Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shingen
addikt
válasz
Stevenstyle #56898 üzenetére
Valószínű, de majd kiderül mi is lesz pontosan, csak idő kérdése.
-
foxymaci
senior tag
válasz
Stevenstyle #56898 üzenetére
Ez ilyen szokott lenni sajnos , mert akkor ki venné meg az új modelleket meg éreztetik hogy vásárolj .....
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
#94529552 #56897 üzenetére
Pedig sokban igen! Megnézheted pl [itt].
Max004: ez még mindig nem hivatalosan megerősített, de tény, hogy egyre több az esély rá
De 100% -nak közel sem mondanám.
A hardveres rész enyhe marketing bullshit, de az várható is volt, h teljes funkcionalitásában meg sem próbálják eljuttatni a 2014-es modellekr. Nekik sem ment el az eszük. Ezzel a fél megoldással a WebOS 1 tulajok száját is befogják és a teljes 2.0 élmény illetőleg funkcionalitás is megmarad a 2015-ös modelleknek. Ügyes húzás....
-
lukgab
tag
1) Milyen appal lehet ipad / iphonról videokat vagy képeket lejátszani a UB850V TVn?
2) 4K filmeket tényleg nem lehet gigabites hálózatról egy NASról (Zxyel 325v2) lejátszani csak vinyóról? Milyen vinyót vegyek? -
max004
tag
Egy jo hir a 2014 szerias lg webos1 tulajoknak-
Az uj frissites az ev masodik feleben fog bekovetkezni,de ez nem lesz az eredeti webos2,hanem optimizalni fogjak a gyorsasagot(1.5-2.5 gyorsabb)es a menuben lesznek uj fukciok amelyek hasonlitani fognak a webos2-re.A cikk szerint a 2014 szerianak nem eleg eros a hardverje hogy telyes webos2 kapjon.
Ezek 100% biztos informaciok,mert a cikk szerzoje beszelt az lg-vel [link] -
hadogabi1
senior tag
válasz
lukgab #56885 üzenetére
Próbáld meg úgy hogy a monitort lehúzod és csak a tv lesz bedugva. Úgy már engedni fogja a 4k-t. Amúgy a kiterjesztéssel sok gond van ha egyszerre 2 megjelenítő van és külön felbontásban akarod használni a 2 a megjelenítőt. Valszeg azért dobja vissza neked fhd-ra mert a monitorod azt bírja.
-
tami_
csendes tag
válasz
lukgab #56882 üzenetére
- es biztos vagy benne, hogy a vga-d teljesen 4K kompatibilis?
- tovabba a HDMI1-es portra 4K-hoz HDCP2.2-es eszkozt erdemes dugni.
- javallott a HDMI3-as porton probalkoznod, TV beallitastol fuggoen a PC-n vagy 4:2:2, vagy 4:4:4-es colorspace-el, itt is javasolt a 10bit 4:2:2-es mod. -
Danesz94
senior tag
Sziasztok. Lenne még egy kérdésem. Most az LB5610et néztem ki, az bőven elég lenne igazából,nem is kell smart,mert szüleim úgy sem hasznlnák. Viszont fontos lenne, hogy külső Hddről usb-n keresztű lejátsza az MKV-t és lehetőleg full Hd-ba. Ez a tv tudja ezt vagy csak divx-et játszik?
-
lukgab
tag
válasz
Stevenstyle #56883 üzenetére
Elnézést, tényleg nem voltam pontos.
Mikor kiterjesztem vagy csak arra teszem ki a gép képét az FHD. Mikor kiválasztom az NVIDIA Control Centerben vagy a Windows képernyő beállításainál a 4K felbontást már a TVn, akkor nyomok neki egy ALKALMAZ-t, erre elsötétül a kép, majd 15 másodperc után visszajön a TVn a kép ( FULL HD ban )
-
lukgab
tag
Rákötöttem a PC met az 55UB850V re egy HIGH SPEED with ethernet 10m hosszú kábellel a HDMI1 porton keresztül, de képtelen vagyok beállítani rajta a 4K felbontást, csak a FHD megy. A bemeneteknél a HDMI1 portot PC nek választottam ki.
NVIDIA GTX 970 4G - 350.x driver
Bármi ötlet? Próbáltam 59 / 60 Hz et is, de semmi. Valakinek valami ötlet, hogy mi lehet a baj?
-
hugi0
őstag
Sziasztok !
Hasznaltan keresek 26" vagy ennel nagyobb FHD TV-t, semmi extra nem kell.
2 kitetel van.1. lehetoleg alacsony fogyasztas, mert a "mama" 0-24 ben alszik elotte.
- sajnos mashogy mar nem is tud aludni csak ha "zummog" a tv.
2. lehetoleg az also arszegmensbol.Aki tudja milyen tipust erdemes vennem, vagy esetleg tud eladot, mert eppen latta az aproban . . .
az batran jelezze. - akar itt, akar privatban.
(nem fontos, hogy LG legyen)Elore is koszonom a segitsegeteket.
-
törölt tag
válasz
Danesz94 #56878 üzenetére
5700, 570V, 570B, ezek smartok, hálózati csatlakozásuk van,de wifi nincs bennük, azt utólag lehet venni kb 10 ezer Ft.
Ezekben a Smart tévékben van WiFi, és Lan csatlakozó is: 5800, 580V, 630V, 650V, stb. Ennyiből már inkább érdemes egy 39-est [link] A nagyobb méret sokkal többet és mint az okos kütyük. [link] Alap FHD: [link] -
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
Danesz94 #56871 üzenetére
Ha a smart es 3d nem fontos akkor az LB620 alattiakat vennem, ezek nem webos rendszeruek hanem meg regebbi kiforrottabb netcastos.
De hozza kell tenni minel kisebb a szam annal kozelebb vagyunk a belepo kategoriahoz. A 620 az elso 3d-s alap.Ui: javitottam mert hulyeseget irtam
-
rongylab
tag
válasz
aram01 #56859 üzenetére
Nálam a 8-as volt jó, de végig kell próbálni, magyarul leírja mikor mit csinálj. Csak a hangerő, és a csatorna váltás megy a magic görgővel, mást nem tud, de ennyi bőven elég is.
úgy emlékszem a listában volt Humax.. de nekem van egy Philips boxom is, az is működik ha kiválasztom a philips-et mint gyártót.
-
Danesz94
senior tag
Sziasztok. A segítségeteket szeretném kérni tv választásban. Ma reggel 15 év után először elromlott szüleim batár nagy tévéje. Melyiket ajánlanátok az Lg-k közül? 32 collos lenne az ideális illetve max 100000 ft környékén. Köszönöm szépen!
-
SUPREME7
őstag
-
foxymaci
senior tag
Sziasztok láttam van az lg oldalán frissítés az LB671 tv re viszont egy 0kb fálj van arra hogy pendriveról hogyan kell frissíteni valaki le tudná írni nekem ?
Előre is köszi!aram01:
Hát nem de a külföldi oldalakon is így van szóval a központba valaki valamit
http://www.lg.com/hu/termektamogatas/lg-50LB671V#
-
-
lafaty80
addikt
válasz
ilyenezalaci #56840 üzenetére
Köszönöm a válaszokat
67-et nézegetm most én is.... már csak méretben kell megállapodnom 42-47"
-
nightshadow
veterán
válasz
aProPeti87 #56855 üzenetére
PC vel van összekötve de csak 60HZ a kép frissítése ?
Az a normális: [link]
-
aProPeti87
aktív tag
Az miért van hogy 100HZ a tvm , PC vel van összekötve de csak 60HZ a kép frissítése ?
HDMI vel van csatlakoztatva. -
nrbi001
senior tag
Sziasztok!
Tv cserén gondolkozom, de egyenlőre csak agyalgatás megy.. Jelenleg egy LG 42LA640s-em van átlagos használat : 20-25 HD adás van a jelenlegi szolgáltatónál, a 3D rész illetve a smart rész nem igen vonz, illetve nem sokszor használtuk. Legtöbbet tv-zésre és xbox one-hoz használom, használjuk a tv-t. Ezért érdeklődni szeretnék,hogy van értelme lecserélni egy újabb modellre akár 47"-es is lehet, illetve ha van akkor mi a különbség az újabb generáció és a mostani közt? Van akkora különbség,hogy megérje lecserélni vagy pár kényelmi funkció pl magic remote, és az újabb OS és kész? ( Gondolom fogyasztásban is jobbak az újabb modellek )
Maximálisan megvagyok elégedve a készülékkel, egyenlőre csak érdeklődöm. Komoly vásárlási szándékom nincs. -
Shingen
addikt
válasz
Balázs1621 #56849 üzenetére
Nem gyári garit adnak, hanem boltit.
