Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
iscsu
tag
Eglobalnál járt már valaki úgy, hogy a saját tracking oldalukon a következő jelent meg?
"As customs has been unable to offer us a sensible result timeframe we will be issuing a replacement for you. Please continue to check this page."
Teszem hozzá: a saját trackingjük elég véleményes, mert ha az URL-ben átírod a tracking számot, akkor is ugyanaz fog megjelenni... mondjuk nem nagy tétel és PayPal - szóval annyira nem aggódok, de azért na.Más: csak bevittem a hülyéskedő záras E-M1-et a Mintaboltba, el is ment szervízbe (@Studi: majd leírom, mi lett).
Olyan szomorú, hogy a kedves ügyfélkezelésen és segítőkész hozzáálláson manapság meg kell lepődni, mindenesetre itt ez megvolt; egy hatalmas plusz pont nekik!
(Pedig nyitás előtt pár perccel toltam be az ajtót...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Pedig nyitás előtt pár perccel toltam be az ajtót...
)