Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gumikérdés:
Adott elöl-hátul egy Pilot Road 4 gumi, 2 éves, van már benne lassan 13ekm, viszont bőven a kopásjelző fölött van még, nem is kockás, ránézésre még van benne vagy 3ekm.
Párom folyamatosan panaszkodik, hogy elképesztően csúszkál a hátulja, kanyarnál lemászik az ívről, forgalomba meg az a gáz, ha valahonnan ki akar gyorsan fordulni, annak meg driftelés a vége, rendesen olyan, mintha abs nélkül lenne és földúton
Szóval esélyesen előbb le szeretné cserélni, mit ajánlanátok rá?
Méretet azért nem írok, mert szinte mindenféle gumi elérhető rá "tereptől" a slick-ig....
Felhasználás: Város, minusztól a 40 fokig, eső, hosszú túrák, bírjon minél többet. Ahova biztos nem megy: pálya, kanyarvadászat.
Road 6 mehet? Talán ez lenne rá az egyik legdrágább szett, de mindkét motoromon nagyon jól teljesített ugyan ilyen felhasználásnál.A nagyobb baj, hogy nekem is kéne gumit vennem. Az enyém már 4 éves, szintén 13ekm, a mintája még jó, nem is csúszkálok, szóval nekem nyárig van időm még gondolkodni, de nem akarom az utolsó pillanatokra hagyni.
150/70 R18 és 90/90-21.
Eddig a TKC70-en gondolkodtam, mert tudom hogy tartós, és egyébként a felhasználási szokásaimra is jó volt, viszont idén biztos nem megyek földutazni, pályázni viszont igen, szóval akkor már jól jönne egy aszfaltosabb gumi.
Ezek vannak, de egyikret se ismerem, nem hallottam még róluk semmit: Anakee Road, Commander 2(/3), ME 888 Marathon Ultra, Tourance Next 2, Scorpion Trail 2-3, Trailmax Meridian, ContiTrailAttack 3, BridgeStone A41.
Melyikkel van már tapasztalat, mit vegyek rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif Ip kamera
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest