Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

úgy néz ki a 3870nek nagyon nem csap oda a demo alapján (1280x0xhigh), lehet a 4xx0 szériát utálja nagyon a játék (erre ok is lehetne, a 3xx0ákat már senki nem bencheli...). mondjuk ahogy olvasom CF nincs 3xx0ákkal sem, de ez engem nem érint. proclimit megvan, két magot használ, 100%ra.

q6600 2.7@9x300on proclimites 50%on. memóriára nem háklis, nálam olyan 7-900megát evett, az szvsz egyáltalán nem sok.

ami tetszik:
    - realisztikusabb lett
    - pron kikapok a hard aitől. ez magában nem nagy szó (mert a lotus fenekét billről nehéz megfogni), illetve de, ha úgy nézzük, hogy a porsche óta nem fordult velem ilyen elő az NFS szériánál (rágógumi bugokat most hagyjuk)
    - a porsche óta először fordul elő az nfs szériában, hogy autó fenekét nem tudom megfogni (3.3Turbo 2. turbo uppgradevel... mondjuk a 996 3.6Turbo a második uppal se volt jobb)
    - valamennyit javult a grafika
    - van visszajátszás

ami nem tetszik:
    - falról lehet nyerni hardon (!), realisztikus törésmodellel
    - a törésmodell dísznek van... 200al belementem a falba frontálisan. többször is.
    - van egy olyan rossz érzésem, hogy a talpraállítóalgortimus működik... legalábbis borulásnál a fizika egyszercsak eltűnik
    - proclimit egy 3870el 1280x1024ben egy húzott quaddal, 2009ben.
    - néha altab után nem lép vissza
    - átnyomható logok (már az előző részekben is frászt kaptam tőlük)
    - hajlamos elfelejteni a bill beállításait... ez a teljes játéknál min fura lenne
    - a telepítőt azt most hagyjuk...

összességében ez akár még jó kis program is lehet.

bónusz: F1 vs SLR? emlékszik még valaki az NFS3 Empire Citybeli utolsó csatájára hasonló kiosztással?:DDD

Új hozzászólás Aktív témák