Hirdetés
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
veterán
epl3 lenne jó áron, de nem szeretnék felcsatolható vakust. a másik, ami hiányzik belőle nekem, az az érintős vezérlés. ugyanúgy kevés gomb van rajta, mint a gf3-ason, viszont nem is érintős, tehát még nehézkesebb a kezelése. plusz azon semmiféle markolatcsökevény nincs, ami mindenképp fontos lenne.
olyból e-pl5 tetszene már a vakut leszámítva, de még elég erős az ára...
gx1 lenne a tuti nekem, csak annyit nem tudok most belerakni ebbe a projektbe. ezért gondolkodom gf3-ban, aztán majd később váltok. a gf5 mellett az ára szól, meg hogy kijavították a gf3 számomra legnagyobb hibáját -mono mikrofon-, plusz tudásban már majdnem hozza a gx1 szintjét.
olyban a stabilizátor jó lenne, igen. de minden másban olyan kompromisszum, amit nem biztos, hogy szeretnék. főleg a külső vaku nyomaszt, tárgyfotózáshoz (már olyan szinten, amire én használom) bőven elég a beépített vaku, amit nem vesztek el, használaton kívül nem törik le és a pinpoint af hiánya elég rosszul érintene.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest