Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
mpierre #91442 üzenetére
Vagy csak nem látod.
Nekem is csak azért tűnt fel, mert az objektív, amivel összevetettem őket élesebbnek látszott, és ezért kipróbáltam manuál fókusszal is, onnantól egy kis teszteléssel egyértelmű lett, hogy mindig utána kell egy hangyányit igazítani az adapterezett objektíveknek. A múltkor beszélgettem egy fotóstárssal, aki már E-M1-el tolja, de korábban ő is E-M10mk1-el próbálkozott és neki is hasonlóak voltak a tapasztalatai 14-54 , 14-140 és 9-18-al is, de az elmondása szerint amióta átállt E-M1-re, azóta nincs ilyen gondja, még elvétve sem.
Mind a kettő az első generációs, tehát nem SWD modell volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest