Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jjeahh

nagyúr

válasz b.vr #55297 üzenetére

asszem van ilyen g3-ban is, viszont fn gomb-ból csak kettő van, az egyikre ael/afl-t (mivel ugy-e a g3 expó gomb félig lenyomásra nem rögzíti a fénymérést, nem értem miért nincs erre lehetőség :U ), másikra q menü-t tettem, videó és iauto gombok meg nem programozhatóak (erre sem értem miért nincs lehetőség), és az érintőképernyőn sincs fn3 meg fn4 mint a gx1-ben (ezt sem értem miért spórolták ki), így nincs fölösleges gombom, amire tehetném a szimulációt :D amúgy a kezelhetőség engem több szempontból is zavar, kevés a gomb, kevés a tárcsa, vakukompenzációért is a menüben kell túrni pl., oly-n tekertem egyik tárcsát állította a vakut, tekertem másikat expókorrigált, ráadásul ha eggyüttesen nyomtam le egy adott gombot és úgy tekertem a tárcsát megint mást csinált... a gyorsmenü is a sírba visz, baromi lassú, és pl. ha az iso-t meg akarom emelni 800-ra egy bazinagy táblázaton ki kell keressem az iso800-at, majd lépkedjek kettőt le, 5-öt jobbra... ha rájövök, hogy kisebb érték is elég, kezdhetem elölről :DDD oly-n megnyomtam az iso gombot, tárcsát tekertem, oszt szélsebesen a kívánt értékre repült és csók... no de elég panaszból, valahogy megszokom lassan :D

Új hozzászólás Aktív témák