Hirdetés
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gumikérdés:
Adott elöl-hátul egy Pilot Road 4 gumi, 2 éves, van már benne lassan 13ekm, viszont bőven a kopásjelző fölött van még, nem is kockás, ránézésre még van benne vagy 3ekm.
Párom folyamatosan panaszkodik, hogy elképesztően csúszkál a hátulja, kanyarnál lemászik az ívről, forgalomba meg az a gáz, ha valahonnan ki akar gyorsan fordulni, annak meg driftelés a vége, rendesen olyan, mintha abs nélkül lenne és földúton
Szóval esélyesen előbb le szeretné cserélni, mit ajánlanátok rá?
Méretet azért nem írok, mert szinte mindenféle gumi elérhető rá "tereptől" a slick-ig....
Felhasználás: Város, minusztól a 40 fokig, eső, hosszú túrák, bírjon minél többet. Ahova biztos nem megy: pálya, kanyarvadászat.
Road 6 mehet? Talán ez lenne rá az egyik legdrágább szett, de mindkét motoromon nagyon jól teljesített ugyan ilyen felhasználásnál.A nagyobb baj, hogy nekem is kéne gumit vennem. Az enyém már 4 éves, szintén 13ekm, a mintája még jó, nem is csúszkálok, szóval nekem nyárig van időm még gondolkodni, de nem akarom az utolsó pillanatokra hagyni.
150/70 R18 és 90/90-21.
Eddig a TKC70-en gondolkodtam, mert tudom hogy tartós, és egyébként a felhasználási szokásaimra is jó volt, viszont idén biztos nem megyek földutazni, pályázni viszont igen, szóval akkor már jól jönne egy aszfaltosabb gumi.
Ezek vannak, de egyikret se ismerem, nem hallottam még róluk semmit: Anakee Road, Commander 2(/3), ME 888 Marathon Ultra, Tourance Next 2, Scorpion Trail 2-3, Trailmax Meridian, ContiTrailAttack 3, BridgeStone A41.
Melyikkel van már tapasztalat, mit vegyek rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- WD My Cloud NAS
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Le Mans Ultimate
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- További aktív témák...
- JVC Autós Fejegység /// Újszerű // Számla + Garancia
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Xiaomi BW300 Okos Kamera Kültéri ÚJ 12 Hónap Garancia ingyen foxpost!
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4/8/16 Gbps FC HBA-k, transceiverek készletről (áfás számla, 1 év garancia)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest