Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
norrberth #214199 üzenetére
Nálam az OZ-ben elpörögnek. 🤷♂️
Kiesni nem tudnak, fémgyűrűk fogják oda őket belül, de két ujjal el tudom forgatni őket. Ergo hiába állítanám be a szerinted helyes irányba, pár km után már nem biztos, hogy ugyanolyan helyzetben lennének.
A hülye olasz mérnökök nem figyelnek a rendeltetésre. Mi is az?
-
norrberth
addikt
-
válasz
focvis #214158 üzenetére
Engem is meglepett, a "hátbarúgós érzés" miatt jobban éreztem seggel az előfeszítetteket, de a tények mást mutatnak. Nem akarom direkt kinyírni a technikát én sem, úgyhogy csak pár próba volt kíváncsiságképp
Qru: ráadásul egyenes út (vagyis huplis, mint állat, de nem lejt) és oda-vissza mérve lett 7,6 és 7,7. Óra szerint nézve kábé 7sec lenne, ugyanis GPS 95-nél vált harmadikat és olyankor már kettesben az óra elhagyja a százat.
Poroltó nálam nincs, gondolkodtam rajta, hogy veszek egy kissebbet majd. Ha valahol elém ugrik egy, bedobom a kosárba.
-
brumi1024
veterán
válasz
Tsebacsi #214176 üzenetére
En egy ilyen szettet vettem, csomagtartoban az egyik rejtett rekeszben elfert. Most mar inkabb valami olyasmit vennek mint amit focvis javasolt es melle egy Xiaomi Air Pump (jo cucc, nekem bevalt).
-
válasz
Vismajor01 #214186 üzenetére
Szeretném felhívni a figyelmedet a jog és az újságírás közötti különbségre. Részemről bárki azt csinál amit akar, itt befejeztem
-
Fekete alufelnire mennyire lehet káros a tél? Tudom, hogy "sózás" már nincsen, de valami csak kerül az útra..
-
brumi1024
veterán
válasz
Tsebacsi #214165 üzenetére
Nem muszaj amugy a defektturo, kerheto az auto gyarilag is anelkul, annyi a kulonbseg, hogy kapsz hozza gumijavito szettet. Mininel en pl megleptem a defektturo -> sima gumi upgrade-et, nagyon sokat dobott mindenen, az M440i-t meg eleve performance gumis felniopcioval rendeltem (opcio volt a sima, defektturo es a performance gumi).
-
válasz
Vismajor01 #214168 üzenetére
Kérlek ne mondj olyat ami nem igaz! Azzal hogy a felvételt átküldi a BPautósoknak harmadik fél felé (amelyik megjelenéséből adódóan nem is csak egy személy) teszi hozzáférhetővé azt a felvételt amit a zárt rendszeren tarthatna csak amíg jogos érdeke fűződik hozzá vagy míg le nem törli.Reggie: nem tudtam hogy a BPI-k csak kitakart rendszámos felvételt fogadnak be. Ebben az esetben máj bed!
-
Vismajor01
addikt
-
Hess innen Trollok, hess-hess
-
Doki16
addikt
válasz
BigBlackDog #214161 üzenetére
Főleg egy villanyos autóra, nagyok sok km el fog veszni így. Ez a BMW felni kellett volna inkább rá [link]
És még a prémium érzés is meglenne, mert ebben az idióta méretben minden gumi egy vagyon.
-
válasz
Tsebacsi #214137 üzenetére
Ezek a felnik tetszenek nekem is, jól fog állni a kocsi alatt
Visszaértem Győrbe, 12fok van, kivételesen egyedül vagyok és a tank is csak negyedig van: végre tudtam tesztelgetni a rajtot, hogy a leghatékonyabb.
Féken állva elforgatva 2k, 4k rpm-ig és úgy kilőni, vagy hagyni a gépet és átlépni előfeszítés nélkül a gázra. Utóbbi nyert, gyári fícsör a hirtelen fékről gázra lépés esetében a "kilövés", a mérnökök pedig újfent bebizonyították, hogy nem lükék
Előfeszítve 8,1 és 8,2mp lett a 0-100, viszont bementem a gyári adat alá a sima módszerrel7,6mp. Ráadásul kivételesen 95-öst tankoltam legutóbb.
-
-
-
Qru
MODERÁTOR
Szerdától 5 forinttal drágul a 95-ös benzin.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
tboy93 #214145 üzenetére
Karbis az igen, mindenre is érzékeny. Ismerős akar OT autót hobbira de mondtam hogy ne szívassa magát karbis autóval, inkább nézzen vmi fiatalabbat ami már injektoros.
Motoron elhiszem, hogy fáztál. Itt kint a város szélén reggel -1 volt, nálatok sem volt ettől melegebb az tuti.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
tboy93 #214140 üzenetére
Igen a MOL-os olajmérnök is azt nyilatkozta, hogy E10 kb fél év E5 kb 1 év eltarthatóságú jelentős minőségromlás nélkül. Na most a dolog orosz rulett jellegét az adja, hogy ez az idő a gyártástól/finomítástól számítandó nem a tankolástól. Szóval ha vmi kevésbé forgalmas kúton tankolsz a 6 hó simán lehet csak 4-5 lesz...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
barnam_ #214136 üzenetére
Én is ezért vettem a nyárias CC-t. Attól van még nyáriasabb (BS A005) de az már tényleg csak 3 évszakos nem 4. Ha halkat akarsz akkor kerüld a V mintás gumikat azok hajlamosak hangosodni ahogy öregszenek/keményednek. Cserében vízen, sárban/hóban jobbak mint a hagyományos minták.
-
-
Srácok, hiába volt ma -1 és +2 fok a célállomások között, nem éreztem semmit, hogy téli vagy nyári van fent.
BMW-t kell venni -
6030D
addikt
Én meg a home officenak örültem.
(céges gumicsere: időpont kérés múlt hét kedd, csere jövő hét csütörtök.
)
Új Honda HR-V. Előről régi Tucson, hátulról Proceed?
-
Én is örülök, hogy már szeptemberben felraktam a télit
Módjuk egy garázsban áll tőlem vagy 900 km-re, de akkor is
Épp ma gondolkoztam, hogy karácsonyra vagy jövő év elején meglepem magam 4 (+1) új 4 évszakos kerékkel, aztán nem kell szerelgetni állandóan mikor hazamegyek. -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Fedélzeti kamera felvételt érdemes rendőrségnek elküldeni, abban az esetben, ha beállt autópályán leállósávban 120 -al megy el mellettem autó?
Foglalkoznak ilyen esettel, vagy inkább azt mondják, hogy nem bizonyít semmit sem a felvétel?
Ilyen téren van vkinek tapasztalata a rendőrséggel? -
Qru
MODERÁTOR
A reggeli -1 fokban azért örültem, hogy már fent a Jazz-en is a 4S gumi.
-
Tboldi
Kár érte , de jó kezekben van az autó . -
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #214120 üzenetére
Igen, azt etbe stabil az nem bomlik fel. 100-as benzinekben etbe szokott lenni (Auchan 98-ban is).
-
törölt tag
válasz
MasterMark #214115 üzenetére
Azt dízelnek hívják.
-
Szada85
aktív tag
válasz
focvis #214108 üzenetére
Megtaláltam ezt az eredeti cikket is, mégis érdekes, hogy (maradva az öreg autóknál) az én GSi-m is 28+ éve E5-ös benzinnel volt használva, és mégsem evett meg sem gumicsövet, se benzincsövet, se semmi nem mállott el.
(Bár talán még az nem számít "oldtimernek", nem 40-50 éves, csak majdnem 30.)
-
-
válasz
F_Zolee #214104 üzenetére
Régi cikk, de érdekes megállapítás:
"A német „Oldtimer Markt” a 2014/7. számában közzétett cikke alapos vizsgálatról számol be. Motoralkatrésze- ket, karburátorokat, benzinvezetékeket, tartályokat vizsgáltak, kitéve a ma piacon kapható benzinfajtáknak. Az eredmény meglepő volt: alumíniumházakra, benzinvezetékekre az E5 károsítóbb hatású volt mint az E10, ami a vegyészeket egyál- talán nem lepte meg. Az „Oldimer Markt” az E10 használatát javasolja és azt, hogy ne váltogassák az E5 és az E10 tankolását. Az elmúlt három évben lecsendesedett az E10 körüli vita. Sem a szervizek, sem autóklubok, sem az autógyártók – állapítja meg Reinking úr – ennek használatára visszavezet-
hető hibákról nem számolnak be."Forrás: [link]
-
BigBlackDog
veterán
781 kilométeren sikerült 5,38 l/100 km-es fogyit kihozni a Golfból. Lenne még lejjebb is, de nem annyira figyeltem rá.
-
home-Veszprém-Zirc-Győr-home 355km 4,7l
táltos dízel 559HUF/l Zirc MOL -
válasz
szőröscica #214074 üzenetére
Nem rossz! 👍
Bár nekem 0,0 kWh/100 km-re jött ki a mai kirándulás. 🤗 Töltési veszteséget beleszámolva kb. 4,8 liter 95-ös fogyott a 72 kilométeres karikán.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Túra és kirándulás topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest