Hirdetés
-
PROHARDVER!
-
válasz
koncsik #8002 üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam.
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scarletiel
senior tag
Tele a youtube a Switch 2 képernyő fiaskójával. Szerintetek jogosan érzem így vagy még az önigazolás beszél belőlem, ha azt mondom, hogy túl van tolva?
Mikor kijött a Switch 2 mindenki el volt ámulva, milyen szép az IPS kijelző ahhoz képest hogy mindenki OLED-et várt (engem is beleértve). Engem is meglepett mennyire jók a színek, meg elég fényes is főleg beltéri használatra. Nem sokat játszottam ugyan handheld módban de én késést se nagyon tapasztaltam, nem látok ghosting effektet pedig a szemem baromi érzékeny erre, mert konkrétan a monitoraimat lassan többet cserélem mint az alsógatyám, hogy megtaláljam a tökéletest elfogadható áron.
Most meg tele a net, hogy a Switch 2 képe konkrétan szar, mert nem 6500K és nem is elég fényes a 400 nit-el, és az IPS egy szar és olyan motion trail-t húz mozgás közben hogy uramisten rosszul leszek. A Nintendo mindenkit átvert és ne vegyél Switch 2-t.
Én tényleg nem érzem, hogy szar lenne. Egyedül az akku időt tudom azt mondani, hogy szerény, mert 2 óra játék sokszor kevés, illetve jól jönne egy fast charging opció.
Nem a technikai adatokat akarom cáfolni, mert tényleg bemutatták, hogy lassú a response time, de jó lenne ha olyan review-k lennének fent amik megemlítik ezt a tényt, de bemutatják, hogy a valós felhasználás mellett nem sokan veszik észre vagy ha észre is veszed nem olyan dolog ami annyira zavaró lenne, hogy ne tudnál hosszan játszani vele.
És tényleg nem a Nintendo-t akarom védeni mert szerintem mocsok banda, de én egy pöppet szánalmasnak tartom, hogy a youtuberek úgy fordulnak mint a napraforgó a nézettség érdekében. Egyik nap isteníti mindenki a másik nap meg az összes savat ráöntik.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest