-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiak
tag
300 körül van jó 65'-ös LG szerintetek?
-
nightshadow
veterán
válasz
Hegyirabló #89730 üzenetére
Az SK7900 2018-as pénztárcabarát tévé 2017-es webOS 3.5-el, emiatt ehhez a 2017-es MR-650A távirányitó jár. A többi 2018-as tévén webOS 4.0 van, így ezekhez már az új MR18-as távirányítót mellékelik (már amelyikhez jár a Magic Remote).
-
Móncsa
aktív tag
Mivel én csak tv adások nézésére akarom használni a tv-t mi lenne ha nem UHD 4K felskálázós tv-t vennék hanem csak sima full HD tv-t.
Pláne ha a tróger Spiler2 is csak SD-ben fogja adni az angol spanyol bajnoki meccseket. -
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Egy kis ellentmondást kaptam az LG-től. Szerintük ugyanis az AN-MR650A csak a 2017-es UJ-s tévékhez jó. Nekem viszont 2018-as SK tévém van, és a hozzáadott remote is MR650A. Akkor most kinek van igaza?
Köszi!
-
yksz
aktív tag
Hali!
Tapasztalt mar valaki problemakat DLNA kapcsolattal? Es ha igen mi lett ra a megoldas?
A helyzetem a kovetkezo. Van egy LG 55UJ670V TV-m, egy TP Link Archer C7 routerem es egy Win10 PC. A TV problema nelkul csatlakozik a Wifi halozatra, a PC pedig kabellel. PC-n kiprobaltam tobbfele DLNA servert is (LG SmartShare, Plex, Mezzmo, UMS) de mindegyiknel ugyanazt tapasztaltam. A TV megtalalja a media servereket, csatalakozni is tud hozzajuk, le is jatsza a tartalmakat, de egy ido utan (altalaban 10-20 percnyi filmnezes) megszakad a kapcsolat a DLNA serverrel, es a WIFI kapcsolatra is ezutan csak annyit ir, hogy "checking". Ezen aztan csak az segit ha kikapcsolom a TV-t kb 5 secre, majd vissza be es akkor megint tudom nezni a tartalmakat.
Lehet router gond? vagy inkabb TV wifi /dlna problema? Ha siman netet bongeszek akkor nem jelentkezik a wifi connection drop, illetve a routeren mas eszkozok is nagyon jol elvannak (telefonok).Elore is koszi a segitseget.
-
OldMike
őstag
válasz
Redneck #89726 üzenetére
Sajnos az LG már 6 évvel ezelőtt sem törődött azzal, hogy egzakt módon leírja a támogatott formátumokat. Számomra különösen fontos volt, hogy a MOV támogatott legyen, a fényképezőgépemmel készült videók miatt. Végül csak úgy derült ki, hogy vittem a boltba egy ilyen videót pendrive-on, és kipróbáltam. Működött, és szerencsére azóta is működik. Szoktam nézegetni az újabb évjáratok támogatási listáját, de jellemzően mostanában sem szokott szerepelni.
-
Redneck
nagyúr
válasz
energomatt #89716 üzenetére
Persze mindenre felkészültem, egy kis mobil generátort is vittem magammal. A videó jól sikerült, simán lejátszotta a TV. Mondjuk meg is lepődtem volna ha az olcsóbb viszi, ez pedig nem.
-
coppola
tag
válasz
frankstork #89724 üzenetére
Nem csak lehet, úgy is kell mivel bolti körülmények között nem tudod az otthoni igényeidnek megfelelően letesztelni, ráadásul a kiállított darabot nézed, aztán kapsz egy másikat, amit a hétvégi éjszakás műszak ragasztott össze a gyárban és az meg bevilágít, meg felhős, mert a MEO-s éppen aludt. Szóval rendelsz on-line, ha nem tetszik indoklás nélkül elállsz, kötöttségek nélkül visszaküldöd, azt rendelsz másikat, azt is leteszteled, és így tovább. Fontos, hogy az indoklás nélküli elállás csak on-line vásárlás esetén köti az eladót!
-
coppola
tag
válasz
frankstork #89720 üzenetére
Szerintem a puding próbája az evés, rendelj olyan helyről, ahol több kiszemelt is van jóáron, aztán küld vissza, ha nem tetszik. Nem szép dolog, de így nem lesz belőlünk madár.
-
blakey
titán
válasz
frankstork #89720 üzenetére
direct LED, vagy edge LED a jobb? - élőben meg kell nézni, hogy melyik a kevésbé felhős, nincs egyértelmű recept egyikre vagy másikra, bármelyik lehet homogén vagy épp ellenkezőleg, felhős. Sokan hiszik azt, hogy egyiknek vagy másinak van előnye, nincs, gyártás során ha nem figyelnek a háttérvilágítás előtti diffúzor "felszerelésében" akkor bizony felhős lesz.
Tavalyi vs. idei, azt kell venni amelyik kevesebb pénzből többet nyújt, jelen esetben többnyire a tavalyi modellek.
-
frankstork
aktív tag
válasz
coppola #89719 üzenetére
A színtérrel tisztában vagyok, de direct LED, vagy edge LED a jobb? Most pl ha a jobb készülék 20ezerrel drágább, nem gond. Az idei 6300as 189ezer. A tavalyi 635, ami ugye nagyjából ugyanaz, ugyanannyi. Inkább vegyek tavalyit, esetleg magasabb kategóriájút ha annak szebb lehet a képe, vagy ideit? Elmegyek 220ig. 55", UHD, HDR, smart. Ezek az igények.
Playstation miatt szeretném -
coppola
tag
válasz
frankstork #89709 üzenetére
Direct led vs edge led jelentős különbség, aztán ott van a színtér, ami nagyon fontos. Pmi is elárul azért valamit, de valóban nincs nagy különbség köztük, mégis segíthet átbilleni valamelyik irányba.
-
blakey
titán
válasz
frankstork #89714 üzenetére
UJ ~ 2017-es modell
UK ~ 2018-as modell -
frankstork
aktív tag
Mi a különbség az UK, és az UJ között?
UKutan 4 szám jön, meg még betű, UJ után 3 szám.
Azt tudom hogy minél nagyobb a szám annál többet tud a tv elvileg. De van olyan, hogy ugyanannyiba kerül pl a 6300, mint a 634, a 635, sőt a 701 is... -
Dzsedáj
tag
válasz
Móncsa #89707 üzenetére
Nézd én csak azt tudom mondani, ha tetszik vedd meg!
Most ha össze akarom hasonlítani az enyémmel, különbség akad 1-2. Amit te nézel az Direct LED-es, azt sokan jobbnak tartják mint az Edge LED-et. A tiéd idei modell viszont nem támogatja a Dolby Visiont. Jó ez egyébként is csak aktuális filmeknél vagy olyan elérhető tartalmaknál van szerepe ahol ez a formátum a támogatott. A tiéd webOS 4.0 frissebb op.rendszer. [link]
Egy szó, mint száz én nem tudok helyetted dönteni. Okosodni én is csak tesztekből, fórumokból tudok vagy élő megvizslatásból
de TV-kben vannak itt olyanok akik sokkal jobban értik a témát, mint én.
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
A távirányítóm kezd haldokolni, egész jól bírta mert 6 éves már elmúlt.. Tud esetleg valaki megbízható helyet ahol gyári távirányítót lehet venni LG tv-hez nem horror áron? Vettem egy utángyártottat, de az nagyon sz@r volt. A Logitech Harmony-kat szeretem, de abból is már kettőt elfogyasztottam, gyári LG-t vennék inkább.
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Viszek egy videót egy esküvőre, ahol LG65UK64 típusú, UHD TV van. Nem igazán találtam a támogatott formátumokról semmit, a biztonság kedvéért elviszem pendriveon MKV-ben (H.264 codec) és MPEG-2 videóban is.
Ugye nem lesz gond vele? Végülis csak két napot és egy kis pénzt öltem bele... Abból indultam ki hogy párom közepes LG TV-je is mindenevő formátumokat tekintve.
-
tankraid
aktív tag
Sziasztok!
LG 43UJ635V tv-vel van olyan problémám, hogy bár wifi minden be van állítva rajta és a telefon látja is mégesm tudom rá kidobni a youtube klippet. Elkezd gondolkodni de aztán semmi. Bemeneteknél van egy menüpont aholt telefont lehet 'tükrözni' telibe, full képernyőt. Az néha müködik bár ott is gyakran van, hogy nem látja a tv-t vagy fordítva nem tudom. (LG meg samu telóval is ezt produkálja)
Tudok segíteni?
Előre is köszönöm!
-
coppola
tag
válasz
frankstork #89705 üzenetére
-
frankstork
aktív tag
Sziasztok! 42LA620s tv-m cserélném. A cél UHD, HDR, 55" a méretéből tudok engedni, ha az 55UK6300MLB nem jó vétel. Leginkább Playstation 4 Pro miatt venném. Ajánlottak meg samsungot, de attól eléggé fázom, és Sony-t, de szerintem nincs szebb képe, és nem is tud többet. Az említett tv jó vétel lenne, vagy nem túl drágábban van jobb?
-
dorika87
őstag
Használtok nem LG márkájú hangprojektort 2017-es tv-hez? Kinéztem pár típust, az egyik az LG SJ4/SJ5 a másik a Samsung hw-M450/K450 és nem tudok dönteni. Inkább a Samsung felé húzok, de csak akkor merem meglépni ha tudom teljesen kompatibilis lesz a tv-vel. Tehát minden funkciót el fogok rajta érni mint aki Samsung tv-vel használja? (úgy tudom Samu tv esetében bizonyos funkciók beépülnek a tv beállításai közé és tv távirányítóval lehet használni a projektort.) Ha ez nincs garantálva, akkor marad az LG a tv márkája miatt is.
Várom a tapasztaltokat. Köszönöm. -
Móncsa
aktív tag
válasz
Dzsedáj #89699 üzenetére
Én sem láttam azért kérdeztem .
200 000ft jó ár érte?Ha megrendelem a tv raktárból akkor két héten belül bármikor indoklás nélkül visszaküldhetem?
A visszaküldés költsége engem terhel ?
Csak meghatározott céggel lehet visszaküldeni?
Visszaküldés után mennyi idő múlva kapom meg a pénzem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest