Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
asszem van ilyen g3-ban is, viszont fn gomb-ból csak kettő van, az egyikre ael/afl-t (mivel ugy-e a g3 expó gomb félig lenyomásra nem rögzíti a fénymérést, nem értem miért nincs erre lehetőség
), másikra q menü-t tettem, videó és iauto gombok meg nem programozhatóak (erre sem értem miért nincs lehetőség), és az érintőképernyőn sincs fn3 meg fn4 mint a gx1-ben (ezt sem értem miért spórolták ki), így nincs fölösleges gombom, amire tehetném a szimulációt
amúgy a kezelhetőség engem több szempontból is zavar, kevés a gomb, kevés a tárcsa, vakukompenzációért is a menüben kell túrni pl., oly-n tekertem egyik tárcsát állította a vakut, tekertem másikat expókorrigált, ráadásul ha eggyüttesen nyomtam le egy adott gombot és úgy tekertem a tárcsát megint mást csinált... a gyorsmenü is a sírba visz, baromi lassú, és pl. ha az iso-t meg akarom emelni 800-ra egy bazinagy táblázaton ki kell keressem az iso800-at, majd lépkedjek kettőt le, 5-öt jobbra... ha rájövök, hogy kisebb érték is elég, kezdhetem elölről
oly-n megnyomtam az iso gombot, tárcsát tekertem, oszt szélsebesen a kívánt értékre repült és csók... no de elég panaszból, valahogy megszokom lassan 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I DVD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), másikra q menü-t tettem, videó és iauto gombok meg nem programozhatóak (erre sem értem miért nincs lehetőség), és az érintőképernyőn sincs fn3 meg fn4 mint a gx1-ben (ezt sem értem miért spórolták ki), így nincs fölösleges gombom, amire tehetném a szimulációt
amúgy a kezelhetőség engem több szempontból is zavar, kevés a gomb, kevés a tárcsa, vakukompenzációért is a menüben kell túrni pl., oly-n tekertem egyik tárcsát állította a vakut, tekertem másikat expókorrigált, ráadásul ha eggyüttesen nyomtam le egy adott gombot és úgy tekertem a tárcsát megint mást csinált... a gyorsmenü is a sírba visz, baromi lassú, és pl. ha az iso-t meg akarom emelni 800-ra egy bazinagy táblázaton ki kell keressem az iso800-at, majd lépkedjek kettőt le, 5-öt jobbra... ha rájövök, hogy kisebb érték is elég, kezdhetem elölről
oly-n megnyomtam az iso gombot, tárcsát tekertem, oszt szélsebesen a kívánt értékre repült és csók... no de elég panaszból, valahogy megszokom lassan