Hirdetés
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- HTPC (házimozi PC) topik
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Felkészült az LPDDR6-ra az SK Hynix és a Samsung
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Idén 2x voltam északon (előtte soha). Amiket leírsz, hát, nagy difi nincs bennük. Sok északi iszik (férfiak inkább), minden elképesztően drága, és jellemzően hamar eltakarodnak haza az emberek. Nincs éjszakai élet igazán, kevés kivételtől (pl Bergen) eltekintve. Én megnézném a környékről készült képeket panoramio-n vagy hasonlón, az sem mindegy, sőt tkp. engem jobban izgatna a táj! mert mi van pl. ha balszerencsédre nem lesz északi fény azokban a napokban???
Én Norvégiába mennék, mert: hegyek, tenger, szigetek, fjordok, közel a reptér, olcsó fapadosokkal.
Felkapott: azért ne egy Prágát képzelj el
. Inni (szeszt) felejtsd el, lesz más amire elmegy a lé, amúgy finneknél is dettó az ára.
Ha feltétel a tiszta, felhőmentes idő, nos, ez azért még közbeszólhat (persze finneknél sincs erre garancia, de ha kontinentálisabb az éghajlat, akkor jobbak az esélyeid)... Lehet, hogy norvégoknál olyan szép ködös képeket lőnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- HTPC (házimozi PC) topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- LEGO klub
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mesterséges intelligencia topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Használt Bentech Smart bébigőr / 12 hó jótállás
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Inni (szeszt) felejtsd el, lesz más amire elmegy a lé, amúgy finneknél is dettó az ára.