- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
Új hozzászólás Aktív témák
-
neevous
tag
Tegnap kipróbáltam Csizmi E-PM1-ét.
Anno kezdtem egy "céges" GF1-gyel, amit követett egy GF2 és kis szünet után vettem magamnak egy E-PL1-et, amivel alapvetően elégedett vagyok, viszont kicsit zavar a lassú af, illetve a kijelző kis felbontása, illetve gombok nyomáspontja, minősége és bármiféle tárcsa hiánya.
Nézegettem mostanában alternatívákat. Próbáltam a PL2-t, de az AF-ben nincs óriási különbség a PL1-eshez képest és kövezzetek meg, de nekem jobban tetszik a PL1.

Visszakanyarodva a PM1-hez, meglepően jó benyomást tett. Az összeszerelés minősége nagyon rendben van, a szerencsekerékkel sokkal könyebben lehet navigálni, mint a Pl1 gombjaival, a menü sokkal inkább tetszik. A kijelzőn is egész jók a színek és a felbontása is rendben van, kár, hogy 16:9-es (nem érdekelne az egész, ha a VF2 akkora lenne, mint a VF3). A fogástól fáztam egy kicsit, de szerintem a pancake-ekkel nincs baj ilyen szempontból, a 45-ös is elég élhető. Az AF is elég gyors volt a 45-össel.
A gombok hiányával nem nagyon volt gondom, maximum a videógombra rátenném az AE-L-t.Nem mellesleg szerintem tök jól néz ki:

Azt hiszem alszom rá párat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Meghalt Chuck Norris
- Formula-1
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30% : UPDATE! 03.13!
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- LG 32GS75QX-B - 32" IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium - NVIDIA G-Sync - sRGB 99%
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest