- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Asztrofotózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Dell notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
azoli09
tag
Egy kis info én vetem egy lambot ,és kigyurtam de át lehet épiteni és aszt írta nem lehet el adni én pedig el adtam és megéri át építeni jobban megy , és el lehet adni mert én el adtam a legnagyobb bánatomra ,de most visza vetem csak a tuningot raktam rá töbre nem futota.
A jelenleg a birtokomba lévő autok
bugatti veyron 16.4
pagani zonda r
meclaren f1
lamborhini murciélogo lp
porsche 911 gt3 rs
hát ezek vannak nekem . -
azoli09
tag
Nemtudom ti hogy vagytok vele de a bugatival alig bírom tartani az első helyet sőt megszerezni se kőnyű 7 dik be még fel se tudtam rakni ,az a fogaskerék nálam még új
.
Az ütközés is kemény a hapsikám nyög mint a nöm.
Egyszerűen nagyon kemény hangja van az autoknak ,imádom ez a shiftet .
képet nyomok fel ha rá jövök hogy állítsam át a formátumot , na megyek nyomom tovább hiányzik a remegés 1-1 kemény verseny után
Majdnem elfeljtetem nekem is belassul akad egy picit a rajtnál 16 18 autó nál nem csoda ,
de néha olyat is csinál hogy lassú aszt hirtelen jó lesz és akkorát ugrik mint állat ,
de látjátok nekem is vannak gondjaim a játékkal nem fut tökéletesen de nem érdekel jo igyis -
azoli09
tag
Helló
Gondoltam dobok fel egy pár képet de sajnos nem tudok .
de azé le irom hol tartok.
Győzelmeim 77
Vereség 14
Profilpontok 186287 ezen a szinten járok 24/50 mesze a vége .Ha kapok egy kis helpet hogy kell képet fel rakni azonnal teszek .
Már ki fényképeztem amit fel akartam tölteni ,de nem jo a formátum és a fraps nem engedi hogy más formátumra állítsam, pedig sok luxus autom van szeretem volna veletek megoztani a örömöm .
-
azoli09
tag
Akkor az én q9400 3.5 re huzva gyenge ? megnéztem én is kb 1-2 magot 50% hajtja a töbit 3-4 meg30-20% ingadozik biztos gyenge meg lassan tömörit
Adjak lovét anyim van mint a nyulszar most vetem a harmadik sportkocsit egy bugáti meg az a utolso nem jut az eszembe a neve meg egy lambot visza szereztem
-
azoli09
tag
Nevetséges miket kell állítani hogy ne fagyon a game . lassan mi fogjuk a patch is csinálni hozzá .
az anderkuver is ugyan igy ment az elsö napokban mikor megjelent aszt javitoták -
azoli09
tag
Online valaki jácot már vele?
Érdekelne milyen ott ,esetleg ha van tapasztalt valakinek akkor osza meg velünk
Én lenem törlöm a gamét picit akad picit lassú picit billeg mint szarka a dögön de élvezem mármint az auto -
azoli09
tag
válasz
Alister71 #1340 üzenetére
A gemapad meg a kormány és a pedál nem ugyan az bocsika nem tudtam nekem is kormány + pedál van kormány vátos és nagyon preciz .
azért az a táblázat nem fedi a valoságot.
Nekem hd 4850 sel megy 40-60 közt csak a rajtnál lassú egy picit .
De gyorsan a boj elejére kell törni és már jo is -
azoli09
tag
Á ez a drift nagyon gagyi . A zenéről meg ne is beszéljünk olyan mintha búcsú ba lenék .Amugy én is driftelek a bugátival olyan 300 temponál
megjavult a gamepad rosszul volt valami be állítva.
Érdekes a végénél hülyül meg a gamepad amugy a gondokat nem veszem számitásba 10-10 ka a játék csak picit lenne gyorsabb a bugati -
azoli09
tag
helló[P] Az én gondom az lenne hogy a végénél vagyok és elkzdet a játék magától gázt adni.Kormánnyal tolom ez egy nagy szar el lett ............ rendesen és még itt aszt írja pár mókus hogy szar az ati ? jo game lenne nekem tecik de nv meg a játék gyártoja be ... aszt a grid iletve a colin dirt megy egyik 100 fps mex grafi 1400-900 felbontáson amásik 70fps .EZa játék meg akad lassul meg minden és a két játék meg megy ez vicc a qvadom3.5 jár és nem elég neki !
-
azoli09
tag
helló
nekem nagyon bejön a konfigomon átlag 40-70 fps meg van .Egy lambom volt fúl tuningal de le cseréltem egy bugátira vagy mi a neve én nekem megy iveken nyomom , mindig ilyen pontos érmét kapok driftete még nem probáltam akinek lamboja van az cseréljen mert gyenge alig értem öket utol .Most megyek nyomom tovább . hali
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest