Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
jjeahh
üzenetére
hát ha fentebb schawo azt írja hogy szégyen... nem láttam csak olvasom, hogy nex6 2,3mp oled. A g3/6 meg 1,4...
Érdekes mód hiába jobb felbontású a g6 keresője az Lcd-nél, mégis utóbbit jobbnak látom. Sajnos azért nem érdemes belenézni, hogy szépet lássak. A nagy nagyításnak van hátránya, hogy jobban látni az oledre jellemző 'harisnyás, szálkás' hatást ami ront az 'élményen' és az árnyalatokból se látok annyit. Viszont az arcomra paszírozva 1-2 fé plusz stabilizátort kap
meg jobban tudok manuálozni és jobban szemügyre tudok venni dolgokat. Eddig kizárólag technikai előnyét láttam, 'ihletet' nem adott 
Bár a méret az hatásos, a gh2-vel szinte azonos ami a csúcsragadozókéval vetekszik:
http://pixinfo.com/img/Canon/EOS-1DX/a/viewfinder_oa.jpgHozzá képest a 'belépő/haladó' dslr-eké kis lyukak

Új hozzászólás Aktív témák
- Svájci jellegű bicska eladó
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Kingston hyperX fury 2x8GB kit 2400mhz
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
meg jobban tudok manuálozni és jobban szemügyre tudok venni dolgokat. Eddig kizárólag technikai előnyét láttam, 'ihletet' nem adott