Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Videós, mozgóképes topik
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz
TayRol
üzenetére
Azta, milyen frankón telibevakuztad a lánchidat

A 45 tényleg szuper. Én most jöttem haza egy nyaralásról, és szinte végig az volt a gépen, néha szenvedtem is vele... Jó a 12-50, simán hozza azt a szintet, amit a korábbi alapzoom-om (18-105 a Nikonon), de valahogy nem az igazi. Nem értek sem az obikhoz, sem a fizikához, de azonos gyutávon (nyilván 45), azonos rekeszeken (itt nyilván 6.3 vagy afölött) is szebbnek tűnik a 45-ös rajza, vagy én látom rosszul, vagy van erre általam nem ismert magyarázat... Valószínű nem a 12-50 rossz, hanem nagyon jó a 45-ös, meg aztán ehhez a géphez nem is illik a bumszli zúm
.Úgyhogy azt hiszem, adok még egy esélyt a pana 20-asnak, múltkor csak "tesztelgettem" egy napig. Nyilván meg lehet tanulni használni, és ahogy nézem a használtpiacot, túl nagy kockázatot nem vállalok, ha nem jön be, elég gyorsan el lehet adni...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.