De szerintem az összefoglalóban is benne van, hogy ha bármi baja lenne a Tv-nek az Lg szerviz akkor is javítja az eredeti számla ellenében.
Max ha cseregaranciás lenne a TV, akkor lehetne kicsit a helyzet más.
Edigital-nál azért drágább gyári garit adnak. -
aram01
nagyúr
válasz
Balázs1621 #56849 üzenetére
szerintem hívd fel őket és megmondják, most nem kotrom elő a paírjait
-
Tomi1979
újonc
Sziasztok kérnék egy kis segitséget tőlletek,hogy ps4-hez melyik tv-ét ajánlanátok a 2-közül? Lg47LB650V vagy a Lg50LA6900? Köszönöm előre is
-
aram01
nagyúr
válasz
Balázs1621 #56843 üzenetére
[link]
eddig ez a legjobb tv-m
6k-ért vettem hozzá pluszba még 4 szemüveget ott
ips van a dobozon -
cidalain
veterán
válasz
Balázs1621 #56845 üzenetére
Panelra nincs pontos valasz. Van egy ketes forras, ami ad valasz a panelre, de ahhoz gyartasi szam kell.
Altalanossagban elmondhato hogy ha a teve dobozan virit az IPS felirat akkor az van benne, ha nem akkor AMVA panel van benne. A 39"-osak biztosan AMVA panelesek. -
cidalain
veterán
válasz
Balázs1621 #56843 üzenetére
Szokott jarni az osszes 3D-hez szemuveg.
Ami hivatalos viszontelado fennt van LG oldalan ott tuti gyari garanciat kapsz.
Egyebkent meg kerdezni kell a webshoptol. Az az altalanos nezopont most itt, hogy ha magyarorszagi szamlaval rendelkezel akkor az LG szervizelin fuggetlenul attol hogy hol vetted. -
Balázs1621
senior tag
Sziasztok!
Az 55lb671v-hez adnak szemüveget? Illetve lehet tudni h milyen panel van benne? Ezt a tv-t néztem ki magamnak, van valami ellenérv amiért ne ezt válasszam? Az edigitálnál 280k, más helyről lg garival olcsóbban nem lehet beszerezni?
-
gacsoi
senior tag
válasz
Diamond500 #56839 üzenetére
Köszi !!!
De ez nem csak Webos-nél működik ??? -
Shingen
addikt
válasz
ilyenezalaci #56840 üzenetére
Nekem is ez a meglátásom, sokszor csak +15 drágább.
-
gacsoi
senior tag
Sziasztok !!!
LB szériás, netcast rendszerű készüléken sikerűlt már valakinek Downgrade -t megcsinálni???
Nem igazán találtam eddíg semmit, de lehet, hogy csak elkerűlte a figyelmemet. -
dinnyesgabor
tag
Sziasztok! Lehet hülye kérdés, de miért nem jelzi a frissítést a tv, mikor csatlakozva van a netre? Tudom, hogy letölthetem, és pendriver-ról telepíthetem, de akkor is jó lenne tudni, hogy miért van ez? A másik, hogy érdemes e frissíteni? LG 47LB671V.
-
válasz
#94529552 #56726 üzenetére
Sajnos mint kiderült erre még a szavatosság 3 év egyébként sem lenne érvényes, mert outlet TV, mint most kierült bezúzásra szánt javított készülék, melyre az eladó vállalt 1 év csere és egy év alkatrész fizetés nélküli garanciát. Legközelebb körültekintőbb leszek a szavatosság és a garancia terén. Marad a lakás biztosítás, amennyiben megfelelő mértékben fizet..., külön a tv nem volt biztosítva.
-
lafaty80
addikt
válasz
Diamond500 #56827 üzenetére
de jó, 2-ből 2-en megcáfolnak
-
Diamond500
senior tag
válasz
Lacielvtárs #56826 üzenetére
+1
-
lafaty80
addikt
Sziasztok,
(Csak hogy kapjam az ívet)
Olvasgatom a topikot és érdekelne hogy 42-47" közöttti méretben 3D-s típusok közül tapasztalatok alapján melyik ajánlanátok?
2. tv lenne otthon egy 42"-es LG LS3450-es mellé.Ahogy az eddigi hsz-eket olvastam a 650V szériát nem ajánlaná senki gondolom
-
blakey
titán
válasz
aram01 #56822 üzenetére
A wifi sebességet egy szolgáltató sem fogja biztosítani, azért azzal nem árt tisztában lenni. Telefont úgy sózták rád, hogy így kevesebb a havidíjad
, nem vagy köteles használni, de ha akarod, akkor van rá lehetőséged.
120/10 Mbps sebességet akkor lesz wifin ha 5GHz-re állítod és megfelelő eszközeid vannak hozzá, 2,4 GHz-en nem garantált a 120 Mbps, olyan 100 környékén lehet, de ahhoz olyan laptop, gép szükséges. -
carex6
csendes tag
válasz
aram01 #56813 üzenetére
Hali.
671v + upc mediabox, pace. Sajna nekem sem jött eddig össze a párosítás (4 hónapja van meg a tv). Nekem is csak az az egy beállítás van, ahol egy csatornát tudok váltani. Próbáltam a P+-szal és a felfelé nyíllal is. Mintha valahol olvastam volna, hogy nem lehet összehangolni ezzel az stb-vel. -
aram01
nagyúr
-
törölt tag
válasz
lukgab #56792 üzenetére
Smart menü, és ott van egy antenna jel: Live Tv néven. Amit át lehet rakni balra az első helyre is akár. Az utolsó tevékenységhez balra kell menni a Smart menüben. A HDMI-t meg át lehet nevezni, vagy másik ikont választani. Ha a GUIDE/TV Útmutatóra gondolsz, az is benne van a Smart menüben, de külső eszközről nem megy, csak Mediacard-dal vagy antennával.
Helyi sötétítést érdemes bekapcsolni, meg a Tru Motion-t. -
cidalain
veterán
válasz
aram01 #56819 üzenetére
Ezt nem értem
Nem jönnek a csatornák, vagy mi a baj a szolgáltatással? Ha képminőségi probléma van akkor ki kell hívni őket. Nekem is volt már ilyen, és kimérte a fazon, és az lett a vége hogy a társasházat a gertinccel összekötő kábelt cserélték ki. (mivel a többi lakásban analóg adást néztek akkor senkit nem érintett igazán a gyengébb átvitel az elhasználódott vezetéken)
A szolgáltatóval lehet ugyan bajod, de a többi sem jobb. Általános tapasztalat, hogy mindenki szidja a magájét. -
blakey
titán
válasz
aram01 #56815 üzenetére
Látom feltetted a megfelelő helyen a kérdést, itt nem volt egyértelmű.
Fordítva biztos működik, bevallom őszintén, hogy nem használom a készülékek távját, kb. 10 éve csak harmonykat használok, így 1 táv van mindenre.
Szerintem a tv távjához, upc, cisco, thomson, pace, philips bármelyik STB konfigja jó lesz, ua. -
aram01
nagyúr
hali urak
használja valaki upc mediaboxal a tv-jét? össze kéne párosítanom de elég gázos a téma -
lukgab
tag
válasz
lukgab #56792 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, össze van kötve a gépem a TV vel, de nem terveztem média lejátszót közbe iktatni
Viszont valaki a TV műsor " app " problémámmal kapcsolatban tud segíteni? HDMI2 re kell váltanom ha TVzni akarok és helyette ezt is össze akarom párosítani a TV appal, ahogy tettem a T-HOME / magic remote távirányítóval is.
-
direwolf
őstag
válasz
SUPREME7 #56805 üzenetére
Én PC-t használok, csak kipróbáltam
Illetve most egyre jobban kacsintgatok a fiam Raspberry Pi B+ára, mert amit eddig kipróbáltam rajta az ment. 1080p60-as kamera felvétel ugyan akadozik, de még ezt is lehet simítani némi overclockal. Megy a simplink is. De azért még tesztelgetem. -
lukgab
tag
Ezen kívül ISO kat mivel tudok lejátszani - hogyan tudom lejátszani közvetlenül TVről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mini-ITX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- PlayStation 5
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest