Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- OLED monitor topic
- Autós kamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Egérpad topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
A Resident 5-nek olyan grafja van, hogy elképesztő, és maga a játék is igen jó.
Reggel menj be a Corába és vegyél egy kormányt, mert ez a játék azzal az igazi. Érezni kell mikor mennyit húzol egy kanyarba, mennyi gázt adsz. A billentyű az vagy lent van vagy nincs, Nincs átmenet. Adagolni kell neki keményen, nem beszélve arról, hogy én minden autós játékot game paddal toltam eddig, de ehhez az se jött be.
Alig láttam, mert ma is elég meleg volt, folyt a szemembe az izzadság, a tenyerem rá volt izzadva a kormányra, a lábamra muszáj volt felvenni egy zoknit, mert az is ragadt rá a pedálra!!
Szerinted? Nem lehet abbahagyni!!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Bittorrent topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- OLED monitor topic
- Autós kamerák
- Vicces AI generált képek
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest