Hirdetés
- Mini PC
- OLED TV topic
- 3DMark (2013) eredmények
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Amikor a hajó három felé válik új támadó módok válnak elérhetővé.
Elég erőssé válik tőle.
Multi-Vector Assault Mode a neve.
A Terran Hydra változata elég erős.
-
TESCO-Zsömle
titán
Áhh... Sovereign Class... Egyik legszebb formájú CSF hajó...
Visszatérve a korábbira, ami nekem még eszembe jutott, hogy vicces lehet játékban*, az a Multi-Vektoros Támadási Mód, amit a Prometheus tudott csinálni, hogy 3-felé tépi magát a hajó és a 3 darab koordinált támadásba kezd fókuszált célpont ellen.
* - Itt jegyezném meg, hogy Elite Force 2 óta nem játszottam StarTrek-kel, így nem tudom mi/hogy van STO-ban.
-
Plata
félisten
Nos azok csomagok és több hajó van bennük,változó hogy mennyi.
Miközben Nimbus-on kerestem a legközelebbi üdítőárust a rohadt nagy melegben rájöttem megvan Hetes dupla stukkere a Picard sorozatból.
[kép]
Plusz el is felejtettem hogy az away team-em is hetes ruhájában feszít.
Ez volt a tizedik évfordulós csomag,full legendary hajók.De sztoriban is szerepelnek.
-
Plata
félisten
Régen a játékosokat nauszi karakteremmel riogattam, akinek bebugolt a ruhája és fürdőgatya volt rajta.
Képzelj el egy ronda nauszi karit piros fehér zöld csíkos gatyában.
Nauszi karakter ugyanis csak férfi lehet.
Risa-n az üdülőbolygón lehet viselni bármit, fürdőruhát is, valamiért a nauszinak be bugolt.
Risa-n kívül csak hivatalosabb ruhát lehet viselni.
Kivétel a flotta saját kolóniája. -
Plata
félisten
Jelenleg nem tudok mutatni olyat mert nincs bent.
Csak sima eventes hajó van bent 17k-ért.
Régi játékosoknak ez ingyen ajándék volt.
[kép]
Mudd store-ban olyan hajók vannak amik lock box-ból esnek és alapból egy karakter használhatja,de ha Mudd store-ból veszed pénzért és nem boxból nyitod akkor a hajó és item account wide.
Láthatod nekem is vannak hajóim,azok alapból 29 ezres csomagok,de akciósan a fele.
A képen látható ruha,set,kit modul mind régi eventen szerezhető item,ami nekem amúgy is ingyenes,mert aki egyszer megszerzi annak örökre ingyen megvan minden karakterének.
De új játékosokat le lehet vele húzni,mert újra nem lesz ingyen elérhető.
Mellesleg kép alján pont Hetes ruhája van.
Ami pár éve volt ingyen évfordulós küldetésért.
-
Plata
félisten
Át számítva kb.
Mert a hajók zen-be kerülnek,amit vehetsz két féle képpen.
Valódi pénzért,vagy másik játékostól dilithiumért.
1 dollár azthiszem 100 zen,1 zen 500 dilithium.
Naponta egy karakterrel 8000 dilithiumot szedhetsz össze.
Mudd marketben a speciális hajók olyan 65 ezer zen körül vannak.
A legdrágább legendary hajócsomagom akciósan 29000 zen volt.
De vettem olcsó mudd csomagot is 15 ezerért.
Viszont én nagyüzemi dilithium farmer vagyok,sosem költöttem valódi pénzt.
-
Plata
félisten
Igen.

Még több konzol hely, több trait, több device.
Egy nagy cruiseren már annyi device slot van hogy az vicc.
T7 nem lesz.
A régi új vezető szerint a T6 is káros volt, sokan amiatt hagyták abba. Mondjuk azért 300-400 dolláros legendary hajók tényleg durva, nem beszélve az új Mudd hajókről amiért 650 dolcsit is el kérhetnek.
Újra lesznek felfedezhető területek, meg felfedező küldetések. STO visszatér az igazi felfedezős Star Trek élményhez. -
Plata
félisten
Igen vissza jött egy alapító.
#22gabor7th
Én csak őrült karaktereket alkotok.
Az a specialitásom.
Battle of korfez a játék legbrutálisabb content-je,oda totálisan AOE sebzés kell,nekem meg a karim arra épült,mert én a GW bolondja vagyok.
Mivel nagyon magasra van húzva a skillje így minden ellenséget nagyon nagy területről összeránt és ott tart. Tőbbiek meg elintézik.#21gabor7th
Igen most nagyon nagy tervek vannak,újra fel akarják virágoztatni a játékot,ki akarják javítani az előző tulajok hülyeségeit,elvileg új specializáió is jöhet.
Februárban jön az évfordulós event. -
gabor7th
addikt
Ja azt is láttam, hogy visszatért tán valami eredeti alkotó a játékhoz...
-
gabor7th
addikt
Én emlékszem csak Plata-val tudtam megcsinálni az egyik Vaadwaur pályát aminél fel akarnak robbantani egy napot és csak elit szintje van. Korábban sokszor próbáltam másokkal, úgy hogy mindenkinek valami extra hajója volt, valami nagyon ritka és kimaxolt hajók, deszinte mindig az első vagy második fázisba végünk lett...
Plata... ő és csak ő akivel végig tudtuk csinálni és leesett az állam, hogy milyen erős; megkockáztatom hogy ő akár top 3 játékos, mert semmi hasonlót nem láttam senki más még a közelébe se jutott. Ő egy teljesen más szinten van...
-
Plata
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Egyébként van olyan ágyú,csak szett képesség.
[link] -
Plata
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Jah,annak a fele valamilyen háziállat,vagy papagáj vagy egyéb.

De véletlenül van a táskámban egy Horga'hn szobrocska is.
Vagy korcsolya,jet pack,szörfdeszka. -
Plata
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem nincs rajta olyan,nem vagyok benne biztos hogy az létezik a játékban,de nem tudom biztosan,mert sok ezer féle fegyver van.
Az én hajómon első három fegyver slotban torpedók vannak,mivel mindig szembe állva harcol,hátsó három fegyver slotban három darab 360 fokos omni beam fegyver van.
De a hajónak nem a fegyverek adják az erejét,ez egy tudományos hajó,a nagyon magas exotikus statok miatt a képességei brutálisan erősek,először is egy gravity well-t üt az ellenség közé amire küld subspace vortex-et,de konzolokból küldök be egy genesis seed-et,ami először magához húzza az amúgy is összerántott ellenséget és berobban,majd az űr szet speciális képességét is közéjük eresztem,ami egy Enchanced Weaponized Micelium Emitter,szintén térsebző képesség,nyit egy Mycellial rift-et ami oda csap de rendesen,plusz még csak úgy mellékesen a riftből elachi hajók is jönnek elő,vagy ha pechem van egy klingon boss.
Ami jól elküld a mamuskámba és lelép.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezt egy Infected Eliten lőttem,nem a legnagyobb de most ez van.
Max. One-Hit: 2 088 590 (Enhanced Weaponized Mycelium Emitter)
Szóval ahova ez beüt ott a fű sem nő vissza.#15wasd.hu
Általában hajnali 5 után mielőtt megyek melóba megcsinálom az eventet.
Max 20 perc.
Délben ha eltudok lógni letolom az endeavort.
Vér profi endeavor karakterem van,bármit megcsinál seperc alatt.
Este fele meg játszom ha tudok rendesen.
Egyébként kora reggel jobb játszani,nincs olyan lag,plusz akkoriban amcsi játékosok vannak,általában ügyesebbek. -
Plata
félisten
-
Plata
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
-
Reibek
senior tag
Nekem bejött a demo, beruházók a játékra

-
TESCO-Zsömle
titán
Nekem Ezri volt a szívem sücske.
Kár, hogy csak 1 évadot kapott...
#8 Plata: Warship-et meg kéne még kenni az Endgame armorral, az úgy ütne.
Defiant az én szívemnek is kedves, kicsit olyan az a hajó, mintha direkt Worf-nak készült volna. Egy föderációs hadihajó az -akkor- egyetlen föderációs klingon harcosnak.
-
Plata
félisten
Őszintén szólva kb vagy százezerszer hallottam már a We are borg dumát infected conduit-on,de még mindig imádom.
Na és szeretek már csak poénnból is borg hajóval szórakozni.
[kép]
De nem ez a kedvencem,az egyik legnagyobb kedvencem a Voyager warship változata,terran festéssel.
[kép]
De amivel a legtöbbet játszom,az egy klingon ragadozó madár.
[kép]
De a defiant-ot is szeretem.
[kép]
Bár ezen nem látszik,de cuki cápafogak vannak rajta.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na persze a legnagyobb szerelmem az mindig is a Galaxy marad.
[kép] [kép] -
wasd.hu
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Megmentette a legénységet és a sorozatot a végső bukástól!
Nem is egyszer
-
wasd.hu
senior tag
Seven of nine!
Új hozzászólás Aktív témák
- Phanteks Enthoo Evolv X ház Eladó
- Samsung Odyssey Neo G8 S32BG850NP Monitor Eladó
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (3) (106 ciklus 97% akku)
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (2) (72 ciklus 84% akku)
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)