Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #7498 üzenetére
Kamu, aki N64 óta máriókártozik, annak már nincsenek barátai
-
kzkz
őstag
Mario Kart Worldben azt tudtátok, hogy a Dpad lefelé gombjával vissza lehet görgetni az utolsó pár másodpercet? Én tegnap láttam egy videóban...
Tehát ha elcseszel egy kanyart, akkor visszapörgeted, és újrapróbálkozhatsz. Persze a többiek nem tekerődnek vissza, csak te, de pl. így ki lehet védeni a kék elsőkilövős teknőst (nem tudom mi a hivatalos neve), és így talán kevesebb időd veszik el, mintha kilőne.
-
Sirandrish
Topikgazda
Ha már S2 controller, és alsó gombok. Olyat nem lehet vajon hogy a Skyward Swordbe a jobb analóggal rendesen kamerázzon, és mondjuk az egyik alsó gombot kelljen nyomni ahhoz hogy kardozni tudjak ugyanazzal az analóggal?
Most ugye alapba kardozik, és az L-t kell nyomni hogy kamerázzon.. -
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #7489 üzenetére
Yesss
-
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #7482 üzenetére
Hazaerek csinalok screenshotot mim van most. Gondolom jatekot updatelted legfrissebbre
-
bmatehun
csendes újonc
Bocsi, hogy a switch 2 melegedés témára térek vissza, viszont ti is úgy tapasztaltátok hogy a hidegebb időben (pl hétfő/kedd/szerda) sokkal hűvösebb a hátlapja mint múlt héten? Mármint én úgy éreztem, hogy nem melegebb egy monitornál (ami már jó ideje be volt kapcsolva) hideg környezetben (kb <=25°), de meleg környezetben olyan mint egy csúcskategóriás telefon ha eléggé futtatod. (Vagyis arra akarok kilyukadni hogy szerintem kicsit se melegszik túl kézi használatnál (jobban mint egy telefon)) Viszont ha dockolva van és játszok rajta, akkor meleg, de nagyon. Ez nálatok is jellemző? Olyan meleg mintha egy laptopon játszanál valamilyen megterhelő játékot és cpu közel vizsgálnád a gépházat. (vagyis nem forró, de kellemetlenül meleg)
Sorry a random hasonlítgatásokért, így tudom csak rendesen megfogalmazni pontos hőmérséklet nélkülMásik, hogy a ZL/ZR gombok nektek is furán érzékel? Mármint ha rohadt erősen nyomod oké, de ha normális erővel nyomod a gombot, akkor néha-néha mintha érintkezési hibás lenne. (Garival visszaküldtem, de ők jónak látták, lehet csak megszoktam az xbox kontrollert, mivel az analóg)
-
Sirandrish
Topikgazda
Pixel Toadokkal nem foglalkoztam, mert annak idején azt sem tudtam hogy vannak
Lehet összeszedem azokat, legalább van benne mit csinálni
Bár kétlem hogy azok unlockolnák az új napokat
Csillag alatt a gyémántokat értem..az mind megvan, és az extra küldik is egy kivételével. -
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #7480 üzenetére
pixel toadokkal hogy állsz? csillag alatt a gyémántokat érted és az extra küldit adott pályáknál amik a pecsétet adják?
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #7477 üzenetére
kieg nekem sincs meg, nem vettem meg a fizetős DLC-t
-
Yodamest
veterán
válasz
koncsik #7473 üzenetére
A többség nem néz utána a dolgoknak, pláne nem alaposan. Ez mindenhol tapasztalható, az emberek általában a default ajánlásokat veszik. Ezért a legjobban fogyó kontrollerek az xbox, ps, nintendo kontrollerek, mert ezeket látni a konzolok mellett, ezek vannak reklámozva. Ugyanígy a PC játékokat az emberek kb 80%-a CSAK billentyűzet + egér kombóval játssza, életében nem fogott még kontrollert, mert hiszen "PC az csak egér + bill lehet". Volt is erről egy steam felmérés nemrég és megdöbbentő volt, hogy mennyien nem használnak kontrollert, de úgy egyáltalán, se autós, se platformer, se verekedős, tehát semmilyen játékhoz. Szimplán nem néznek utána, hogy ezt másképp is lehet, azt használnák amit készen kapnak. De ez a legtöbb dologgal így van, még sorolhatnám napestig. Csak kis infó/elgondolkodtató gyanánt.
-
válasz
Yodamest #7471 üzenetére
Ha ilyen alaposan utánajártál, szerintem nyugodtan vedd meg, legalább lesz arról is tapasztalat
Akinek S 1/2 Pro Contollere van, általában azt ajánlja (én is), de 8BitDo-ról is jókat mondanak (akinek van). Nekem valami gagyi pótlékom is van, de nem is bontottam ki még, csak azért vettem meg, mert akciós volt és átlátszó)
XBox Elite-n én is sokat filozofáltam, de nem vettem meg, nekem nem éri meg ár/érték/kihasználás arányokban. -
Yodamest
veterán
válasz
Sirandrish #7464 üzenetére
Hmmm, de mitől annyira jó az? Mármint én rengeteg, azaz rengeteg tesztet, véleményt néztem a neten az utóbbi napokban és azt mondják, hogy nem éri meg a SW2 kontroller...
Mármint nem az áráért nem éri meg, hanem ha fele ennyi is lenne akkor sem érné meg, mert annyival jobb a gamesir. A gamesirhez jár dokkoló is, amin tölteni lehet, nem kell mindig feldugdosni, illetve úgy általánosságban azt mondják jobb a minősége a karoknak és a gomboknak.
-
válasz
Sirandrish #7458 üzenetére
Csak úgy tudsz új játékot indítani ha a Switch beállításaiban törlöd a save file-t.
-
Yodamest
veterán
Ti milyen kontrollert használtok? Látom a SW2 pro konti nem igazán éri meg, az én választásom a GameSir Super Nova nevezetűre esett végül. Egyelőre ezt tettem kosárba a konzollal együtt, lassan jön az elkerülhetetlen és meg kell nyomnom azt a gombot.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #7458 üzenetére
...azóta sem vettem meg ezt a játékot, pedig már évekkel ezelőtt beszéltünk róla.
-
Sirandrish
Topikgazda
A Toad Treasure Trackerben lehet valahogy új játékot kezdeni? Indításnál leszedtem a régi 2018as mentésemet, ahol már minden kész. Vagyis az egyes könyv, meg a 2es is addig amíg lapok vannak benne. Se új pályát nem látok, se előlről kezdeni nem tudom. Ugyan betudok menni újra a pályákra, de már megvan minden
-
válasz
Sirandrish #7441 üzenetére
Na az nekem még kimaradt, mindig halogatom. Valahogy a 3D mario játékok jobban érdekelnek, 2D közül egyiket sem vettem még meg switchre.
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #7452 üzenetére
online multinál nem mindegy?
és megvan nekem is otthon a Wonder
Budapest amúgy
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #7448 üzenetére
szívsen megnézném akár egyszer, hogy milyen is ez multiban.
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #7449 üzenetére
Yoshi pár hete volt meg nekem, ebben nem tudtam ennyi tartalom van Toad pixelekkel pláne, most meg még ez az extra/bónusz könyvecske
-
pzstm
titán
Vegere ertem a Toad Treasure Trackernek. (Vagyis gondoltam es bedobott meg egy konyvet, bonus neven)
zsenialis kis alkotas, batran ajanlom mindenkinek. Pixel toadot is sikerult megtalalnom mindegyik palyan
Ahogy neztem a Super Mario Odyssey fobb palyait kapta meg a jatek, biztos ranezek meg azokra is (illetve van egy dlc is
)
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Nekem is nagyon bejött ketten is marha jó, én most az odysseyt veretem már a végefelé járok, utána jön nálam is annak a folytatása.
-
Peat76
őstag
válasz
Gratula
Én ma ezzel kezdek....
Tudnak ezek a japánok valamit...mestermű! -
ldave
félisten
Tegnap laza 60 óra után gondoltam ideje megmenteni Zeldát, szóval lepörgött a BotW stáblista. Persze még bőven lehetne legalább ennyit beletenni, de most egyelőre elég volt (másodszor játszottam végig), azért a 120 shrine még tervben van, csak most jön nyaralás, meg Death Stranding 2, utána lehet majd párnaponta folytatom. A TotK-ot majd valamikor ősszel, télen tervezem.
Ami érdekes volt, hogy a stáblista végén ott volt a Switch 2-es változat készítői és szinte mind nem_japán név volt, szóval ezt kiszervezte a Nintendo valahova, nem teljesen házon belül készült.
-
Peat76
őstag
Switch 1-es Pro kontroller működik a Switch 2-vel?
-
Sonja
nagyúr
válasz
Scarletiel #7285 üzenetére
Ez volt nekem is Nova 5-el. Uninstalláltam a SteelSeries GG progit, és egyből jó lett.
-
tomee007007
addikt
válasz
Rigormortiis #7434 üzenetére
Kérdőjeles, meg kell nézni, lehet egy 10 wattos nem mozdítja meg, de egy 15W-os már simán tölti, kérdés hogy van a töltésmenedzsmentje beállítva. Legion Go-nál pl. 45W-os töltő alatt meg sem rezdül.
-
LeventeV
senior tag
Koszi a valaszokat eshop temaban. Ha esetleg nem akarok valtani, hanem letrehozok egy kulon accountot US shopra, es onnan vasarolok, ahol aktualisan eppen olcsobb, az mennyire megoldhato? Lehet egyszerre ket account aktiv a konzolon? Es megoszlanak a jatekok az accountok kozott? Ertem ezalatt, hogy acc A vasarol egy jatekot, azt acc B el tudja inditani, ha mindket account egyszerre aktiv a konzolon?
Alaszkaba tervezek koltozni, ugy hallom meseszep az ev eme szakaban
-
Rigormortiis
veterán
válasz
tomee007007 #7433 üzenetére
Bármilyen power bank el tudja látni, max nem tölti 22,5 wattal.
-
válasz
Dinasti #7429 üzenetére
Nekem ilyen van:
Gondolom ilyen tulajdonságokkal jó lehet bármelyik:
Gyorstöltési funkció
A powerbank mobiltelefonok és tabletek feltöltésére szolgál
A LED-ek az akkumulátor aktuális állapotát jelzik
Kimenő feszültség: 5 V
Kimeneti áram: 2 AA(z) Anker által gyártott powerbank USB-C kábellel együtt kapható
A kimeneten USB port találhatóEnnek a powerbanknak a kapacitása: 20100 mAh -
válasz
Yodamest #7423 üzenetére
Amennyiben nincs konzol hozzárendelve a fiókodhoz, nem tudsz játékkat venni az eShop-ban. Tudomásom szerint az account-odat sem tudod aktiválni konzol nélkül. Vagy volt már valamilyen Nintendo konzolod?
Történelmileg sokan UK regisztációval kezdtünk, Brexit és euro miatt bölcsebb az Észak Írország, sokan oda regisztráltak, ha jól emlékszem.
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Powerbank választásnál (Switch 2) kell valamit nézni ? Gondolok itt watt leadására pl? Esetleg valaki aki használ valami konkrét típust tudna ajánlani ? Köszönöm !
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Yodamest #7423 üzenetére
Csak majd ne csodálkozz, ha majd a multi játékoknál US szerverre fog automatikusan csatlakoztatni, anélkül, hogy megkérdezne. Ráadásul abban sem vagyok biztos, hogy a letöltés is esetleg nem amcsi szerverről fog megtörténni.
Vásárolni is csak US bankkártyával tudsz vagy feltöltöd US eShop kártyával az egyenleget, amit valahonnan a netről veszel. Viszont utána régiót váltani csak nullás egyenleggel enged. -
-
Yodamest
veterán
válasz
30z.Samu #7422 üzenetére
Persze, én is most váltottam a weben keresztül a fiókomban (EU-->US). Bár ugye nekem nincs még egy játékom sem a fiók alatt, de elvileg ha van is, az sem probléma. Egyedül az lehet gond, ha van a fiókon tárolt pénz, azt írják, hogy azt el kell költeni előtte, mert amúgy nem enged váltani régiót.
-
Yodamest
veterán
-
-
sittes79
addikt
válasz
playmore #7401 üzenetére
Ja errol jut eszembe sikerult a Hogwarts Legacy switch 2 digital verzio 10 dollar+4 eur postafordulta amazonhoz(switch 1 kartyas hogwarts legacy). Szoval kb az egesz ugy 12 eur volt.
Tenyleg kicsit vadkeletes a dolog, de a kiskapuk azert vannak, hogy bemenjunk rajtuk, right? JA es olyan rendes voltam, hogy valamilyen varazs kalap skin kodot se hasznaltam fel. Egy hos vagyok.
-
Yodamest
veterán
Pl. USA store-ban van most ilyen jó kis CTR akció, bár előre megvenni nem tudom, mert azt írja a konzolon jelentkezzek be az eshopba. Egyébként ennek mi értelme, ha innen nem is lehet vásárolni? Ez csak arra jó, hogy a már konzolon megvett játéknak a letöltését innen is el tudom indítani?
-
-
Yodamest
veterán
Egyébként melyik eshopot érdemes választani? Látom a BoTW SW2 Edition 70$ az amerikain és 80euró az európain. Meg úgy általánosságban is jobb árak/akciók vannak az amcsi shopon. Ezt jól látom? Tehát akkor a régiót érdemes a united statesre tenni végeredményben?
-
Yodamest
veterán
Nah hát ilyen véleményeket kellene többet olvasnom.
Ugyan ez a helyzet akkor, mint veled is volt. Mert nekem is ezért maradt ki a switch 1, bár már akkor is érdekeltek ezek a játékok, de vártam inkább. Most itt a 2, elvileg tökéletes időzítés lenne ezt megvenni, de mégis megint hezitálok. De igen, valszeg igazad van... ha már ilyen régóta tervezgetem, akkor illene végre beleugrani. Mario Kart bundleban vetted? Az mennyire jön be neked?
-
Yodamest
veterán
válasz
playmore #7401 üzenetére
Fú köszi, hát igen ez elég ködös. Ezért láttam Bálnánál pl. hogy koronát (KR) írt ki az áraknál, ő akkor valami északi svéd vagy dán régióra állíthatta. Rettenet filózok most ezen, ha nem léteznének emulátorok és a nintendo eltörölte volna őket a föld színéről, akkor azt mondanám nem kérdés... Viszont így, hogy azért egész jól működnek továbbra is az emuk, nem tudom ez az egész nuisance kell-e nekem. Nem a pénz a probléma, illetve nem csak az, hanem úgy minden együtt: hallottam melegedési gondokat is, + még egy eszközt el kell helyeznem akkor az asztalomon, ahhoz is kontroller, minimum 3 kábellel több, illetve sokat hallom milyen genyó a nintendo, nem törődik a vásárlókkal stb. ez is kedvemet szegi valamilyen szinten, bár nem feltétlen értek vele egyet. (Mario Kart körül is most ez a hatalmas blama, hogy tönkretette a legújabb patch..... szerintem simán kijavítják majd egy következő frissítésben, nem kell ezen megőrülni)
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Yodamest #7396 üzenetére
Magyar lokalizáció nincs, de a fiókod régióját tudod Magyarországra állítani. Ennek hatására az európai eshopot fogod látni és euróban lehet fizetni. Az európai eshop kínálatot weben is meg tudod nézni: https://www.nintendo.com/en-gb/Games/Games-347085.html
-
playmore
tag
válasz
Yodamest #7396 üzenetére
A Nintendo valahol húsz évvel ezelőtt tart támogatási szempontból a főbb országokon (értsd: legnagyobb, leggazdagabb) kívül. Vannak magyar nyelvű reklámok, hivatalos garancia meg a "weboldal", de azon kívül nincs lokalizáció, magyar shop vagy forintos árak. Úgy lehet vásárolni meg használni a termékeket mint régen a vad keleten vagyis megveszed, utána nézel annak amit nem értesz és bekamuzol amit kell, hogy a digitális részt tudd használni. Annyi a könnyítés, hogy a felső vezetésen kívül valószínűleg a Nintendonál is érzik, hogy ez necces ezért oda állítod a shop régióját ahova akarod és nem kötözködik senki milyen kártyával fizetsz. Egy megkötés van tudtommal, Japánból csak nagyon körülményesen lehet vásárolni, mert gyenge a yen és szegény milliárdos cég még bukna. Egyébként az akciók általában nem globálisak vagyis ha valami USA piactéren akciós nem biztos, hogy errefelé is az.
Én két dolgot vettem konzolon az ment. Nem tudom a webes shop régiói mennyire vannak összefésülve vagyis mindent lát-e a gép vagy csak amelyikre éppen állítva van.
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lexus, Toyota topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Milyen videókártyát?
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia