Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Rém kellemetlen helyzetbe került a Nintendo egy játék miatt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NPU-tól megfosztott mobil Ryzeneket hozott AMD
- VR topik
-
7500 - 7401
13453 - 12001 12000 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-03-17 09:30 Téma összefoglaló
-
koncsik
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
-
ldave
félisten
Blue Shell a hivatalos neve, de én is csak "elsőhelyesnek" hívom

Mondjuk mi baráti körben a csillagot (star) is Snickersnek hívjuk kb Mario Kart 64 óta
Kamu, aki N64 óta máriókártozik, annak már nincsenek barátai
-
Sirandrish
Topikgazda
Mario Kart Worldben azt tudtátok, hogy a Dpad lefelé gombjával vissza lehet görgetni az utolsó pár másodpercet? Én tegnap láttam egy videóban...
Tehát ha elcseszel egy kanyart, akkor visszapörgeted, és újrapróbálkozhatsz. Persze a többiek nem tekerődnek vissza, csak te, de pl. így ki lehet védeni a kék elsőkilövős teknőst (nem tudom mi a hivatalos neve), és így talán kevesebb időd veszik el, mintha kilőne.
Blue Shell a hivatalos neve, de én is csak "elsőhelyesnek" hívom

Mondjuk mi baráti körben a csillagot (star) is Snickersnek hívjuk kb Mario Kart 64 óta
-
kzkz
őstag
Mario Kart Worldben azt tudtátok, hogy a Dpad lefelé gombjával vissza lehet görgetni az utolsó pár másodpercet? Én tegnap láttam egy videóban...
Tehát ha elcseszel egy kanyart, akkor visszapörgeted, és újrapróbálkozhatsz. Persze a többiek nem tekerődnek vissza, csak te, de pl. így ki lehet védeni a kék elsőkilövős teknőst (nem tudom mi a hivatalos neve), és így talán kevesebb időd veszik el, mintha kilőne.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
ldave
félisten
-
Sirandrish
Topikgazda
Ha már S2 controller, és alsó gombok. Olyat nem lehet vajon hogy a Skyward Swordbe a jobb analóggal rendesen kamerázzon, és mondjuk az egyik alsó gombot kelljen nyomni ahhoz hogy kardozni tudjak ugyanazzal az analóggal?

Most ugye alapba kardozik, és az L-t kell nyomni hogy kamerázzon..
-
jcrk
aktív tag
-
Scholes9
nagyúr
-
taki01
őstag
Bocsi, hogy a switch 2 melegedés témára térek vissza, viszont ti is úgy tapasztaltátok hogy a hidegebb időben (pl hétfő/kedd/szerda) sokkal hűvösebb a hátlapja mint múlt héten? Mármint én úgy éreztem, hogy nem melegebb egy monitornál (ami már jó ideje be volt kapcsolva) hideg környezetben (kb <=25°), de meleg környezetben olyan mint egy csúcskategóriás telefon ha eléggé futtatod. (Vagyis arra akarok kilyukadni hogy szerintem kicsit se melegszik túl kézi használatnál (jobban mint egy telefon)) Viszont ha dockolva van és játszok rajta, akkor meleg, de nagyon. Ez nálatok is jellemző? Olyan meleg mintha egy laptopon játszanál valamilyen megterhelő játékot és cpu közel vizsgálnád a gépházat. (vagyis nem forró, de kellemetlenül meleg)
Sorry a random hasonlítgatásokért, így tudom csak rendesen megfogalmazni pontos hőmérséklet nélkül
Másik, hogy a ZL/ZR gombok nektek is furán érzékel? Mármint ha rohadt erősen nyomod oké, de ha normális erővel nyomod a gombot, akkor néha-néha mintha érintkezési hibás lenne. (Garival visszaküldtem, de ők jónak látták, lehet csak megszoktam az xbox kontrollert, mivel az analóg)
Szoktam ölbe játszani a kanapén és nem szoktam csak langyosnak érezni, pedig CP2077-zek általában. Hol akkuról, hol be van dugva egy töltőre, de utóbbinál se éreztem túl melegnek a gépet.
-
pzstm
titán
Megvan!
Csak rá kellett nyomnom a következő fejezetre
Yesss
-
Sirandrish
Topikgazda
-
bmatehun
csendes tag
Nekem több óra Pokemon Violet vagy Xenoblade Chronicles 3 után dockolva se volt forró. Langyos volt konzol és halkan üzemel konkrétan még nem jöttem rá hogy megy e a venti vagy nem ami a dockba van. MKW alatt se éreztem túlzott melegedést eddig.
Hmmn érdekes, nekem egy kicsi játék után is már ilyen *nem tennéd az öledbe meleg*, pedig 1080p-n játszom vele. (Totk/botw/MKW) Mondjuk nem is mondanám olyan túlzottan melegnek, csak az egész konzol átmelegedik (fura mondjuk mert ha kiveszem a konzolt akkor a ventik maxra kapcsolnak és dockba megint lehalkul)
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Scarletiel
őstag
Bocsi, hogy a switch 2 melegedés témára térek vissza, viszont ti is úgy tapasztaltátok hogy a hidegebb időben (pl hétfő/kedd/szerda) sokkal hűvösebb a hátlapja mint múlt héten? Mármint én úgy éreztem, hogy nem melegebb egy monitornál (ami már jó ideje be volt kapcsolva) hideg környezetben (kb <=25°), de meleg környezetben olyan mint egy csúcskategóriás telefon ha eléggé futtatod. (Vagyis arra akarok kilyukadni hogy szerintem kicsit se melegszik túl kézi használatnál (jobban mint egy telefon)) Viszont ha dockolva van és játszok rajta, akkor meleg, de nagyon. Ez nálatok is jellemző? Olyan meleg mintha egy laptopon játszanál valamilyen megterhelő játékot és cpu közel vizsgálnád a gépházat. (vagyis nem forró, de kellemetlenül meleg)
Sorry a random hasonlítgatásokért, így tudom csak rendesen megfogalmazni pontos hőmérséklet nélkül
Másik, hogy a ZL/ZR gombok nektek is furán érzékel? Mármint ha rohadt erősen nyomod oké, de ha normális erővel nyomod a gombot, akkor néha-néha mintha érintkezési hibás lenne. (Garival visszaküldtem, de ők jónak látták, lehet csak megszoktam az xbox kontrollert, mivel az analóg)
Nekem több óra Pokemon Violet vagy Xenoblade Chronicles 3 után dockolva se volt forró. Langyos volt konzol és halkan üzemel konkrétan még nem jöttem rá hogy megy e a venti vagy nem ami a dockba van. MKW alatt se éreztem túlzott melegedést eddig.
-
pzstm
titán
Pixel Toadokkal nem foglalkoztam, mert annak idején azt sem tudtam hogy vannak
Lehet összeszedem azokat, legalább van benne mit csinálni
Bár kétlem hogy azok unlockolnák az új napokat
Csillag alatt a gyémántokat értem..az mind megvan, és az extra küldik is egy kivételével.Hazaerek csinalok screenshotot mim van most. Gondolom jatekot updatelted legfrissebbre
-
bmatehun
csendes tag
-
Sirandrish
Topikgazda
Pixel Toadokkal nem foglalkoztam, mert annak idején azt sem tudtam hogy vannak
Lehet összeszedem azokat, legalább van benne mit csinálni
Bár kétlem hogy azok unlockolnák az új napokat
Csillag alatt a gyémántokat értem..az mind megvan, és az extra küldik is egy kivételével. -
pzstm
titán
Minden csillag megvan, a boss map kivételével a melléküldi is megvan mind. Szerintem megnyílt volna

pixel toadokkal hogy állsz? csillag alatt a gyémántokat érted és az extra küldit adott pályáknál amik a pecsétet adják?
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Rigormortiis
veterán
A többség nem néz utána a dolgoknak, pláne nem alaposan. Ez mindenhol tapasztalható, az emberek általában a default ajánlásokat veszik. Ezért a legjobban fogyó kontrollerek az xbox, ps, nintendo kontrollerek, mert ezeket látni a konzolok mellett, ezek vannak reklámozva. Ugyanígy a PC játékokat az emberek kb 80%-a CSAK billentyűzet + egér kombóval játssza, életében nem fogott még kontrollert, mert hiszen "PC az csak egér + bill lehet". Volt is erről egy steam felmérés nemrég és megdöbbentő volt, hogy mennyien nem használnak kontrollert, de úgy egyáltalán, se autós, se platformer, se verekedős, tehát semmilyen játékhoz. Szimplán nem néznek utána, hogy ezt másképp is lehet, azt használnák amit készen kapnak. De ez a legtöbb dologgal így van, még sorolhatnám napestig. Csak kis infó/elgondolkodtató gyanánt.
Mondjuk a Dualsense-t elég nehéz megkerülni a plusz funkciók miatt.
-
pzstm
titán
Akkor a kieg lesz a "ludas"
kieg nekem sincs meg, nem vettem meg a fizetős DLC-t
-
Sirandrish
Topikgazda
-
pzstm
titán
-
Norb79
addikt
-
Yodamest
veterán
Ha ilyen alaposan utánajártál, szerintem nyugodtan vedd meg, legalább lesz arról is tapasztalat

Akinek S 1/2 Pro Contollere van, általában azt ajánlja (én is), de 8BitDo-ról is jókat mondanak (akinek van). Nekem valami gagyi pótlékom is van, de nem is bontottam ki még, csak azért vettem meg, mert akciós volt és átlátszó
)
XBox Elite-n én is sokat filozofáltam, de nem vettem meg, nekem nem éri meg ár/érték/kihasználás arányokban.
A többség nem néz utána a dolgoknak, pláne nem alaposan. Ez mindenhol tapasztalható, az emberek általában a default ajánlásokat veszik. Ezért a legjobban fogyó kontrollerek az xbox, ps, nintendo kontrollerek, mert ezeket látni a konzolok mellett, ezek vannak reklámozva. Ugyanígy a PC játékokat az emberek kb 80%-a CSAK billentyűzet + egér kombóval játssza, életében nem fogott még kontrollert, mert hiszen "PC az csak egér + bill lehet". Volt is erről egy steam felmérés nemrég és megdöbbentő volt, hogy mennyien nem használnak kontrollert, de úgy egyáltalán, se autós, se platformer, se verekedős, tehát semmilyen játékhoz. Szimplán nem néznek utána, hogy ezt másképp is lehet, azt használnák amit készen kapnak. De ez a legtöbb dologgal így van, még sorolhatnám napestig. Csak kis infó/elgondolkodtató gyanánt.
-
koncsik
MODERÁTOR
Ha ilyen alaposan utánajártál, szerintem nyugodtan vedd meg, legalább lesz arról is tapasztalat

Akinek S 1/2 Pro Contollere van, általában azt ajánlja (én is), de 8BitDo-ról is jókat mondanak (akinek van). Nekem valami gagyi pótlékom is van, de nem is bontottam ki még, csak azért vettem meg, mert akciós volt és átlátszó
)
XBox Elite-n én is sokat filozofáltam, de nem vettem meg, nekem nem éri meg ár/érték/kihasználás arányokban.
-
consono
nagyúr
Ti milyen kontrollert használtok? Látom a SW2 pro konti nem igazán éri meg, az én választásom a GameSir Super Nova nevezetűre esett végül. Egyelőre ezt tettem kosárba a konzollal együtt, lassan jön az elkerülhetetlen és meg kell nyomnom azt a gombot.
Érdekes, hogy azt látod, hogy nem éri meg a Pro kontroller, pedig akit ismerek mindenki szereti, szerette már az előző verziót is...
-
Sirandrish
Topikgazda
Hmmm, de mitől annyira jó az? Mármint én rengeteg, azaz rengeteg tesztet, véleményt néztem a neten az utóbbi napokban és azt mondják, hogy nem éri meg a SW2 kontroller...
Mármint nem az áráért nem éri meg, hanem ha fele ennyi is lenne akkor sem érné meg, mert annyival jobb a gamesir. A gamesirhez jár dokkoló is, amin tölteni lehet, nem kell mindig feldugdosni, illetve úgy általánosságban azt mondják jobb a minősége a karoknak és a gomboknak.
Nem szoktam controllerekről teszteket nézni, egész egyszerüen a gyárit preferálom, ha már gyakorlatilag egy áron van
-
Yodamest
veterán
S1/S2 Pro controller...
Nyilván ha drágállja az ember, akkor vehet 10-12K körül valami mást, sokfajtát mutattak korábban a topikba, de amit te linkeltél az 22K+..
Arra már ziher hogy rádobnék +2-3K-t, és vennék egy S1 pro contit
Hmmm, de mitől annyira jó az? Mármint én rengeteg, azaz rengeteg tesztet, véleményt néztem a neten az utóbbi napokban és azt mondják, hogy nem éri meg a SW2 kontroller...
Mármint nem az áráért nem éri meg, hanem ha fele ennyi is lenne akkor sem érné meg, mert annyival jobb a gamesir. A gamesirhez jár dokkoló is, amin tölteni lehet, nem kell mindig feldugdosni, illetve úgy általánosságban azt mondják jobb a minősége a karoknak és a gomboknak.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
Ti milyen kontrollert használtok? Látom a SW2 pro konti nem igazán éri meg, az én választásom a GameSir Super Nova nevezetűre esett végül. Egyelőre ezt tettem kosárba a konzollal együtt, lassan jön az elkerülhetetlen és meg kell nyomnom azt a gombot.
S1/S2 Pro controller...
Nyilván ha drágállja az ember, akkor vehet 10-12K körül valami mást, sokfajtát mutattak korábban a topikba, de amit te linkeltél az 22K+..
Arra már ziher hogy rádobnék +2-3K-t, és vennék egy S1 pro contit
-
Big_Boss
senior tag
A Toad Treasure Trackerben lehet valahogy új játékot kezdeni? Indításnál leszedtem a régi 2018as mentésemet, ahol már minden kész. Vagyis az egyes könyv, meg a 2es is addig amíg lapok vannak benne. Se új pályát nem látok, se előlről kezdeni nem tudom. Ugyan betudok menni újra a pályákra, de már megvan minden
Csak úgy tudsz új játékot indítani ha a Switch beállításaiban törlöd a save file-t.
-
30z.Samu
titán
Továbbra is az S1 Pro controller-ét használom. Számomra tökéletes.
#7460Sirandrish: Egyszer csak pótlom.

-
Yodamest
veterán
-
Sirandrish
Topikgazda
-
30z.Samu
titán
A Toad Treasure Trackerben lehet valahogy új játékot kezdeni? Indításnál leszedtem a régi 2018as mentésemet, ahol már minden kész. Vagyis az egyes könyv, meg a 2es is addig amíg lapok vannak benne. Se új pályát nem látok, se előlről kezdeni nem tudom. Ugyan betudok menni újra a pályákra, de már megvan minden
...azóta sem vettem meg ezt a játékot, pedig már évekkel ezelőtt beszéltünk róla.

-
Sirandrish
Topikgazda
-
RangerFox
veterán
A Wonder tényleg nagyon jó, abban legalább annyi kreativitás van, mint az Odysseyben (ami szerintem a legjobb játék Switchre), az U deluxe meg a mario maker kihagyható szerintem.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
-
tboy93
nagyúr
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Na az nekem még kimaradt, mindig halogatom. Valahogy a 3D mario játékok jobban érdekelnek, 2D közül egyiket sem vettem még meg switchre.
-
pzstm
titán
Tippre legalább 200km-re vagy tőlem. Mondj egy várost, kíváncsi vagyok
online multinál nem mindegy?
és megvan nekem is otthon a Wonder
Budapest amúgy
-
Sirandrish
Topikgazda
-
pzstm
titán
Egyszer én is végigvinném COOP-ba, de a környezetemben nemigen köt le mást annyira hogy a végégre is érjünk
szívsen megnézném akár egyszer, hogy milyen is ez multiban.
-
pzstm
titán
Pont ezen vagy a Yoshis Crafted World-ön filózok következő delikvensnek...lehet a Toadot választom. Bár mindkettőt végigtoltam már korábban
Yoshi pár hete volt meg nekem, ebben nem tudtam ennyi tartalom van Toad pixelekkel pláne, most meg még ez az extra/bónusz könyvecske

-
Sirandrish
Topikgazda
Vegere ertem a Toad Treasure Trackernek. (Vagyis gondoltam es bedobott meg egy konyvet, bonus neven)
zsenialis kis alkotas, batran ajanlom mindenkinek. Pixel toadot is sikerult megtalalnom mindegyik palyan
Ahogy neztem a Super Mario Odyssey fobb palyait kapta meg a jatek, biztos ranezek meg azokra is (illetve van egy dlc is
)
Pont ezen vagy a Yoshis Crafted World-ön filózok következő delikvensnek...lehet a Toadot választom. Bár mindkettőt végigtoltam már korábban
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
-
pzstm
titán
Vegere ertem a Toad Treasure Trackernek. (Vagyis gondoltam es bedobott meg egy konyvet, bonus neven)
zsenialis kis alkotas, batran ajanlom mindenkinek. Pixel toadot is sikerult megtalalnom mindegyik palyan
Ahogy neztem a Super Mario Odyssey fobb palyait kapta meg a jatek, biztos ranezek meg azokra is (illetve van egy dlc is
)
-
ADAM1337
nagyúr
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Nekem is nagyon bejött ketten is marha jó, én most az odysseyt veretem már a végefelé járok, utána jön nálam is annak a folytatása.
-
Peat76
őstag
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Gratula
Én ma ezzel kezdek....
Tudnak ezek a japánok valamit...mestermű! -
Dinasti
senior tag
-
ldave
félisten
Tegnap laza 60 óra után gondoltam ideje megmenteni Zeldát, szóval lepörgött a BotW stáblista. Persze még bőven lehetne legalább ennyit beletenni, de most egyelőre elég volt (másodszor játszottam végig), azért a 120 shrine még tervben van, csak most jön nyaralás, meg Death Stranding 2, utána lehet majd párnaponta folytatom. A TotK-ot majd valamikor ősszel, télen tervezem.
Ami érdekes volt, hogy a stáblista végén ott volt a Switch 2-es változat készítői és szinte mind nem_japán név volt, szóval ezt kiszervezte a Nintendo valahova, nem teljesen házon belül készült.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Big_Boss
senior tag
-
Peat76
őstag
Switch 1-es Pro kontroller működik a Switch 2-vel?
-
Sonja
nagyúr
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Ez volt nekem is Nova 5-el. Uninstalláltam a SteelSeries GG progit, és egyből jó lett.

-
tomee007007
addikt
Bármilyen power bank el tudja látni, max nem tölti 22,5 wattal.
Kérdőjeles, meg kell nézni, lehet egy 10 wattos nem mozdítja meg, de egy 15W-os már simán tölti, kérdés hogy van a töltésmenedzsmentje beállítva. Legion Go-nál pl. 45W-os töltő alatt meg sem rezdül.
-
LeventeV
őstag
Koszi a valaszokat eshop temaban. Ha esetleg nem akarok valtani, hanem letrehozok egy kulon accountot US shopra, es onnan vasarolok, ahol aktualisan eppen olcsobb, az mennyire megoldhato? Lehet egyszerre ket account aktiv a konzolon? Es megoszlanak a jatekok az accountok kozott? Ertem ezalatt, hogy acc A vasarol egy jatekot, azt acc B el tudja inditani, ha mindket account egyszerre aktiv a konzolon?
Alaszkaba tervezek koltozni, ugy hallom meseszep az ev eme szakaban
-
Rigormortiis
veterán
Eméletileg 22-25W-al tud maximum tölteni handheld módban, szóval elméletileg egy PD képes 22,5 W kimenetre képes powerbank már el tudja látni. Ugreen, Anker, esetleg Baseus, amik szerintem jók.
Bármilyen power bank el tudja látni, max nem tölti 22,5 wattal.
-
tomee007007
addikt
Eméletileg 22-25W-al tud maximum tölteni handheld módban, szóval elméletileg egy PD képes 22,5 W kimenetre képes powerbank már el tudja látni. Ugreen, Anker, esetleg Baseus, amik szerintem jók.
-
koncsik
MODERÁTOR
Nekem ilyen van:

Gondolom ilyen tulajdonságokkal jó lehet bármelyik:
Gyorstöltési funkció
A powerbank mobiltelefonok és tabletek feltöltésére szolgál
A LED-ek az akkumulátor aktuális állapotát jelzik
Kimenő feszültség: 5 V
Kimeneti áram: 2 AA(z) Anker által gyártott powerbank USB-C kábellel együtt kapható
A kimeneten USB port találhatóEnnek a powerbanknak a kapacitása: 20100 mAh -
koncsik
MODERÁTOR
Persze, én is most váltottam a weben keresztül a fiókomban (EU-->US). Bár ugye nekem nincs még egy játékom sem a fiók alatt, de elvileg ha van is, az sem probléma. Egyedül az lehet gond, ha van a fiókon tárolt pénz, azt írják, hogy azt el kell költeni előtte, mert amúgy nem enged váltani régiót.
Amennyiben nincs konzol hozzárendelve a fiókodhoz, nem tudsz játékkat venni az eShop-ban. Tudomásom szerint az account-odat sem tudod aktiválni konzol nélkül. Vagy volt már valamilyen Nintendo konzolod?
Történelmileg sokan UK regisztációval kezdtünk, Brexit és euro miatt bölcsebb az Észak Írország, sokan oda regisztráltak, ha jól emlékszem.
-
30z.Samu
titán
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Powerbank választásnál (Switch 2) kell valamit nézni ? Gondolok itt watt leadására pl? Esetleg valaki aki használ valami konkrét típust tudna ajánlani ? Köszönöm !
-
Crvsh3R
senior tag
Persze, én is most váltottam a weben keresztül a fiókomban (EU-->US). Bár ugye nekem nincs még egy játékom sem a fiók alatt, de elvileg ha van is, az sem probléma. Egyedül az lehet gond, ha van a fiókon tárolt pénz, azt írják, hogy azt el kell költeni előtte, mert amúgy nem enged váltani régiót.
Csak majd ne csodálkozz, ha majd a multi játékoknál US szerverre fog automatikusan csatlakoztatni, anélkül, hogy megkérdezne. Ráadásul abban sem vagyok biztos, hogy a letöltés is esetleg nem amcsi szerverről fog megtörténni.
Vásárolni is csak US bankkártyával tudsz vagy feltöltöd US eShop kártyával az egyenleget, amit valahonnan a netről veszel. Viszont utána régiót váltani csak nullás egyenleggel enged. -
playmore
tag
Azért szoktak olyan US címet megadni ahol nincs sales tax

-
Yodamest
veterán
Ilyesmit nem is lehet a webes részen, itt a user information fül alatt csak időzóna, régió meg születési dátum megadás van.
Nettó árak, na bazzz, erre viszont nem gondoltam. Akkor eh, lényegében kb ugyan az, maximum az akciózások jobbak amcsiba.
-
30z.Samu
titán
Köszi, majd meglesem.

-
pzstm
titán
megfelelő államot/lakcímet válasz, az ott látott árak természetesen nettó árak
-
Yodamest
veterán
-
30z.Samu
titán
Lehet régiót váltani a Nintendo-nál? Akkor lehet én is átmennék amcsiba.
-
Yodamest
veterán
Én is most erről olvasgattam, abszolút azt látom az USA régió az ajánlott. Mindig ott vannak a legjobb árak, illetve a dollár miatt egész egyszerűen olcsóbbak a játékok. Ahogy korábban írtam is a Zeldát 70 dodó vs 80 euró és ez úgy ráadásul, hogy a dollár a gyengébb.
-
L4mie
veterán
-
30z.Samu
titán
-
sittes79
addikt
-
L4mie
veterán
Ja errol jut eszembe sikerult a Hogwarts Legacy switch 2 digital verzio 10 dollar+4 eur postafordulta amazonhoz(switch 1 kartyas hogwarts legacy). Szoval kb az egesz ugy 12 eur volt.
Tenyleg kicsit vadkeletes a dolog, de a kiskapuk azert vannak, hogy bemenjunk rajtuk, right? JA es olyan rendes voltam, hogy valamilyen varazs kalap skin kodot se hasznaltam fel. Egy hos vagyok.
Azt hogyhogyhogy?
-
LeventeV
őstag
Ha már szóba került az eshop.
Nintendonál hogyan működnek a régiók? Lehet változtatni? Ha igen, akkor korlátlanul? Van esetleg ajánlott régió?Playstation Network tapasztalatom van csak, ott ugye amilyen régióra létrehozod az accountot azon maradsz.
-
sittes79
addikt
A Nintendo valahol húsz évvel ezelőtt tart támogatási szempontból a főbb országokon (értsd: legnagyobb, leggazdagabb) kívül. Vannak magyar nyelvű reklámok, hivatalos garancia meg a "weboldal", de azon kívül nincs lokalizáció, magyar shop vagy forintos árak. Úgy lehet vásárolni meg használni a termékeket mint régen a vad keleten vagyis megveszed, utána nézel annak amit nem értesz és bekamuzol amit kell, hogy a digitális részt tudd használni. Annyi a könnyítés, hogy a felső vezetésen kívül valószínűleg a Nintendonál is érzik, hogy ez necces ezért oda állítod a shop régióját ahova akarod és nem kötözködik senki milyen kártyával fizetsz. Egy megkötés van tudtommal, Japánból csak nagyon körülményesen lehet vásárolni, mert gyenge a yen és szegény milliárdos cég még bukna. Egyébként az akciók általában nem globálisak vagyis ha valami USA piactéren akciós nem biztos, hogy errefelé is az.
Én két dolgot vettem konzolon az ment. Nem tudom a webes shop régiói mennyire vannak összefésülve vagyis mindent lát-e a gép vagy csak amelyikre éppen állítva van.Ja errol jut eszembe sikerult a Hogwarts Legacy switch 2 digital verzio 10 dollar+4 eur postafordulta amazonhoz(switch 1 kartyas hogwarts legacy). Szoval kb az egesz ugy 12 eur volt.
Tenyleg kicsit vadkeletes a dolog, de a kiskapuk azert vannak, hogy bemenjunk rajtuk, right? JA es olyan rendes voltam, hogy valamilyen varazs kalap skin kodot se hasznaltam fel. Egy hos vagyok.
-
30z.Samu
titán
Pl. USA store-ban van most ilyen jó kis CTR akció, bár előre megvenni nem tudom, mert azt írja a konzolon jelentkezzek be az eshopba. Egyébként ennek mi értelme, ha innen nem is lehet vásárolni? Ez csak arra jó, hogy a már konzolon megvett játéknak a letöltését innen is el tudom indítani?
Nekem UK fiók van, ott kb lóf*sz van esti fénnyel.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
pzstm
titán
Pl. USA store-ban van most ilyen jó kis CTR akció, bár előre megvenni nem tudom, mert azt írja a konzolon jelentkezzek be az eshopba. Egyébként ennek mi értelme, ha innen nem is lehet vásárolni? Ez csak arra jó, hogy a már konzolon megvett játéknak a letöltését innen is el tudom indítani?
most USA Store-ban van sumemr sale, európába még nem ért ide ez az akciós időszak
-
Yodamest
veterán
-
L4mie
veterán
Nah hát ilyen véleményeket kellene többet olvasnom.
Ugyan ez a helyzet akkor, mint veled is volt. Mert nekem is ezért maradt ki a switch 1, bár már akkor is érdekeltek ezek a játékok, de vártam inkább. Most itt a 2, elvileg tökéletes időzítés lenne ezt megvenni, de mégis megint hezitálok. De igen, valszeg igazad van... ha már ilyen régóta tervezgetem, akkor illene végre beleugrani. Mario Kart bundleban vetted? Az mennyire jön be neked?Alzán megveszed, 30 napig visszaviheted/küldheted.
Max. valaki utána olcsóbban megkapja mint újszerű-használt, én is így vettem valakiét
/bár ő nem vigyázott rá túlzottan/ -
kzkz
őstag
-
Yodamest
veterán
Egyébként melyik eshopot érdemes választani? Látom a BoTW SW2 Edition 70$ az amerikain és 80euró az európain. Meg úgy általánosságban is jobb árak/akciók vannak az amcsi shopon. Ezt jól látom? Tehát akkor a régiót érdemes a united statesre tenni végeredményben?
-
Yodamest
veterán
Kicsit tulgondolod szerintem ezt a temat, ha nem gond megvenni a konzolt meg a jatekokat hozza, akkor Nintendo first party jatekokat (par kiveteltol eltekintve) switch2-n fogsz a legjobb minosegben jatszani nem emukon. A hibak amiket olvastal elenyeszoek nekem mondjuk 98%-ban a dokkolva van es egy oled tv-n jatszom. Van pc, ps is ennek ellenere vettem a Switchet, igazabol eveket vartam ra, mert nem akartam kaputelefon hardware-en jatszani.
Nah hát ilyen véleményeket kellene többet olvasnom.
Ugyan ez a helyzet akkor, mint veled is volt. Mert nekem is ezért maradt ki a switch 1, bár már akkor is érdekeltek ezek a játékok, de vártam inkább. Most itt a 2, elvileg tökéletes időzítés lenne ezt megvenni, de mégis megint hezitálok. De igen, valszeg igazad van... ha már ilyen régóta tervezgetem, akkor illene végre beleugrani. Mario Kart bundleban vetted? Az mennyire jön be neked? -
kIsDe`
tag
Fú köszi, hát igen ez elég ködös. Ezért láttam Bálnánál pl. hogy koronát (KR) írt ki az áraknál, ő akkor valami északi svéd vagy dán régióra állíthatta. Rettenet filózok most ezen, ha nem léteznének emulátorok és a nintendo eltörölte volna őket a föld színéről, akkor azt mondanám nem kérdés... Viszont így, hogy azért egész jól működnek továbbra is az emuk, nem tudom ez az egész nuisance kell-e nekem. Nem a pénz a probléma, illetve nem csak az, hanem úgy minden együtt: hallottam melegedési gondokat is, + még egy eszközt el kell helyeznem akkor az asztalomon, ahhoz is kontroller, minimum 3 kábellel több, illetve sokat hallom milyen genyó a nintendo, nem törődik a vásárlókkal stb. ez is kedvemet szegi valamilyen szinten, bár nem feltétlen értek vele egyet. (Mario Kart körül is most ez a hatalmas blama, hogy tönkretette a legújabb patch..... szerintem simán kijavítják majd egy következő frissítésben, nem kell ezen megőrülni)
Kicsit tulgondolod szerintem ezt a temat, ha nem gond megvenni a konzolt meg a jatekokat hozza, akkor Nintendo first party jatekokat (par kiveteltol eltekintve) switch2-n fogsz a legjobb minosegben jatszani nem emukon. A hibak amiket olvastal elenyeszoek nekem mondjuk 98%-ban a dokkolva van es egy oled tv-n jatszom. Van pc, ps is ennek ellenere vettem a Switchet, igazabol eveket vartam ra, mert nem akartam kaputelefon hardware-en jatszani.
-
Yodamest
veterán
A Nintendo valahol húsz évvel ezelőtt tart támogatási szempontból a főbb országokon (értsd: legnagyobb, leggazdagabb) kívül. Vannak magyar nyelvű reklámok, hivatalos garancia meg a "weboldal", de azon kívül nincs lokalizáció, magyar shop vagy forintos árak. Úgy lehet vásárolni meg használni a termékeket mint régen a vad keleten vagyis megveszed, utána nézel annak amit nem értesz és bekamuzol amit kell, hogy a digitális részt tudd használni. Annyi a könnyítés, hogy a felső vezetésen kívül valószínűleg a Nintendonál is érzik, hogy ez necces ezért oda állítod a shop régióját ahova akarod és nem kötözködik senki milyen kártyával fizetsz. Egy megkötés van tudtommal, Japánból csak nagyon körülményesen lehet vásárolni, mert gyenge a yen és szegény milliárdos cég még bukna. Egyébként az akciók általában nem globálisak vagyis ha valami USA piactéren akciós nem biztos, hogy errefelé is az.
Én két dolgot vettem konzolon az ment. Nem tudom a webes shop régiói mennyire vannak összefésülve vagyis mindent lát-e a gép vagy csak amelyikre éppen állítva van.Fú köszi, hát igen ez elég ködös. Ezért láttam Bálnánál pl. hogy koronát (KR) írt ki az áraknál, ő akkor valami északi svéd vagy dán régióra állíthatta. Rettenet filózok most ezen, ha nem léteznének emulátorok és a nintendo eltörölte volna őket a föld színéről, akkor azt mondanám nem kérdés... Viszont így, hogy azért egész jól működnek továbbra is az emuk, nem tudom ez az egész nuisance kell-e nekem. Nem a pénz a probléma, illetve nem csak az, hanem úgy minden együtt: hallottam melegedési gondokat is, + még egy eszközt el kell helyeznem akkor az asztalomon, ahhoz is kontroller, minimum 3 kábellel több, illetve sokat hallom milyen genyó a nintendo, nem törődik a vásárlókkal stb. ez is kedvemet szegi valamilyen szinten, bár nem feltétlen értek vele egyet. (Mario Kart körül is most ez a hatalmas blama, hogy tönkretette a legújabb patch..... szerintem simán kijavítják majd egy következő frissítésben, nem kell ezen megőrülni)
-
Sanraith
aktív tag
Még egy olyan kérdésem lenne, mivel magyar nintendo webshop nem létezik (böngészőből elérhető), tehát ugyan az amit a konzolról is elér a játékos, mint ahogyan pl. a playstation esetében is van a webes shop. Tehát gondolom a legtöbben magyar lokalizációt használtok, nem mókolgattatok rajta ilyen téren, a konzolon belül elérhető magyar nyelvű shop amúgy, vagy ott mit lehet látni? Ugyan azt az amerikai shopot, mint ami a nintendo.com-on is látható? Tehát amik ott vannak mondjuk akciók, a konzol menüből is azokat fogom tudni ugyan azokon az árakon megvásárolni, itthon vásárolt switch 2 esetén is?
Vagy hogy van ez a része? Fura nekem ez, hogy nincs egy konkrét magyar weboldala, mint ahogyan egy steam.com-ra is ha felmegyek, ott ugyanazok a magyar árak láthatók, mint a steam kliensen belül is, a nintendonál nem találtam ilyet.
Magyar lokalizáció nincs, de a fiókod régióját tudod Magyarországra állítani. Ennek hatására az európai eshopot fogod látni és euróban lehet fizetni. Az európai eshop kínálatot weben is meg tudod nézni: https://www.nintendo.com/en-gb/Games/Games-347085.html
-
ldave
félisten
-
consono
nagyúr
Sajnos meglehetősen igénytelen a skálázó mivel 720ról 1080ra nem lehet lineárisan, az 1440p lenne. Ha pixel játékokkal játszol látod is, hogy nem egyformák a pixelek. Ezt jobb emulátorok simán megoldják,de hát itt van ami van. Meg hát ugye most bosszulja meg magát, hogy a legtöbb játék bőven 720 és 1080 alatt volt Switch 1en, így még jobban kilóg a lóláb nagyobb képernyőn.
Én azt nem értem erre miért nem vetik be a DLSS-t? Ott van, tudja a gép, a játékok használják is, olyan logikus lenne, szerintem....
-
playmore
tag
Még egy olyan kérdésem lenne, mivel magyar nintendo webshop nem létezik (böngészőből elérhető), tehát ugyan az amit a konzolról is elér a játékos, mint ahogyan pl. a playstation esetében is van a webes shop. Tehát gondolom a legtöbben magyar lokalizációt használtok, nem mókolgattatok rajta ilyen téren, a konzolon belül elérhető magyar nyelvű shop amúgy, vagy ott mit lehet látni? Ugyan azt az amerikai shopot, mint ami a nintendo.com-on is látható? Tehát amik ott vannak mondjuk akciók, a konzol menüből is azokat fogom tudni ugyan azokon az árakon megvásárolni, itthon vásárolt switch 2 esetén is?
Vagy hogy van ez a része? Fura nekem ez, hogy nincs egy konkrét magyar weboldala, mint ahogyan egy steam.com-ra is ha felmegyek, ott ugyanazok a magyar árak láthatók, mint a steam kliensen belül is, a nintendonál nem találtam ilyet.
Én két dolgot vettem konzolon az ment. Nem tudom a webes shop régiói mennyire vannak összefésülve vagyis mindent lát-e a gép vagy csak amelyikre éppen állítva van.
Új hozzászólás Aktív témák
-
7500 - 7401
13453 - 12001 12000 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 gép, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Xbox One / Series X Új és Használt Játékok
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 825GB-os gép 2 év gyári Sony garanciával
- Seagate Xbox Gaming Drive 2TB Jedi: Fallen Order Special Edition 3 hó garancia, számlával!
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch OLED gép, 2 év gyári Nintendo garanciával
- ECOVACS DEEBOT T30S PRO robotporszívó felmosó funkcióval / 1 hónap garancia
- ITT RITKÁN ÉLILYEN! Alienware m18 R1 18" R9 7845HX 64GB 2000GB Nvidia RTX 4080 FHD+ 480 Hz 1év gar
- Apple IPhone 13 Pro Max 128gb, Újszerű, 12 Hónap garanciával
- Dell Latitude 5510,15.6",IPS,FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD,i5-1145G7,16GB DDR4,256GB,WIN11,IR KAMERA