Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Bluetooth hangszórók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
bulikavagyok #331999 üzenetére
Irjak a cikkben, hogy forgalomba helyezes alapjan szamoltak.
Nerniaban eleg gyakori a kulfoldi hatteru auto, de nem a hetkoznapi audi bmw merci kerul kintre, hanem a csucskategoriasok.
-
válasz
Reggie0 #331997 üzenetére
Jogos, ezen én is elgondolkodtam! ...hogy mi a helyzet azokkal az autókkal? Viszont arra jutottam, h a legtöbb azért valószínűleg felkerült erre a listára. Viszonylag sok ismerősöm jár német rendszámos (német flottás) autóval, de az összes hazai márkakereskedésben lett vásárolva. Az én BMW-m is ilyen autó volt, csak most került rá magyar rendszám.
Mondjuk az nem teljesen világos, h ez a lista a forgalomba helyezések vagy az eladások alapján készült-e?!
-
Reggie0
félisten
válasz
bulikavagyok #331992 üzenetére
Szerintem nem nagyon reprezentativ a lista, eleg vastag hirtelen meggazdagodott reteg rejtegeti kulfoldi cegeken/kolcsonzokon keresztul az autoit.
-
-
brumi1024
veterán
válasz
bulikavagyok #331992 üzenetére
Mondjuk az árak néhol érdekesek, jó lenne új 911 41.5-ért, de 57.1-ről indul a sima Carrera.
-
Ezek most a magyar elit kedvenc autói: 250 milliós Ferrari, exkluzív elektromos Rolls-Royce a toplistán - elég komoly lista.
Legnépszerűbb sport autó a Mustang GT (68 darab), de 911-ből is elment 34 darab.
Plusz 40 darab Ferrari, de ami igazán meglepő, h ebből 9 darab SF90 Stradale volt!
A Lambók is fogyogattak..
Nem csak Dominik vett magának Revuelto-t (3 darab)
-
kisza25
félisten
válasz
tboldi #331956 üzenetére
Nekem most nincs sok minden, nagyját eladtam az ősszel
Csak egy vezető oldali ülés, 4db lemezfelni+nyári gumi seathoz, 4db nyári gumi alfához mindkettőn 4S van, 3db gyári dísztárcsa seathoz, vannak még hyundai kormány kapcsolók, az egyik tök új, így hirtelen ami eszembe jutott -
pit stop
addikt
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Emunem #331973 üzenetére
Próbáltam lefojtani, hogy majd februárban lesz rá sok időm, és majd ezzel törődök, addig meg pénzt gyűjtök.
Ehhez képest szolíd alkatrész vásárlások, infó begyűjtések voltak, és most kezdem elengedni, hogy megvárom a februárt. Az a baj, hogy rengeteg jó alkatrészről csúsztam le -
sakal83
addikt
Sziasztok
Erdeklodnek, hogy mennyi ido utan kopik el egy autogumi szelep? Milyen gyakran kell cserelni?
Masfel honap alatt 2 db kezdett el engedni. Lehetseges ez? Vagy van egy rosszakarom?
Köszönöm
-
Emunem
őstag
válasz
ArthurShelby #331958 üzenetére
Mi van a bömbi projekttel? Felébredtél?
Vagy fű alatt megy a gyűjtögetés rá?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Ooo en is osoknel tartom a kiput meg a felniket.
-
ParmaBoy
tag
válasz
tototos #331957 üzenetére
Merca vagy M1 flotta is hatalmas darabszamokat rendel, mindkettonek van olyan sajat szervize, ami markaszerviz minositest megkapta.
Tippre 25%-ot kapnak a listaarbol, de lehet egy-egy keszletes daraboknal tobbet is.
Villanyauto tamogatas nem jatszik ezeknel, azt csak cash vagy zart vegu (ott meg nincs afa vissza) eseten jatszik, operativ(ami nyilt vegu, csak a flottakezelo az uzembentarto), v sima nyilt eseten szoba se johet. Nem veletlenul alig palyazik vki. -
tboldi
nagyúr
válasz
És már validáltuk is.
Gombhoz a kabát esete, a barnától örökölte meg a Lybra felniket a mostani.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
tboldi #331956 üzenetére
A második Ypsilon érkezésekor jól jött már ez-az
És már validáltuk is.A szüleim addig boldogok, amíg nem tudják, hogy az egyik pincéjükbe nem lehet gyakorlatilag bemenni, mert eltorlaszolja 2 ülés...(idén nem is cseréltem ki a bömbi kerekeit a téli szettre, mivel mögötte van, és úgy sem használom)
-
tototos
addikt
Tud valaki Skoda Enyaq kedvezményről? Most 3-4 darabot lizingel a cég NER lízing cégtől.
-
tboldi
nagyúr
válasz
ArthurShelby #331954 üzenetére
Anonim
alkoholistákalkatrészgyűjtőkSajnos én is a tagja vagyok, bár én be szoktam tenni az új dolgokat, csak a régit nem dobom ki. A második Ypsilon érkezésekor jól jött már ez-az.
Sőt j.bravo-t is megajándékoztam már egy Jazz ablaktörlőmotorral, meg Qru-t is várja egy szőnyegrögzítő, hogy aztán ő aszalgassa a pincében.És akkor illendőnek tartom megjegyezni, ha már itt sorolom a dolgokat, hogy én is kaptam focvistól egy banjo csavart, ami a MiTo turbóját juttatja olajhoz.
Ezt is beszereltem, a régit meg természetesen nem dobtam ki. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #331954 üzenetére
Hó hiányában nem kellett eddig.
Amúgy jól fog járni majd az új tulaja (ha egyszer mégis eladnám). Egy fél garázsnyi cuccot kap mellé ajcsiba.
-
tboldi
nagyúr
Végül is levágtam a lifegőt, így már kevésbé béna.
-
válasz
tboy93 #331920 üzenetére
Asszonyka matchboxa (t-cross) 115 lovas 1.0 tsi, és azt mondanám pályázni sokkal jobb mint az eddigi 1.3-as 102 lovas 2018as jazze volt. Csendesebb, erősebb, és üléslapok is jóval hosszabbak szerintem. És nálunk a kilométerek többségét pályán teszi meg Zugló és Nyíregyháza között. A ne legyen túl nagy (parkolni), legyen hasmagasság (mert célpontnál nagyon kell Szabolcsi faluban), ne legyen hybrid (mert van hogy hetekig áll) ne legyen automata (mert csak), és ne legyen túl drága szűrők ezt dobták ki. Pályán 2-en plusz elég sok cucc lépegetett vele az oldalborda 150-el... Jobb is hogy nem 1.5tsi lett... Városban ott van a rav4 hybrid (aka apa taxi).
-
tboldi
nagyúr
válasz
kisza25 #331940 üzenetére
Én az Ypsilonnal vagyok így, 40-nel vonatozva sosem tudom eldönteni, hogy 2-es vagy 3-as legyen. Kéne egy 6. fokozat, ami megegyezik a jelenlegi 5-össel, és akkor jobban el lehetne osztani az 1-es és eközött a maradékot, 2-3-4 helyett 2-3-4-5.
De ha igyekeznének elérni a megengedett 50-et a kedves móvári közlekedők, akkor nem is lenne probléma. Nem is értem, minek telepítenek a városba most új trafikat. 🤷♂️
-
j.bravo
addikt
Qru, tboldi, MasterMark: köszönöm!
A felvetett DIN szabvány lehet hogy adekvát észrevétel. Próbálok ez alapján is keresni.
Több haszontalan kugli lekérdezés után rájöttem h az Alza oldalán említett 206/2018 rendelet az cseh minisztériumi rendelet lesz, nem magyar ÉKM...a Compass.cz weblapon illeztve onnan nyíló webshopon nem találtam a DIN-re utalást.
Mindemellett ha addig is elegendő egy ilyen arra hogy ki legyen pipálva a kötelező tartozékok között, akkor rendelem. -
-
tboldi
nagyúr
válasz
tboy93 #331920 üzenetére
Most olvastam vissza ezt a szálat.
Hát figyi, ma a 83 nyamvadt pónis Jazz-zel furikáztam (kellett a nagyobb csomitartó), ezzel is mindenkit lenyomok a g-be, annyira szüttyögnek. Ráadásul még turbó és nyomaték sincs.
Pályán meg a 90 pónis 1.3 dízellel tolok mindenkit le az árokba.
-
kisza25
félisten
válasz
focvis #331936 üzenetére
Mondjuk abból pont nem lett volna elég a kettő sem
Mondjuk a Skoda Kamiq nem annyira borzalmas döntés, de ennyiből ki jött volna egy új korando, abba talán el is fértek volna és motor is van benne
Mondjuk az 1.0 t fogyija lehet jobb lesz, amíg nem ülnek bele 5-en városban
Amúgy ismerős is 10 literrel mászkál, bár Ő nem szokta leállítani az autót, ha bemegy valahova🫣 -
j.bravo
addikt
Sziasztok! Ha van azonnali autós kérdések topik, irányítsatok át
Személyautóba, a lejárt "gyári" (szalon által adott) elsősegélycsomag cseréjére ez elegendő? Van ajánlott forrás/típus? -
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom #331909 üzenetére
Ráadásul az egyik képen ott figyel Boldi.
Sima hótálcát kaptam vagy 5 éve még ki sem csomagoltam. Talán majd újabb 5 év múlva..
-
-
válasz
grizlisandor #331901 üzenetére
A bömös megy a bontóba! Úgy, hogy rá sem nézett szerelő.
-
FerNandor
őstag
válasz
macilaci78 #331881 üzenetére
Jó, ez a 10% mondjuk logikus. Ebbe az idegtől nem gondoltam bele
bár lehet visszatérek a kizárólag sima + kleenflo adalékhoz. A kleenflot amúgy is szoktam használni majdnem mindig.
-
aktív tag
válasz
tboldi #331905 üzenetére
Proline számomra pozitív, eddig ez a legjobb utángyártott gumiszőnyeg, amihez volt szerencsém. A patentoknál nálam is kicsit meg kell erőszakolni, de utána szépen áll. Szerencsére nekem a pihentetőre nincs takaró, nem is tetszik. Viszont a csomagtértálcáért kár, lehet ki kellene rakni pár órát napsütésre, egyenes placcra.
-
szebe
addikt
válasz
tboy93 #331897 üzenetére
Ugye nem maxolták ki a keretet? Anyámék bő 1 éve vettek szintén 1.0 tsi Kamiq-ot, ennél olcsóbban, párezres futással (a szaloné volt a kocsi).
Fura felszereltséggel, mert van benne nagymozi, ülésfűtés, sávtartó, de manuális a klíma, és hátul kurblis az ablakBár fater nem égimeszelő, múltkor beülve mögé egész kellemes lábtér volt, mondjuk a csomagtartó az inkább 2 személyes.
-
aktív tag
válasz
tboy93 #331897 üzenetére
Csatlakozom a nem vett orbitális hülyeséget vallók táborához, X5-re, 5erre számítottam, valamelyik feltétel elengedésével.
A gyereküléses rész mellett mondjuk tényleg érdekesen elsiklott, a felszereltség meg neki legyen rendben. Az ülésfűtés amúgy is megosztó extra (nem nekem, de meglepően sokan mondták már). Nem mindenkinek hobbi az autónézegetés, sokan nem fognak arrébb menni még egy várossal sem, még akkor sem, ha ott találni egy jobban felszerelt autót.
-
tboldi
nagyúr
válasz
stickermajom #331909 üzenetére
Néztem azt is, meg a Weathertech-et is, de a nagy tócsa túlsó felén nem volt kapható a MiTo, így nem is gyártanak hozzá ilyeneket. Japánban viszont árulták, meg is van pdf-ben egy ottani katalógus.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Tsebacsi #331908 üzenetére
Majd azt még megpróbálom, hogy a gyári szőnyegből átcserélem a rögzítő klipszeket, hátha javul egy kicsit, vagy levágom a pihentetőről azt a lifegő izét.
Amúgy jó, nem büdös, mint úgy általában a gagyi gumiszőnyegek. És olasz autó lévén amúgy is vannak béna illesztések, eggyel több vagy kevesebb, oly mindegy.
Cipő nem érdekel, nekem egy közönséges használati tárgy, nem babusgatom, arra ott vannak az autók és az órák. Meg amúgy is a rozoga bal lábam miatt hamarabb tönkremennek.
-
stickermajom
addikt
válasz
tboldi #331905 üzenetére
Annyira nem pro akkor ez a line.
Nekem a Tuxmat valt be, ha EU-ban is lehetne kapni minden nap ezt ajanlanam a topikban.
Ujonnan mondjuk heroin arban merik, de sikerult Marketplace-en kifogni egyet.
Kepet majd nyaron rakok be, most hasonlo allapotban van a szonyeg mint az auto..
-
válasz
tboy93 #331897 üzenetére
Eltekintve attól, hogy 3 gyerekhez vette, szvsz nem döntött rosszul, ilyen motoros Seat Atecat béreltem még 2023-ban, normális közlekedésre teljesen alkalmas. Nagy csomagtér, erőből felvitt a hegytetőre, a futómű bizonytalan az én ízlésemhez.
A 2 év gyári gari végéig tartson ki, a +2 év már tényleg kérdéses. -
tboldi
nagyúr
Ennyit a lézerrel mért pontosságról…
Tudom, takarítani kellene, de hidegben ehhez sincs kedvem, nem csak a szereléshez.
A csomagtértálca teljesen jó, csak az zavar, hogy jól behajtogatták a dobozba göngyölés helyett, látszanak a hajtások.
-
válasz
tboy93 #331897 üzenetére
Hát ennél vehetett volna rosszabbat is. A 3. gyerek hova érv mondjuk alapos
De egy jó kis 3-4 éves peugot 3008 1.2 szuper benzinessel rosszabb lett volna...
Az 1.0 tsi ha minden igaz nem olyan problémás, feleségem t-crossával nem is volt olyan szörnyű egy Budapest-Nyíregyháza oda vissza, és helyben ültünk benne 4-en felnőttek és simán elfértünk. Kamiq pedig tágasabb. Mondjuk a hangszigetelése nem tudom milyen a t-crossé egész jó (toyotából nézve). Mondjuk engem oldalborda agyonütne ha a rav4 helyett valami kamiq méretet vennék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 1 / 2
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest