-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
oled55b7v TV-m MR650-es távját szerettem volna beállítani, hogy az Technics SA-DA10-es erősítőmet be tzdj a kapcsolni és a hangerőt tudja szabályozni. A TV menüjében végigmentem az eszköz párosító varázslón, a 3-5-ös Panasonic (Technics nincs az eszköz márkák között) távirányító programokkal sikerült ki-be kapcsolni az erősítőt.
Azt nem tudom, hogy miként tudnám ki-be kapcsolni a varázslón kívül az avr-t, illetve a hangerejét állítani. Erre van ötletetek?
Az erősítő optikai csatlakozón kapcsolódik az erősítőhöz, így a TV-n való hangerő állítás nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Steam Deck
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen egeret válasszak?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Bundle topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest