nagyon zavar.Nekem 8%-ot merül egy éjszaka alatt úgy, hogy meg van nyitva egy játék, illetve a kártyaolvasójában is van game card. Ami még mindig több, mint a sima Switch volt, de hát ez van...
-
sm4e86
csendes tag
Persze, sőt, meg merem kocskáztatni, hogy a Nintendo ezt tudatosan alakította ki. Azt gondolom, hogy a Nintendo ugyanaz a konzoliparban, mint a Disney a filmiparban. Magas minőségű alkotásaikkal elkötelezetté tették a rajongókat, így megengednek maguknak ilyeneket is. Mert ma már egy konzolgeneráció váltás messze nem akkora mértékű, mint mondjuk 20 éve.
De a következő kérdés: Mennyire játszik szerepet a megnövekedett költség, amitől beszélnek manapság a játékfejlesztés kapcsán?
-
tomee007007
addikt
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Nagyon hektikus a standby merülés....nálam átlag minimum 10-15%-ot merül a gép egy este alatt, attól függetlenül, hogy fut-e játék a háttérben, vagy sem. Kipróbáltam, hátha az online szolgáltatások szívják le, beraktam pár estére repülőgép üzemmódba, de semmi változás. Egyszer volt talán hogy egy este csak 1-2 %-ot merült, aztán nap közben "behozta", és 8 óra alatt merült 20%-ot. Ez annap fényében nagyon kínos, hogy a V2/Oled háttérben futó játékkal 3-5%-okat merült egy nap.
Van még mit optimalizálni, reméljük ezzel foglalkoznak, engem speciel ez nagyon zavar. -
playmore
tag
Ez nem feltétlenül csak a Nintendo sara, de azért illene technikailag kiváló játékokat kiadni a gépre. Amióta gyakorlatilag minden konzol egy specializált PC vagyis a PS4 óta már nincsenek annyira észvesztő ugrások teljesítményben mint régen. Régen minden gép egy totál egyedi vas volt, legtöbbször totál más fejlesztési elvek szerint és szinte mindig volt mindegyiknek valami amiben sokkal erősebb volt.
A PS4-PS5ön jól látszik, hogy a játékok nagyjából ugyanazok, egyedül a töltés szempontjából történt komoly előrelépés és a jobban kinéző játékok megfizetik az árát máshol, például a felbontásnál. -
pzstm
titán
Uj firmware erkezett, 20.2.0
Ver. 20.2.0 (Released July 14, 2025)
- Fixed an issue where Parental Control settings were not transferred to Nintendo Switch 2 from Nintendo Switch in certain circumstances during a system transfer.
- Fixed an issue where you could not proceed past “Searching for networks” in Internet Settings within System Settings.
- General system stability improvements to enhance the user's experience. -
Elderath
addikt
3 nap már csak. Rohan az idő.
Pletyka szerint DK megjelenés után lesz Direct is
-
Sirandrish
Topikgazda
-
MattH8
újonc
Igaz, hogy az NSW2-t nem lehet bekapcsolni (wake up) a Pro Controller 1-el???
Googliztam a témára és sajnos csak a Pro Controller 2 tud ilyet... -
kicsako
őstag
Dbrandes tokot most javították, szóval szerintem nyugodtan veheted. Pár napja küldtem róla a linket, keresd vissza lusta vagyok
-
pzstm
titán
Neked azert van rá esélyed
múltkor elfelejtettem kérni tőle
másra koncentráltunk szerintem
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
-
ADAM1337
nagyúr
Van aki ezt a dbrand-es problémás tokot megvette ?
Valami hasonló kéne, mint a spigen grip-es verziója de ott ugye nem leszedhető, plusz a támasz is buktavári. -
koncsik
MODERÁTOR
-
pzstm
titán
Nekem csak 2 Zeldam van...minden mást kölcsönkapok a Nintendo Magyarországi nagykövetétől
Meg kene ismerkednem vele
-
Sirandrish
Topikgazda
-
pzstm
titán
Nálam is csak kölcsönbe van
-
Sirandrish
Topikgazda
-
pzstm
titán
Elet apro oromei rovat:
a gyari tokhoz jaro folia felhelyezese, nekem mint ferfiembernek lehetetlen muvelet volt…viszont ma megjott egy applikatorral meg kis tisztitocuccal kiegeszitett csomag. Tokeletes, szallitassal egyutt valami 2100 HUF volt.
-
pzstm
titán
Az első részt még nagyon régen S1en végigtoltam, de ez eddig váratott magára. Amúgy nem 30nak néz ki...elég pörgős!
Hja és ritkán veszem észre hogy igazán jó zenék mennek egy játékban, de ez olyan..
Kolcson kene kernem toled akkor

-
Sirandrish
Topikgazda
Az első részt még nagyon régen S1en végigtoltam, de ez eddig váratott magára. Amúgy nem 30nak néz ki...elég pörgős!
Hja és ritkán veszem észre hogy igazán jó zenék mennek egy játékban, de ez olyan..
-
pzstm
titán
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Nagy kar hogy locked 30fps, nem ugy mint elozo resz. Legujabb resz amugy varos pedig egyet sem toltam meg
-
Sirandrish
Topikgazda
-
playmore
tag
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Home gomb nyomva tart a gyors menühöz játék közben. Az alján ott vannak a pro gombok. Rányomsz a neked tetszőre utána megnyomod azt az egy gombot amit rá akarsz tenni. Játékonként megjegyzi a rendszer tehát nem kell össze - vissza állítani.
-
30z.Samu
titán
-
pzstm
titán
nem, de itt is rombolhatóság, és darabokra esés az ahol valami kis exrával vegyíted és lehet ott nem 60....de ha nem durván esik be VRR megoldja, de majd kiderül. Tragédiáról nem hiszem, hogy beszélhetünk
-
30z.Samu
titán
-
Rage47
nagyúr
-
jcrk
aktív tag
-
Rage47
nagyúr
Kazuya Takahashi says there are slight frame drops in Donkey Kong Bananza.
“We intentionally used effects like hit-stop and slow motion to emphasize impacts. Second, because we use voxel technology, there are times when there are major changes and destruction in the environment.
We’re aware that performance may drop slightly at these times. However, as you say, overall the game is smooth, and at points where large-scale changes occur, we prioritized fun and playability.”https://nintendoeverything.com/donkey-kong-bananza-frame-rate-drops-director/
Itt jon ki gondolom, hogy nem tudtak tul erős CPU-t rakni a gépbe.
-
Bazsi1987
őstag
Balatro beszerzésén agyalok milyen switch2-on? Vagy telora vegyem

-
pzstm
titán
Kazuya Takahashi says there are slight frame drops in Donkey Kong Bananza.
“We intentionally used effects like hit-stop and slow motion to emphasize impacts. Second, because we use voxel technology, there are times when there are major changes and destruction in the environment.
We’re aware that performance may drop slightly at these times. However, as you say, overall the game is smooth, and at points where large-scale changes occur, we prioritized fun and playability.”https://nintendoeverything.com/donkey-kong-bananza-frame-rate-drops-director/
-
30z.Samu
titán
-
kr:sz
tag
Igen ez sajnos kb mindegyikre igaz és a first partyk mutatják a rossz példát. PS kontrollerek alapból, meg ha véletlenül gyári akksit veszel az Xboxosba az mind katasztrófa. Az akksin spórolni (mert az éri benne a legtöbbet - komolyan), de telerakni RGBvel, hogy jól nézzen ki amíg elmegy az sajnos nagyon kínai megoldás.
Mondjuk szívesen vennék majd bele akksit ha lehet és nem kapok idegösszeomlást a cserétől😅
-
RangerFox
veterán
Nagyon jó játék, lehet megveszem erre a platformra is és újrajátszom.
Megvettem az MK11-et is akcióban, siralmas a felbontás, de kis verekedős játéknak jó lesz local co-opban. Amin még gondolkodok, az a DQ11, ahogy néztem korrekt port lett Switchre, és az kimaradt anno. -
Rigormortiis
veterán
Master Detective Archives: Rain Code
Pár óra játék után...hmm...sokkal inkább ajánlom a Somnium játékokat, de a Danganronpák is jobban bejöttek. A humora még talán rendben is van, de a nyomozás néha nagyon kikövetkeztethetetlen és a képi világ is kifejezetten mindkuck
Ahh várom már a No Sleep for Kaname Date-t...
-
playmore
tag
Nekem van egy Gamesir kontrollerem. (Gamesir Nova HD) Tökre szeretem de a megrendelés után egyből küldhettem az alzának vissza, mert alig bírt valamit az akkumlátora. Kicserélték a bevizsgálás után, így több ideig bírja, de azért így sem hozza a honlapon olvasható x órát… (mondjuk lehet javulna ha minden kis világítást lekapcsolnék róla tovább javulna az üzemidő)
Igen ez sajnos kb mindegyikre igaz és a first partyk mutatják a rossz példát. PS kontrollerek alapból, meg ha véletlenül gyári akksit veszel az Xboxosba az mind katasztrófa. Az akksin spórolni (mert az éri benne a legtöbbet - komolyan), de telerakni RGBvel, hogy jól nézzen ki amíg elmegy az sajnos nagyon kínai megoldás.
-
L4mie
veterán
DAve the diver akciós e.shopon
-
sittes79
addikt
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah Reinhardt majd vigyáz rá

-
Norb79
addikt
A múltkori HP téma margójára.
https://80.lv/articles/nintendo-bans-a-nintendo-switch-2-user-for-installing-second-hand-games
Aki nem tudja majd igazolni, hogy még mindig nála a kártya, annak jó bannolódást!
-
kr:sz
tag
Kontroller téma:
Közben megint átbillentem, ezt az S2 pro kontit lehet nem fogom kibírni, hogy ne próbáljam ki. Egész egyszerűen mindenhol azt olvasom, hogy mindennél "smooth"-abb és mindennél jobb fogása van. Mindenhol kiváló átlagértékelésen van, összes webshopban, amazon oldalon ilyen 4.5-4.8-as pontszám. Ezt át kell élni személyesen is úgy vélem.
playmore korábban írt egy érdekes dolgot, miszerint "élvezet nyomkodni", csak mert ezt meglepően gyakran olvasni és ez nem egy olyan elterjedt jellemzés egyébként kontrollereknél. Mert sok kontrollert dícsérnek meg minden, de kimondottan ezt, hogy élvezet nyomkodni, meg csak az érzés miatt is nyomkodom mert annyira jó, ezt így kimondottan nem igazán olvastam máshol, más márkáknál, viszont az S2 pronál meg már többször is szembejött.
Nekem van egy Gamesir kontrollerem. (Gamesir Nova HD) Tökre szeretem de a megrendelés után egyből küldhettem az alzának vissza, mert alig bírt valamit az akkumlátora. Kicserélték a bevizsgálás után, így több ideig bírja, de azért így sem hozza a honlapon olvasható x órát… (mondjuk lehet javulna ha minden kis világítást lekapcsolnék róla tovább javulna az üzemidő)
-
30z.Samu
titán
Elsőhelyes oszt jovan
Vagy azagáchi..."hallom hogy megint jön azagáchi!"
Ilyenkor ha közel van a mögöttem lévő, lefékezek hogy Ő is kapja.
-
pzstm
titán
Mehet az MK party
azigeen
Új hozzászólás Aktív témák
-
7700 - 7601
13453 - 12001 12000 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Asztalos klub
- Hővezető paszták
- Villanyszerelés
- AliExpress tapasztalatok
- Nem ajánlják a VRAM utólagos duplázását a VGA-gyártók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 gép, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Playstation 3 Slim Eredeti Kontrollerével!
- Seagate Xbox Gaming Drive 2TB Jedi: Fallen Order Special Edition 3 hó garancia, számlával!
- ASUS ROG ALLEY Z2 21 hónap garancia
- Használt Venom asztali töltő + 2 db kontroller + 2 db akku
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E15 I i7-10510U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I RX640 2GB I W11 I 6 hó gari
- Lenovo Thinkpad L13,13.3",HD,i3-10110U.8GB DDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU