Új hozzászólás Aktív témák

• Scarletiel

senior tag

Tele a youtube a Switch 2 képernyő fiaskójával. Szerintetek jogosan érzem így vagy még az önigazolás beszél belőlem, ha azt mondom, hogy túl van tolva?
    Mikor kijött a Switch 2 mindenki el volt ámulva, milyen szép az IPS kijelző ahhoz képest hogy mindenki OLED-et várt (engem is beleértve). Engem is meglepett mennyire jók a színek, meg elég fényes is főleg beltéri használatra. Nem sokat játszottam ugyan handheld módban de én késést se nagyon tapasztaltam, nem látok ghosting effektet pedig a szemem baromi érzékeny erre, mert konkrétan a monitoraimat lassan többet cserélem mint az alsógatyám, hogy megtaláljam a tökéletest elfogadható áron.
    Most meg tele a net, hogy a Switch 2 képe konkrétan szar, mert nem 6500K és nem is elég fényes a 400 nit-el, és az IPS egy szar és olyan motion trail-t húz mozgás közben hogy uramisten rosszul leszek. A Nintendo mindenkit átvert és ne vegyél Switch 2-t.

Én tényleg nem érzem, hogy szar lenne. Egyedül az akku időt tudom azt mondani, hogy szerény, mert 2 óra játék sokszor kevés, illetve jól jönne egy fast charging opció.
    Nem a technikai adatokat akarom cáfolni, mert tényleg bemutatták, hogy lassú a response time, de jó lenne ha olyan review-k lennének fent amik megemlítik ezt a tényt, de bemutatják, hogy a valós felhasználás mellett nem sokan veszik észre vagy ha észre is veszed nem olyan dolog ami annyira zavaró lenne, hogy ne tudnál hosszan játszani vele.
    És tényleg nem a Nintendo-t akarom védeni mert szerintem mocsok banda, de én egy pöppet szánalmasnak tartom, hogy a youtuberek úgy fordulnak mint a napraforgó a nézettség érdekében. Egyik nap isteníti mindenki a másik nap meg az összes savat ráöntik.

Új hozzászólás Aktív témák