Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
#48584626 #331698 üzenetére
Olyan mintha valaki a ravatalozóban a mobilján filmet nézett volna, és ottfelejtette a kivetítő mellett..
Az egész egy jellegtelen unalmas vacak.
De ki lehet kerülni.
Nekem eddig szerencsére sikerült, és azon leszek hátralévő életemben hogy amig tart, addig el tudjam kerülni ezeket.
-
törölt tag
válasz
Blindmouse_ #331692 üzenetére
A nagy tévé tényleg gáz, dehát manapság ez a menő, kikerülhetetlen.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Blindmouse_ #331691 üzenetére
Nem egy Toyotát néztél véletlen?
-
krypton
senior tag
Sziasztok,
Múlt hét pénteken eladtunk egy autót, amit most akartunk online, ügyfélkapun keresztül lejelenteni Webes ügysegéden, "Jármű tulajdonosváltás bejelentés" menüpont alatt. A rendszer az első ponton sem enged túl hibaüzenettel "A jármű a megadott adatokkal (rendszám, alvázszám, tulajdonos-üzembentartó) nem szerepel a nyilvántartásban." Ezt azért adja mert az új tulajdonos már átjelentette? Így marad kizárólag a személyes ügyintézés?
Köszönöm a válaszokat!
-
Peter.70
addikt
[Karácsony Gergely bejelentette, jönnek a fizikailag is védett kerékpársávok a Nagykörúton]
Ahelyett hogy azt a pénzt pl az utak felújítására fordítanák -
grizlisandor
veterán
Reggel az árnyokosabb szakaszokon az utak le voltak fagyva, az első ABS darálós fékezés és felvillanó TCS után muszáj volt lazára venni a figurát.
-
kisza25
félisten
válasz
grizlisandor #331632 üzenetére
Ez a tavalyi év autója választás
-
stickermajom
addikt
válasz
macilaci78 #331652 üzenetére
Felső hűtőrács? Ugyan.. A tető is.
-
szebe
addikt
BMW is tesz egy próbát az érintőgombos kormánnyal?
[link]
Ezeket gyártja majd Debrecen?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Blindmouse_ #331646 üzenetére
Nyilván nagyot, ha a felső hűtőrács is koszos.
-
stickermajom
addikt
válasz
Nagyot, mert repkednek a kövek ezerrel. Az emblémán így is van már kőfelverődés. De hiába tart az ember követési távolságot, ha 2 sávban az autók 100-110-zel dobják a retket, olyan mintha ködben mennél.
-
ParmaBoy
tag
válasz
Blindmouse_ #331648 üzenetére
De autoztal mar a kanadai telben? Naugye!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Az meg mi?
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
stickermajom #331640 üzenetére
Mennyi követési távolságot tartasz?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom #331640 üzenetére
Az igen, ott is soznak rendesen.
-
stickermajom
addikt
válasz
Blindmouse_ #331597 üzenetére
Nálunk muszáj sokat használni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica #331629 üzenetére
Ev autoja regota felig politikai dontes eredmenye. Most mar inkabb egeszen...
-
tboldi
nagyúr
válasz
szőröscica #331629 üzenetére
A MiTóból volt 2 hengeres is (0.9 TwinAir), ahhoz képest a 3 már egész jól hangzik.
-
szőröscica
addikt
Egyebkent neztem tegnap a Csikos videojat, es elszomorito volt, hogy ez a 7 auto volt a jelolt. 5 kicsi, gagyi, limitalt hasznalhatosagu jarmu (nekem a 3 hengeres Alfa Romeo es C3 is ide tartozik). 1 Cupra, amiben a vilagon semmi erdekes nincsen, ez is mutatja a mezony gyengeseget. Meg a Dacia, ami ugyanaz mint az elozo 2 generacio, csak kicsit frissitve. Az a legkorrektebb, legoszintebb auto a 7 kozul szerintem.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #331626 üzenetére
Jogos.
-
tboldi
nagyúr
Asszem, nem árt óvatosabbnak lennem ezentúl.
[link] -
törölt tag
válasz
Blindmouse_ #331617 üzenetére
Tökéletesen immunis voltam már gyerekként is ezekre, meg most is.
-
brumi1024
veterán
válasz
Blindmouse_ #331621 üzenetére
A gyarto elerheto belsoegesu motorjait listaztam, amit berakhattak volna ebbe.
-
brumi1024
veterán
válasz
Blindmouse_ #331602 üzenetére
Hat 1.4 nincs, de van helyette jo kis 1.33 TCe, az nekem szemely szerint semmibol nem hianyzik.
-
aktív tag
válasz
szabonagyur #331608 üzenetére
Ha van rendes ereje a csapadéknak, akkor általában nem húzok rá szélvédőmosót. Viszont szemerkélő esőben én is használom, gyűlölöm, ha nem látni ki rendesen.
-
kisza25
félisten
Ja a japán az olyan
a honda sem törölte sose jól a bogarakat
amúgy a kóreai sem
A seat frankó, szerintem a szélvédő szöge is számíthat, hogy hogyan tud ráfeszülni az ablaktörlő
Amúgy, ha kapsz egy nagyobb bogarat, egyből mosoda lejön, főleg, ha bogároldós
Amúgy édesapám is úgy nyomja, hogy Ő nem töröl, mert elkeni, ja mert megvárja, hogy kb odasüljenek a bogarak, persze, hogy akkor már keni, engem nagyon zavar, ha valami van a szélvédőn, akár csak egy csík is. Szóval én sokat mosom és fogy is a lötyo -
kisza25
félisten
válasz
Garázsból indulsz? Mert nekem van,hogy már mikor indulok koszos por+eső, szél rá viszi, lefossa a madár...
Esik akkor nekem sem kell, de mikor kicsit esik, vagy már csak az út vizes az elöttem haladó felveri a sarat, nyáron meg a bogarakat nem bírom. Idén télen a 3 autónál 15 liter télinél tartok, mondjuk mindegyik tartálya tele van jelenleg.
A kis pirossal ment el a legtöbb, azzal kb 2000 km-t mentem autópályán mikor vizes volt az út -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Tsebacsi #331594 üzenetére
Az év autója 2025 döntősei:
- Alfa Romeo Junior
- Citroën C3 és e-C3
- Cupra Terramar
- Dacia Duster
- Hyundai Inster
- Kia EV3
- Renault 5/ Alpine A290Tippek:
szabonagyur: Cupra Terramar
szőröscica: Renault 5
Qru: Cupra Terramar
brumi1024: Renault 5
pit stop: Citroen C3
grizlisandor: Renault 5
Emunem: Dacia Duster
MunezXBK: Cupra Terramar
macilaci78: Dacia DusterÚgy hogy szőröscic és brumi és grizli tippelt jól! Gratulálok nekik!
-
törölt tag
válasz
Blindmouse_ #331602 üzenetére
Ezekért a felhúzott kis gyöszökért sohasem tudtam lelkesedni.
-
Szada85
aktív tag
válasz
f4lcon #331589 üzenetére
"Átlagos" forgalomban/feltételekkel nekünk is jellemzöen inkább 10-11 óra alatt szokott meglenni, de most dec 29-én a teljes szakasz kellemesen autózható volt, torlódások nélkül.
(A negatív rekord 16+ óra pár éve Karácsony elött, emiatt is ütemezzük az utakat inkább a csucsidön kívülre azóta, gyanítom ez évröl évre egyre rosszabb lesz ráadásul, ahogy egyre több keleti fog nyugaton dolgozni.)
-
aktív tag
válasz
Meg van az a köztes szituáció, amikor már nem esik, de az út még vizes. Tegnap pont beragadtam pár percre egy kamion mögé így, nem csak az ablakmosó fogyott, hanem majd az apró is fog a mosóban.
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
#48584626 #331600 üzenetére
Az eredeti régi fünf ennek ellenére legendás lett. tök aranyos lehetne ez is ha nem kizárólag ilyen elemes szar lenne, hanem lehetne rendelni 1.4 turboval mint a régit.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Szada85 #331588 üzenetére
Jaja persze, mi szuper chill módban mentünk. Éjfél előtt kicsivel indultunk és végig 110-120 a pályán (közben a Völgyhíd felújítás miatt volt egy leterelés is) és volt útközben egy kb 40 perces szépítő szundi, a cél előtt egy biztonsági tankolás (még 3/4-nél volt a tank) és egy gyors reggeli. 9-től lehetett elfoglalni a szállást, koppra ott voltunk.
Cserébe 7,16 lett a teljes út valós fogyija.Szóval ennyi erővel jöhet nekem az Mazda 6 EV, hozzá öregedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Facebook és Messenger
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest